6126
  • DarkSector
    THX!!!
  • Neoncsoves
    Tools-nál van a STEAMben
  • DarkSector
    pls linket a szerkesztőhoz!!!

valve oldalán nem találom hol lehet letölteni.!!!
    :DDDD
  • Neoncsoves
    a hammer editor a toolsok közül
  • Prince23
    Mien hammer?
  • Neoncsoves
    Egyébként remélem meg lesz oldva az, hogy ha custom map van egy szerón, akkor le lehet tölteni. Tehát valami webdownload legyen beépítve.
  • CopyKing92
    nagyon elcseszték ezt hogy mindenhol van tank XD
  • Neoncsoves
    elindul fél vagy 1 perc töltés után
  • Neoncsoves
    Szép munka Valve! A Hammer el se indul, hanem befagy még töltésnél:)
  • Neoncsoves
    elvileg ja :) de mi az h BETA?? Lol
  • tototto
    a steames game listben megjelent: Left 4 Dead Authoring Tools
    ez a régóta várt sdk akar lenni? :)
    jó lenne ha végre tömegével jönnének az uj mapok
  • CopyKing92
    látszik hogy nem ismered nah stfubiccs
  • terribad
    jah nagyskill egymásra dobálni a helikoptereket meg elgázolni az embereket
  • CopyKing92
    BF2/2142zök ott csak a skill szab határt meg a hitbox :D
  • chooselee
    A lényeg lényegtelen...
  • uwu
    A hszeid alapján teljesen hamis elképzeléseid vannak erről a játékról.
    Ha megveszed az eredetit, több szerver közül válogathatsz, mehetsz warozni is ha akarsz.
    A játék lényege a versus mód, amikor 4 túlélő próbál kijutni, akiket 4 zombi sorozatosan újraspawnolva próbál megölni.
    Mindkét oldalon csapatmunkát igényel az eredményes játék.
    Nem a zombihorda a lényeg, majd rájössz ha zombi leszel, és nagyon sok taktika van, amit kénytelen vagy megtanulni, ha versusozol. Az elején biztos szopás lesz, de ne vegye el a kedved. Ha jó a csapat, nagyon élvezetes a játék.
  • dronkZero
    Ehh, szerintem sem a Source, sem a Cod-engineek nem képesek nagy tereket megjeleníteni, de mindegy... Azt nem tekintem nyílt pályának, ahol az adja a nyíltságot, hogy skybox-textúra van a csövön... Flashpoint/Arma, Battlefield-ek, GTA-k nyílt teresek, az eddig említett csőjátékokkal ellentétben.
  • Blacksheep333
    Azért a Cod2-ben is zárt pályák, pl: Carentan.
    És a TF -ben is vannak nyitott pályák, pl: Gravelpit.
  • gregtom6
    Nem ez volt a hsz-em lényege, de mind1. Én csak a #4175 hsz-emben írtam le a véleményem, meg kérdeztem előtte, h mik a + dolgai a játéknak. Majd egyszer talán kipróbálom ezt is.
    TF2-n anno gondolkoztam, h megvegyem-e. De rájöttem, h nem nyújt sokkal többet, ha megveszem se. Jó játék, de elég nehéz, és zártabbak a pályák, nem úgy, mint egy CoD2 esetében.
  • chooselee
    Szerintem ne azzal játssz, amivel az ismerősök is, ha nincs kedved. A játék lényege, hogy élvezd, nem a majmolás.
    Nekem sincs személyes ismerősöm aki játszik ezekkel, de egy idő után már a "nevek" is ismerősök lesznek! :) TF2-ben főleg, egy két bejáratott szerver és általában konstansak az arcok. A TF2 ideális ilyen esetben az emlegetésre. Jó szerverek, közösség, update-k, ingyen hétvégék, ÓCSÓ (Szinte már tesco gazdaságos)! Mi kell még :)
  • Rage47
    Egy személyes ismerősöm sem játszik TF2-vel vagy L4D-el, mégis szinte naponta előveszem ezeket a gamekat:) Letojom mit gondolnak, nekem nagyon tetszenek és kész. Ők meg játszanak tört wow-val...
    Amúgy meg hamar lehet "haverokat" szerezni játék közben is.
  • gregtom6
    Az én baráti körömből csak a 2. vh, és sportjáték, ami szóba jöhet. Én speciel a sportjátékokat nem szeretem annyira, mert nincs történetük, és ismétlődnek. 2.vh meg egy ideig jó, de később az is unalmassá tud válni.

