9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi mindenkinek!
Na most 17 karaktert be kell írnom oda. 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

BarackHUN
Hyperion azt írta, ha valaki hibázott nem gáz, ha kétszer tölti ki.
Én 2 karimat is rossz lvlen írtam be, mert valami fos level számolót használtam, és tele volt duplával az elején.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Csak számot enged.
Bomb linkelt stat-buildert hozzá, görgesd lejjebb.

I S A e o e m o w s m !

Stanyizllava
ha az töltöd hogy vissza kapd a karidat ot számmal kell irni pl hogy 145 és kész enniy beirod hogy hanyas lvl és kész

ReszegKoldus
The Level field will only accept numbers at the moment. We will allow the alphabet to be included as well...but you can still put the numbers in if you can figure out the correct level by #'s only.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Stanyizllava
hát 8ig vele voltam meg osztály társak voltunk deh mikor kezdödöt a másik suli azóta nem dumálok vele kb mér 3éve deh msn je megvan deh levan tiltva xd
Én köszönöm hogy bevesztek és nyugién birok magammal

Uhh...
Csak 1 rövid kérdés:
A "Character Claim"-nél a szintemet számban vagy betûk+számban adjam meg? Az utóbbi pl. Losing Self 4, Floral Crown 5, Hermit 4, stb (ha valaki nem értené).

Lusta vagyok olvasni, túl sok olvasatlan adat gyûlt itt össze. o.O

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Stanyizllava
a barátom voooolt mert mikor valami hacket csinált akor eladta a karti meg vissaz lopta és azota nem nagyon találkoztam me gilyenek vele mert enyémet is el akarta lopni

ÁÁÁÁ semmi különös,csak egy egyszerû sósstangli ami inkább ropi mint süti)))Az elsõ adag jó lett,a másodikat most teszi be a fiam a tepsibe. Meg persze az asszony ki van tíltva a konyhából mert mindenbe belekötne ))Szerencse hogy van a konyhában is számítógépem. Ami a FS tagságodat illeti,belépni könnyü csak álld meg a helyedet ha bent vagy. Egy kérdés : ProType barátja vagy ? Semmi gond ha igen csak nehogy olyan szavakat használj mint õ ha netalán mérges vagy ))) Senki sem szereti itt az anyázásokat meg a többi nyomdafestéket nem tûrõ szavakat.

Na mindegy,ha valami nem tiszta kérdezz csak bátran.
Stanyizllava
Meg ezt miden kitöl kérdezem it aki fenn van hogy majd ha lesz kari meg minden akkor be-e mehetnék a FS beh ha karjátok xd én nagyon akarnám mert irtora jo fejed vannak benn 😄

Stanyizllava
remélem jo süti lesz 😄 😊))))

Stanyizllava
okok köszönöm 😄

Semmi gond Stanyizllava,ha valami nem tiszta.bátran írj és amennyire tudok,segítek.És még csak nem is vetem a szemedre a helyesírást,amíg megérthetõ amit akarsz mondani)))) És bocs hogy csak így szünetekbe írok ide mert közben sütit készítünk a fiammal )))
Stanyizllava
naaah joh olvastam xd deh akkor én mikor rá mentem a bomb link jére én nem arra mentem hanem arra hogy Helt chacter és ot nem volt semmi csak ilyen hablaty és aszitem talátam vlamt mert azt mondta bomb ha jol olvastam ohgy it lehet uj karit csinálni deh hagyyok akkor hülyét irtam bocsánat sry

Peter55
És bocsi a dupla postért.

Stany, én innentõl kezdve neked nem írok semmit. Érdekes módon, ha nem olvastad volna amit Bomb írt, nem is kérdezted volna, hogy normális-e ha nem enged belépni a régi adataiddal.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Stanyizllava
semmi peti én tod mennyit hibázok xd

Peter55
Akarom írni, "Olvasd". Bocsi a hibáért. : )

Stanyizllava
jah akkor bocs mer mikor bomb irta nem láttam én csak irok nem lapozok leh <#falbav> sry mindenkitöl akkor bocsánat

ReszegKoldus
cshakh azth próhbáltah jeleznih hogyh márh elõttedh ish beh vholth linkelveh ahz ahz ûrlaph ahmivelh ah kharikath lehheth vhisszahkhapnih ahdotth ehsethbenh

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Peter55
Ne haragudj, hogy ezt kérdezem, de te tényleg ennyire hülye vagy? Olvad már el Bomb postját, szerinted mégis mi a jó francot írt le? Édes istenem...

Stanyizllava
bocs sry Madel hogy bele szolok nem bizti mert én vossza kaom a karimat mert oda mentem az oldalrah mit irtam és be irtam a karakterjeim és azt irta sikeresen vissza kapom ha kezdõdik a 9d ezt irta és le is forditottam ennyi és az azért kell hogy tudják tééleg tiéd a kari mert ha nem töltött kih nem lesz karid

MadeInHell

TAO BoT Warr

Stanyizllava
elvileg deh nem bizti xd

Stanyizllava
sziasztok van egy jo hirem vissaz kapjuk karaktereket it lehet vissza kérni midennki irja be a karakternéj http://www.gamersfirst.com/welcome/9Dragons/9d_characters.php

Stanyizllava
nah szoval bele meek rá mek ot a 9drgons képre és ot van hogy creat accunt ?

