Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TF2 -ben is voltak olyan custom map-ok amiket betettek official-ba, hogy az Xbox-osok is tudjanak rajta játszani.
Szerintem azt gondolták, hogy ezekkel el lesznek a játékosok egy darabig, és inkább majd a kövi patch-be adják ki, hogy abba is legyen tartalom.
Bár jelenleg ez a Lobby system nem is igazán kompatibilis a mostani costum mapokkal, hisz lobbyból nem lehet kiválasztani a letöltött pályákat, csak console ból lehet letölteni.
Az operációs rendszeren is túl...
Már lassan fél éve kint van a játék és nem adtak ki SDK -t! Bezzeg ilyen hülyeségekre, mint Survival mod meg új menü háttér van idejük...
viszont maximális tulélõ feeling az biztos, fõleg, amikor már 2 tank jön egyszerre...
nem tudom mi tartott ezen ilyen sokáig, hogy kiadták visznt 😞
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Na mindegy...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
ez tiszta szégyen már, hogy nem a steam kapta meg elõször... ez valve?
Ha a Boomer a pálya elején _egyedül_ megöleti magát, akkor jó eséllyel következõ spawnnál jó eséllyel Hunter lesz. (Vagy marad Boomer)
Ez az egyik alap taktika, hogy bekamikázol pálya elején a Boomer, aztán négyen egyszerre elkapják a négy túlélõt.
Késõbbiekben a pályán is el lehet ezt érni, de már nehezebb, és rengeteg idõ. Kb háromszor lehet megpróbálni egy pályán,mert végigszaladnak, amíg megy a Boomeres tökölés.
Sztem nem éri meg erre gyúrni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
a demolejátszást majd megoldják
Na meg azt a demót sem nézzük már meg többször.
Ja, igen, akit esetleg érdekel: úgy veszem észre, hogy adott demót csak ugyanazzal a verzióval lehet lejátszani, amivel készült. Legalábbis az elõzõ peccs óta nem lehet lejátszani a régi demókat. (1.0.1.0. engine buildet hiányol, és már 1.0.1.1.)
Tényleg, holnap jön a peccs, meg pályák, meg minden?
Egyébként ott fent le lehet lökni a tankot is. Van egy hely ahova beteszel egy gázpalackot vagy mit, és amikor a tank elmegy mellette, meglövöd és a tank elkezd tántorogni és leesik. 😄
Egyszer az egyik waron úgy szoptuk be, hogy mindenki lógott lefele az épületrõl, kivéve én, és le voltak hányva. Aztán miután kinyírtam a rájuk érkezõ hordát elkezdtem felszedni egy embert, de õ még mindig le volt hányva. Jött egy kósza zombi és gondoltam nem hagyom abba a felkeltést úgyis arra fog menni, akit éppen keltek, mert még mindig le volt hányva. A zombi nem tudott hozzáférni a lehányt, kapaszkodó emberhez tõlem és ezért elkezdett tolni, és én is leestem. 😄
Na akkor ment a LOL -ozás az ellenfél részérõl is, mert ha az az egy zombi nem jön, akkor megnyerjük a pályát.
Ez most így leírva nem nagyon érdekes, de élõben és a demot visszanézve szakadtunk a röhögéstõl.
Asszem Zero, meg Huba is ott volt. 😊