9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stanyizllava
rapper rasta <#mf1>
Mé mi legyek 😮 faszopo biuzi EMOS -_- azokat tálom beszolok nekik meg midnen az ok ne fiuk lassan lányok buzi tetves banda

Stanyizllava
jaja

BarackHUN
dada az egy márka, wannabe rapperek hordják

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Szar neked Stanyi...

Én most megyek a Ferrarimért, de elõtte beugrok a Gucciba fikázni õket, aztán veszek valami szartaposót a DG nél... -.-

Mi a **ci az a DADA? Valami kínaipiacos kamumárka, mint 10 éve az Ecko és társai?

Live: DoZeR 982

BarackHUN
Ma énsem cod2zök mer iskola után átnéztünk szlovkba sörözni és megártott, idáig aludtam fél2tõl, de dóz ha letöltöd a cod2t msnen elmagyarázom mit hog kell
A weblap meg kit érdekel az a lényeg hogy az adatokat pakolják át sikeresen
októberig elpasziánzoik mindenki nem?

I S A e o e m o w s m !

Dodó ! Szivbõl örvendek a lehetõségednek.A Föntvaló vigyázza utadat.Nagy város,nagy kisértések de ha ember maradsz,megoldod.Ha meg minél elöbb sikerûl a legjobban megtanulni a nyelvüket,értékelni fogják.Amúgy nagyon hidegek de gondolom ezt te is tudod.Minél elöbb várom hogy annan jelentkezz.A G1 es 9d t illetõen,kétlem hogy lenne szept.15 elött.Az meg hogy hogy és mint,az majd kiderûl.Hogy ne rontsam el mások optimizmusát csak annyit jegyzek meg hogy aki egyszer megégette a száját levessel.......tudjátok ti is.

Kellemes hétvégét mindenkinek
Blood Raven
na akkor megvan aclaim mélto utodja<#csodalk>ezek szerinv lesz vagy 2 hát a gaméig😄 addig is ezt csekkoljátok le
http://legendarychampions.aeriagames.com/media

Hollo

skrimer
na ha már a weblap elindításával probléma van...
No comment

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Köszönjük szépen ezt a közérdekû információt!
Szerintem most már midnenki tudni fog nyugodtan aludni!<#hamm><#taps>

Stanyizllava
Nah én huztam vásorolni DADA cuccokat nah csumi

ToshiBá
Hyperionnak vannak hírei, de nehézségek miatt nem tudja megosztani velünk. A website sem tudott elindulni ma problémák miatt...

Hiányzik már nagyon. 😞

COD2-znék, de nem tudom mithogymerremeddig. Letölteni letudom, de az online karcolgatás Bari nélkül wall(meg minden más)hackerek ellen sansztalan. 😄

BoI ban minden fasza... Vagy mégsem. 100000millió cucc 500 féle fizetõeszköz. Erõs IM használás, folyamatos eventek, folyamatos instázás...
És az elsõ magyar guild amit találtam... (no comment) A lényeg, hogy FSbõl 1 nap alatt kimarnám a 70%ukat. kb az önzõzés az megy, köszönni nem tudnak (vagy csak ritkán), ha segítség kell akoor márismindjárt (de végül sosem kapsz helpet)... Sorolhatnám még az egérpöcs méretû "mapokkal", a vertikálisan dönthetetlen kamerával...

Na mindegy.

Hiányzik 9D.

Remélem még Dortmund elõtt lesz.

ToshiBá
alap 😄

BarackHUN
Neked annyit mondok, hogy mire HM lesz a healerem aktiváld magad, mert kell grindpajti, sajna dóz megáll FCn mert bosst kempel majd.
Habár a másik kariját õ is aktiválhatja majd 😛

I S A e o e m o w s m !

ZzoleE
"Ha megkérdeznéd az embereket egy közvélemény-kutatás keretein belül, hogy mit szeretnek jobban, Tusy-t vagy a Barackot, nos, szerintem mindketten tudjuk a választ erre a kérdésre 😄 "

Igen, mind tudjuk... a válasz Zoli lenne 😛

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

BarackHUN
Na ugye.
Habár ha házi, akkor szilva (legalábbis nekem).
De nem vetem meg a barackpálinkát se, fõleg mint ágyaspálinka 😊
Tipp: 45 fokos ágyaspálinka ha kifogyott törd le az üveg nyakát, akkorára hogy kiférjen belõle a gyümi, és kóstold meg.
Van az az alkoholszint, amelyen már megtudod rágni 😄
De az élet megint megtanított valamire nemrég, töményet sose kísérjetek 100%-os narancslével, higgyétek el nem éri meg.

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
Ez tény...magas alkoholtartalmú párlat formában nálam is szívesen látott vendég vagy.<#hehe>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

skrimer
akinek kell help thaira az vegyen fel msnre..
[email protected]
amugy maholnap indul a g1 es 9d is.