Stanyizllava
okok köszönöm

A kezdõ oldali bejelentkezéshez NEM A VOLT ACCLAIMOS ID t meg jelszót kell beírni.G1 es ID meg jelszó kell.Azt a szoikásos módon készithetsz magadnak.Ott találsz egy create account gomb ot vagy valami hasonlót.
MadeInHell
többet nem iszok alkoholt

TAO BoT Warr

ReszegKoldus
mi az a kih? a többire már rá se kérdezek 😄
amúgy akkor természetes, ha nincs a G1 oldalán accod, akkor hiába írod be, elõbb csinálni kell

Stanyizllava
És bomb1111 az természetes ha berom a ID meg jelszom és Login Erorr ir kih ?

Figyelem !!!!

ez az elsõ lépéskénti kari visszaigénylési weboldal csak a JÖVÕHÉT PÉNTEKIG lessz nyitva.Kell legyen G1 es accod(ha nincs,készitesz)))) a többi meg megy könnyen.Minden mezõt ki kell tölteni és sajna a vagabond os karik még nem elérhetõek(((( Még egyszer :

AZ INDULÁSI OLDAL

SZINT SZÁMÍTÓ

mert láttam egy másik szintszámolót is de az nem jó

Sziasztok
HYPERION utolsó üzenetei.Ez már több mint semmi )))
Szevasz Flooor ! Én sem vagyok nagyon haladó a Sword2 vel.Még sok dolgot nem értek,meg csak alig vagyok 33 as szintü de itt van egy jó LINK ez biztosan segít))) A küldis részleg ahogy néztem nem teljes de ha az angollal boldogúlsz,kibogzod.( A KÜLDIS részleg ) Amúgy a zone map haszználata sokat segít mert ott sok infót kapsz(NPC k, küldihelyek,stb) Ott is Bomb néven találsz meg (magzarok family) és ha fönt vagyok,rámírhatsz.De azt ne kérdezd hogy hogyan megy a wisper mert még nem volt miért kitaláljam ))) De bármivel segítek ha ide írsz(persze lehetõségeimhez mérten)

Jó szorakozást
HAHAHAHA Dózi,elöszõr vagy a németeknél ? Nem tudtad hogy még ha tudnak sem beszélnek angolul vagy más nyelven(a franciát meg egyenesen utálják) És még valami : lévén hogy hosszabb ideig maradsz ott,föltétlenûl legyen bankkártyád(ha még nincs,a Visat,Mastert,szeretik meg persze szétnézel mit használnak gyakrabban)Általába furán néznek rád ha 100 euró fölötti tételeket KP ben fizetsz. Meg azért nézz körûl hogy milyen card a gyakoribb mert a német az nagyon spór és általában megnézi milyen extrákat ad a bank a kártya mellé meg hogy mennyi kezelési díjjal dolgoznak.Ahogy meg mondtam neked korábban is,NÉMET,NÉMET és NÉMET.Minél hamarább tanúld meg minél jobban.Nem csak hogy ne nézzenek nagyon auslandernek,hanem majd meglátod(ha eddig még nem láttad) hogy kezdve a számítógéptõl egésszen a legegyszerübb kütyüig és a legkomplexebb gépezetig,csak német menüvel vannak ellátva.Nagyon ritka az ahol megtalálod az angolt is.Az USB s netezés jó mert hotszpotot találsz bõven.A piával meg....gondolom láttad mennyi ott a pia de mindjárt jön az oktoberfest akkor meg teleihatod magad sõrrel ))))) Vigyázz magadra és hagyd a francba a 9d t.
Amíg lesz játék, addig is gyakoroljátok a hackeket!

http://humor.inftech.hu/viccek/hackek.htm
LordTusy
Üdv újra köztünk!Fáradt vagy vagy már nem vagy szomjas?(Isten ments,hogy dehidratálódj nekem ott a "csúnyanyelvûek" között!)<#hehe>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

ToshiBá
4 4 ,

Ez illesztendõ a megfelelõ helyekre...

xD

Live: DoZeR 982

ToshiBá
vammásajátnetem 😄

USB stick, nem túl bivaly havi kerettel, de jobb mint a semmi.

A NÉMETEK HÜLYÉK! 2010 BEN ! EMBERBÕL ! NEM? VAGY ALIG BESZÉL ANGOLUL!!

