9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na most 17 karaktert be kell írnom oda. 😄
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Én 2 karimat is rossz lvlen írtam be, mert valami fos level számolót használtam, és tele volt duplával az elején.
I S A e o e m o w s m !
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Én köszönöm hogy bevesztek és nyugién birok magammal
Csak 1 rövid kérdés:
A "Character Claim"-nél a szintemet számban vagy betûk+számban adjam meg? Az utóbbi pl. Losing Self 4, Floral Crown 5, Hermit 4, stb (ha valaki nem értené).
Lusta vagyok olvasni, túl sok olvasatlan adat gyûlt itt össze. o.O
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Na mindegy,ha valami nem tiszta kérdezz csak bátran.
Stany, én innentõl kezdve neked nem írok semmit. Érdekes módon, ha nem olvastad volna amit Bomb írt, nem is kérdezted volna, hogy normális-e ha nem enged belépni a régi adataiddal.
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
amúgy akkor természetes, ha nincs a G1 oldalán accod, akkor hiába írod be, elõbb csinálni kell
ez az elsõ lépéskénti kari visszaigénylési weboldal csak a JÖVÕHÉT PÉNTEKIG lessz nyitva.Kell legyen G1 es accod(ha nincs,készitesz)))) a többi meg megy könnyen.Minden mezõt ki kell tölteni és sajna a vagabond os karik még nem elérhetõek(((( Még egyszer :
AZ INDULÁSI OLDAL
SZINT SZÁMÍTÓ
mert láttam egy másik szintszámolót is de az nem jó
Sziasztok
Jó szorakozást
http://humor.inftech.hu/viccek/hackek.htm
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
USB stick, nem túl bivaly havi kerettel, de jobb mint a semmi.
A NÉMETEK HÜLYÉK! 2010 BEN ! EMBERBÕL ! NEM? VAGY ALIG BESZÉL ANGOLUL!!
De akkor is angolul vettem meg ezt a rohadt sticket!!! 😄
Live: DoZeR 982
Nálam,win XP n gond nélkül ment a telepítés de a fiam gépén a win 7 esen már nem(( Nem tudom mi a gond mert nem még fárasztottuk magunkat.Amúgy nekem tetszik a Sword2.Látszik hogy egy elég rendesen megcsinált játék.Tetszik az a MCC megoldás (multi character control) Szóval el lehet vele szorakozni.
És mindenki kocka aki reggel mer írni ide (ezt reggel 7 óra elõtt pár perccel írta, ez csak grátisz).
I S A e o e m o w s m !
A következõ pár postban Barackot szidalmazta helyesírási hibákkal teli és többnyire összefüggéstelen trágár szavakkal/mondatokkal.
ProType hozzászólásairól sajnos lemaradtam.Nem tudom mikor és mit írt rólam.Még korábban PM-ben helyeselt egy hsz-emre,mi szerint "legalább a 9D-mentes idõszakban éljetek picit".Lehet,hogy most is errõl volt szó,nem tudom.
Egy tipp az indulással kapcsolatban...
Szerintem már üzemkész minden,csak a régi accountok megszerzésére tett kísérletek miatt csúszunk.Egyetértek Ravennel,Bombal és BrightSky-al.G1-nek sürgõsen tennie kell valamit,különben a játékosok nagy elégedetlenségükben valami másba kezdenek és lexarják jön-e egyáltalán 9D.A legértelmesebb az lenne,ha beindítanák az új szervereket és aki akar játszhat,a régi accok meg jönnek amikor megszerzik õket...vagy nem.
Bomb leszedtem Sword2-t,de valami hibaüzivel indul és nem is megy tovább.Töröltem,mert igazából csak G1 munkásságára voltam kíváncsi.Megérte volna szórakozni picit,hogy mûködjön vagy ezen ne is agyaljak?
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Szóval könnyen felejtesz. Ez egy jó tulajdonság. <#taps>#taps>
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
TAO BoT Warr
azért halkan megjegyzem, és igyekszem, hogy ez legyen részemrõl az utolsó hozzászólás ehhez, hogy ha én kaptam volna ilyen cuccot kölcsön, ami ~8000 forintot ér, még akkor se törlesztettem volna érte rendes pénzben, ha pl. 16-ba kerül átszámítva a G1-nél 😊
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Nem,nem én köszönöm,s mindent mást!!!!! Nem mondhatod,hogy ingame sem próbáltam venni! Ha meg pénz kellet volna akkor felhívsz,vagy akármilyen módon el tudtál volna érni! És persze mindenre én emlékszem rosszul! C'est La Vie
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676