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

BarackHUN
Amit mindenki szívesen fogyaszt sok ételhez kompót formájában.
Valamint a fáról leszedve sem utolsó energiaforrás a barackot szeretõ embereknek.
Valamint a mutáns illetve szõrtelenített változatomat is veszik sokan, az ún. nektarint.
Ha megkérdeznéd az embereket egy közvélemény-kutatás keretein belül, hogy mit szeretnek jobban, Tusy-t vagy a Barackot, nos, szerintem mindketten tudjuk a választ erre a kérdésre 😄

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
Az,Te meg a lejárt szavatosságú,minden tekintetben romlott és gazdagon penészes konzerves barack <#beka3>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

BarackHUN
Tusy akkor te korcs vagy? Te vagy a vidéki paraszt és a pesti suttyó elegye: a pesdéki suttyraszt.

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
Éééééééééés röpke 3 órával késõbb már be is van üzemelve a netem!<#taps>

Bari félig még vidéki paraszt vagyok,szóval nem nézek le senkit.<#law>

Stanyizllava
Sok Sikert Doz 😄

BarackHUN
Sok sikert Dóz, ha sokat keresel majd ne habozz küldeni coint.
Tudom könnyes a búcsú, de siess a netszerzéssel, mert ha indul 9D elkezdem a 2nd role projectet, meg azt a fránya Punisher epis VoH runt is meg kéne ám oldani.
@Tusy: Most hogy pesti suttyó lettél már lenézed a magamfajta vidéki parasztot? <#rinya>

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
Jaja!Soki sikert D!

Ha már témánál vagyunk én kedden költöztem fel Pestre.(Igen...mostmár én is a korábban emlegetett pesti suttyók táborát gyarapítom.)Jelenleg nincs netem (perpill BurgerKingbõl írok xDD),valszeg a héten lesz...Még nemtudom mennyi szabadidõm lesz,de szerintem folytatom majd 9D-t.Egy ideig még fórumon/MSN-en/stb. inaktív leszek.Pest és könyéke játékosgárdájával szívesen összefutnék még a héten is akár,na persze net nélkül csak azok érnek el,akik tudják a mobilszámom. <#hehe>
Na ennyi offolást talán még elnéztek.Akit az egész nem érdekelt,attól elnézést kérek!
Szép napot mindenkinek és elõre is jó hétvégét!

Sok sikert Doz! Remélem meg tudod valósítani a terveid. 😊

ToshiBá
Off.

Nem tudom mikor érkezik a játék újra. Lehet még a héten. Az elejét még lehet látni fogom.

Mint azt a liga legtöbb valamit is számító tagja tudja (aki számít, de nem tudja az vessen magára! 😄 ), vannak ambícióim külföldre mozgással kapcsolatban.

Nos.
Ez jövõ hét Csütörtökön meg is fog történni (a legvalószínûbb idõpont jelenleg). De a várakozásokkal ellentétben nem a ködös Albionba megyek, csak ide kicsit mellénk a Mayday szülõvárosába.

Valószínûleg (kevesek örömére) egy darabig max fórumra fogok tudni besasolgatni. Igyekszem majd valami netforrást szerezni odakint magamnak. Gondolom megértitek, hogy nem ez lesz az elsõ dolgom odakint. 😉 Semmi esetre sem tûnök el az életetekbõl. 😄
Aki(k)nek eddig is szálka voltam a szemében, azoknak megpróbálok majd gerendává fejlõdni.
Akik meg "szeretnek" (elviselnek 😄), azoknak csak a "sietek" marad.

Nem búcsúzom, mert nem megyek sehová!
Csak jeleztem elõre, hogy ha eltûnök az ezért lesz.

Peter55
Tuti, a videokártyám is megérkezik mire elindítják a dolgot. : )

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

ToshiBá
Hyperion

Today, 02:27 AM Post #1

Group: GamersFirst Administrators

Hello All,

Today the biggest change/improvement was the update to the forums with a brand new 9Dragons skin! For the most part this was a welcomed change, however I did get a few complaints about the "emo-ness" of the skin, which is understandable.

For the time being, we won't be changing it, however once we get the game back up and we have time to focus on cosmetic changes, I plan to get feedback and suggestions from you for improvement. I was thinking maybe we could make a forum contest to design a new one...but that wont be for some time.

We have sent over a ton of information to Indy and they are sending us back some critical files (such as the game client) overnight.

Tomorrow, the new 9Dragons website should be live! That's kind of a big deal

I had 30 PM's left before I started this post, so I PM box should be cleared tomorrow.

Thanks Everyone, I'm hoping to give a larger update tomorrow .

