9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BarackHUN
Bocsánat, a Gyilkos Kobold c. remekmû csak 5 részes.

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Ha szart akarok nézni akkor leülök és tartok egy Gyilkos Kobold maratont 1.-tõl a 6. részig.
Ráadásképp megnézem Pinokkió bosszúját is, csak a hecc kedvéért.

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
én pár éve láttam, nagy hiba volt megnézni 😄
lukas gyuri papa ráizgult keményen az ewokokra aztán ennek az egyik "gyümölcse" ez a remekmû 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

BarackHUN
Élbõl nem nézek olyan filmet amibe van Ewok de nem Star Wars a címe.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
Mi lenne, ha megnéznéd a filmet? Annyi köze van SW-hez, hogy vannak benne Ewokok. SW U N I V E R Z U M !

Live: DoZeR 982

BarackHUN
Nyilván azért csinálta, mert pénz kellett rövid idõ alatt, de attól még szar Star Wars utánzat, hogy ewokok ugrálnak benne, meg egy göndör szõke hajú gyerek (wtf?) van benne.

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
George Lucas filmje... Tehát nem utánzat!<#nezze>

BarackHUN
És nem, nem a film szarik a WC-n mielõtt valamelyik nagyokos (nem rád célzok Lin) ebbe is beleköt 😛

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Miért akarod lerombolni a Star Wars iránti szeretetemet ilyen szar utánzatokkal?
Jobbat szarok a WC-n mint némelyik ilyen film...

I S A e o e m o w s m !

ToshiBá
ToshiBá
zseléé a BE !

😄

Harc az Endor bolygón 😉
Senki sem szidja õket.Csak vázóltam röviden mit üzennek nekünk )))
BarackHUN
Május elsején meg mi dolgozunk így, nem kell emiatt szidni senkit.

I S A e o e m o w s m !

Ma így dolgoznak G1 ék <#mf1><#mf1><#mf1>
ToshiBá
Csillaghajóó dzzzzzzs! Csillaghajó RECCS! Csillaghajó dzzzzzzs! Csillaghajó RECCS!

Jólét Noah!

Aki megmondja melyik filmbõl van az kap 1BE-t in game... 😉

Segítek.

Starw Wars univerzumhoz köze van.
De nem Star Wars film. (1985 ös film)

ToshiBá
😄

skrimer
akkor helyesbítek,tesztelik gözerövel a szerokat.. De meg se szólalok mert bekaptok... Arról meg nem tehetek hogy valaki durci mert nem kapott nunit este ;-)

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

ToshiBá
És nem a játékstart 65% , hanem hogy tud majd infót adni Kedden.

ToshiBá
65% , és csatlakoznék az elõttem szólóhoz... pssssszt!

makiii
Szerintem maradj csöndben..
Majd akkor lesz szerver ha ide valaki azt írja..
A hülyeségeitekkel a fasz ki van már..

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

skrimer
müködnek a szerverek mert hyperionnak gyülik az xp pontja hivatalos oldalon top10be.

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

makiii
Elkezdem 1 heti eltávozásomat többek örömére ,kevesebbek bánatára. =)
Néha felnézek majd ide SG-re .. Szóval írhatnátok egy-két fontosabb dolgot a játékról..

Bomb szerintem fölösleges volt kirakni a fórumra , mert nem sokan írnak és amúg is Bardo-n minden valamire való ember ismeri az FS-t ...

Dóz Szeretlek =$ =)

Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit

skrimer
Dóz:ez a keddi start mennyire biztos?
Csakmert a múltkori biztosból se volt semmi :p

skrimer
beenged valakit a régi 9ds id vel?
Law:ujra kell rakni az egészet az biztos.. Csak lelehetne már töltemi

Azért elnézem mennyire gyengék,avagy hanyagok vagyunk.Noha nem én kellett volna kezdeményezzem,mégis föltettem a FS t a patinás bandák névsorába.Erre meg ki szól hozzá ? Persze csak a "badass" Dodó.Nem muszáj angolúl odaírjatok,jó a magyar is csak lássák mások is hogy azért nem vagyunk olyan kevesen.Tudom nem vagyunk sokan akik fórumon keresni is vagyunk hajlandók de azért 2 "orrbaszájba" HSZ között illene ide is hozzászólni.
LordTusy
GZ Petya!

