9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásképp megnézem Pinokkió bosszúját is, csak a hecc kedvéért.
I S A e o e m o w s m !
lukas gyuri papa ráizgult keményen az ewokokra aztán ennek az egyik "gyümölcse" ez a remekmû 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Live: DoZeR 982
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
Jobbat szarok a WC-n mint némelyik ilyen film...
I S A e o e m o w s m !
Jólét Noah!
Aki megmondja melyik filmbõl van az kap 1BE-t in game... 😉
Segítek.
Starw Wars univerzumhoz köze van.
De nem Star Wars film. (1985 ös film)
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Majd akkor lesz szerver ha ide valaki azt írja..
A hülyeségeitekkel a fasz ki van már..
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Néha felnézek majd ide SG-re .. Szóval írhatnátok egy-két fontosabb dolgot a játékról..
Bomb szerintem fölösleges volt kirakni a fórumra , mert nem sokan írnak és amúg is Bardo-n minden valamire való ember ismeri az FS-t ...
Dóz Szeretlek =$ =)
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Csakmert a múltkori biztosból se volt semmi :p
Law:ujra kell rakni az egészet az biztos.. Csak lelehetne már töltemi
Dóz no comment...
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
<#puszis>#puszis>
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
vagy
Nem minden arany, ami fénylik.
vagy
Nem minden félork, ami rémlik.
vagy
Ízlések, és pofonok.
vagy
Mondd meg mit játszol, megmondom milyen ember vagy.
vagy
...
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Lassan már eladom a bútoraim, hogy piához jussak, remélem G1 kapkodja magát, mert ha így folytatják, mire elindul 9d már csak egy asztalom lesz meg rajta egy gép, esetleg egy kis hokedli amin ülök majd, de legrosszabb esetbe egy puff, vagy állva játszok majd <#felkialtas>#felkialtas>.
I S A e o e m o w s m !
Am ez a legendary champions nekem nem jött be:S egyfolytában potit kell használni ez nálam nem nyerõ.
De belefáradtam már ebbe a "minden másnap új játék keresésbe"😄😄 megvárom 9d-t és kész.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
TAO BoT Warr
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Belinkelem ide is, kb 1 hete láttam, azóta posztolták 9d fórumra, ami nekem nem jutott eszembe 😊
GM DMG pill a videó neve, nirvánán kapta 20 perccel a szeró bezárása után, és... a többit meglátjátok a videón 😊
I S A e o e m o w s m !
I really hope to be able to update you all on the status of the Account DB and when the Game will be up on Tuesday. I'll give that a 65% chance of happening . Once I do give you an update, things will start to happen quickly, but ill give dates when I am able.
csak lesz valami
TAO BoT Warr