9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToshiBá
Olyan szeretettel írod ezt a szót...
Neked van olyan? O.o
(tudod nem az ami elferdülhet, de tartást adhat...)

Live: DoZeR 982

Én is tök erõszakos voltam! Hol a számlaszám " gerinc " ?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Mi is unu elõadása?... talán h én erõszakoskodtam, h hozzávághassak csak úgy 1 nagypremit?
<#nevetes1>

Számodra max.....Nem tûntem el! És idõben nem egyeztünk meg,errõl beszéltünk is. Innentõl kezdve gerinc!

MadeInHell
hááát vagy 3 napja semmi hír 9d rõl<#szomoru1>

TAO BoT Warr

ToshiBá
A lényeg a lényeg.:

Kérte-->Kapta
Ígérte-->Nem tartotta

A konzekvenciák, és a variációk innentõl kezdve lényegtelenek.

Az hogy nekiálltál személyeskedni az gusztustalan volt. Lesüllyedjek a szintedre? neked van már melód? O.o

Sztem meg egyszerûbb lenne ha ezt elintéznék õk ketten egymással...
Na de mind1 nem akarok belefolyni csak nagyon unatkozom így estefelé és nézem a g1 fórumot, lehet h hiába:/😄

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

ReszegKoldus
én se hallottam eddig errõl de nem vesztettem semmit vele, egyébként van itt is pm, nem kell világgá kürtölni...mellesleg, anélkül hogy bárki pártját fognám, "üzenem hogy 1 napja van" a következmények nem lettek közölve, pedig kíváncsivá tett, hogy mi lett volna ha letelik az 1 nap, ami azóta már letelt 24-szer 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nos, MR. ÉnVagyokALegnagyobbSzájkaratés
Amihez akartam, eddig is hozzászóltam. Ez ezután is meg fog történni.
A szólásszabadságomban pedig nem fogsz tudni korlátozni.
Persze, hogy nem érdekel a dolog, te eldöntötted, hogy Xilnek van igaza. Én meg Unu elõadását tartom hihetõbbnek.
Látom te is tudsz mindent.....De a lényeg a lényeg!!!!!

ToshiBá
Eddig is csöndben voltál, ezután is javallott...

A szólásszabadságod ott ki is merült, hogy leírtad a kommented.
És én sokakkal ellentétben mindig is odatoltam a pofám a szavaim mögé.
Szar "hero" vagy.

Mondjuk ez a Bagoly-Veréb dolog tetszik. A mi esetünkben én vagyok a Bagoly...

Jah..

A mindkét felet dologhoz meg annyit, hogy elbaszottul nem érdekel a kontrázás. Kérés volt ígérettel. A kérés teljesítve lett, az ígéret még nem.

BarackHUN
Én annyit tudok az ügyrõl, és tényleg senkit se akarok védeni, hogy xil tényleg adott premit, viszont unu amikor roaroztam, mindig kérte, hogy írjam ki, hogy venne 90 napos premit.
Mint kiderült (legalábbis számomra) ez volt az a bizonyos premi amit vissza akart adni.
Többet én nem akarok szólni ebbe a témába mielõtt széttép a 2 tábor valamelyik tagja -.-

I S A e o e m o w s m !

Hallgasd meg minkét felet, aztán reagálj! Köszi!
Hm, te meghallgattad mindkét felet?
LOL, pont te mondod nekem, hogy tartsam meg magamnak a hozzászólásaimat? Ez kicsit olyan: bagoly mondja....
Az, hogy mit képzelek magamról, az szintén nem tartozik ide, mint ahogy a post sem, amire reagáltam.
8000HUF valóban játék nélkül is 8000HUF. Csakhogy itt premirõl volt szó, nem pénzrõl. A premi meg most semmit sem ér.
GTFO
Peter55
Bocsi a dupla postért megint. Ám sajnos nem vagyok tudatában a teljes sztorinak így csak feltételezek. Így ha valami nem passzol, akkor elnézést kérek. Gondolok a kommentem második felére.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Peter55
Kezdhetsz csodálkozni nyugodtan, ugyanis nekem lövésem sem volt errõl. Másrészt, a pénz az pénz, azért mert épp nincs játék attól függetlenül még nem változik a dolog. Következõ a kérdésem, ha te lennél ebben a helyzetben, hogy fizetsz, de sehol az árú amit elvileg kapnod kellett volna, és az árus hirtelen nem reagál semmire, te mi a jó francot csinálnál?😊

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

BarackHUN
Ha peach iszik, mindenki iszik.
Ha peach bemegy, mindenki bemegy.
Ha peach fizet, mindenki fizet.

