9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked van olyan? O.o
(tudod nem az ami elferdülhet, de tartást adhat...)
Live: DoZeR 982
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
<#nevetes1>#nevetes1>
Kérte-->Kapta
Ígérte-->Nem tartotta
A konzekvenciák, és a variációk innentõl kezdve lényegtelenek.
Az hogy nekiálltál személyeskedni az gusztustalan volt. Lesüllyedjek a szintedre? neked van már melód? O.o
Na de mind1 nem akarok belefolyni csak nagyon unatkozom így estefelé és nézem a g1 fórumot, lehet h hiába:/😄
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Amihez akartam, eddig is hozzászóltam. Ez ezután is meg fog történni.
A szólásszabadságomban pedig nem fogsz tudni korlátozni.
Persze, hogy nem érdekel a dolog, te eldöntötted, hogy Xilnek van igaza. Én meg Unu elõadását tartom hihetõbbnek.
A szólásszabadságod ott ki is merült, hogy leírtad a kommented.
És én sokakkal ellentétben mindig is odatoltam a pofám a szavaim mögé.
Szar "hero" vagy.
Mondjuk ez a Bagoly-Veréb dolog tetszik. A mi esetünkben én vagyok a Bagoly...
Jah..
A mindkét felet dologhoz meg annyit, hogy elbaszottul nem érdekel a kontrázás. Kérés volt ígérettel. A kérés teljesítve lett, az ígéret még nem.
Mint kiderült (legalábbis számomra) ez volt az a bizonyos premi amit vissza akart adni.
Többet én nem akarok szólni ebbe a témába mielõtt széttép a 2 tábor valamelyik tagja -.-
I S A e o e m o w s m !
LOL, pont te mondod nekem, hogy tartsam meg magamnak a hozzászólásaimat? Ez kicsit olyan: bagoly mondja....
Az, hogy mit képzelek magamról, az szintén nem tartozik ide, mint ahogy a post sem, amire reagáltam.
8000HUF valóban játék nélkül is 8000HUF. Csakhogy itt premirõl volt szó, nem pénzrõl. A premi meg most semmit sem ér.
GTFO
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Ha peach bemegy, mindenki bemegy.
Ha peach fizet, mindenki fizet.
I S A e o e m o w s m !
Nem az én dolgom, de szerintem jogos post volt. Sziklaszilárdan kiállok mellette.
Jah...
És ahogy nem az én dolgom, úgy a TIÉD SEM!
A kommentjeidet tartsd meg magadnak! A személyeskedést meg pláne!
Hogy jössz ahoz, hogy ilyet írj "most hogy nincs melód"?
Mi a faszt képzelsz magadról? Foglalkozz magaddal! A 8 ezer forint meg játék nélkül is 8 ezer forint!
STFU p'öch!
Most, hogy nincs melód, kéne a lóvé? Egyébként mivel most nincs EU, US 9D, premi sincs, tehát az ára nulla!
a másik acc-omon a premim (a kis üzenet után több, mint 1 hónappal, tehát még idén!) szept. 20-án jár le... remélem addigra megkapom ilyen hosszú várakozás után. (Már kezdem azt hinni, h ezt besz.ptam... mintha lenyúltál volna)... de még mindig remélek 😉
... egyébként rózsaszín csekken feladott 8.000 HUF-ot is elfogadok! (Ennyi a 90 napos premi normál ára)
I S A e o e m o w s m !
Ilyet én is akarok -.-
I S A e o e m o w s m !
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Lejárt a szerzõdés, és egy másik céggel kötöttek újat, ez pedig a GamersFirst.
I S A e o e m o w s m !
Na mind1 legyen minden ok és kész, különben engem jobban zavar a játék gazdasága, inkább az ellen lehetne tenni vmit...hol érdekel az uj dungeon és ha netán uj cuccok is vannak, senki sem adott/ad el semmit!
Vagy ha igen akkor coinért, na most ha vki nem pénzes játékos akkor kb esélytelen h meglegyenek a normális cuccai ily módon!
Ne legyenek bugok és legyen értéke a goldnak én ezt várom, az uj dungi felõlem ráér!
De kinek mi a fontosabb...mondjuk már az is jó lenne ha visszajönne a régi "feeling"!
Társaság adott, már csak az a kis plusz kéne... ; )))
Szebb napot
Béka
Apokalipszis - BOT warrior
Mert így nem ér csalódás.
Ellenben ha ígérgetnek, baki=lázadás.
Én inkább várok októberig is akár, csak kapjak vissza mindent, ne kelljen minden nap új bugokat találnom, és legalább a beígért dolgok felét adják ide, ofc bugmentesen azt is.
Ha van eszük már most kijavítanak minden eddigi bugot, mert mikor ha most nem?
És akkor már úgy kezdhetjük a játékot, hogy mindenki benedvesedik mert lesz ck def decrease minden hybnek, meg healerek bugjai is megoldódnak stb.
Ezzel kb porig aláznák acclaimot is.
I S A e o e m o w s m !
Ha G1 rögtön a beígért újításokkal akar szervereket nyitni,szerintem nem lesz 9D szeptemberben.De ki tudja...lehet rámcáfolnak és péntek délután már Icy dungeonból látunk "menjünk be,mert új és hullunk mint a legyek" videókat youtube-on.<#hehe>#hehe>
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
I S A e o e m o w s m !
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ez az "alapítsunk zsidókból álló hadsereget és toroljuk meg a nácikon amiket tettek, és rettentsük el az összes többit a tetteinkkel, majd csináljunk egy merényletet a háború végének megkísérlésére" c. film.
Igaz, hogy átírja picit a történelmet, de szerintem zseniális.
I S A e o e m o w s m !
On: <#eljen>#eljen>
I S A e o e m o w s m !
Szal bekaphatod miss Mortal Kombat. 😄