21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#15415 Ámen Six!Amíg nem muszáj én se szarakodom.(Amúgyse játszanék,mert a végéhez ért kb minden nyári anime,ami érdekel és most végre elkezdhetem nézni őket!!!)
Bari,ne stresszelj az acclaimes accodon,az már rég Mickie Egér popijában pihen,de ezt már írtam...
Redmarlboro olvass vissza picit szerintem.Múlt héten kb végig FS liga balhézott fórumon.De igazából annyira nem is kell visszamenned,elég ha belekukkantasz néhány aláírásba.(Law,Stanyi,Petya...most pl az én aláírásomban is ott virít majd.)
Kockulás közben néha azért nyissatok ablakot és a folyamatos folyadékbevitelre is figyeljetek!Szép napot! -
Redmarlboro #15414 van kitartásod:)
én erre nem lennék hajlandó.
de minden tiszteletem -
#15413 C10 Ve shield, c12 def buff, wis buff, healerrel c11 dex-str, c10 100% con-ess, c11 wis.
Macro nélkül, és még sorolhatnám. -
Redmarlboro #15412 Ez van Udead, take it easy, én majd benézek, ha minden rendben lesz.
Nem fogok nekik itt össze-vissza copy/pastezni, reinstall, redownload, blablabla... Oldják meg rendesen, addig én nem szenvedek vele. -.-
valóban ez volna a helyes út -
Redmarlboro #15411 egyébként csak megpróbáltam segíteni a kolegának akinek nem ment a gameguardos cucc -
Redmarlboro #15410 buffokkal macrozok.
ha ez nem tetszik, le se szarom. ki az aki órákon/napokon keresztül hajlandó egyhelyben ugyanazt a gombot nyomkodni?
igye ezt te sem gondoltad komolyan
szerintem a fejlesztők sem
van egyátalán akármilyen egyesület, mert ha nincs azt mond kérlek
-
Sixtail #15409
Ez van Udead, take it easy, én majd benézek, ha minden rendben lesz.
Nem fogok nekik itt össze-vissza copy/pastezni, reinstall, redownload, blablabla... Oldják meg rendesen, addig én nem szenvedek vele. -.- -
#15408 ha hackelsz akkor Yin szerver -
Redmarlboro #15407 szal merre vannak magyarok? melyik server?
választ pls -
Redmarlboro #15406 ohh, nem akarok veled kibaszni, elötte csinálj egy másik accot és mikor sikerült megcsinálni a gamet az új accal lépj be, mert nemtudom milyen a '' biztonsági rendszere'' a játéknak, nehogy lebannoljon.
nekem mondjuk nem volt gond vele, de jobb félni, mint beszarni:) -
Redmarlboro #15405 lődd ki a p_csába
egyébként sem ér egy batyu szart se, merem állítani, hogy a leg alacsonyabb szinten áll a játékvédő programok sorai közt.
találsz rá hack-et neten, csak googlezd be -
bartben #15404 már 3x raktam fel és nem updatel a gameguard
miért??? -
bartben #15403 nekem a gameguard szarakszik nem connectel vagy nem tom -
Redmarlboro #15402 ha van szervezett magyar guild/klán/egyesület/mittomén, akkor hajlandó vagyok átmászni másik szeróra, csak hagy tudjam melyikre.:)
Yin-en valami iszonyat furcsa nyelven beszélnek az emberek és a 95%-uk angol tudása mélyen minuszban van. -
Redmarlboro #15401 Gyerekek ! Gyertek álljunk ferdén meg beszéljünk egyenesen.Noha G1 en kívűl senki sem olvasta az esetleges G1-Indy21 szerződést,számithatunk pár dologra
- G1 nem fog fizetni egy olyan dologért ami neki nem jövedelmező.
- Ha Imdy21 nem fogja a 9dragonst G1 izlésére szabni,ejtik.
- Ha indy nem tudja megoldani a goldselleres gondot,ejtik.
- Ha Indy nem tudja megoldani a hack-dupe gondot.ejtik.
- Ha Indy nem újitja a szerződést GG vel,ejtik.
