Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
Ezt a szart érdemesebb szervezetten játszani, mert mire publicon találsz olyan embereket, akik nem lépkednek ki és normálisan is játszanak, addigra már tényleg elmegy az idõd és mehetsz aludni, dolgozni, vagy akárhova.
Az operációs rendszeren is túl...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A war egy olyan meccs, ami végig van játszva. Kb technikailag ennyi a különbség a publichoz képest.
Nincs olyan, hogy 4-en haverok szeretnétek játszani egy jót, public lobby, elindul a meccs, és a 4 ellenfélbõl 3 kilép az elsõ pálya végén, mert ki merészeltetek menni négy csomaggal a hátatokon. Aztán új lobby, még egy próbálkozás, akkor meg azért lépnek ki, mert az elsõ kanyarban meghalnak.
Annyit kell érte tenni, hogy megbeszélni az idõpontot a saját csapattal, kirakni egy kihívást ESL-re az adott idõre, és majd úgyis lesz, aki reagál rá. Meccs végén eredményt be kell írni, aztán csókolom.
Vannak ESL szerverek, ellenfeleknek is vannak szervereik általában...
Szal nem nagy córesz. Azért meg, hogy normális meccseket lehessen játszani, egyáltalán nem nagy ár.
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
Én csak annyit mondtam, hogy ez egy csapatjáték és minimális energiabefektetéssel lehet jókat is játszani, 4 embert(illetve 3-at magatokon kívül) olyan baromira nem nehéz összeszervezni. Még ha ilyen battlefieldes 10-es, 12-es klánokról lenne szó, akkor megérteném, az melós. De 3 embert?
Tényleg alig valamivel több idõráfordítás klánozni, mint publicolni. Ezért nem értem azt, hogy itt sírtok egymás vállán, hogy nehéz normális játékba kerülni, ahelyett, hogy szervezõdnétek. Ez mondjuk konkrétan nem annyira neked szól, te csak mérsékelten panaszkodtál, (de te kötekszel, úgyhogy magadra is veheted 😛).
Egyébként ha hiszed, ha nem, mi is csak akkor játszunk (wart is) ha egyéb teendõink engedik, és kedvünk is van hozzá.
valamelyik ember megszállottan játszik, valaki csak ha ideje engedni.
másrészt pedig nem írtam sehol, hogy szopom a faszt, annyit írtam, hogy keresgélni kell.
nem, nem ugyanaz <#wilting>#wilting>
attol még, hogy te másik oldalról nézed a problémát, nem jelenti azt, hogy rajtad kívül mindenki ugyanígy tesz.
nyomjátok együtt, UT3 topicban már egész szép user/friends lista gyûlt össze, írja össze itt is mindenki és hajrá.
ha valakinek kõ a nick, szóljon és megy a pm.
de mint mondtam csak mérsékelten érek rá, ezért nem sok értelme van ennek részemrõl.
Mondjuk ha neked játék elõtt +2 klikk nehezedre esik, és emiatt inkább szopod a harcifaszt idióta csapattársakkal, akkor egészségedre... 😄
Ha neked "van életed" akkor hogy-hogy játszod a játékot és hogy-hogy itt vagy a topicban?
Ha valaki mégis van olyan hülye, hogy játszik (akár csak úgy kikapcsolódás képpen), akkor miért nem tehetné egy összeszokott csapatban, akik közben jót mulatnak még ventrin/TS-n is?
Itt vagyunk annyian, simán játszhatnánk együtt! Vegyetek fel friendsre http://steamcommunity.com/id/blacksheephun
Az operációs rendszeren is túl...
nocomment.
arra gondoltál esetleg, hogy egyes embereknek élete is van... ? 😊
Mióta mondjuk, hogy álljatok össze, gyertek ESL-re, vinni felfelé a magyar zászlókat?
Waron nincsenek faszláma csapattársak, meg nincsenek lelépõs buzik. Ellenben ki is lehet kapni. (Meg más jellegû fasszopással jár, de azt most hagyjuk)
ugyebár ez a lényeg.
én se fogok ki mindig normálisakat, de keresgélni kell.
kijött pár update, szal talán még ma tudsz, szerintem nem.
Mennyit fog letölteni a Left4Dead STEAM-rõl?, ha már megvan a Team Fortress 2? Gondolok itt a közös engine-re. Ma este veszem meg a játékot, de steamen keresztül és azért kérdem, hogy az 1 megás netemmel mennyi esélyem van még ma játszani. Szerintem nem sok😊
You\'ll Never Walk Alone
Akkor ti ott valamit nagyon elrontottatok az idõzítéssel... 😊
A CSé-t anno a Steam miatt hagytam abba... 😛 Azóta rengeteget fejlõdött, de azért jó lenne, ha nem csinálna sûrûn ilyet... 😊
de tökéletes nem lehet minden sajna.
Van benne pénzed, hogy ugrasz megvédeni? 😛 Pláne egy ilyen lájtos fikázásra? 😄
mert a kezdetekben voltak érdekességek, de manapság már szinte semmi, pláne nem ilyen.
gondolkodj kicsit, mielõtt szidalmazod.
Mit csináljak?
na ezért nem jó a kibszott steam!!!!!!!!!!!!!!
Játszottunk valami nagyarcú buzi lengyelekkel, akik a 6. helyen álltak és õk hívtak ki minket. Aztán elvertük az arcukat, csak sajnos az utsó kör elõtt fagyott a szerver. Erre megóvták az egész meccset. A jókurvaannyukat a köcsögöknek. Majd még lesz valami, megy a fasszopás...
Aztán tegnap játszottunk csehekkel egy lightos partit, szegények nem a mi súlycsoportunk, egyetlen pályán jutottak csak ki a saferoomig. Az finálén kemény 4(!) pontot sikerült szerezniük. A smokerünk lehúzott egy embert a szakadékba, a boomerünk lelökte azt, aki a smokeresen akart segíteni, közben meg a huntereink beugrottak a saferoomba és megették a maradék kettõt. A "rdy"-tõl számolva kerek 5 másodpercig éltek... 😄 Jó meccs volt, bár õk biztos nem élvezték annyira...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/