6126
-
#4320 Szerintem feleslegesen koptatod a billed, ez az internet, fikagépek gyűjtőhelye :) Én meg leszarom és megveszem a haverokkal, mert minőségi szórakozást nyújt, ami nagyon kevés játékról mondható el mostanában. -
#4319 Én is valami hasonlóra gondoltam. Abból ha pár új pályát meg fegyvert DLC-ként kiadnak, abból az EA-nak semmi haszna nincs. Viszont ha egy új játékot csinálnak amit az EA forgalmaz, akkor mind2 cég jól jár. -
#4318 igazából a microsoftot és a buta faszfej patchet is 10 dollárért letöltő konzolos amerikaiakat kell utálni, a valve elkurvulása annak a folyamatnak az eredménye, ea csak felszedi az eldobált pénzt a földről, és lubickol benne a valveal együtt. -
Pio #4317 ...de most akkor a Valvét kell utálni vagy az EAt vagy mindkettőt? Esetleg délutánra valami harmadikra lesz kenve a dolog? :) -
Pio #4316 Ja és mint tudjuk az EA a Gonosz földi manifesztációja és minden rossz forrása a Valve pedig a tipikus példája a jellemtelen cégeknek, akik egy kis kenőpénzért a Matteltől rózsaszín masnikat is tennének a zombikra akár. -
#4315 azért talán tudják hova kell lerakni az asztalra 100 millió dollárt hogy lehetővé váljon a mielőbbi forgalmazása egy új terméknek :] -
Pio #4314 Tudtommal az EA-nak csak annyi köze van az egészhez, hogy a dobozos verziót ők terjesztik, tehát túl sok beleszólásuk nincs az egészbe, sőt, gyak. semennyi. -
#4313 Az EA a játék forgalmazója, gyanítom ők forszírozhatták az új rész kiadását...
De az biztos, hogy én is rettenetesen csalódott vagyok és ezek után 15x meggondolom hogy, vegyek-e játékot ilyen "majd jönnek hozzá ingyen letölthető dolgok" alapon -
BAk3R #4312 érdemes benézni a hivatalos steam fórumán az első és második rész topicjába, megy a felháborodás ott is rendesen. továbbá a l4d 2 fórumban a bojkottáld a left 4 dead 2-t topic egyre népszerűbb..remélem észhez tér a valve vagy valami -
PunkZoli #4311 én is így gondolom -
PunkZoli #4310 ezek nem hátrányosak, ha azok lennének, akkor hegedűvel vagy vonóval is lehetne zombit ölni -
BAk3R #4309 amúgy innentúl kezdve leshetjük, hogy bármi plusz is megjelenne az első részhez a továbbiakban..ahelyett, hogy ezt turbóznák tovább, egy dlc gyanánt, mert amit eddig olvastam a 2. részről, kb beleférne mind egy letölthető tartalomba. én komolyan nem értem most a valve-t..azt meg kétlem, hogy a válság ilyen mélyen érintené őket, hogy mégegyszer kiadják majdnem ugyanazt. -
#4308 Inkább csak linkelem.
Az új boxnak említettek egy Oranger Box nevet, meg Blue Box. Fogadok ezek bizti benne lesznek: Ep3, Portal 2, L4D2
-
#4307 ajjaj, több a hátrányos helyzetű :D -
#4306 hát ez lol:D komolyan kamuszaga van az egésznek. pedig nem az
-
#4305 a l4d miatt gondoltam a zöldre mert hát volt már orange meg black :D -
#4304 link
ez még egy modnak is kevés számomra nem hogy egy új játéknak, a hangok ugyanazok a szörnyek ugyanazok istenem de szánalmas ez a valve -
BAk3R #4303 hát én ezt valahogy még mindig nem tudom elhinni..azért megvárom, hogy mit hoz az E3. de ha tényleg így 1 évre az első részre máris kijönne a 2, hát nem tudom. még az sdk-val is van mit tenni, bug is van jó pár, meg bőven lehetne még vele mit kezdeni, erre 2. rész? leírja magát a valve nálam attól félek..mondjuk az 1. rész így is egy nagyon remek játék és biztos nyomni fogják sokáig a 2. résztől föggetlenül is. meg ilyen, hogy nappal van? mer a trailerben az volt, kicsit átmegy valami gagyi rajzfilmbe itt vagy nemtom, de akár kurva jó is lehet majd, passz...lássuk mit hoz az E3. -
#4302 left 4 dead 2 -
Neoncsoves #4301 GREENBOX? fű is járna hozzá? -
Pio #4300 Remélem nem keletkezett emiatt egy fekete lyuk vagy valami még rosszabb... :D -
#4299 na egy olyan GREENBOXot megvennék :) -
#4298 hát hogy mondjuk 2db #4294-s hsz van, mert gonosz voltál és PONT AKKOR írtál mikor én, csak a tied felülírta az enyém, a fórummotor meghalt, és az én hszem eltűnt az éterben xD -
#4297 Nem lesz itt semmi kedvezmény azoknak akiknek megvolt az első rész, különben azt csinálnák hogy dlcként adják ki a plusz tartalmakat, és esetleg 10dolcsiért meglehetne venni steamen, ez egy teljes árú játék lesz, azért is gusztustalan, mert ugyanazzal a motorral ugyanazokkal a szörnyekkel/fegyverekkel, csak lecseréli a főszereplőket, betesznek 1-2 új fegyvert esetleg szörnyet és eladják mint folytatás. Ez eddig EAra volt jellemző pl a fifákat se értem miért veszi ennyi ember mikor ugyanaz csak a nevek mások.