- Ha Indy nem segít be az aktív játékosok számának növelésébe,ejtik
Nem akarok nosztradamus lenni de ha a 9dragons hamarosan nem lessz egy becsületes játszható játék,akkor vége.
az Indy21 már rég nem foglalkozik a 9dragons-al, nagyon rég.
már nem ök fejlesztik -
Redmarlboro #15400 nem mennek?
jelenleg is játszom:) -
Redmarlboro #15399 igen megy mind 3 server.
a Yin-en vagyok, minden jó. se lagg, se DC. -
stukkos #15398 sajna nem mennek a szerók:S -
Szid #15397 koszi a tanácsot , kipróbálom.
Már igencsak rámferne 1 kis grind :D
Valaki megtudná nézni a szerverek mennek? Melóban vagyok és blockolja az oldalt amit bomb rakott ide. -
Redmarlboro #15396 ha nem megy, csak lőjétek ki a gameguardot gyrerkek.
aki hackel, az hackel anélkül is.
nekem sehogy sem volt jó anélkü, hogy letöltöttem volna az új klienst. kisütöttem a gameguardot és most fasza minden. -
#15395 mostlátom milyen hülyeséget írtam.. Bocsánat. -
#15394 Akkor ezek szerint nem nagyon fogunk játszani ma sem.. =/ -
#15393 ...there should be NO POSTS here until after 3pm PST (10:00 PM GMT)...
Delete Gomb működik...Nem...Nem...Nem -
#15392 Valaki esetleg letöltötte már és működik is neki? illetve mit tartalmaz az új patch? új szervert? régi kariainkat? illetve item mall-t? =)
-
#15391 Én letöröltem az egészet, ujra raktam!
Az eslő indításnál nem fog még csatlakozni a GG-hez uh nyugodtan nyomjátok ki, és ha jött a luncher az updatel utána azt is bezárjátok, megint ujra indit és akkor már GG is updatel és menni fog minden!
Szép 7végét -
#15390 Ok all, sorry to put you through this, but its better to get people in now if possible. Tomorrow we will have a new installer up on GamersFirst LIVE! by 3pm PST (10:00 PM GMT), which will fix the issues if you uninstall and delete the old installer and download the new one...AFTER 3pm PST (10:00 PM GMT).
Here are some methods that have proven to work.
First Method (Most effective):
* Uninstall 9Dragons
* Reinstall 9Dragons via the Installer you previously downloaded
* Launch the game normally
* Add the Second Method if you get blocked here
Second Method (effective for some, add this step to the first method if you get stopped at the launcher after reinstalling):
* Launch the Game
* Click on Options in the launcher
* Change the download method to WinlDownloader 2 (this option may not work for everyone, try the other options if it doesn't work for you)
* Hit OK
* Exit out of launcher
* Launch the game
* Hit Start
* Cross Fingers
Reduced: 84% of original size [ 693 x 411 ] - Click to view full image
Third Method (QA approved):
* First download these 2 files:
* http://9dragons.patch.gamersfirst.com/files/GameGuard.des
* http://9dragons.patch.gamersfirst.com/file...neDragonsUS.INI
* Locate your 9Dragons folder, it should be here: C:\Program Files\GamersFirst\9Dragons
* Move and Replace the files you downloading into that folder (requires Admin access to the folder, right click and run as admin if necessary)
* Launch the Game
* Possibly incorporate the Second Method if you run into a roadblock after launching with this method
Fourth Method (worked for one dude, maybe you too!):
* Patch/Update from GamersFirst LIVE as opposed to the NDLauncher.
* Launch game when finished
* Possibly incorporate the Second Method if you run into a roadblock after launching with this method
Fifth Method (If all else fails):
* Uninstall the game
* Delete all GameGuard and 9Dragons files from your PC (not screenshots, save those somewhere else if you want)
* Re-download the game from GamersFirst LIVE!...AFTER 3pm PST (10:00 PM GMT)
* Install the game
* Launch the game
This week reminded me of "hell week" from high-school football...I'm taking tomorrow OFF! Linus will be in charge, but ill be working from home too as I have a major update to post and mods to select.
