21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
bomb1111 #15335 Nemrég beszéltem egy 56 ossal.Most az őregúr a 76. évét tapossa de nagyon józan gondolkodásu és nincs baja sem a szklerózissal sem alzheimerrel meg társaival.56 ban kiment elöbb a spanyolokhoz aztán meg amerikába.90 be visszatért pestre néhány évre aztán látván hogy mennyi is az óra,visszament amerikába.Most a világot járja mint egy szerény nyugdíjas.Kérdem tőle hogy biza akkor 56 ba miért is bíztak annyira az amcsikba ? Tudjátok mi volt a válasz ? A franciák elárúltak 45 be,az angoloknak megvolt a saját bajuk,a németek még épitkeztek úgyhogy csak amerika maradt mint egy REMÉNY.Aztán meg elmondta a tanulságot is.Mint emberek,semmivel sem jobbak mint mi,SŐT...Csakhogy sekerűlt nekik egy olyan politikai rendszert kiépíteni ami arra készteti az embereket hogy BETARTSÁK A TÖRVÉNYEKET és tiszteljék a pénzt.....Ennyit az amcsikról és ne feledjük hogy G1 be nem tudom hogyha a takarító niggergyereken kívűl találunk e más,amerikába született egyedet. -
Fenyi111 #15334 :D
helyes, ez az a esett amikor megengedett :) -
bomb1111 #15333 Türelem ide,türelem oda de azért kikérem magamnak hogy időnként jól kikáromkodjam magam))) Nem másért de ha tányérokat kezdenék összetőrni,levezetőnek,az drágább lenne.Így megúszom egy gyónással.Persze hogy nem direkt csinálják.Billentyüzettel meg egérrel csinálják a kú... beképzelt amerikai bevándorló csőcselék anyjukat. -
Fenyi111 #15332 csak én....
DIREKT CSINÁLOM :DDDDDD -
Fenyi111 #15331 persze legyünk türelemmel
nyilván nem direkt csinálják :) -
Fenyi111 #15330 nem, mindent....
de már meg van újra minden
itt nagyon gyors telepíteni mindent...
1G net
-
bomb1111 #15329 LOOOOOOOOOOOOOOOOL Gabi De remélem csak szeszes vattával törőlted le. -
Sirata #15328 Üdv mindenkinek!
Látom tegnap este óta sem történt változás
Mivel anyázni én sem akarok meg valljuk meg őszintén értelme sem sok van, így hát várok türelmesen mert egyebet úgysem tehetek/tünk.Sok türelmet és kitartást kívánok mindenkinek.Amúgy pedig volt aki megjegyezte előttem, hogy adn kell mindenkinek esélyt/időt így G1 is megérdemel ennyit.Remélem ebből az esetből levonják majd a megfelelő konzekvenciákat és gördülékenyebb lesz a dolog a jövőben.(fő a pozitív szemlélet)Minden jót mindenkinek és mihamarabbi viszontlágyatojásom a game-ben. -
Fenyi111 #15327 Udead, én az egész gépemet letöröltem
:DDDDD -
Fenyi111 #15326 köszönöm, megkaptam a választ
ezt szerettem volna...
Bombi, rád számíthatok mindig, köszi
OP:Gaboca -
bomb1111 #15325 Látod,ezér jó megnézni a szerver státuszt,mielött szétrugdosnád a gépedet))))) -
Udead #15324 Én csak hülye vagyok ezekhez és azt hittem csak nekem nem indul gg mert utána írta mit csináljak tűzfalat kapcsoljam ki meg töröljek de hogy senkinek nem megy megynyugodtamyxDxDAmúgy meg grindoli akarokxD béke -
bomb1111 #15323 Gabi ! Nyisd ki EZT és ott megláthatod ha van szeró vagy sem.Ha nem érted a megjelenő veboldal tartalmát,szolj,megmagyarázom. -
szabi34 #15322 de olvass már vissza!!! talán rájönnél h mindenkinek szar.... -
zixi #15321 tényleg olvass kicsit lejjebb fenyi111, egész nap erről ment az eszme csere, csak aki vette a fáradságot és vissza olvasta, hogy a többiek mit írtak az tudja hogy mi a helyzet, ja és nekünk is annyi ideig tart vissza keresni mint neked -
bomb1111 #15320 Szevasz Gabi ! A játék szerverek bodobták a kulcsot még a tegnap este.Azaz G1 fütyörészve megállitotta a szerókat karbantartás miatt,most meg káromkodva sem tudják újraindítani.Figyeljed a SZERVER STÁTUSZ infókat(fönt vannak GubberX gombjai közt)Még korai hogy leállitsák a játékot.Szerintem ha G1 kibírja a stresszelést november1ig akkor megmarad a játék egy darabig.De azt hiszem lassan kezdenek rájönni hogy jól bevásáróltak..... -
Fenyi111 #15319 ez az értelmes válasz helyett ide copyhattad volna amit már megtaláltatok.....
nem tudom mit keresek, csak azt tudom szar
-
#15318 Néha nem árt vissza olvasni! -
Fenyi111 #15317 Sziasztok!
nem megy a guardom
van tipp mit csináljak vagy vége a játéknak? -
zixi #15316 üdvözlet mindenkinek!