Én nem adok ki rá pénzt majd jön a warez esetleg, de biztos sikeres lesz mert külföldön mindenki szarja a pénzt és megveszik, ha lesz majd karácsonykor vagy valamikor egy 75%os kedvezmény esetleg akkor fizetek érte.
Ilyenkor bánom hogy megvettem az első részt is, mert a 4 kampányt kb 1-2 óra alatt végig lehet vinni és sajnos hamar megunható az egész, most meg már ellehet felejteni az updateket.
Még talán azt is meglehetne érteni hogy jönne mondjuk egy GREEN BOX a HL2 EP3 hozzá a Portal2 meg a L4D2(mint multi) és ezért kérjenek el 12000-t mert végülis egyik se egy teljes értékű játék, egyik egy kiegészitő másik egy rövid platform játék a l4d2 meg szerintem inkább dlc mintsem önálló játék. -
Pio #4296 lol ez hogy jött össze? :D -
#4295 kiütöttél és nem is emléxem mit írtam csak azt tudom hogy sokat -.- -
Pio #4294 Nekem amúgy már most jobban tetszik a 2, mint az 1. Viszont szerintem tényleg ne aggódjatok, reménykedjetek, hogy a Valve ad majd valami lehetőséget vagy ha nem akkor is... nem egy olyan játékot tudok mondani, amiből ezrek játszanak egy már régebbi epizóddal. Nem kell aggódni.
Amúgy ki nyitja meg a left4dead 2 topikot? Lehetne ott folytatni az anyázást :) -
Neoncsoves #4293 én se... -
#4292 nem értem a valve-t -
Neoncsoves #4291 nem sokáig fog tartani az a látványosság:D -
#4290 az a baj a második rész ilyen hamar megjelenésével, hogy agyoncsapja az első részt, pedig még bőven van benne lehetőség. A fejlesztők és a modeerek is mindig az újabbra figyelnek, és a játékosok nagyrészét is magával vonzza.. a második megjelenése után nagy az esély, hogy óriási lesz a pangás a L4D 1 szerókon... várni kellett volna még az új résszel jó pár évet és inkább a mostanihoz ontani a plusz tartalmakat... -
#4289 sajna, akkor így semmi értelme már nem lesz az első résznek :((((( mert a 2. rész jobb, nagyobb, látványosabb lesz és még sorolhatnám -
#4288 hát még több pénzt akarnak. nem akarják a kiegészitőt.. -
#4287 L4d 2 tréler!
aki lemaradt -
#4286 köszi -
Pio #4285 e3.gamespot.com és ott már megtalálod. Most van Microsoft sajtókonf, aztán lesz 22:00-tól EA, hajnali 2kor meg Ubisoft. -
#4284 2009. NOVEMVER 17-én jelenik meg!!! L4D 2 -
Neoncsoves #4283 20:09 - Left 4 Dead 2 trailer. November 17-i megjelenés ha minden igaz, kemény láncfűrészes darálós akciót ígér. Egyébként ugyanaz, mint az első pepitában.
forrás: gamekapocs.hu
ez alapján szokásos EA szindróma... -
#4282 és figyeljétek meg az lesz a nagy lelkű akciójuk hogy aki előrendeli l4d2t az megkapja ajándékba az első részt, kapják be a ... -
Neoncsoves #4281 és mikor lesz az? 2009 Decemberében?