21072
  • bomb1111
    Köszi))) Csak az a kérdés hogy találgatások vagy valóságok ? Bár neked lenne igazad.
  • ReszegKoldus
    esetleges találgatásokat, lásd eggyel alattad :)
  • bomb1111
    Igazad van.Főleg hogy még nincs IM.Sőt mág egyelőre nincs is kilátásban.Vásárlás ? Hol,mennyiért ? Addig is csak esetleges találgatásokba ütközhetünk.
  • anyádisszeret
    Tehát vásároljatok minél többet, hogy megmentsétek a játékot!
  • bomb1111
    Gyerekek ! Gyertek álljunk ferdén meg beszéljünk egyenesen.Noha G1 en kívűl senki sem olvasta az esetleges G1-Indy21 szerződést,számithatunk pár dologra
    - G1 nem fog fizetni egy olyan dologért ami neki nem jövedelmező.
    - Ha Imdy21 nem fogja a 9dragonst G1 izlésére szabni,ejtik.
    - Ha indy nem tudja megoldani a goldselleres gondot,ejtik.
    - Ha Indy nem tudja megoldani a hack-dupe gondot.ejtik.
    - Ha Indy nem újitja a szerződést GG vel,ejtik.
    - Ha Indy nem segít be az aktív játékosok számának növelésébe,ejtik

Nem akarok nosztradamus lenni de ha a 9dragons hamarosan nem lessz egy becsületes játszható játék,akkor vége.
  • bomb1111
    Semmivel sem jobbak.De nem is rosszabbak.Csak itt egyelőre arról beszélünk hogy az amcsik vágynak-számítamak a magyarok pénzére.Azt meg szeintem ki is kell érdemeljék,lévén hogy a háborustéritéseket már megfizettük.
  • ReszegKoldus
    jó kérdés, ami biztos, hogy a g1 fórumon már több mint 200 oldalnyit hánytak bele a leállással kapcsolatos topicba
  • szabi34
    és mi van ha úgydöntenek h nem lesz GG mint thai vagy orosz 9d-ben?:/
    akkor mondjuk annyi lenne a játéknak...
  • ReszegKoldus
    mi is bevándorlók vagyunk, csak mi régebben vándoroltunk be ide, mint ők oda, kb ennyi :)
  • bomb1111
    Nagyon szivesen és cakhogy ne képzeljétek hogy hasraütési alapon válaszolok : Indyék ünnepe vasárnap ér végett.A 9dragons GameGuard szerződése lejárt(most nem részletezem csak annyit mondok-írok hogy a GameGuard szolgáltatást egy teljesen más cég forgalmazza) Tehát ha G1 elkapja Indyt a mai éjszaka folyamán és indy nek sikerűl fölújitani a GG szolgáltatást,akkor lessz 9dragons holnap.Ha meg nem,csak hétfő.Azért tudjátok milyen nehéz válaszokat adni ha nem tudom a szerződési kikötéseket ?Ezért mondtam hogy csak saccolások.Meg persze ott van az az eset is hogy G1 időközben passzt mond 9dragonsnak.
  • Peter55
    Az a helyzet, hogy ez a téma nem ide való. Mindenkinek lehet saját álláspontja, de ezt azért vitassuk meg máshol, ha lehet.
  • Exxtazy
    Ennyit az Amcsikról?
    Magyarok mivel jobbak?
  • stukkos
    köszi szépen!:)
  • bomb1111
    Csak saccolok(persze mindent figyelembe véve) : Holnap kb.AM 10 óra(Pesti idő szerint)De a legrosszabb esetben.hétfő,szintén AM 10 óra körűl.
  • stukkos
    bomb előreláthatólag nem tudod mikor lesznek szerverek?
  • bomb1111
    Kifelejtetted a zsidókat ))))
  • ReszegKoldus
    ez engem nem igazán érint, ha nem fogok játszani az úgyse azért lesz, mert amcsi/román/indonéz/nicaraguai cég csinálja :)
  • bomb1111
    Igen Sanyikám,egyáltalán nem mennek a serverek.
  • bomb1111
    Ebben teljesen igazad van.De annyit megsugok hogy egy Román cég már tárgyal Indy21 el 9dragons al kapcsolatosan.G1 még egy centet sem fizetett indynek a 9dragonsért.
  • Yosimicu
    Hahó all. Egyáltalán nem mennek a serverek?
  • ReszegKoldus
    ott se biztos, hogy mind amcsi aki reménykedik, inkább román, lengyel stb
  • bomb1111
    És miért ? Mert talán ITT,az SGn nem vagyunk amcsik.Csakhogy világos legyek : Ha amcsiéknál nem lett volna a New Mexicoi eset,most talán ők is mégcsak abakusszal számolnának.Meg az amerikai szupertehnológia alapjait mint európai bevándorlók fektették le.
  • ReszegKoldus
    szerintem itt vakon senki nem reménykedik, max a g1 fórumán pár spammer idióta
  • bomb1111
    csak azért írtam úgy,mertha afroamerikait írtam volna lehet hogy sokan nem értették volna meg.Amúgy lehet hogy G1 éknél még a niggergyerek is vágottszemü ))))))
  • Fenyi111
    de szerintem ezt levélben ha lehet ...
    ez nem közösségi fórum téma, bocs
  • Fenyi111
    ÁMEN
  • zixi
    bomb, ha vallásosnak vallod magad és nem vagy rasszista akkor mért használsz rasszista kifejezéseket, mert a nigger egy négernek a te szádból legalább a kora sértés mint egy romának a cigány vagy a gy kínainak a sárga
  • bomb1111
    Lool Ha te ennyit értettél meg az egésszből......sajnálom.
  • bomb1111
    Igen,Isten nyugtassa...Tony Curtis 85 éves korában....
  • ReszegKoldus
    á értem, tehát mivel amcsi cég, ezért ne nagyon reménykedjünk bennük, mert az amcsik 56-ban se segítettek...
  • Fenyi111
    ÚGY..., hogy ....
    meghal TONI!!!
    bár nem volt magyar, még ha azt is mondotta
    de jó színész volt
    le a kalappal
  • BarackHUN
    Ő a vallásra gondolt, ha minden igaz.
  • bomb1111
    Hol van az a 'sci-fi' ?
  • bomb1111
    Csak annyira hogy a G1hez fűzött reményeink ne csapjanak át a VAKREMÉNYSÉG mocsarába.
  • ReszegKoldus
    a sci-fi meg pláne
  • ReszegKoldus
    és ez hogy jön most ide?
  • Fenyi111
    értem és sajnos ez lesz itt is, Bombi
    de most gyász
    megholt egy nagy magyar :)
  • Fenyi111
    zixi?
  • bomb1111
    Egyáltalán nem.Becsületes Római Katolikus vagyok.
  • zixi
    ember nebvagy kicsit rasszista?