Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XeeN
Nekem még tegnap este visszaadott 50-et... Kivéve a "what are you trying to prove?"-ot. A patch elõtt is ezzel szívtam (ha meg is adta egy kampány után, másnapra elvette, legalább is kettõt biztosan) most kezdhetem elölrõl.

bertino
nem fogom magamra venni, messze van ez az egész attól.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
és mégis találok ilyen embereket valamikor 😉

nameless1229
Beütött az achi válság úgy tûnik... 😛

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

Blacksheep333
Mi az, hogy a másik oldalról nézem a problémát? Miféle problémát? Azt, hogy vannak olyan emberek akik szopnak a public csapatokkal?
Ezt a szart érdemesebb szervezetten játszani, mert mire publicon találsz olyan embereket, akik nem lépkednek ki és normálisan is játszanak, addigra már tényleg elmegy az idõd és mehetsz aludni, dolgozni, vagy akárhova.

Az operációs rendszeren is túl...

dronkZero
Nem te voltál, szép lassan úgy tûnik mindenkinek elveszik. Nekem is ma játék közben elvette mind. 😛 De többiek közül van, akitõl már tegnap elvették.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
?

A war egy olyan meccs, ami végig van játszva. Kb technikailag ennyi a különbség a publichoz képest.

Nincs olyan, hogy 4-en haverok szeretnétek játszani egy jót, public lobby, elindul a meccs, és a 4 ellenfélbõl 3 kilép az elsõ pálya végén, mert ki merészeltetek menni négy csomaggal a hátatokon. Aztán új lobby, még egy próbálkozás, akkor meg azért lépnek ki, mert az elsõ kanyarban meghalnak.

Annyit kell érte tenni, hogy megbeszélni az idõpontot a saját csapattal, kirakni egy kihívást ESL-re az adott idõre, és majd úgyis lesz, aki reagál rá. Meccs végén eredményt be kell írni, aztán csókolom.
Vannak ESL szerverek, ellenfeleknek is vannak szervereik általában...

Szal nem nagy córesz. Azért meg, hogy normális meccseket lehessen játszani, egyáltalán nem nagy ár.

nameless1229
Eltüntettem az összes eddig meglévõ achimat...tapsot kérnék! -_-'

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

dronkZero
Na, és hogy keresgélsz? Bemész egy játékba, és ahol szopás játszani, onnan kilépsz. Akkor szopsz, vagy nem? 😛 Nem kell bemutatni a publicot.

Én csak annyit mondtam, hogy ez egy csapatjáték és minimális energiabefektetéssel lehet jókat is játszani, 4 embert(illetve 3-at magatokon kívül) olyan baromira nem nehéz összeszervezni. Még ha ilyen battlefieldes 10-es, 12-es klánokról lenne szó, akkor megérteném, az melós. De 3 embert?
Tényleg alig valamivel több idõráfordítás klánozni, mint publicolni. Ezért nem értem azt, hogy itt sírtok egymás vállán, hogy nehéz normális játékba kerülni, ahelyett, hogy szervezõdnétek. Ez mondjuk konkrétan nem annyira neked szól, te csak mérsékelten panaszkodtál, (de te kötekszel, úgyhogy magadra is veheted 😛).

Egyébként ha hiszed, ha nem, mi is csak akkor játszunk (wart is) ha egyéb teendõink engedik, és kedvünk is van hozzá.

Rage47
Én ezzel a játékkal nem akarok warozni, teljesen elrontaná számomra. A tf2 más, oda valahogy jobban illik a war.
bertino
ember és ember közt is van különbség, teljesen egyezõ eset.
valamelyik ember megszállottan játszik, valaki csak ha ideje engedni.

másrészt pedig nem írtam sehol, hogy szopom a faszt, annyit írtam, hogy keresgélni kell.

nem, nem ugyanaz <#wilting>

bertino
látom sikerült megértened a lényeget <#eljen>
attol még, hogy te másik oldalról nézed a problémát, nem jelenti azt, hogy rajtad kívül mindenki ugyanígy tesz.

