6126
-
#4560 Mindig ugyan azon a két mapon?? -
#4559 Mi az, hogy elveszti a szinkront..? Ez szerver-kliens kapcsolat, szinkronvesztés peer-to-peer-nél van.
Local szervert indít valamelyikőtök, vagy dedikált szerverre jártok?
Dedikált szervereknek van ez a bajuk, hogy fagynak. Legalábbis amit mi béreltünk anno, az is csinálta ezt rendszeresen.
Ha meg localon problémázik, akkor az meg a szervert indító pléjer gépe/netkapcsolata/egyebe lehet. -
Neoncsoves #4558 Nálunk még asszem nem :S
Get to the choppa! -
ZsirosKenyer #4557 Yo!
srácok, érdekelne hogy a hospital map indításnál nálatok is folyton elveszti a szinkront coop-ban? Ugyanez a helyzet a dead air egyik pályájával is.
Van erre megoldás? legjobb pályák ezek de 10 indításból kb csak egyszer működik rendesen.
volt vkinél ilyen gond? -
BAk3R #4556 ezt mondom, hogy az extras-ban látja, hogy van ilyen addon kampányom de ha játszani akarok rajta, akkor a kampányoknál alul az addon részben már nem mutatja. és igen az extras/addon részben be van pipálva a kampány. -
#4555 kampányok közt legalul addon campaign és arra hoz be 1 listát, akár indításnál akár keresésnél -
BAk3R #4554 most ezzel előrébb vagyok..rá lett kattintva 2x meg le lett másolva a vpk a megfelelő helyre. extras-ban mutatja h van, de ha indítok egy lobbyt ott nem tudom kiválasztani a death aboard-ot, mint kampányt.
másik: a no mercy kampányképen Zoey 3 kezét sose fogják kijavítani? -
#4553 http://l4dmapdb.com/help:install-maps= ezzel XD -
BAk3R #4552 extras/add-on részben mutatja, hogy van de ha játszani akarok costum map-en nem adja be a death aboard-ot a listába. ötlet? -
#4551 probálja meg hogy az egér simitást vagy mi neve azt kapcsolja ki nekem egyszer volt ilyen és az megoldotta -
#4550 vannak már egész jó custom kampányok, death abroad pl szépen alakul, mind az 5 map játszható, vége fun :) -
#4549 Próbálta már:"Multicor kikapcsolom és szarabb bekapcsolom akkor meg laggos". -
#4548 multicore renderinget kapcsolja ki -
#4547 Egyik haveromnak ilyen problémája van:
"Akad egyfolytában a játék olyan mintha laggom lenne állandóan. Újratelepítés, graf lehúzása nem segít...frissített videodriver sem, vissza állított rég driver sem. Multicor kikapcsolom és szarabb bekapcsolom akkor meg laggos még a single player is ja és konfigurációm(gép) is meghaladja a játék követelményeit. A DLC kiadása után jelentkeztek ezek a problémák addig 100-120 FPS-em volt.
Amikor elindul a játék a consolba ez a hibaüzenet jelenik meg, szerintem ezzel van kapcsolatba:
ConVarRef cl_forwardspeed doesn't point to an existing ConVar
FS: Specified two path IDs (//mod/cfg/config.cfg, MOD)." -
BAk3R #4546 ahelyett, hogy ilyen buziságon (az más kérdés, hogy jobban illene a másik topikba) vitatkoznátok gyertek játszani! pl. vegyetek fel (id: fr4nkt) és nyomjuk a survivalt mert még nem minden map arany :P -
Neoncsoves #4545 ez így van. -
#4544 "jó persze mindenre van magyarázat..." és mindent lehet fikázni -
#4543 majd véres lesz ha sérül. -
Neoncsoves #4542 jó persze mindenre van magyarázat... de akkor is mond már meg. ha kicsit véres lenne a póló azt mondanám h ok -
#4541 Milyen környezetbe? Egy városban, egy csajon nem lehet rózsaszín felső? Gondolod ha jönnek a zombik majd gyorsan átöltözik hogy "juj nem illik a sok zombihoz a pólóm"? :D -
Neoncsoves #4540 nem gond... csak nem nagyon illik a környezetbe -
#4539 neked talán, én haverokkal mai napig tolom, experten, voice chattel -
PunkZoli #4538 pont, mint a leftfordead... addig a 4percig legyen már jóval funabb :D -
#4537 Egy csajon miért gond a rózsaszín? Lassan nyitni lehetne egy fika topikot.. -
#4536 "és mielőtt még valaki azt mondja, hogy ezt kurvanehéz megvalósítani..."