I S A e o e m o w s m !

Rendben " gerinc " dobj 1 számlaszámot.....A többi meg no comment!!!!!

Bocs Kicsi... csak hajtom a jogos tulajdonomat... sajna erre nem 3 hetet, hanem 3 hónapot kell várnom (vagy még többet), pedig ÉN VOLTAM, AKI SEGÍTETT!!! Segítettem ununak, mert ligatársam volt fél éven keresztül... és bíztam a szavában. DE!!! úgy látszik a szava szart sem ér! Nem amiatt akarom visszakapni a premit, mert nincs lóvém (bár ehhez ugye semmi közöd!), hanem azért, mert ha elindul újra a játék, kell a premi az acc-ra mert lejár! Ennyi <#puszis>

ToshiBá
Kemény vagy...
Nem az én dolgom, de szerintem jogos post volt. Sziklaszilárdan kiállok mellette.

Jah...
És ahogy nem az én dolgom, úgy a TIÉD SEM!

A kommentjeidet tartsd meg magadnak! A személyeskedést meg pláne!

Hogy jössz ahoz, hogy ilyet írj "most hogy nincs melód"?

Mi a faszt képzelsz magadról? Foglalkozz magaddal! A 8 ezer forint meg játék nélkül is 8 ezer forint!

STFU p'öch!

Ennél alpáribb módon nem tudtad intézni? Úgy viselkedsz, mint egy 80 éves cigányasszony. TV-ben, rádióban nem akarod bemondatni? Csodálkoznék ha lenne olyan magyar játékos aki nem tudott még errõl. Mindketten egy kicsit máshogy adjátok elõ a dolgot. Bíró legyen a talpán aki dönteni tud.
Most, hogy nincs melód, kéne a lóvé? Egyébként mivel most nincs EU, US 9D, premi sincs, tehát az ára nulla!
BarackHUN
Nem részeg, csak szereti az italt.

I S A e o e m o w s m !

HAHAHAHAHA Szerintem az ûrge nem is részeg csak szegényke most jött be vidékrõl és rosszúl van az aszfalttól.
BarackHUN
A sok sznobot józanul is kiakasztanám, efelõl semmi kétségem.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Az Operabálon kedvjavító jelenség lennél!<#pias><#nevetes1>

Unu... egy kis frissítõ <#nevetes1>

a másik acc-omon a premim (a kis üzenet után több, mint 1 hónappal, tehát még idén!) szept. 20-án jár le... remélem addigra megkapom ilyen hosszú várakozás után. (Már kezdem azt hinni, h ezt besz.ptam... mintha lenyúltál volna)... de még mindig remélek 😉

... egyébként rózsaszín csekken feladott 8.000 HUF-ot is elfogadok! (Ennyi a 90 napos premi normál ára)

BarackHUN
Ez nem, akarás vagy nem akarás kérdése. Csak akkor gáz ez az állapot ha a környezeted józan 😄

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Ennyire bebaszva szerintem senki nem akar lenni... 😄

BarackHUN
dsjkadlhskajdhas
Ilyet én is akarok -.-

I S A e o e m o w s m !

Gubberx
Lehet rossz már a szeme és azthitte a semmi közepén van 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ToshiBá

Nagyon ideje lenne már 😄

Gubberx
Hátha jót tesz a játéknak ez a kis változás.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

BarackHUN
Túlzás, hogy elvette.
Lejárt a szerzõdés, és egy másik céggel kötöttek újat, ez pedig a GamersFirst.

