21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Warrika #15575 nekem nagyon nem:D
még nem voltam itt mikor belehetett firkálni a karikat:D -
#15574 az elsö az nagyon tetszik -
#15573 Úgy látom még senki nem linkelte be. Ha valaki esetleg nem nézegeti a g1-es fórumot, [URL=http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=89110]"hír"[/URL] a régi karikat illetően.
Röviden: Gamersfirst cáfolja hogy náluk lenne az acclaimos adatbázis, nem tudják mikor jutnak hozzá de mindent megtesznek (szokásos :P) Az ötleteik a probléma átmeneti megoldására:
-Növeli az xp ratet és sok kedvezmény adni a játékosoknak
-sablon karakterek
-nem csinálni semmit és várni DB-re (valószínűnek tartom )
Várják a játékosok ötleteit -
Udead #15572 Nincs szerver :D -
#15571 van most szerver?:D -
#15570 én nem tok semmi xd -
stukkos #15569 van most valami event?
-
szabi34 #15568 Inkább ne legyen semmi csak menjenek rendesen a szerverek. -
#15567 inkább legyen 2x az alap xp mint egy héten 10 óra 3x. -
unusual #15566 DC event! :) -
#15565 Hol vannak olyan helyek ahol a nuker el tud bujni és úgy grindelni? -
szabi34 #15564 hát igen kb :D -
Exxtazy #15563 Ez az event amúgy szerintem egy nagy rakat szar:D
-
szabi34 #15562 Elvileg valami skill xp event van/volt. Bár én leszarom már :D Majd ha beletanulnak a dologba g1-esek akkor többet játszom talán... -
stukkos #15561 nincs ma valamilyen event? -
#15560 Tali az talibanul akar lenni?
mert szerintem ő egyedül 5%-ot ki tesz a coin osztogatási akcióival.. -
Sixtail #15559 Hoj! Azért nem vagyok akkora alkesz! :D
De tény, hogy megvagyok 9D nélkül, köszönöm. :P
Jó szórakozást, idegeskedést meg további spekulációkat mindenkinek! :) -
#15558 minek visszaadni...akiket felsoroltál szerintem ezek most is játszanak, akkor meg egyszerűbb berakni az IM-et aztán megcsinálhatják ugyanazokat a karikat mint korábban :) -
#15557 Nem tudom miről beszéltek, a hardcore gémerek nem hagyták abba DB-n.
Ugyanúgy vették a premit, csinálták a PS karikat, lásd: Shanny DB8, i-Shana PS, hybje is H volt.
Botp0wer69: DB8, Deco69 PS vége, nukerje H.
Miről beszélünk? Generalul DB, nukerje PS.
Tali DB, hybje PS-DB, és még lehet sorolni.
Ez a 3-4 ember a bevétel 5-10%át hozza, biztosan állítom.
És még ott a többi is.
Ha értük nem éri meg visszaadni a karikat, akkor senkiért. -
#15556 Hidd el jött elég QM-ből.. -
#15555 mivel nincs IM megunták volna hamar, nem tudtak volna KG-t venni... :D -
#15554 ez igaz de 1-2 hónapig még elbohóckodtak volna a grinddel utána meg pvp -ztek volna vagy egy másik kasztot is kipróbálhatnak.. mert akár ha úgy vesszük CS-n is meglehet unni a játékot .. de még oc-n is.. -
unusual #15553 -
#15552 szerintem tibet 2. részével se lehet immortal 12-n túljutni, szóval ott úgyis megáll a dolog, erre gondoltam, hogy egy idő után úgyse tud semmit se csinálni -
#15551 hoppá.. kezdem stanyitól elszokni az írásmódot.. PS + Hermit akart lenni... -
#15550 Lehet nekem sem kellett volna kikezdenem az anyjával... -
#15549 Blade-SRB neki volt egy lvl cap + egy p meg egy hermit karija.. és itt meg arról vólt szó h tibet második része lesz stb. stb. -
#15548 ez jogos, de igazából aki lvl capen van az egy idő után úgyse tud semmit se csinálni, a kedvükért nem fognak 300-as szintű mobokat berakni szerintem...
mondjuk nekem jobban hiányoznak a cuccok, epik, skillek szintje, mint a szintek :) -
#15547 Azért nem adják vissza, mert meghúztam Fugen lányát, és így bosszútál rajtam, hogy ne tudjak játszani az EC1-es healeremmel.
Világos már mindenkinek? Megnyugodtatok? -
#15546 Az adatbázisról körülbelül van 100féle elmélet..
szerintem azért nem adják oda mert nem lenne érdekük egy olyan játék ahol már vannak lvl capok , mert többet kéne dolgozniuk azaz , több pénzbe is kerülne nekik... -
#15545 mi az az LF1 0 cucc ? :O :| -
bartben #15544 ya és lehet hogy csavargo nincs de vannak helyette mások akikre most ugymond támaszkodhatsz mert sokkal magasabbak mint te -
bartben #15543 nem azért de én a csavargoban vok benne és él és virul :D bocsika
és igaz hogy nincsenek még olyan magas szintűek de jófelé halad az egész liga -
#15542 szerintem az nem igaz, hogy egyetlen DB se játszik...sőt -
#15541 Bartben xD ez buziság semmelyik DB nem játszik Csavargo se senki ki csinálna most komolyan egy DB8 utána egy LF1 0cuccal -
bartben #15540 a régi karaktereket és felhasználókat már sose kapjátok vissza miután személyes adatokkal nem kereskedhetnek úgy hogy mindenki kezdjen neki ha akar ne a régi accountját várja a karaktereivel együtt.
-
#15539 Szabi te se vagy jobb xd -
#15538 Tudom deh már a faszom kivan xd -
Sirata #15537 Ez k...a jó volt! -
#15536 Fájdalmas vagy komolyan. Olvasni és értelmezni meg nem tudsz ahogy látom, de akkor leírom a te nyelveden " deh a gedcci G1 azé nem aggya visza karikant me nem is nekik kéne, me acclame/playdom/disney né va a zadatbázis" Remélem így megértetted.