nem azt mondjuk, hanem azt hogy senkit nem érdekel. Max 5 percig fun. :D És ha jól tudom akkor ezt az arcos dolgot már megvalósították valahol és bukta lett -
PunkZoli #4535 ami még nekem a 2 be kellene, hogy saját karakter, saját cloud os karakter, nem csak a minimális változtatásokkal, hanem mondjuk 100*100*100*100 választható testrészzel, mint láb, törzs, fej cipő/fejfedő
vagy végre lenne már az arc beviteli lehetőség... itt lehetne dobbantani nagyot...
és mielőtt még valaki azt mondja, hogy ezt kurvanehéz megvalósítani, közlöm, hogy ami nem arc, előre választható cucc, az mind a gépen tárolódna, cloudban, meg elég feltöltenie a számokat 1től 100 ig...(kis programozás) ami hozzá van rendelve a gépen tárolt testrészhez
pl 32*57*88*95 ezt tölti fel a cloud a profilodhoz, ami azt jelenti, a kékfarmer*izompóló*csövesfej*bakancs :D ... csak, hogy értsétek
a képeket ugyanilyen módon baromi egyszerű reprodukálni.
valve=balfasz programozók
a kódolást meg én megtudnám írni, pedig én nagyon láma vagyok
aki jobb angolból, és keni a fórumokat a l4d2 nél az bátran fordítsa :) -
Neoncsoves #4534 akkor is vicc ahogy kinéznek a karakterek. rózsaszin? lol! -
PunkZoli #4533 a source engine erre képes, de már most látszik, hogy csiszoltak a karaktereken ...
bár lenne specifikus képesség, hogy mindegyikre szűkség legyen.
mondjuk az 1nél jobban el tudnám képzelni, lehet az lesz a nagy bejelentés:
bill lőszer, zoey kötszer, francis mondjuk a tank ellen lenne eredményes, vagy a csőbombákat ő tudná használni csak, a niga meg lenyúlná a lőszert :D -
Neoncsoves #4532 hát bazmeg ez olyan mint egy rajzfilm. vicc -
PunkZoli #4531 meg aztán nagyon kell a minden évben megjelenő l4d eknek majd új topik :D -
#4530 +2vel arrébb az ilyet ! -
#4529 új képek -
BAk3R #4528 most EZT próbáltam ki, a death pull kampány kicsit átalakítva, nappal van meg ilyenek, nem olyan rossz. -
#4527 jobb oldalt Left 4 Dead Most Csak 11,459 Ft vagy mennyi komoly XD 5 ezerért vettem :O :D -
#4526 Plants vs Zombies-ben is van :D -
#4525 Following up on earlier reports that Valve won't leave Left 4 Dead to die an early death, the company stated today that there should be an L4D DLC announcement before the end of summer. A company spokesperson also told CVG that about eight or nine months from now, when L4D2 has released and people see the continued support for L4D, they may finally understand the method to the madness.
-
#4524 hihetetlen -
#4523 www.l4dmaps.com/
http://www.l4dmaps.net/
http://www.l4dmods.com/
Itt vannak egész jók. Persze sok a szutyok is :) -
BAk3R #4522 vannak már custom mapok, csak még normálisat nem találtam :D
gyertek survival-özni!! :D -
#4521 van már rég custom map támogatás. csak a mapok hiányoznak