21072
  • szabi34
    állj már le! olyan hülye vagy hogy az már fáj...
  • ReszegKoldus
    senki nem tisztel :D
    miért ki vagy? :D
    mondjuk rl-en nem tudom mit vársz BP-n, ha nem tetszik ne menj oda...

bele öltötted :D
  • makiii
    már 100ezren írtak.... és megírod a saját nyelveden majd?
    eddig sem hiszem hogy tiszteltek volna...az 50ezer forintodat azt már réges-rég elbuktad... a 2-3éved meg vissza kapod ha leszoksz a piáról,dohányzásról,drogokról...
  • Stanyizllava
    Nem lehet írni a geci G1-nek hogy adják vissza karikat majd én írok neki egy kis levelet elegem van senki nem tisztel BP mindenki PK-zik elegem van csak legyen meg a karim addig fogom ölni és leszarom ha megölöm 100-szor és ki banolnak hozok még erőseb karit leszarom elegem van a geci rohadt kurva életbe felment a pumpán nem játszom míg nem lesz karim a kurva ég vigye el ezt a szar 9d hogy ilyen egy fos lett

Ellőre is bocs a csunyna beszédért de már nem bírom.

És ha nem adja vissza akkor adja vissza azt a 50.ezer forintomat mit bele öltöttem és azt a 2-3 év szarságot
  • szabi34
    mármint írjűtok = írjátok*
  • szabi34
    Vagy elég ha nem írjűtok le minden percben h nem megy a játék...:) Nekem sem megy, és??? leszarom. Ha megy játszom, ha nem akkor nem. Nem írkálom tele a fórumot h nekem sem megy meg hasonló hsz-ekkel. Ennyit erről.
    menjetek el inkább valamerre...
  • LordTusy
    Sziasztok!
    Őhm...látom mi döntöttünk jól Six-el.
    Egy apró jótanács az újoncoknak és a fiatalabbaknak: az első nagyobb hiba után várj a teljes javításig és foglald el magad valami mással!
    Aranyszabály...ha megjegyzed rengeteg időt és feleslegesen elvesztett agysejtet spórolsz.
    Ugyan senki se kérdezte,de köszönöm remekül szórakozom!
    6-7 animét megnéztem az elmúlt pár napban és ma megyek MondoCon-ra.
    Ugyan az előző pár sornak semmi köze 9D-hez,de gondoltam nem árthat,ha végre valami pozitív is kikerül a fórumra.Van élet 9D-n kívül is!Szarjátok le az egészet,amíg nem adnak ki egy hivatalos infót miszerint: minden működik,egyszerűen patchelhettek a launcher-rel,a szerverek helyzete rendeződött.
    Sixet ismerve gondolom minden második éjszakát egy árok szélén fetrengve tölt,tajt részegen...
    Kitartás és legyetek optimisták...a legvégső esetben lehet G1 is leadja a játékot és végre egy olyan cég veszi át,akik képesek normális játékkörülményeket teremteni.
    Nyugodalmas,boldog joccakát mindenkinek!És persze mosolygó napocskás vidám reggelt minden hajnali bagolynak és munka előtti fórumozónak!
  • Peter55
    Azért kíváncsi lennék, hogy azok akik ennyire lelkesen szidják a G1-es srácokat, hogy oldanák meg a problémát. Ez nem egy kis program amit javíttok egy apró változtatással, ez egy rohadt nagy forrás kódú játék. Amit nem mellesleg most kezdtek el tesztelgetni, üzembe hozni. Tetszik vagy sem, nem megy 1-2 perc alatt.