I S A e o e m o w s m !

Gubberx
Most lényegében Acclaimtól elvette egy másik cég a 9D-t? 😄 lemaradtam a történésekrõl 😄

P0Th3aD
Mind szép és jó...én csak a premi miatt vagyok türelmetlen mert ketyeg az rendesen és tök jó hogy augusztusban aktiváltam és azóta toltam vele 2 hetet?!

Na mind1 legyen minden ok és kész, különben engem jobban zavar a játék gazdasága, inkább az ellen lehetne tenni vmit...hol érdekel az uj dungeon és ha netán uj cuccok is vannak, senki sem adott/ad el semmit!
Vagy ha igen akkor coinért, na most ha vki nem pénzes játékos akkor kb esélytelen h meglegyenek a normális cuccai ily módon!

Ne legyenek bugok és legyen értéke a goldnak én ezt várom, az uj dungi felõlem ráér!

De kinek mi a fontosabb...mondjuk már az is jó lenne ha visszajönne a régi "feeling"!
Társaság adott, már csak az a kis plusz kéne... ; )))

Szebb napot

Béka

Apokalipszis - BOT warrior

BarackHUN
Jobb ha nem ígérgetnek, hanem egyszer csak bejelentik, hogy logoljatok be parasztok.
Mert így nem ér csalódás.
Ellenben ha ígérgetnek, baki=lázadás.
Én inkább várok októberig is akár, csak kapjak vissza mindent, ne kelljen minden nap új bugokat találnom, és legalább a beígért dolgok felét adják ide, ofc bugmentesen azt is.
Ha van eszük már most kijavítanak minden eddigi bugot, mert mikor ha most nem?
És akkor már úgy kezdhetjük a játékot, hogy mindenki benedvesedik mert lesz ck def decrease minden hybnek, meg healerek bugjai is megoldódnak stb.
Ezzel kb porig aláznák acclaimot is.

I S A e o e m o w s m !

LordTusy
Tarantino-film...szard már le,hogy mirõl szól.Az a hapsi az Ewokok ürülékében nevelkedõ férgek életébõl is kasszasikert csinálna.(Szerintem is túlzás a példa,a lényeg hogy én birom a filmjeit.Ponyvaregény ftw!)

Ha G1 rögtön a beígért újításokkal akar szervereket nyitni,szerintem nem lesz 9D szeptemberben.De ki tudja...lehet rámcáfolnak és péntek délután már Icy dungeonból látunk "menjünk be,mert új és hullunk mint a legyek" videókat youtube-on.<#hehe>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

BarackHUN
Nem németellenes, nácikat ölnek benne. Mellesleg had ne linkeljek be pár német filmkritikusi véleményt 😊

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
természetesen nem

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ToshiBá
Akkor sem nézek németellenes propagandaanyagot... 😄

BarackHUN
Ez nem olyan film.
Ez az "alapítsunk zsidókból álló hadsereget és toroljuk meg a nácikon amiket tettek, és rettentsük el az összes többit a tetteinkkel, majd csináljunk egy merényletet a háború végének megkísérlésére" c. film.
Igaz, hogy átírja picit a történelmet, de szerintem zseniális.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Til?

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
pedig a legjobb szereplõ német benne

ToshiBá
Gondoltam rá hogy megnézem, de nem szeretem a "zúzzuk a németeket, mert nácik" filmeket...

BarackHUN
Off: Megnéztem a Becstelen Brigantyk c. filmet, aki vevõ Tarantino filmjeire az mindenképpen nézze meg 😄
On: <#eljen>

I S A e o e m o w s m !

Stanyizllava
Ez magypm kemény xd <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Stanyizllava
http://m.blog.hu/ma/mandiner/image/0903/majom/ProboscisSabahKIS.jpg

ToshiBá
Nekem kb ilyen gyerekkorom kedvence volt a film...
Szal bekaphatod miss Mortal Kombat. 😄

ReszegKoldus
nézd, abban a kobold egy ewokot játszó színész 😄