9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rohadtul csalódtam a teljes 9D-s társaságban.Nevetségesek vagytok.Néhány hétre eltûnik a játék és nekiálltok orrba-szájba fikázni mindenkit,aki eszetekbe jut?Siralmas hülyegyerekek aluliskolázott tahó gyülekezete.
Sírjunk,mert a nagy gonosz promóterek nem képesek rendesen végezni a dolgukat...biztos a rapperek/emósok/diszkósok/rockerek/gótok/stb. hibája,mert én nem azt a zenét hallgatom és nem úgy öltözöm,mint õk.Felszínes,egoista majmok vagytok,akik nem képesek a tolerancia hangyafosnyi utánzatára sem.
Én hiszek a szólásszabadságban meg az egyéni véleményalkotás aktív gyakorlásában,de mi a fene köze van az általatok utált embercsoportoknak a 9Dragons nevû MMORPG-hez?Semmi...Mért nem nyittok SG-n vagy egy másik oldalon egy "Utálom a..." topicot és zúdítjátok egymásra az agyatok elkorcsosult,kóros nyúlványainak kényszerképzeteit ott?Azért olvasom ezt a fórumot,mert szívesen hallok újdonságokat vagy hasznos tudnivalókat az egyik kedvenc játékomról,nem azért,hogy megtudjam ki kiket utál.Ha az érdekel,akkor rákérdezek játékon belül vagy egyéb módon.Sokkal szívesebben olvasok a játék jövõjéhez kapcsolódó hozzászólásokat,mint ezt az értelmetlen szardobálást.
Drága magyartalanul gagyogó játékostársaim!Tényleg ennyire fájna elolvasni amit leírtatok,mielõtt a "mehet" gombra kattintotok?A legnépszerûbb böngészõ programok mindegyike rendelkezik helyesírás ellenõrzõvel.Mozilla például elég feltûnõen,piros hullámvonalas aláhúzással jelzi a bakikat.Ha azt szeretnétek,hogy értelmesen válaszoljanak kérdezzetek értelmesen!Ez egy magyar nyelvû fórum,mellõzzük a halandzsát ha lehet!
Megsértettelek titeket ezzel a kis szösszenettel?Nem izgat.Én kénytelen voltam végigolvasni a hülyeségeiteket,mért ne írhatnám le a saját véleményem?Az senkit se érdekel?A választ lásd pár sorral feljebb.Gondolom nem leszek imádatotok tárgya egy ideig,de nem is ez volt a célom.
A végére hagytam a legfontosabbat:
LEGMÉLYEBB TISZTELETEM A KIVÉTELNEK!!!
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
http://www.gamersfirst.com/9dragons/
Mondjátok az új linkeket amit ki kéne rakni a régiek helyett és cserélem 😊
I S A e o e m o w s m !
Ennyi különben Word-el írtam csak az se 100 %-os vagy csak egyszerüen szarul van beállítva 😊 nem nagyon érdekel . De bocs csak mindig ezzel tudnak elöjönni a helyesírái hibáimmal nemtudom nem lehet értelmezni ami írtam 😛 na mindegy nem baj ha figyelmeztettél érte 😄
Most nem rád gondolok Sniper, te legalább indokoltad.
Azért nem tudsz 9dragonsozni, mert éppen céget váltanak, és még eltart egy ideig (senki se tudja pontosan meddig), amíg az eddig megszokott állapotokat vissza tudják varázsolni.
I S A e o e m o w s m !
Vagy másnál is ? valaki léci külgyön egya linket vagy írja le mit kell tennem hogy játszhasak ezze a jó kis játékkal 😄
regeznem is kéne rá meg le is kéne töltenem csak nemtudom honan tudnám az fejebb emlitet dolog miatt mert nem hozza be hivatalos honlapot :S
elöre is köszönöm a segítséget .... <#worship>#worship><#worship>#worship>
De már lassan kezdem unni, hogy mindenki ezt fújja, hogy úgyis törlik a karikat meg hasonló faszságok.
Világosan leírták, hogy átviszik az adatbázist, ezt nekik kurvára érdekük, mert ha nem akkor 90%-a a játéknak oda.
Ebbõl kifolyólag mi lenne ha addig amíg NEM törölték a karikat, nem mondaná mindenki azt, hogy törölni fogják õket?
Kérhetek ennyit a tisztelt SG fórumozóktól, hogy tartsa meg magának mindenki a világvége hangulatát, és rémisztgesse vele inkább a rokonait, ahelyett, hogy minket próbálnának lelombozni, akik elértek valamit ebbe a kibaszott játékba?
Huh, 2 levegõvel tudtam csak leírni, lehet könyveket kéne írnom.
I S A e o e m o w s m !
A kariépítõk meg simán felhúznak egyet a 0-ról. Olyan tempóban, hogy a noobok (akiknek semmi rutinjuk nincs) ugyanannyi idõ alatt max LS0 ról LS1 ig jutnak...
Live: DoZeR 982
Live: DoZeR 982
kinem szarja le a szintet...
úgyis 0 ról kezditek XD
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
ProType Shao Nuker GL+++
TAO BoT Warr
Mert a hvaeromtol kaptam a karit én õ meg vettem valakitõl
ProType Shao Nuker GL+++
ProType Shao Nuker GL+++
I S A e o e m o w s m !
Van info mi van a 9Dragons-al lécc elmondjátok részletesen nem voltam kösszi
ProType Shao Nuker GL+++
Ezen sírtam.
I S A e o e m o w s m !
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
CSak teis olyan xd vagy nah mindegy hagyuk nem akaork vitátt meek el haverkkkal na szevaasztok
És üdz DOZER<#integet2>#integet2>
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid