21072
  • bomb1111
    A piát faxold el Dodó))))))
  • bomb1111
    xLionHeartx
    Yesterday, 08:47 PM
    UPDATING THIS WITH A MORE DETAILED EXPLANATION:

On September 30th our contract with our old ISP ended and we launched a whole new server array and ISP of our own. This was a major step forward for us as a company and will allow us to expand at a pace infinitely more appropriate for our needs. Prior to this change we had a number of server farms at a number of different locations which caused an issue for many users. The new servers we've moved to have a higher bandwidth cap (over 10 times what our previous ones had) and better hardware.

So, why are people experiencing lag/crashes? Simple, we are in the process of bringing up our new data center in Vienna, Austria but there is 1 piece missing (literally). Only one company makes this item and it is currently on back order. As soon as we have it we will move all our European servers back there. The difficult part about this is we are unsure when we will receive the missing piece but we're expecting in to arrive any day now.
  • BarackHUN
    Nem tudok annyit inni, hogy megérje az oda meg a vissza út.
  • ToshiBá
    Tüsivel, meg Pottal már egyeztettem. Nov 12.-én fapadolok haza. Ha esetleg valaki csalatkozna egy kis piáláshoz az egyeztessen az érintettekkel, vagy velem.

Bari? Hozok annyi piát, amennyit felengednek a gépre. Jössz? :D
  • BarackHUN
    Tehát 1 deci jäger ~250 forint?
    Tehát 0.4 cl jäger ~100 forint?
    Az szép.
  • ToshiBá
    Mégvalami... Ha már az árnál tartunk. 7 decis jéger 10€... :D
  • ToshiBá
    Nem az ár a lényeg, hanem hogy bemész a bótba és leveszed a polcról. Néhány tejföl is ilyen. Nálunk otthon mind hűtőben van. :D

Igen Six.

Early accessre is ezért nem jutottam be sajnos. De ha lövik amcsiban, akkor talán még az idén nálunk is fogják. Kibebaszott jól néz ki a gamma. :D
  • Sixtail
    Dóz! Ezt a gamet várom már egy ideje! o.O
    De sajnos az a link kicsit elvette a kedvem... Nem tudom, beleolvastál e, de:

"At that time, all players in the Continental US and Canada will have the opportunity to join the battle against the Fomors..."

Szóval az EUs változatra még várnunk kell szerintem... ><
    Azért még olvasgatok ott egy kicsit, hátha félreértettem valamit. *-*
  • bomb1111
    A németeknél mindig is olcsóbb volt a kaja mint máshol.(persze kivétel a kenyér)
  • bomb1111
    Nem tudom ki a főszereplő,de azért nem kéne ennyire beleélnie magát egy játékba.Ahogy Holló is megjegyezte,már csak egy lépés és patologikus formát is ölthet.(sorry,noo offense))))Az egésszben csak az anyuka hozzáállása lep meg egy picit.
  • ToshiBá
    Ja!

Bomb!

A németek fogékonyak. Nem auslandereznek. :D

Félhangos "NA MIZU VAN?" vagy "MI A FASZ A SEGGBE?" kérdésekre hangnemtől függően is leveszik, hogy valami nem tetszik nekem.
    Plusz az 50+os kasszásnéni úgy dalol angolul ha közlöm vele, hogy nem beszélek németül, ahogy az a nagykönyven meg van írva... :D

Csak a törökök zavarnak kissé. Tök úgy néznek ki, mint a cigányok nálunk, és úgy is viselkednek... :S

Summa-summarum.

Nem kell beszélnem németül, hogy megértessem magam, vagy hogy érvényt szerezzek magamnak. Elég a helyzethez illően ránézni bármelyikre, és hihetetlen dolgok valósulhatnak meg. ;)

Kitartás Bombom!

A többiektől meg bocs amiért ide, de máshogy egyelőre nem tudok kommunikálni vele. :D
  • ToshiBá
    És a végére egy kis hír.

Okt. 13.

Nyami!
  • ToshiBá
    Helyesbítek. ITT SEMMILYEN MARGARIN NEM IGÉNYEL HŰTÉST.
    Szóval ezek alapján: Van olyan jó, mint ezek?
    :D
  • ToshiBá
    Van olyan jó az a videó, mint a currys/saslikos kecsap, vagy a hűtőt nem igénylő margarin? (kecsap 1.29€ Rama margarin 500g 0.69€) :D

Ha igen megnézem.
  • Blood Raven
    ezt a videot ott találtam a másik melett nagyon ottvan:D
    http://www.youtube.com/watch?v=3KUUekOD-eY&NR=1&feature=fvwp
  • Lawless #15600
    ugye most csak hulyulsz ez te vagy?
  • Yosimicu
    Hahó, lenne 1 "kis" gondom. Vmiért állandóan Dc-zek, 15-20 percenként szinte. Ha vkinek van vmi tippe ellenszernek bátran írja mert a kobra már nagyon ki van.
  • Exxtazy
    Szerverek elszálltak!
  • stukkos
    valakinek megy a game? am durva vidi:D
  • BarackHUN
    Ezt még én vetettem fel muterral, unatkoztam 9d után.
    Bocsi a képminőség miatt, a jobbik kamerám elromlott egy maratoni WoW event után.
  • Exxtazy
    Srácok... A videó 12 perces, de MUSZÁJ VÉGIG NÉZNI!!!
    Annyira, de ANNYIRA Epic ez a videó!!
    Hogy azt nem lehet leírni szavakkal:D
    Én kb összeszartam magam.
    Na de nem is írok többet, nézzétek:

http://www.youtube.com/watch?v=4m4_G2AP46c
  • ReszegKoldus
    ha legalább fegyvert meg kimaxolt skilleket nem adnak mellé, akkor elég értelmetlen úgyis...
  • szabi34
    Szóval ezzel az jár jól aki csalt és nagyobb szintű karit írt be mint ami volt neki... ez is nagy faszság így :(
  • ToshiBá
    A Template karis megoldás arról szól, hogy azonos karakternévvel csak 25ös lépcsőkkel (25-50-75-100-...) visszakapod a karid. Erre szolgál a "claim your character". Ha kitöltötted, és volt benne egy lvl 180as karid, akkor azt visszakapod lvl 175-ön. Szóval lóf*szt kapsz a popidba Te, nem DB8as karit. :D

Most a hybrid megoldást választja mindenki. 1-2-es opció vegyítve.
  • kalidor
    Jójó...de én hülye vagyok. :D Követni szeretnéd a példámat? :)
  • BarackHUN
    Egy healer mondja, hogy hagyjam a healert?
  • kalidor
    Legalább végre választ kaptunk arra, hogy nem lesz DB... Viszont azt nagyon hülye ötletnek tartom, hogy kapunk x szintű karikat. Most ha kérek egy db8 nukert, amihez sose lett volna türelmem felnevelni, akkor adnak egyet? Úgy hülyeség ahogy van. :P
    Bari ec1 hílert is biztos adnak ha kérsz...De könyörgöm felejtsd már el a hílert. :D Xp event helyett meg adhatnának sok nem tradelhető xp karit... Tényleg jó ha beraknak hétvégére egy *20 eventet is akár, ha egyszer nincs időm játszani. Hiányzik acclaim. :'( Sajnos az új indítással sokkal rosszabb lett 9d mint volt, de ez van... Megszoksz vagy megszöksz. :)
  • BarackHUN
    Én játszani az EC1 healeremmel.
  • skrimer
    Dinner time :D
  • unusual
    Itt lehet szavazni,ki mit szeretne.....
  • ReszegKoldus
    egyre inkább reménykedem hogy nem adnak vissza semmit :)
  • Sixtail
    Én is, én is!
  • ToshiBá
    Lehet szavazgatni, hogy ki mit akar. Én spec hű maradtam Önmagamhoz, és a 3asra klikkeltem. De mindenki úgy tesz, ahogy akar.

Mellesleg gratulálnék minden jelenleg is játszónak az új gazdához! Olvasom, hogy mit össze rinyáltok itt a sok szar bug miatt... Handclap de izomból (vastaps4all)!!!
  • BarackHUN
  • LordTusy
    Láttam G1 verzióban is Superiority-t.Lehet csak névlopás persze...

Bari adok egy zsepit...sírjunk együtt!
  • bomb1111
    1500+ BE,Permanent Deco(icys persze)2000+ SRS pazz.giant bears es trinket,persze 600 as def szet meg az epik.Szóval nagyot buktunk acclaimnál.És talán el is könyvelném mint veszteség,noha jópár euromba kerűlt.De a baj ott kezdődik hogy G1 megismétli acclaimnak a hibáját : inkább eltűri a Gold Sellereket(vagy talán nem is tud semmit tenni ellenük) és csak hallgat meg hallgat meg hallgat és hiteget....Hát,én legalábbis ezért nem fogok pénzt adni.
  • BarackHUN
    Nem csak a régiek emlékezhetnek Defense-re, hisz ő Superiority (DB8 BoT warri) is.
    A többi úgy-ahogy igaz, kivéve a sok xp karit amiket a szintekre költöttem. De valóban az itemek érnek a legtöbbet.
    Csöpögős szar lenne, ha azt mondanám, hogy az emlékek úgyis megmaradnak és nem vehetik el tőlünk?
    Peach egy gyengébb pillanatát láthatták.
  • zsele1000
    Sajnos az eszükbe sem jut, hogy sok embernek nem is a karaktereik a fontosabbak, hanem a sok év alatt összegyűjtött itemek sokasága!
    (pl.: 1 hét full camp a def trinketemért, 1 évbe tellett mire sikerült hp platet szereznem és mégtöbbe a dmg plate!)Vagy olyan itemek amikkel sokan rendelkeztetek: pl.: yakumo levél, 10 pack meg kb. 150 piros GC pass! A többit nem is említem! Szóval nekem nem a karik a fontosabbak, hanem a cuccaim!
    A régebbi játékosok talán emlékeznek egy Defense nevű BOT healerre. Annak idején ő mondta, h a szinted semmit nem ér ha nincs jó felszerelésed!
    Ha a játékosok szempontjait nézem, vegyék meg az adatbázist!
    Ha tenni akarnak valamit a gazdasággal, vegyék el a karakterektől a goldot és szüntessék meg a golsellereket!
    Ha az ő szemszögükből próbálom nézni, akkor nem kapunk vissza semmit!
    Nekik sajnos nem az számít, h xy-nak milyen itemei voltak, hanem az, h HA elkezd újra komolyabban játszani mennyi pénzt fog elkölteni a játékra!
    Még kíváncsian várom, hogy mit tesznek azért, h maradjanak a játékosok.
  • Warrika
    hát tény hogy ha kitöltötted és visszakapsz 1 hm2 es warrit azzal grindelni jó darabig nem fogsz kell 1-2 hét/hónap mire megszerzed rá a ruhát fegyót stb stb hogy egyáltalán a rendes mobokhoz nyúlhass:D
    én személy szerint a 2. at választanám a sok xp event eléggé fekszik nekem bár időpont függő:D
  • ReszegKoldus
    nekem nem igazán világos mit akarnak, mert amit ki lehetett tölteni, abból csak a szint, kaszt, klán derül ki kb. és ha az alapján csinálnak olyan szintű üres karikat...felesleges