9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mé mi legyek 😮 faszopo biuzi EMOS -_- azokat tálom beszolok nekik meg midnen az ok ne fiuk lassan lányok buzi tetves banda
Én most megyek a Ferrarimért, de elõtte beugrok a Gucciba fikázni õket, aztán veszek valami szartaposót a DG nél... -.-
Mi a **ci az a DADA? Valami kínaipiacos kamumárka, mint 10 éve az Ecko és társai?
Live: DoZeR 982
A weblap meg kit érdekel az a lényeg hogy az adatokat pakolják át sikeresen
októberig elpasziánzoik mindenki nem?
I S A e o e m o w s m !
Kellemes hétvégét mindenkinek
http://legendarychampions.aeriagames.com/media
Hollo
No comment
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Szerintem most már midnenki tudni fog nyugodtan aludni!<#hamm>#hamm><#taps>#taps>
Hiányzik már nagyon. 😞
COD2-znék, de nem tudom mithogymerremeddig. Letölteni letudom, de az online karcolgatás Bari nélkül wall(meg minden más)hackerek ellen sansztalan. 😄
BoI ban minden fasza... Vagy mégsem. 100000millió cucc 500 féle fizetõeszköz. Erõs IM használás, folyamatos eventek, folyamatos instázás...
És az elsõ magyar guild amit találtam... (no comment) A lényeg, hogy FSbõl 1 nap alatt kimarnám a 70%ukat. kb az önzõzés az megy, köszönni nem tudnak (vagy csak ritkán), ha segítség kell akoor márismindjárt (de végül sosem kapsz helpet)... Sorolhatnám még az egérpöcs méretû "mapokkal", a vertikálisan dönthetetlen kamerával...
Na mindegy.
Hiányzik 9D.
Remélem még Dortmund elõtt lesz.
Habár a másik kariját õ is aktiválhatja majd 😛
I S A e o e m o w s m !
Igen, mind tudjuk... a válasz Zoli lenne 😛
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Habár ha házi, akkor szilva (legalábbis nekem).
De nem vetem meg a barackpálinkát se, fõleg mint ágyaspálinka 😊
Tipp: 45 fokos ágyaspálinka ha kifogyott törd le az üveg nyakát, akkorára hogy kiférjen belõle a gyümi, és kóstold meg.
Van az az alkoholszint, amelyen már megtudod rágni 😄
De az élet megint megtanított valamire nemrég, töményet sose kísérjetek 100%-os narancslével, higgyétek el nem éri meg.
I S A e o e m o w s m !
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Valamint a fáról leszedve sem utolsó energiaforrás a barackot szeretõ embereknek.
Valamint a mutáns illetve szõrtelenített változatomat is veszik sokan, az ún. nektarint.
Ha megkérdeznéd az embereket egy közvélemény-kutatás keretein belül, hogy mit szeretnek jobban, Tusy-t vagy a Barackot, nos, szerintem mindketten tudjuk a választ erre a kérdésre 😄
I S A e o e m o w s m !
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
I S A e o e m o w s m !
Bari félig még vidéki paraszt vagyok,szóval nem nézek le senkit.<#law>#law>
Tudom könnyes a búcsú, de siess a netszerzéssel, mert ha indul 9D elkezdem a 2nd role projectet, meg azt a fránya Punisher epis VoH runt is meg kéne ám oldani.
@Tusy: Most hogy pesti suttyó lettél már lenézed a magamfajta vidéki parasztot? <#rinya>#rinya>
I S A e o e m o w s m !
Ha már témánál vagyunk én kedden költöztem fel Pestre.(Igen...mostmár én is a korábban emlegetett pesti suttyók táborát gyarapítom.)Jelenleg nincs netem (perpill BurgerKingbõl írok xDD),valszeg a héten lesz...Még nemtudom mennyi szabadidõm lesz,de szerintem folytatom majd 9D-t.Egy ideig még fórumon/MSN-en/stb. inaktív leszek.Pest és könyéke játékosgárdájával szívesen összefutnék még a héten is akár,na persze net nélkül csak azok érnek el,akik tudják a mobilszámom. <#hehe>#hehe>
Na ennyi offolást talán még elnéztek.Akit az egész nem érdekelt,attól elnézést kérek!