nyomjátok együtt, UT3 topicban már egész szép user/friends lista gyûlt össze, írja össze itt is mindenki és hajrá.

ha valakinek kõ a nick, szóljon és megy a pm.
de mint mondtam csak mérsékelten érek rá, ezért nem sok értelme van ennek részemrõl.

dronkZero
Ja, valvefanboy, te is láttál már egyszer egy ilyen embert, mi? 😛

Mondjuk ha neked játék elõtt +2 klikk nehezedre esik, és emiatt inkább szopod a harcifaszt idióta csapattársakkal, akkor egészségedre... 😄

Blacksheep333
Ez a post az nc.

Ha neked "van életed" akkor hogy-hogy játszod a játékot és hogy-hogy itt vagy a topicban?

Ha valaki mégis van olyan hülye, hogy játszik (akár csak úgy kikapcsolódás képpen), akkor miért nem tehetné egy összeszokott csapatban, akik közben jót mulatnak még ventrin/TS-n is?

Itt vagyunk annyian, simán játszhatnánk együtt! Vegyetek fel friendsre http://steamcommunity.com/id/blacksheephun

Az operációs rendszeren is túl...

bertino

nocomment.
arra gondoltál esetleg, hogy egyes embereknek élete is van... ? 😊

dronkZero
Hát mondjuk vagytok itt milliónyian a fórumon, ha nem tudtok 4-es csoportokba szervezõdni, akkor meg is érdemlitek...

Mióta mondjuk, hogy álljatok össze, gyertek ESL-re, vinni felfelé a magyar zászlókat?

Waron nincsenek faszláma csapattársak, meg nincsenek lelépõs buzik. Ellenben ki is lehet kapni. (Meg más jellegû fasszopással jár, de azt most hagyjuk)

bertino
hát ja, ebben a játékban csak összetartással lehet nyerni.
ugyebár ez a lényeg.

én se fogok ki mindig normálisakat, de keresgélni kell.

Speedstick
Szörnyû hogy mi van, csak összeszokott csapattal tud játszani az ember, akár versus-ban, akár campaign-ban. Egyik nap bemelegítésképp kezdtem egy Normal móddal campaign-ben, hát... Volt egy gyerek, aki folyton elõrerusholt, meg se várt minket, volt egy gyerek, aki mindig lemaradt, ( szal olyan helyzetben voltam, hogy ha megyek elõre, a hátsó hal meg, ha megvárom a hátsót, akkor az elsõ hal meg ) meg healelni kellett õt... Final map-on, a végén a 2. tankot nem találta el a molotov, 3-an meghaltunk, az egyik gyerek is épp alig úszta meg. Ha a régi csapattal mentem volna, ( ami már feloszlott 😞 ) akkor KB meg sem sérültünk volna...

werkfilm
nem közös az engine se.

Nohab
Ácsi, a trükköt a csehektõl vettük és a franciákon hajtottuk végre. Az a vegyes csapat is megkapta volna, ha nem fagy ki a szerver.
Rage47
Szerintem ha ma este kezded, akkor reggelre lejön. Amúgy nem teljesen ugyanaz az engine...
Prince23
Még mindig sz*r a szerverkeresõ? :S

bertino

kijött pár update, szal talán még ma tudsz, szerintem nem.

Scouser
Sziasztok!

Mennyit fog letölteni a Left4Dead STEAM-rõl?, ha már megvan a Team Fortress 2? Gondolok itt a közös engine-re. Ma este veszem meg a játékot, de steamen keresztül és azért kérdem, hogy az 1 megás netemmel mennyi esélyem van még ma játszani. Szerintem nem sok😊

You\'ll Never Walk Alone

hát pubon ne várj sokat 😛 legalább ne lassulna ennyit a tank a molotovtól... molotov+lõ mind a 4 = kb alig jutsz elõre pár métert és megdöglesz ...

dronkZero
"társaid 25mp után élednek csak"

Akkor ti ott valamit nagyon elrontottatok az idõzítéssel... 😊

kurva idegesítõ amikor megdobnak molotovval-.- kurvalassan tudsz menni, társaid 25mp után élednek csak... ezen kivül folyamatosan sebzõdsz, nem is keveset..

zorrobomber
öhh

dronkZero
Ja, nagyrészt nekem is, csak mikor összeomlik, olyankor megrendül a hitem... 😊

A CSé-t anno a Steam miatt hagytam abba... 😛 Azóta rengeteget fejlõdött, de azért jó lenne, ha nem csinálna sûrûn ilyet... 😊

Rage47
Tank sebességteszt.

Kampányban gyorsabb, versusban lassabb lesz a tûztõl a tank. :o
bertino
fingom sincs, melóban vagyok.

bertino
nincs benne pézem, csak nagyrészt jó tapasztalatom.
de tökéletes nem lehet minden sajna.

dronkZero
Mindenesetre a legnagyobb gond nem is ez, hanem hogy minden eddiginél szarabb lett a lobby szerverkeresõje, kb 10bõl 9szer nem sikerül csatlakozni searchkey-jel. Az utóbbi warokon csak direct connecttel sikerült játszanunk...

dronkZero
Hát, mondjuk engem ma úgy fél 5 körül feszt kivágott a játék "no steam logon"-nal... Illetve nem csak engem, mindenkit, akivel épp csetben voltam, írogatta, hogy online-offline-online-offline, meg kiszórogatta a népet a lobbiból.

Van benne pénzed, hogy ugrasz megvédeni? 😛 Pláne egy ilyen lájtos fikázásra? 😄

Rage47
én játszottam ma és müködött.
Prince23
Legalább neked mûködik most a l4d multi? Magyarén szerverképes?

bertino
figy, elõtted a lehetõség, csinálj jobbat, várjuk az eredményt 😉

Prince23
Há de nem tudok játszani, és a multi gondolom steam alapértelmezett. szal ha halott a steam, akkor nincs multi se.

Prince23
Na az meg a másik...
bár már van accountom hozzá

bertino
200x lekörözi a live-ot kb, ja 😊

bertino
a kibaszott steam mögött van pár év tapasztalat, köze nincs a problémának a globális felhasználó szférához, én mióta játszom, azóta nem fordult elõ szinte hiba
mert a kezdetekben voltak érdekességek, de manapság már szinte semmi, pláne nem ilyen.
gondolkodj kicsit, mielõtt szidalmazod.

Rage47
én azt mondom, még mindig jobb, mint a LIVE 😊
Prince23
Mostanában mindig szétkapcsol a játék, amikor szobafõnök vagyok, vagy mikor csak egyszerûen csatlakozni szeretnék a szerverhez.
Mit csináljak?
na ezért nem jó a kibszott steam!!!!!!!!!!!!!!

dronkZero
Rég vótmá meccsriport.

Játszottunk valami nagyarcú buzi lengyelekkel, akik a 6. helyen álltak és õk hívtak ki minket. Aztán elvertük az arcukat, csak sajnos az utsó kör elõtt fagyott a szerver. Erre megóvták az egész meccset. A jókurvaannyukat a köcsögöknek. Majd még lesz valami, megy a fasszopás...

Aztán tegnap játszottunk csehekkel egy lightos partit, szegények nem a mi súlycsoportunk, egyetlen pályán jutottak csak ki a saferoomig. Az finálén kemény 4(!) pontot sikerült szerezniük. A smokerünk lehúzott egy embert a szakadékba, a boomerünk lelökte azt, aki a smokeresen akart segíteni, közben meg a huntereink beugrottak a saferoomba és megették a maradék kettõt. A "rdy"-tõl számolva kerek 5 másodpercig éltek... 😄 Jó meccs volt, bár õk biztos nem élvezték annyira...

Prince23
Csak hülyülök 😄 Kotakus kép :

Speedstick
Lol...<#wow1>

Prince23
50 eurót adtak ki érte

Speedstick
Az biztos, hogy nem aludnék vele.<#idiota><#banplz>

Jim Morrison
<#banplz>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Prince23