21072
  • ReszegKoldus
    jó kérdés, de ha az utóbbi könyvben megjelent változatáról beszélünk, akkor kisbetűvel írjuk
  • bomb1111
    Jaaa,és amig el nem felejtem,Most a G1 es 9dragonsról beszélünk vagy a Magyar Helyesírási törvényekről ?

Mindkettőröl sokat írhatnánk de szerintem értelmetlen.
  • bomb1111
    Csak lefekvés elötti elmélkedésként : Engem soha nem zavart ha bárki is a Magyar helyesírás szabályait háttérbe helyezte.Amíg érthető,nem akarok az SG ből formalinba áztatott Magyar Helyesírási lexikont teremteni)))))))
  • bomb1111
    Igen,igazad van.De szerintem megbocsájthatóak.Nem akartam korrigálni de örvendek hogy észrevetted.Mea Culpa )))
  • LordTusy
    Sry a duplapostért...
    Azt a nyitásos dolgot ne figyeljétek!Eredetileg más tagolást terveztem,de ilyen felsorolásos izére sikerült.
    Oh és lemaradt egy névelő.Képzeljetek egy "a"-t a titeket és a srác szavak közé!
    Ugyan picit off,de észleltem némi változást MAL-os profil és listanézők számában.Ezúton szeretném minden a témát olvasónak megköszönni azt a néhány kattintást!Köszönöm!
    Jó éjt!
  • LordTusy
    Nyitásnak...

Bomb: #15649 ejnye-bejnye...becsúszott két problémás szó.

Petya/Six: Nyugalom...ha Gubberx benéz és úgy látja szükséges,akkor cselekszik.(Már nem azért,de ha annyira zavar titeket srác mért nem írtatok PM-et Gubberxnek vagy egy modinak?Az nincs VIP jogok közt,mint a javítás.)

Bari: Gyorsan visszaléptél pár fázissal.Beletörődésből vissza a tagadásba?Vagy csak a benned szunnyadó düh késztetett ProType oldalára?Hiányzik az a healer,eltaláltam?Kami maga mondta,hogy ő hülye és azért jön be neki a healer (,dehogy szereti csak már késő volt átállni más játékstílusra és beleragadt a szerepbe,),szóval nekem nem kell többet írnom erről.Ja...és a metil gyógyszere az etil.

Szabi: Normálisan működő játékuk már van,az az igazi kérdés,hogy mikor fejlesztik 9D-t is arra a szintre.

Maki: Hagyd ezt a remény dolgot...inkább készíts egy ütemtervet,tartsd ahhoz magad és rövid idő alatt nagyobb karid lesz,mint amit elbuktál.

Dóz: Bennevagyok a piálásban,csak nem tudom,hogy pont nov. 12-én ráérek-e majd.Amint pontos infót tudok szólok.

ProType: Hagyjuk...majd szólj,ha nagykorúvá válsz és elmegyünk sörözni!Aztán majd jót röhögünk ezen a fura időszakodon.

Akiket nem szólítottam meg külön,azokkal semmi bajom csak pillanatnyilag nem szolgálhatok információ értékű mondandóval a számukra,ezért nem nyújtom tovább a már amúgyis hosszú hozzászólásomat.
    Nyugodalmas boldog joccakát mindenkinek!
  • Sixtail
    +1.
    Most is 10 percig olvastam ezt a nagy... semmit.
    Azért röhögtem is, bár szórakoztató is egy kicsit. :D
  • bomb1111
    Én is sokat szidtam és még szidom G1et.De az én véleményem szerint,hardwerileg jobbak mint szarklájmék.Van tervük,meg van jobb emberük már ami a szoftot illeti.Na majd meglátjuk.És ne vegyétek Pálfordulónak de szerintem picivel többre értékelik a pénzkiadási vágyunkat.Tudom, Time its money,de a mostani esetben annyit a + hoz írhatunk hogy amíg nincs egy stabíl játék,nem inditották el a IMt ami esetleg adna néhány fórpontot.Ha a 9dragons bol is fognak tudni egy olyan stabíl játékot csinálni mint a Sword2,övék a babér))))
  • skrimer
    lassan töredezettségmentesíteni kell a kötetet:
    http://9d.freeonweb.com/page.php?2
    XD

kezd elegem lenni ebböl a pöcsölésből már..
  • Peter55
    Bocsi, de ezt le kell írnom.