Dóz no comment...

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Grat Petyaaaaa... szívbõl örülök <#eljen>
<#puszis>

ToshiBá
Bah...

Nem úgy volt, hogy tegnap lesz? O.o

Kutya!!!!

😄

BarackHUN
Bontom a pezsgõt.

I S A e o e m o w s m !

Peter55
S itt megerõsíteném azon pletykákat, miszerint megvan a videó kártyám. Valamelyest gyengébb mint azon társa amelyik megsült, de most nem volt 45 ezrem erre. Csak ennyit akartam. Szép estét!

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

LeagueOfLegends = LOL Erre gondolsz szerintem. 😊 És evvel el lehet hülyülni ha jó a csapat! 😊 De a Legendary Champions nekem már trailer alapján sem jött be.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ToshiBá
neked is valami hasonló volt a hepped.. bocs akkor 😄

? Tessék? Életemben nem játszottam vele,és nem is fogok!

ToshiBá
Külcsín, és Belbecs.

vagy

Nem minden arany, ami fénylik.

vagy

Nem minden félork, ami rémlik.

vagy

Ízlések, és pofonok.

vagy

Mondd meg mit játszol, megmondom milyen ember vagy.

vagy

...

Videóban még jól is nézett ki, de ennyi elég is belõle...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

ToshiBá
Legendary lófasz unu játéka...

BarackHUN
Amióta nincs 9d alkoholista lettem, elég durva.
Lassan már eladom a bútoraim, hogy piához jussak, remélem G1 kapkodja magát, mert ha így folytatják, mire elindul 9d már csak egy asztalom lesz meg rajta egy gép, esetleg egy kis hokedli amin ülök majd, de legrosszabb esetbe egy puff, vagy állva játszok majd <#felkialtas>.

I S A e o e m o w s m !

lol😄

Am ez a legendary champions nekem nem jött be:S egyfolytában potit kell használni ez nálam nem nyerõ.
De belefáradtam már ebbe a "minden másnap új játék keresésbe"😄😄 megvárom 9d-t és kész.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

ToshiBá
Kiugrott az emós a bokorból... 😄

MadeInHell
healer vagy hyb a tata? <#smile>

TAO BoT Warr

MadeInHell
kis kedvcsináló a mûfaj kedvelõinekThe World of Drunken Master

TAO BoT Warr

BarackHUN
Lári fári
20 Perccel a szerver bezárása ELÕTT*******

I S A e o e m o w s m !

ReszegKoldus
szerintem 20 perccel a szerver leállása után már nem kapott senki semmit, max páran agyvérzést hogy nem grindelhetnek 😛

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

csak annyit kerdeznek h itt van a G1 oldalan amit valaki belinkelt a download 9d-re, es a kerdes annyi h amin idaig futattam azon mar nemfog menni ujra lekell toltenem?

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

BarackHUN
Videó
Belinkelem ide is, kb 1 hete láttam, azóta posztolták 9d fórumra, ami nekem nem jutott eszembe 😊
GM DMG pill a videó neve, nirvánán kapta 20 perccel a szeró bezárása után, és... a többit meglátjátok a videón 😊

I S A e o e m o w s m !

MadeInHell
Hyperion
I really hope to be able to update you all on the status of the Account DB and when the Game will be up on Tuesday. I'll give that a 65% chance of happening . Once I do give you an update, things will start to happen quickly, but ill give dates when I am able.

csak lesz valami

TAO BoT Warr

Hiába na,unatkozik a társaság ))Hogyan is mondják ? Ha az embernek nincs elfoglaltsága.........G1ék meg hosszú hétvégéznek mert holnap amcsiéknál a munkát ünneplik szabad nappal ))
Respect!!!!! <#alien2><#alien><#vigyor><#email><#pias><#taps><#eljen>