21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
szabi34 #15535 állj már le! olyan hülye vagy hogy az már fáj... -
#15534 senki nem tisztel :D
miért ki vagy? :D
mondjuk rl-en nem tudom mit vársz BP-n, ha nem tetszik ne menj oda...
bele öltötted :D -
#15533 már 100ezren írtak.... és megírod a saját nyelveden majd?
eddig sem hiszem hogy tiszteltek volna...az 50ezer forintodat azt már réges-rég elbuktad... a 2-3éved meg vissza kapod ha leszoksz a piáról,dohányzásról,drogokról... -
#15532 Nem lehet írni a geci G1-nek hogy adják vissza karikat majd én írok neki egy kis levelet elegem van senki nem tisztel BP mindenki PK-zik elegem van csak legyen meg a karim addig fogom ölni és leszarom ha megölöm 100-szor és ki banolnak hozok még erőseb karit leszarom elegem van a geci rohadt kurva életbe felment a pumpán nem játszom míg nem lesz karim a kurva ég vigye el ezt a szar 9d hogy ilyen egy fos lett
Ellőre is bocs a csunyna beszédért de már nem bírom.
És ha nem adja vissza akkor adja vissza azt a 50.ezer forintomat mit bele öltöttem és azt a 2-3 év szarságot -
szabi34 #15531 mármint írjűtok = írjátok* -
szabi34 #15530 Vagy elég ha nem írjűtok le minden percben h nem megy a játék...:) Nekem sem megy, és??? leszarom. Ha megy játszom, ha nem akkor nem. Nem írkálom tele a fórumot h nekem sem megy meg hasonló hsz-ekkel. Ennyit erről.
menjetek el inkább valamerre... -
#15529 Sziasztok!
Őhm...látom mi döntöttünk jól Six-el.
Egy apró jótanács az újoncoknak és a fiatalabbaknak: az első nagyobb hiba után várj a teljes javításig és foglald el magad valami mással!
Aranyszabály...ha megjegyzed rengeteg időt és feleslegesen elvesztett agysejtet spórolsz.
Ugyan senki se kérdezte,de köszönöm remekül szórakozom!
6-7 animét megnéztem az elmúlt pár napban és ma megyek MondoCon-ra.
Ugyan az előző pár sornak semmi köze 9D-hez,de gondoltam nem árthat,ha végre valami pozitív is kikerül a fórumra.Van élet 9D-n kívül is!Szarjátok le az egészet,amíg nem adnak ki egy hivatalos infót miszerint: minden működik,egyszerűen patchelhettek a launcher-rel,a szerverek helyzete rendeződött.
Sixet ismerve gondolom minden második éjszakát egy árok szélén fetrengve tölt,tajt részegen...
Kitartás és legyetek optimisták...a legvégső esetben lehet G1 is leadja a játékot és végre egy olyan cég veszi át,akik képesek normális játékkörülményeket teremteni.
Nyugodalmas,boldog joccakát mindenkinek!És persze mosolygó napocskás vidám reggelt minden hajnali bagolynak és munka előtti fórumozónak! -
#15528 Azért kíváncsi lennék, hogy azok akik ennyire lelkesen szidják a G1-es srácokat, hogy oldanák meg a problémát. Ez nem egy kis program amit javíttok egy apró változtatással, ez egy rohadt nagy forrás kódú játék. Amit nem mellesleg most kezdtek el tesztelgetni, üzembe hozni. Tetszik vagy sem, nem megy 1-2 perc alatt.
Mindenki vissza sírja Acclamet, megkérdezem, talán jobb volt? Acclame/Playdom/Disney miatt nincs meg a DB, annyira jók valóban, náluk talán nem volt hetente valami gubanc? De, nagyon is sokszor megesett, hogy nem volt szerver a szerencsétlenkedésük miatt, pedig aztán volt idejük bőven vizsgálgatni a játékot. Remélhetőleg G1-nél nem ez lesz. -
Exxtazy #15527 Elvan szarva ez az egész...