ProType, te húzzál innen a jó francba. Elegem van, írod itt a sok marhaságodat aminek semmiköze semmihez. De te aztán nagyon kemény vagy, nyugodtan szidj ahogy akarsz, többet nem is várok tőled. De ha már csak erre vagy képes, akkor húzzál máshova ahol ez a menő.

Vagy, tanulj meg írni, logikusan gondolkozni, és fogalmazni. Most komolyan kíváncsi erre valaki? Az ember felnéz hátha van valami infó, erre ezt kell olvasni/ át kell lapozni 3 oldalt az ilyenek miatt?
  • szabi34
    Én inkább abban álmodozom hogy összehoznak egy normálisan működő játékot valamikor...de ezt kétlem:(
  • makiii
    Csatlakozom.. (mármint az alvás részéhez..feltéve ha te is oda indulsz)
    ajánlom , hogy mindenki menjen pihenni és álmodozzatok a régi kariainkkal és reménykedjetek abban , hogy visszakapjuk őket..
    Tudjátok :"ami utoljára meghal az a remény"
  • ProType
    Na most mennem kell úgy szevasztok holnap leszek -_-" tudom nem örültök
  • ProType
    Mér hány éves akkor 38 kétlem több lennél ha nem mondj egy számot
  • bomb1111
    Csak ne lépjenek a farkamra,mert akkor nagyon csúf tudok lenni,mint egy skorpió.Amúgy ProType,köszönöm hogy ennyire megfiatalitasz)))))Noha szerintem az embert sem singgel sem évvel szokás mérni.Az ember legyen ember,meg a disznó,sűlve meg tálalva.

Béke veletek
  • ProType
    Ő jaja szerintem
  • makiii
    Nyugodt*
  • makiii
    Szóval bomb egy intelligens középkorú magyar úriember ? =)
  • ProType
    Bomb ahogy megitéllek te tod mi van xd elmondom kb. 35éves k@uva okos az tény és nem túl ingerékeny .D
  • BarackHUN
    1 Csepp metil alkohol is halálos lehet, ellenben az Etil-alkohollal, azt szeressük
  • ProType
    Mexes te nem jó fej vagy az tény belőlled látszik az hogy ... vagy xD
  • bomb1111
    Hehe,eltaláltad))) de a szemem nem a CH3OH fogyasztása miatt gyenge.Inkább CH3-CH2OH tartalmu nedüket fogyasztok.Vagy ha túl átvitt értelembe fogalmazta volna : Inkább a drosophila melanogaster erjesztette italokat fogyasztom amelyekbe nincs metilalkohól ami káros az agyra(már akinek van)
  • ProType
    tom má leesett de jó kis játék volt am nem baj legaláb dumáltunk XD
  • BarackHUN
    Nem teccik a stylusod pajti
  • makiii
    Ahaa. Szóval ha neked nem tűnt fel bari (megint) csak hülyéskedik.. =)
    illetve próbálja a hülyeségedet kihasználni és egy poént csinálni belőle amiből te is jobban jöhetsz ki ha majd leesik illetve megint sikerül egy újabb áldozatot bezsebelnie neki ;]
  • ProType
    de . jó sry
  • ProType
    okok nem kötök bele te jó :D
  • ProType
    Szabi ez a hiper írás úgy nevezik ha hallodtál róla és legalább nem tökölök ott 20percet
  • BarackHUN
    Így élem ki beteg vágyaimat, azt hittem ez egyértelmű.
    Van aki füvezik, én meg női karaktereket csinálok.
  • ProType
    Am te mért csinálsz csaj accot ? mert ólcsobb vagy mi ? én ha s
    csinálok akkor csak a seggét bámulom xD
  • szabi34
    vagy talán nem jól írsz? :D na mindegy...
  • ProType
    OKOK
  • ProType
    Na végre valakivel lehet baromkodni nem mint veletek am meg ha nem tudjátok elolvasni akkor nem jó a szemetek
  • BarackHUN
    Csak ha acc a gandzsából.
  • unusual
  • ProType
    JAJA xD jössz sörözni haha :P
  • BarackHUN
    Veled vagyok tesa, a sok röhess meg bekaphattya!
  • ProType
    Barack velem haha xd
  • BarackHUN
    Le a Sombreróval előtte.
  • unusual
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=jU14YBbmaQI]Én azt hittem még " ő ". :-)[/URL]