9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kivéve ha mindenki így gondolkodik és egymásra várunk, na akkor jó darabig nem 9dzünk.
I S A e o e m o w s m !
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Will Smith egyik legjobb színés szerintem, sose vállal Zs kategóriás filmeket, inkább csinál évente 1-et de az nagyot szól.
Ha a fia is ilyen jó lesz akkor karate kölyök ide vagy oda, sok sikert neki.
I S A e o e m o w s m !
egyébként nem nagyon emlékszem de szerintem az eredetiben miyagi se verekedett valami sokat, ellenben a 2010-es egész tûrhetõ volt (szerintem)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Dodó! Leszedtem és megnéztem Tekken filmet, hát...Klitoriszom nõt, és elfujtam egy 100as zsepit! xD
Viccet félre téve , nem volt vmi nagy cucc, 1x meg lehet lesni de hogy 1250et nem adnék érte egy moziban az is fix!!!
Az össze ien verekedõs játékbol film sztem halálra van ítélve...
Másik ien a Karate Kölyök...nos érdekes! Dzsekit Csen nem alakít benne sokat kb az elején verekszik és pont! Van némi nemû pedofil beütés is de lehet azt csak én kombináltam bele...xD
Másik meg h az alap Karate Kölyökben a srác oan 15-6 éves itt meg a gyerek 12-3 akar lenni? De kinéz vagy 9nek...Persze Kovács Vili a "papa" gondolom beajánlotta h csúcs lesz majd a gyerek, szavát adja és a szavait még pár Benjamin Franklin-nel is megtoldotta! : )))
Najó csak rosszmájú vagyok, de sztem aki meg akarja nézni ezeket, ne költsön mozijegyre mert nem éri meg!
Off topic óver, szevasztok ; )))
Apokalipszis - BOT warrior
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
3év küzdés, grind és pénz befektetésével amit elértem nem hiszem hogy nagyon virgonckodnék ha hipp hopp eltûnne az account a süllyesztõbe!
De optimista vagyok a végletekig, szóval remélem az új tanévvel (már akinek xP ) jön az új cliens és remélem hogy vele együtt jönni fog a régi játékélmény is!!!
Titkon még a gondolattal is eljátszottam, hogy visszaállítják a gazdaságot, vagy kitalálnak vmit a helyzet orvoslására...hiszen G1-nek csak nem lesz érdeke pl gold spammereket tartani a szerón stb stb...
Kitartás mindenkinek és jó szüttyögést más verziós 9D-kel vagy épp teljesen más gamekkel, jó lét!
Béka
Apokalipszis - BOT warrior
de most warizok inkább mert gl után nekem unalmas a grind.. =/
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Egyébként meg, pokoli nehéz nulláról kezdeni itemek, elixirek és pénz nélkül...Kérdezzétek Siratat ha nem hiszitek. 😄
Jah és meg találkoztam Loonteldel, jönnek át azt mondta sokan a klánjából, és megígérte, hogy hackelni fognak...Nah mondom nagyon jó. 😊)
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Gyertek inkább oroszra, tök jól el lehet szórakozni vele. 😄

de valami hibát irt ki..
de ezt a pár napot már kibírom de azért köszi😛
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
asszem addig még nem lesz norm 9D leölöm az összes mobot
Fiesta online ba😄
Addig is Piiiiszjel,a haveroknak meg görbenudli 😉
Live: DoZeR 982
TAO BoT Warr
Én vettem 70-100 scalet meg vagy 50teart és semmit nem adtam vissza mégsem bannoltak és nyugodtan elhasználtam õket.. =))
Persze ezt nem büszkeségbõl mondom .. Viszont acclaim "munkásai" a sok ezer playerbõl akik vettek scalet meg teart banoltak 97 accot abból 70 volt új acc 20 accon nem volt gb-snél nagyobb kari és 7acc volt amit értékelni lehet.. =)
Kár hogy vissza kellett adni.
I S A e o e m o w s m !
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Pl: A soha el nem felejthezõ XP karis "bug", amit én nem kicsit ki tudtam használni (kb 1800 xp karit szereztem/osztottam szép ingyen)
Xp kari
Arról nem beszélve, hogy ezek még a tradelhetõk voltak (azt hiszem)
I S A e o e m o w s m !
persze más kérdés, hogy itt már talán akkor se volt minden rendben amikor amerikát még fel se fedezték...
Szevasztok
De G1 sem hulye, nekik is kell a penz csak talan szebben oldjak meg a dolgot mint Acclame csinalta, es ha így lesz akkor mar jo a jatek. Ha csak kevessel kapunk tobb dolgot mint Acclamenal akkor mar megeri, hogy naluk van a jatek.
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Akartok még valamit az amerikaiakról?
Live: DoZeR 982
In addition to the solid foundation of existing PvE and PvP gameplay, the changing of hands will also include several new key features over the next quarter, including:
• Dedicated tutorial map for easing new players into the 9Dragons experience
• New high level dungeon encounter “Vault of the Ice Dragon”
• Updated “Tibet” map
• Brand new Kung Fu patterns to master
• ‘Most Wanted’ list – useful in avoiding—or becoming—one of the most dangerous and skilled players in PvP "
Hollo
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Nah kb így érezhet jó pár amerikai állampolgár.
Nem hibáztatom õket ezért 😊
De ez eléggé radikális nézet, de ismétlem: optimizmus, optimizmus, optimizmus.
Bíró úr, a védelem befejezte a beszédet.
I S A e o e m o w s m !
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
de te is válaszolhatsz rá akár
De bomb ne gyártsd már az összeesküvés elméleteket, majd eldõl mi lesz, nem kell a világvége hangulat senkinek, legyünk optimisták és jobb lesz mindenkinek.
I S A e o e m o w s m !