Vannak itt páran akik még emlékeznek rám, nem akarom a g1 pártját fogni de azért azok helyében akik csak szidni tudják el gondolkodnék rajta, hogy mit is jelent egy ekkora játék szervert felügyelni és karbantartani. Ez nem egy magán szerver amin 10-20 ember játszik havi pár ezer forintért itt vagyunk sok ezren, és ha kicsit bele gondoltok hasonló esetek voltak az acclaim-nál is. Legalább is azok akik régebb óta játszottak már a játékkal azok láttak ilyet ott is, csak akkor az acclaimo-t szidta mindenki. Szóval csak annyit akartam mondani hogy mindenki szeretne játszani, de van aki türelmesen vár és nem kezdi el ócsárolni a g1 csapatot nekik is meg kell tanulni azt amit az acclaim már tudott, mert ugye acclaim nem hiszem hogy bármilyen infót átadott nekik hibákról vagy bármi másról.
-
bomb1111 #15315 Nincs szándékomban G1 et védeni mert ők sem jobbak a diákné vásznánál,de ahogy már korábban leírtam ide,a legnagyobb baj a 9dragons struktúrája.Magyarán : Indy21 egy elég gyatra szoftmunkát végzett.Gyenge a GG megoldás,lassu a grafika,stb.stb.Úgyhogy a mostani 9dragonst átveheti akár a vatikán is mert akkor is csak egy rossz szoftmegoldásos játék marad. -
#15314 okok én látom hogy van benne piros -
bomb1111 #15313 Már meg se haragudjatok de ez tényleg nevetséges.Én már többször is belinkeltem a szerók állapotát jelző weboldalt,GubberX volt annyira kedves és betette ő is a SZERVER STÁTUSZ gombot,ti meg kérdezitek hogy miért nem indul a GG vagy a játék.Ha netalán nem indul a játék,vegyétek a fáradságot és nézzétek meg hogy egyáltalán élnek a szerverek ?Ha meg a piross csíkot látjátok ne csodálkozzatok hogy nem indul a játék. -
#15312 Teljesen egyet értek mert acclaim sokkal jobb volt ennél az biztos mert ő legaláb tett valamit csak abba a vége felé nem mert tudta hogy eldob minket de míg nem volt olyan addig nagyon jó volt és jobb ezeknél 100% tuti -
Lawless #15311 akkkor dogoljenek meg h rohadjon meg az egesz G1is epp ugyanolyan ha meg nem nagyobb lowok mint acclaim...az legalabb elszedte a penzunk de ezek egy rendes szerot nemtudnak osszehozni csak mutogatni....fostalicska banda -
#15310 Lawless nekem se indul mert erorrcode ír ki mikor elíndítom tehát lehet szerintem ma se lesz de lehet hülyeséget mondtam :S -
#15309 Szerintem helyesen tetted, nem kötekedtem. -
Lawless #15308 vlakinek megy mar ez a fos?
-
#15307 Barack minek írjam le ha beillesztem és cumesz nem volt kedvem le írni ugyis azt mondátok helytelenül írok -_- -
#15306 Nem ő írta? o.O
Amugy meg hyperion ott nyalt hogy jaj jaj elfelejtették mert hogy a szerver leállítások miatt leállt GG is és kb nem kapcsolták vissza és ők meg csak most vettél észre mert eddig tágyaltak bla bla...
Többi ott van a fórumon, de ha van vmi akkor egyből posztolnak és és extranagy nyelvcsapásokkal... -
#15305 ne rontsd el, még mindig jobb mintha tényleg ő írta volna :D -
#15304 Webfordító rulz lol. -
#15303 De ez király akkor :DDD -
#15302 Today there will be maintenance.
the first step, which should be happening now, is that we will take down the game servers, and allow people to patch up to version 118 for some time before we pull down the patch servers for maintenance.
This should allow people to patch early and avoid having to manully update the client via gamersfirst live later in the day.
If you are not able to patch within the next hour, you will need to update the 9Dragons client from GamersFirst LIVE!.
All you need to do for that is to Run GamersFirst LIVE! once the patch servers are back up (which will be announced later around 2:15pm PDT) and update 9Dragons from there.
Sorry for the inconvenience.
Leirom magyarul is ha nem baj
Ma lesz karbantartás.
Az első lépés, amelyet meg kell most történik, az, hogy mi lesz meg a játék szerver, és lehetővé teszik az embereket, hogy patch-ig változata 118 egy ideig, mielőtt húzza le a tapasz szerverek karbantartása.
Ennek lehetővé kell tennie az embereket, hogy patch korai és ne kelljen manully frissítse az ügyfél keresztül gamersfirst élnek később a nap folyamán.
Ha nem tudja patch néhány óra alatt, akkor frissíteni kell a 9Dragons ügyfél GamersFirst LIVE!.
Mindössze annyit kell tennie, mert ez a Futtatás GamersFirst LIVE! ha a javítás szerverek biztonsági másolatot (ami később kerül kihirdetésre körül 14:15 PDT) és frissíti 9Dragons onnan.
Elnézést kérünk a kellemetlenségért. -
#15301 okés köszönöm
-
bomb1111 #15300 Itt a LINK Stanyi.Ha végig olvasod,mindent megértesz))))) -
#15299 XD ok -
#15298 Pont tőlem kérded? Be se tettem a lábam még G1es verzióba. -
#15297 Peach van valami infó azon kivűl hogy szerelés van . ?? -
#15296 Hol a retekbe lakom én? Legalább 450 a jäger itt -.-