Sőt, nem olyan régen még mindenki az osztályban WoW lázban égett, és nem lehetett másról beszélni szinte velük. Beszélhettem volna én ilyenekről, mint ez...
  • terribad
    jah haverok.. anyu nem veszi meg azt aminek a dobozán szörnyek vannak?
    nemondmár hogy létezik olyan baráti kör ami általánosságban ne díjazná a szétfröccsenő agyakat, és valami szuper tiszta emberi játékkal gamelnek, ahol Jézust kell megmenteni és templomokat építeni :D
  • gregtom6
    olvasd végig amit írtam. Hl=világ legjobb single élménye, jó szotival. Multiknak nincs sztorija, ha van, akkor se bonyolult, és ott számít a haverok véleménye, hisz ismeretlenekkel nem olyan nagy élvezet tolni.
  • terribad
    hl és a természetes dolgok :D:D^

hello ¢^
  • gregtom6
    én is leszarom, h mit gondolnak, single-vel úgyis csak én játszok, de multival pont a haverokkal nem tudnék, erre értettem...
  • gregtom6
    gyenge jellem? lol...amikor a Bioshockkal játszottam, akkor is eléggé furán néztek rám, de abban legalább van rengeteg + dolog. De a zombik ellen se taktika, se csapatmunka nem kell(single-ben)csak lőszer dögivel, multit saját tapasztalatomból gyorsan megunok, erre példa a WoW, a CoD2, és a TF2 is...nem hiszem, h ez jobban lekötne. Rendes sztorija volna a singlének, akkor talán.
  • dronkZero
    Ja, hát ha divatból játszol, akkor meg is érdemled... Ki nem szarja le, ki mit gondol? Ennyire gyenge jellem vagy?

Az meg a másik fele, hogy nekem egy single FPS 1-2 nap, aztán uninstall, és soha többet rá nem nézek. Az 500+ órát még csak multis játékkal sikerült elérnem. Persze ha béna vagy, és nincs sikerélmény, úgy hamar meg lehet unni a multit...
  • gregtom6
    Akkor felejtős, mert only multit hamar megun az ember....pláne olyat, amivel a közeli ismerősök soha nem játszanának, mert nem természetes dolgok vannak benne, és engem is lenéznének, ha játszanék...Ha single jó lenne, még talán kipróbálnám, de videón is látni lehetett, h úgy indítja, mint ha servert csinálna...Hát ez nagyon nem jó...7k-t Half Lifera kiadnék, erre nem. Ha már zombis játék, akkor RE, bár az sem tetszik, mert ilyen játékoknál nem kell a mesterséges intelligenciát csiszolni, csak szaladnak feléd, te meg lövöd őket...
  • dronkZero
    Csak szivatnak, ugyanaz törttel is, max annyi, hogy ahhoz nincsenek patchek, és már nemtom, kb a 10.-nél járunk... És elég sokat változtattak, javítottak rajta.

Viszont csak javasolni tudom az eredetit, 3 éve ez az első játék, ami megérte az árát. Eredetivel nem kell szopni, hogy összejöjjön 8 ember egy versusra. Utálnám kurvára, ha nem lenne kivel játszani...
  • Rage47
    vedd meg és kész, nekem simán megérte a 7k-t anno. :) nagyon jó kis coop móka:) single player meg nem ér semmit, ezt multiban kell nyomni.
  • gregtom6
    azt a 20 órás kampányt csak multiban lehet végigvinni, és sztem az is csak lövöldözés, beszélni nem fognak a karakterek, mivel játékosok v. botok. Sztem a hl2 nyomába sem ér a játék, bár még nem játszottam vele, de nem hinném, h többet nyújt, mint a TF2.
  • terribad
    az egy multiplayer game, l4d-nél a hivatalos oldalon is láthatod jobb oldalt hogy van benne rendes single player: http://store.steampowered.com/app/500/
  • gregtom6
    Ezt egy olyan valaki mondja, aki megvette, és nem akarja, h valaki 100%-osan ugyanazzal játszon ingyen? Vagy olyan mondja, aki kipróbálta mind2 féle módon, és bizonyítéka van rá, h az eredeti többet nyújt?

ui.:Csak azért kérdezem, mert én kipróbáltam Team Fortress 2-ből az eredetit és a másoltat is, és semmivel nem nyújtott többet...
  • terribad
    igen az eredetiben van egy kb, 20 órás kampány olyan mint a hl2,
    + van egy rakás fegyver és másfajta zombi ellenfelek ami magánszerókon nincs, több felé lehet menni a pályákon, stb
    a tört nem mutat meg semmit belőle, vedd meg
  • gregtom6
    És van vmi komoly sztori módja is? És hosszú? Egyáltalán nem ismerem a játékot, de vhogy sima lövöldözésnek tűnik nekem...
  • gregtom6
    Üdv. Mivel nyújt ez a játék többet akkor, ha valaki megveszi??? Magánszerókon nem teljesen ugyanazt nyújtja???
  • CopyKing92
    az igazságot mutatja én is utálom a botokat. mindig be állnak és healelnek amikor jön a tank. meg ha Versus van és hunter bot jön.. egyhelyben áll és falon át figyeli a Survivorokat XD
  • bertino
    vót, állat :)
  • Lunki88
    Ha volt már akkor bocsi. :D Én szénné röhögtem magam ezen a videón. Amúgy hűen tükrözi hogy a gépi játékosok milyen hülyék.