Mindenki vissza sírja Acclamet, megkérdezem, talán jobb volt? Acclame/Playdom/Disney miatt nincs meg a DB, annyira jók valóban, náluk talán nem volt hetente valami gubanc? De, nagyon is sokszor megesett, hogy nem volt szerver a szerencsétlenkedésük miatt, pedig aztán volt idejük bőven vizsgálgatni a játékot. Remélhetőleg G1-nél nem ez lesz.
  • Exxtazy
    Elvan szarva ez az egész...
    Csak abban bízhatunk, hogy ezekután tényleg valami atom kompenzációt adnak.Nem ilyen ratyi dupla skill xp-t..
  • Szid
    bocs a duplapostert

a hiba a mapcserénel tortent meg
  • BarackHUN
    MUHAHAHAHAHA
  • Szid
    ja ugyanez a hiba nalam is
    baaaaaaaaaa

most akartam nekiallni grindelni

A G1 = rakás MAJOOOOOOM
  • Hieii
    Hm...ez a szarakodás a belépéssel az Acclaimos hőskorszakot idézi, emlékszem mikor elkezdték a játékot ugyanilyen problémák voltak állandóan:)
    Köszönöm G1 ...fiatalodtam rögtön pár évet...XD
  • Sirata
    Nekem sem megy csak ameddig nektek.
    Még 1 darabig türelmes vagyok akármiyen idegesítő is.
  • MadeInHell
    én sem tudok,szar megint a játék.
  • bartben
    miért nem tok mér megint bejelentkezni?
    elmegy addig hogy karaktert válasszak aztán meg be akarok lépni és befagy nem megy fel...
  • makiii
    húú ezek szerint mennek a szerverek.. fél óra múlva visszajövök tuti ,hogy mindenki itt lesz majd ;]
  • BarackHUN
    Alapmű, no meg a Gyalog galopp is :P
  • ReszegKoldus
    always look on the bright side of life
    2 hete mikor újraindult a játék még szenvedtem, hogy folyton be kell írnom az emailben kapott krikszkraksz jelszót, mert nem tudtam megváltoztatni, de mostanra a sok dc miatt már megjegyeztem rég :D
  • makiii
    Majd ha Indy elkezd dolgozni talán jobb lesz... ;]
  • Sirata
    Üdv!
    Hála isten dolgozom.
    De ez siralams!!!
    G1
  • bomb1111
    Tehát,.....szeretett testvéreim,csak kitartás .Igaz még csak betába vannak állitásaik szerint de hogy siralmasak.....azt elkönyveltem.
  • bomb1111
    Tényleg vagány ))))))G1 még szebb mint acclaim))))Bejelentés ? hahaha
  • Stanyizllava
    De ez csicska xD 30perc íg leáll mindig 2oránként OO
  • ReszegKoldus
    elvileg jók már
  • Exxtazy

Ez tetszett!
  • Sixtail
    Nem tökmindegy?
    Szarok a szerverek és kész!
  • Exxtazy
    Stany, mowst őstintén.Nem tök mind1?
    Nem adja oda és kész!
    Ez meg már komolyan a nevetségesnél is nevetségesebb...G1 sux, de nagyon.
    Miért ilyen szarok a szerverek? Ez egy vicc!
  • Stanyizllava
    Ó ha nálam lenne a 9d egyből mindeki 200lvl kezd :D premi örökös 10k coin egyből valahogy így kezdeném xD
  • Stanyizllava
    de azt mondjátok el mér nem adja csak úgy oda az adat bázist? mert genya velünk vagy mért ?
  • Stanyizllava
    lehet mert most mát nézem néha de eddig leírtam gyorsan 1mp alatt azt rá nyomtam hogy mehet xd
  • ReszegKoldus
    bár tény, hogy most az eddigieknél jóval jobb :)
  • ReszegKoldus
    ezzel az erővel kb semmit nem nézünk abból, amit írsz :D
  • Stanyizllava
    ne az nem jó bocs azt ne nézzétek elírtam :S
  • Stanyizllava
    De így nem lehet játszani elegem van acclaim sokkal jobb, ha lehet ne tuti vissza fordítanám
  • bartben
    látom nem csak nekem szar már megint de én úgy gondolom hogy ez még egy jó darabig ilyen lesz :S
  • Stanyizllava
    Elmehet a jó büdös francba a G1 megint szerver hiba van nekem a fa@om kivan ba@@meg nem igaz nem lehet egyszer játszani mert mindig szerver hiba van
  • MadeInHell
    köszi
  • ReszegKoldus
    fú a nyomorult...
    én FD-ig alig bírtam felküzdeni magam most :D
  • unusual
    GL+++ _Devil_