Csak abban bízhatunk, hogy ezekután tényleg valami atom kompenzációt adnak.Nem ilyen ratyi dupla skill xp-t.. -
Szid #15526 bocs a duplapostert
a hiba a mapcserénel tortent meg -
#15525 MUHAHAHAHAHA -
Szid #15524 ja ugyanez a hiba nalam is
baaaaaaaaaa
most akartam nekiallni grindelni
A G1 = rakás MAJOOOOOOM -
Hieii #15523 Hm...ez a szarakodás a belépéssel az Acclaimos hőskorszakot idézi, emlékszem mikor elkezdték a játékot ugyanilyen problémák voltak állandóan:)
Köszönöm G1 ...fiatalodtam rögtön pár évet...XD -
Sirata #15522 Nekem sem megy csak ameddig nektek.
Még 1 darabig türelmes vagyok akármiyen idegesítő is.
-
#15521 én sem tudok,szar megint a játék. -
bartben #15520 miért nem tok mér megint bejelentkezni?
elmegy addig hogy karaktert válasszak aztán meg be akarok lépni és befagy nem megy fel...
-
#15519 húú ezek szerint mennek a szerverek.. fél óra múlva visszajövök tuti ,hogy mindenki itt lesz majd ;] -
#15518 Alapmű, no meg a Gyalog galopp is :P -
#15517 always look on the bright side of life
2 hete mikor újraindult a játék még szenvedtem, hogy folyton be kell írnom az emailben kapott krikszkraksz jelszót, mert nem tudtam megváltoztatni, de mostanra a sok dc miatt már megjegyeztem rég :D -
#15516 Majd ha Indy elkezd dolgozni talán jobb lesz... ;] -
Sirata #15515 Üdv!
Hála isten dolgozom.
De ez siralams!!!
G1 -
bomb1111 #15514 Tehát,.....szeretett testvéreim,csak kitartás .Igaz még csak betába vannak állitásaik szerint de hogy siralmasak.....azt elkönyveltem. -
bomb1111 #15513 Tényleg vagány ))))))G1 még szebb mint acclaim))))Bejelentés ? hahaha -
#15512 De ez csicska xD 30perc íg leáll mindig 2oránként OO -
#15511 elvileg jók már -
Exxtazy #15510
Ez tetszett! -
Sixtail #15509 Nem tökmindegy?
Szarok a szerverek és kész! -
Exxtazy #15508 Stany, mowst őstintén.Nem tök mind1?
Nem adja oda és kész!
Ez meg már komolyan a nevetségesnél is nevetségesebb...G1 sux, de nagyon.
Miért ilyen szarok a szerverek? Ez egy vicc! -
#15507 Ó ha nálam lenne a 9d egyből mindeki 200lvl kezd :D premi örökös 10k coin egyből valahogy így kezdeném xD -
#15506 de azt mondjátok el mér nem adja csak úgy oda az adat bázist? mert genya velünk vagy mért ? -
#15505 lehet mert most mát nézem néha de eddig leírtam gyorsan 1mp alatt azt rá nyomtam hogy mehet xd -
#15504 bár tény, hogy most az eddigieknél jóval jobb :) -
#15503 ezzel az erővel kb semmit nem nézünk abból, amit írsz :D -
#15502 ne az nem jó bocs azt ne nézzétek elírtam :S -
#15501 De így nem lehet játszani elegem van acclaim sokkal jobb, ha lehet ne tuti vissza fordítanám -
bartben #15500 látom nem csak nekem szar már megint de én úgy gondolom hogy ez még egy jó darabig ilyen lesz :S -
#15499 Elmehet a jó büdös francba a G1 megint szerver hiba van nekem a fa@om kivan ba@@meg nem igaz nem lehet egyszer játszani mert mindig szerver hiba van -
#15498 köszi -
#15497 fú a nyomorult...
én FD-ig alig bírtam felküzdeni magam most :D -
unusual #15496 GL+++ _Devil_