Hyperion

Nesztek... 😄

Stanyizllava
Én abba vagyok hogy csak 9Dragons a Europai a legjobb a japán ilyenek szar szerintem meg uj kari áh megse éri szerintem inkáb megbárom mig lesz 9dragons és ot lesz karim legaláb

skrimer
ez azért komoly! XD

Uploaded with ImageShack.us

skrimer
ez jó😄 lehet vissza se megyek G1 ékhez😛

MadeInHell
indy21 azt mondta legyen 9dragons és én ezt eladom a sok hülyének.Amerikai,Europai,Thai,Rus,German,Vietkong meg sok parasztnak és addig csinálják amíg van nekik belõle lóvé.2-3 megszûnik mert vagy elbasszák vegy szarnak rá.Minket az ez EU rész érdekel de azt nem értem hogy eu-n belûl minek kell még 5?Ez a szaros gamersfirst is megvette 9d eu-t,õk is nyomják majd kb 2 évig és majd megy a köv tulajhoz.Ha te lennél az Acclaim és jól jövedelmezne neked 9dragon szerintem nem szarnmál rá.(Mert a szaros accuntod mindig más tulajdona lesz hiába versz rá pénzt annyi jogod van hogy belogólhatsz vele)Kitartás és reménykedjünk hogy baszhatunk idõt meg pénzt a meglévõ vagy új karira.

TAO BoT Warr

ReszegKoldus
ahogy volt japán meg vietnámi, koreai meg még gondolom mindig van, ahogy orosz meg hongkongi is, talán valami kínairól is olvastam régen

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

skrimer
Egyébként ,hogy lehet szinte két ugyanolyan gém?
megvehette a 9d-t valaki más is? vagy
valami béta volt ez a thai?
vagy nekik külön kellet egy 9d?😄
magyarázatot követelek😛 😄

Amúgy érdemes kipróbálni G1 nek a sword2 jét.Q bõven,dungi,AFK s lehetõség eddig jútottam ))
skrimer
ezt énis olvastam😛

Egyébként sikerült a reg -.-

Hey All,

Today I managed to get through about 1/2 of my PM's (Hooray!). Most of the questions were about Screenshots and the account Database. My general reply was that we hope that using the screenshots for account restoration will only be necessary as a last resort and that as soon as I can post an update about the User account DB I will absolutely do so. I know this is a prime concern, it is GamersFirst and Indy21's top priority as well. When I say it is GamersFirst's top concern, I mean it, 9Dragons is the company's top priority for the foreseeable future.

Also, there were several questions about when the game itself will be back up. As this is dependent on the account DB, it is also impossible to say with any confidence when we can have the game back up . At least for today. Things might change tomorrow.

But with that being said, I do know that the game will be up as soon as possible. We are meeting with Indy21 in about 13 minutes to go over our plans for technical integration and to transfer over the necessary client files we need to publish the game.

Again, I just wanted to say thanks to the community for being so supportive. I know the support won't last forever, unless we deliver on making signifigant advances in the game, which we WILL do.

Thanks all!

Hyperion

Ez a legutolsó infó G1 éktõl.Még a reggel megvolt de csak most tettem ide olvasván hogy lusták vagytok G1 9d fórumra menni ))
Tedd úgy fõl hogy el is lehessen olvasni.Nem tudom kinagyítani ((
skrimer
nemtud valaki oroszul?😄

BarackHUN
Ha jól értelmezem a feliratokat, azt írja, hogy 5 perced van eltûnni a lakásból mert elhelyeztek egy bombát a kéróba.
De lehet, hogy csak azt írta, hogy a weblap pillanatnyilag nem kapcsolható.
Sajnos a kettõt könnyen össze lehet keverni :S

I S A e o e m o w s m !

skrimer

na ez milyen hiba?

BarackHUN
Van sokakról hasonlóan megalázó képem, majd adagolom lassacskán 😄

I S A e o e m o w s m !

Igen gmail nekem is jó. 😊
Bari te meg...Tudod mit...És mikor... 😄
Én g-mailt ajánlom, próbáld meg azzal. Nekem pár percen belül megjött az aktiváló e-mail...
G-mail a legjobb amit ismerek.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Blood Raven
freemailt adtam meg de ha elmondjátok mijen email jo akk regelek gyors 1 et😊

Hollo

Milyen e-mail címet adtál meg? citromail esetleg? mert arra semmi nem jön meg...
Stany orosz 9d annyi h kb ugyanaz minden mint acclaimnál régebben.
hz az utolsó map, viszont event nincs meg stb... de addig elvagyok vele míg nincs G1😄 ma kezdtem egy SF-t h legalább Kamiékkal legyek black oldalon én is😊
gyere te is^^

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Stanyizllava
orosz 9d az mien ugyanaz ??

Blood Raven
unalmamban leszedtem az orosz 9d t viszont nemtudok regelni szerintem a viszaigazolo email nemjön meg az a baj van alami trükkje a dolognak?

Hollo

Peter55
Én 27-én a párnámon röhögtem, na az tényleg vicces volt, legalábbis én úgy gondoltam.😄

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Stanyizllava
jaja ez igaz