Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blacksheep333
Nem, ez hülyeség.
TF2 -ben is voltak olyan custom map-ok amiket betettek official-ba, hogy az Xbox-osok is tudjanak rajta játszani.
Szerintem azt gondolták, hogy ezekkel el lesznek a játékosok egy darabig, és inkább majd a kövi patch-be adják ki, hogy abba is legyen tartalom.
Bár jelenleg ez a Lobby system nem is igazán kompatibilis a mostani costum mapokkal, hisz lobbyból nem lehet kiválasztani a letöltött pályákat, csak console ból lehet letölteni.

Az operációs rendszeren is túl...

dronkZero
Az, hogy eddig nem féltek...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

félnek tõle, hogy a custom contentek rávernének a mostaniakra, mi ebben a melepõ?
Blacksheep333
Jah, most már a kurva annyukat!
Már lassan fél éve kint van a játék és nem adtak ki SDK -t! Bezzeg ilyen hülyeségekre, mint Survival mod meg új menü háttér van idejük...

azért az SDK nekem bassza a csõröm.. igérték és sehol nincs

faszaság, hogy végre megjelent, de tényleg nem egy nagy kunszt. már ahhoz képest amennyi ideje ezt vártuk, és, hogy õszinte legyek pár tök új kampánynak igazán tudnék örülni.

Prince23
Nekem tetszik... csak aza frány arany kitüntetés lenne meg :S

bertino
hát túl pepecselõs ja, viszont itt már télleg csak rajta kell tartani az ujjad az egér bal gombján, semmi más.
viszont maximális tulélõ feeling az biztos, fõleg, amikor már 2 tank jön egyszerre...

nem tudom mi tartott ezen ilyen sokáig, hogy kiadták visznt 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
20 ? ilyenrõl emlékeim szerint sose volt szó...

dronkZero
Nem mondom, hogy nem örülök ennek a DLCnek, de nem volt szó SDKról, meg HÚSZ pályáról Survival módban? Ha jól számoltam, akkor az a húsz az olyan 16.

Na mindegy...

Rage47
jah, pepecselés az egyetlen negativuma jelenleg számomra
hát... és az SDK hol van???

kevés, szar
werkfilm
jó ez a mode de meguntam 1.5 óra alatt, túl pepecselõs szarakodós az elõkészület, másodpercekért nem éri meg

Rage47
Mozgásban az igazi😊
Prince23
Itt az új menû! Tádám:

Prince23
Kijött a DLC!<#integet2>
Brutális nagyon... last stand😄

bertino
:|

vérpocok
Azt hallottam hogy a survival packban lesznek új zombik. Igaz ez?

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

werkfilm
liveon ms hozza a szabályokat, biztos csak ilyenkor lehetett felrakni, steamen meg sose szoktak csúcsidõ közelben updatet kiadni, majd pár óra múlva.

Rage47
Prince23
360-ra már tölthetõ a DLC
ez tiszta szégyen már, hogy nem a steam kapta meg elõször... ez valve?

dronkZero
Ehehe, lámák. 😄 Mióta is játszotok a játékkal?

Ha a Boomer a pálya elején _egyedül_ megöleti magát, akkor jó eséllyel következõ spawnnál jó eséllyel Hunter lesz. (Vagy marad Boomer)

Ez az egyik alap taktika, hogy bekamikázol pálya elején a Boomer, aztán négyen egyszerre elkapják a négy túlélõt.

Késõbbiekben a pályán is el lehet ezt érni, de már nehezebb, és rengeteg idõ. Kb háromszor lehet megpróbálni egy pályán,mert végigszaladnak, amíg megy a Boomeres tökölés.
Sztem nem éri meg erre gyúrni.

Nem cheat, hanem bug

Prince23
Valamit nem értek, most próbáltam ki újra a versust. És van olyan rész, ahol HÁROM HUNTER EGYSZERRE támad minket. Ezt baromira nem vágom, sztem csalnak. ja és volt, hogy tank is kisérte a hunt támadást. De túléltük szerencsére, nagy nehezen. Én meg nemrég léptem ki.

egy napon adják ki mindkettõre a dlc-t-.- ezt hányszor elpofázták hogy nem fogják csúsztatni se a PC-st, se az XBOXost, egyszerre kijön mind2.

Prince23
Xbox360-ra, pc-re a rá következendõ napon jön ki, tehát egy nappal késõbb.

Scouser
este 22:00 körül már töltheted

You\'ll Never Walk Alone

Prince23
A fenébe is, most olvastama destructoid-on, hogy nem ma lesz pc-re a survi pack, csak xbox360-ra!😞( ez annyira kiábrándító, fõleg a valve-re nézve, hiszen ez egy kifejezetten pc-s remek (l4d)

Prince23
Ma lesz a nagy nap 😊 (hátha)

bertino
😄

Bokafix2
DLC MA----------

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Rage47
azért sem rondítom el a bannert 60pixeles piros "OFF TOPIK" kiírásssal...
bertino
fail.

Prince23
Hát ez süllyedt.

az a baja hogy nem origi? :S
Prince23
Vegyétek meg origibe vagy ne játssz a haverral 😄

Vki segitene? 😞
jó lenne ha volna megoldás 😞
Hy!Mért van az hogy a haverommal szeretnék jáccani steamen és erre amikor lobbyt szeretne õ vagy akár én csinálni akkor vmi Connection ... lost szöveggel kidob vissza a menübe? megoldás van?
dronkZero
Jaaaaajdejéééézusom, komolyan szite fizikailag fáj nézni ezt a kontrollerrel szerencsétlenkedést a videóban... 😛

dronkZero
Miért mindenhová ezt az elbaszott Zoey-s képet rakják be? 😛 😄

Jim Morrison
Csak holnap valszeg nemtom kipróbálni

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ez az 1 nap hamar eltelik 😊

Jim Morrison
Már nagyon várom, fõleg az új módot.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Már nem volt fent sajna :/

Prince23
Igen, tényleg holnap jön a peccs, meg pályák, meg minden 😊

a demolejátszást majd megoldják

dronkZero
Jaja, az vicces volt. Kár, hogy ezen múlt a végeredmény... 😛

Na meg azt a demót sem nézzük már meg többször.

Ja, igen, akit esetleg érdekel: úgy veszem észre, hogy adott demót csak ugyanazzal a verzióval lehet lejátszani, amivel készült. Legalábbis az elõzõ peccs óta nem lehet lejátszani a régi demókat. (1.0.1.0. engine buildet hiányol, és már 1.0.1.1.)

Tényleg, holnap jön a peccs, meg pályák, meg minden?

Blacksheep333
Jaja, az AI tank néha utánad ugrik. 😄
Egyébként ott fent le lehet lökni a tankot is. Van egy hely ahova beteszel egy gázpalackot vagy mit, és amikor a tank elmegy mellette, meglövöd és a tank elkezd tántorogni és leesik. 😄

Egyszer az egyik waron úgy szoptuk be, hogy mindenki lógott lefele az épületrõl, kivéve én, és le voltak hányva. Aztán miután kinyírtam a rájuk érkezõ hordát elkezdtem felszedni egy embert, de õ még mindig le volt hányva. Jött egy kósza zombi és gondoltam nem hagyom abba a felkeltést úgyis arra fog menni, akit éppen keltek, mert még mindig le volt hányva. A zombi nem tudott hozzáférni a lehányt, kapaszkodó emberhez tõlem és ezért elkezdett tolni, és én is leestem. 😄
Na akkor ment a LOL -ozás az ellenfél részérõl is, mert ha az az egy zombi nem jön, akkor megnyerjük a pályát.

Ez most így leírva nem nagyon érdekes, de élõben és a demot visszanézve szakadtunk a röhögéstõl.

Asszem Zero, meg Huba is ott volt. 😊