De akkor is angolul vettem meg ezt a rohadt sticket!!! 😄

Live: DoZeR 982

Szija Bomb!És Mindenki aki úgy érzi h köszönteném szivesen!Én is játszom a Sword2-vel ,ha úgy van összefuthatnánk játékban és kérnék egy kis segítséget ha lehet!😊(vagyis lenne sok noob kérdésem😄DD) Elõre is köszi!"Mindenkinek , minden szépet és jót és amit megérdemel az élettõl!"csá

Szevasz
Nálam,win XP n gond nélkül ment a telepítés de a fiam gépén a win 7 esen már nem(( Nem tudom mi a gond mert nem még fárasztottuk magunkat.Amúgy nekem tetszik a Sword2.Látszik hogy egy elég rendesen megcsinált játék.Tetszik az a MCC megoldás (multi character control) Szóval el lehet vele szorakozni.
BarackHUN
Mint Petya összefoglalta, lényegében engem szidott, téged meg Istenített.
És mindenki kocka aki reggel mer írni ide (ezt reggel 7 óra elõtt pár perccel írta, ez csak grátisz).

I S A e o e m o w s m !

Peter55
Tusy, nem vesztettél sokat azzal, hogy lemaradtál a hozzászólásokról. A lényege az volt, hogy mindenki milyen lúzer itt azért mert reggel írunk a fórumra, kivéve Te mert te normális vagy, és te egy nálunk felsõbbrendû ember vagy, mert nem reggel írsz ide.

A következõ pár postban Barackot szidalmazta helyesírási hibákkal teli és többnyire összefüggéstelen trágár szavakkal/mondatokkal.

LordTusy
Megkértek,hogy a továbbiakban ne fûzzek semmit a "premmy ügyhöz" ezért nem is tettem/teszem.
ProType hozzászólásairól sajnos lemaradtam.Nem tudom mikor és mit írt rólam.Még korábban PM-ben helyeselt egy hsz-emre,mi szerint "legalább a 9D-mentes idõszakban éljetek picit".Lehet,hogy most is errõl volt szó,nem tudom.
Egy tipp az indulással kapcsolatban...
Szerintem már üzemkész minden,csak a régi accountok megszerzésére tett kísérletek miatt csúszunk.Egyetértek Ravennel,Bombal és BrightSky-al.G1-nek sürgõsen tennie kell valamit,különben a játékosok nagy elégedetlenségükben valami másba kezdenek és lexarják jön-e egyáltalán 9D.A legértelmesebb az lenne,ha beindítanák az új szervereket és aki akar játszhat,a régi accok meg jönnek amikor megszerzik õket...vagy nem.
Bomb leszedtem Sword2-t,de valami hibaüzivel indul és nem is megy tovább.Töröltem,mert igazából csak G1 munkásságára voltam kíváncsi.Megérte volna szórakozni picit,hogy mûködjön vagy ezen ne is agyaljak?

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Megérte nyomást gyakorolni rá...

Szóval könnyen felejtesz. Ez egy jó tulajdonság. <#taps>
Thai-ban 4-5x is van alapban,de mind 2 szeró pvp. Sok olyan dolog van bent ami acclaimes datapack-ban is benne volt,csak nem rakták be. Hefei 1,30,90napos premit árulnak + 300dmg orni + 7% spd orni + 5/1k hp orni stb stb.....Én nem kezdeném újra G1nél karik + cucok nélkül!

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Hikaru
Igen, pont itt van a probléma, hogy a GamersFirst ragaszkodik az adatbázishoz, csakhogy a játékért is fizetniük kellett, meg ugye most az adatbázis tulaja olyan nagy árért akarja eladni, amennyiért csak tudja. (én így gondolom) Ez azonban majd a késõbbiekben megmutatkozhat, mert vissza kell nekik valahogy nyerni azt a pénzt, amit most az adatbázisba akarnak ölni.

MadeInHell
Ez jó ötlet! de gondolj bele ha új karikat hoznánk létre biztos sok olyan nick név lenne ami már van.Szerintem, csak írtak valami szerzõdést hogy jog+accok kellenek ha nem akkór meg acclaim annyit kér vólt accok adatbázisáért amennyit nem szégyel.Talán jobb lenne mindent újra kezdeni,normális árakkal,BE GT drop rate val.Thai 9dn pl sokkal jobb az xp meg 2 óra alatt 12 GT esett meg az árak is rendben vannak.Ezeket itt is meglehetne oldani és nem kéne senkinek se pénzt költenie ha életben akar maradni.

TAO BoT Warr

ReszegKoldus
lehet, hogy megpróbált belépni az item mallba , és onnan giftelni új premiumot, de nem sikerült (szerintem mindenki meglepõdött volna, ha sikerül<#zavart2>), így rákényszerült a rendes pénzre
azért halkan megjegyzem, és igyekszem, hogy ez legyen részemrõl az utolsó hozzászólás ehhez, hogy ha én kaptam volna ilyen cuccot kölcsön, ami ~8000 forintot ér, még akkor se törlesztettem volna érte rendes pénzben, ha pl. 16-ba kerül átszámítva a G1-nél 😊

Gubberx
Lényeg hogy megoldottátok, mostmár a game-rõl irkáljatok inkább 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

" kedves " gerinces napraforgó!

Nem,nem én köszönöm,s mindent mást!!!!! Nem mondhatod,hogy ingame sem próbáltam venni! Ha meg pénz kellet volna akkor felhívsz,vagy akármilyen módon el tudtál volna érni! És persze mindenre én emlékszem rosszul! C'est La Vie

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676