Post here if you tried all of this and it still isn't working...there should be NO POSTS here until after 3pm PST (10:00 PM GMT)...if there are, you did not follow directions.
Hyperion <3 -
#15389 Menne a 9d ha betöltene a patc de meg se mozdul bocs csak nem olvastam vissza majd most fogom de tehát azt akarja a G1 hogy segítsünk pénzel neki hogy beinduljon ? ha igen akkor bekaphatja a F@SSZT -
Udead #15388 Sziasztok.Bocsi hülye vagyok lehet hülyeséget kérdezek..Ha itt nem megy majd a 9d ( ne ez legyen) akkor az ázsiai serverek még meni fognak?És ha igen hogy tudok azon játszani
? köszönöm pacsi puszi béke..Nézd meg six én sem fejlődök meg enked a bfjaid sem:Dkb most lennék sm vagy fd közepexD -
zixi #15387 bomb, ha már számolgatsz akkor azért számolj utána kicsit hogy 3 napos volt a g1 -en a 9d és már goldsheller volt a játékban, tehát a shellerek valamilyen úton módon hozzájutnak a goldhoz és hidd el nem hack mert minek kínlódjon amikor szerződést tud kötni a céggel és így mindenki jobban jár már csak azért is mert, ha néztél már ilyen oldalt akkor láthatod, hogy majdnem az összes ilyen játékhoz árulnak fizető eszközt, és az kizárt hogy 20-30 játékot hackeljenek folyamatosan tehát goldsheller volt van és lesz az ugyan úgy az üzlet része -
#15386 3 HUF/ hóra gondoltam. És nem /hópehely, hanem / hónap. -
bomb1111 #15385 Franc az ujjaimba meg SG edit hiányába.Szegény DalaiLáma csak meditálhat a helyesírási lehetősegekről.Még szerencse hogy nemrég volt pesten és egyetérez........ -
bomb1111 #15384 amúgy Bari,ha te csak 3k HUFt vertél bele,én vagyok a DaliLáma. -
bomb1111 #15383 Hehe,én beszámolom ha akarod,csak az a baj hogy G1 szarik a te acclaimnak odaadott 3k forintodra.))))) -
#15382 Számold bele az én háromezer forintomat is kérlek, feltéve ha visszakapom az EC1 healerem. -
bomb1111 #15381 ÁÁÁÁÁÁ,dehogy,nem zár még be a bazár hisz egy fabatkát sem nyertek még.(ezért mondam hogy egyelőre még csak számolgatnak)Ahogy már mondtam-írtam.november 1 a döntési határidő(számitásaim szerint)Ha addig nem szednek össze k.b. 600 aktív játékost,ejtik.600 x k.b.20 euró-havonta annyi mint 12.000 euró,havonta.Ezt elosztva a kb. 2.5 9dragonsal foglalkozó átlaglétszámmot-(minusz)adók meg részesedések,megmarad az átlagos amerikai 5-7 százalékos nyereség.Ha ez meglessz.lessz 9dragons. -
Lawless #15380 tolem se kapnak 1 centet se nem meg 50cent-et :D -
bomb1111 #15379 Nem tudom kedves anyádisszeret hogy rám utaltál vagy sem de annyit elmondok neked-nektek hogy CSAK LESHETIK A PÉNZEMET. -
#15378 amíg nem mondják ki konkrétan, hogy bezár a bazár és nézhetjük a piros csíkot a szerver státusz link alatt a végtelenségig, addig minden csak találgatás :)
persze nyilván elképzelhető, hogy egyszerűen csak nem indítják újra a szervereket, a fórum üzeneteket figyelmen kívül hagyják/törlik az egész fórumot és eltűnnek...de egyelőre még ez is csak találgatás :D -
Lawless #15377 na mara is ennyi a grind...pedig igy nemlesz meg KTGW! beszéljunk inkább a halakrol unom már a G1-et :D -
anyádisszeret #15376 Írj nekik, hogy szeretnéd támogatni őket anyagilag és biztos, hogy küldenek bankszámlaszámot amire utalhatsz