Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bloody fucking murder
ui.:Csak azért kérdezem, mert én kipróbáltam Team Fortress 2-bõl az eredetit és a másoltat is, és semmivel nem nyújtott többet...
+ van egy rakás fegyver és másfajta zombi ellenfelek ami magánszerókon nincs, több felé lehet menni a pályákon, stb
a tört nem mutat meg semmit belõle, vedd meg
bloody fucking murder
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
A 4 megjelenéses playerrõl pedig annyit, hogy én eleve nem játszom régebben 2,5 hónapnál...
Egyébként én is voltam kezdõ, nem egyszer olyan csapat ellen játszottunk, akik blood harvest elsõ fordulójában szétszedtek minket. És ilyen helyzetben nem nyavajogtam, hanem megpróbáltam ellesni hogy hogyan csinálják õk.
deko, God, Huba, Nemhaagacc, Notorious_
Inkább egy baráti társaság, hisz már nem is warozunk komolyabban, de igazából nekem már nincs is kedvem az ESL-es agymenéshez.
Az operációs rendszeren is túl...
Én is szívesen csatlakoznék hozzátok. Mert a külföldiek rendszeresen kidobnak, és nem tudom miért! Pedig én is csapatként játszok, magyarán megpróbálok összehangoltan támadni, vagy épp védekezni. Azért vannak normális emberek is akik nem zárnak ki, és velük nagyon jól eljátszok.
Akik szívesen felvennének barátnak a nevem csoli_HUN
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Az operációs rendszeren is túl...
bloody fucking murder
persze csak ha nem adsl-ed van tõlük..
bloody fucking murder
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
XBOX Live Gamertag:Waczkor
már 3 napja nem tudok játszani a kibaszott connenction problemek miatt...
XBOX Live Gamertag:Waczkor