Szép napot mindenkinek és elõre is jó hétvégét!
Nem tudom mikor érkezik a játék újra. Lehet még a héten. Az elejét még lehet látni fogom.
Mint azt a liga legtöbb valamit is számító tagja tudja (aki számít, de nem tudja az vessen magára! 😄 ), vannak ambícióim külföldre mozgással kapcsolatban.
Nos.
Ez jövõ hét Csütörtökön meg is fog történni (a legvalószínûbb idõpont jelenleg). De a várakozásokkal ellentétben nem a ködös Albionba megyek, csak ide kicsit mellénk a Mayday szülõvárosába.
Valószínûleg (kevesek örömére) egy darabig max fórumra fogok tudni besasolgatni. Igyekszem majd valami netforrást szerezni odakint magamnak. Gondolom megértitek, hogy nem ez lesz az elsõ dolgom odakint. 😉 Semmi esetre sem tûnök el az életetekbõl. 😄
Aki(k)nek eddig is szálka voltam a szemében, azoknak megpróbálok majd gerendává fejlõdni.
Akik meg "szeretnek" (elviselnek 😄), azoknak csak a "sietek" marad.
Nem búcsúzom, mert nem megyek sehová!
Csak jeleztem elõre, hogy ha eltûnök az ezért lesz.
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Today, 02:27 AM Post #1
Group: GamersFirst Administrators
Hello All,
Today the biggest change/improvement was the update to the forums with a brand new 9Dragons skin! For the most part this was a welcomed change, however I did get a few complaints about the "emo-ness" of the skin, which is understandable.
For the time being, we won't be changing it, however once we get the game back up and we have time to focus on cosmetic changes, I plan to get feedback and suggestions from you for improvement. I was thinking maybe we could make a forum contest to design a new one...but that wont be for some time.
We have sent over a ton of information to Indy and they are sending us back some critical files (such as the game client) overnight.
Tomorrow, the new 9Dragons website should be live! That's kind of a big deal
I had 30 PM's left before I started this post, so I PM box should be cleared tomorrow.
Thanks Everyone, I'm hoping to give a larger update tomorrow .
Hyperion
Nesztek... 😄
TAO BoT Warr
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
megvehette a 9d-t valaki más is? vagy
valami béta volt ez a thai?
vagy nekik külön kellet egy 9d?😄
magyarázatot követelek😛 😄
Egyébként sikerült a reg -.-
Today I managed to get through about 1/2 of my PM's (Hooray!). Most of the questions were about Screenshots and the account Database. My general reply was that we hope that using the screenshots for account restoration will only be necessary as a last resort and that as soon as I can post an update about the User account DB I will absolutely do so. I know this is a prime concern, it is GamersFirst and Indy21's top priority as well. When I say it is GamersFirst's top concern, I mean it, 9Dragons is the company's top priority for the foreseeable future.
Also, there were several questions about when the game itself will be back up. As this is dependent on the account DB, it is also impossible to say with any confidence when we can have the game back up . At least for today. Things might change tomorrow.
But with that being said, I do know that the game will be up as soon as possible. We are meeting with Indy21 in about 13 minutes to go over our plans for technical integration and to transfer over the necessary client files we need to publish the game.
Again, I just wanted to say thanks to the community for being so supportive. I know the support won't last forever, unless we deliver on making signifigant advances in the game, which we WILL do.
Thanks all!
Hyperion
Ez a legutolsó infó G1 éktõl.Még a reggel megvolt de csak most tettem ide olvasván hogy lusták vagytok G1 9d fórumra menni ))
De lehet, hogy csak azt írta, hogy a weblap pillanatnyilag nem kapcsolható.
Sajnos a kettõt könnyen össze lehet keverni :S
I S A e o e m o w s m !
na ez milyen hiba?
Bari te meg...Tudod mit...És mikor... 😄
G-mail a legjobb amit ismerek.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Stany orosz 9d annyi h kb ugyanaz minden mint acclaimnál régebben.
hz az utolsó map, viszont event nincs meg stb... de addig elvagyok vele míg nincs G1😄 ma kezdtem egy SF-t h legalább Kamiékkal legyek black oldalon én is😊
gyere te is^^
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Hollo
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid