9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
16 percenként öngyilkos egy japán, beszarok.
Megnézek egy filmet és 5 meghalt.
I S A e o e m o w s m !
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Nekem nagyon bejön.(lvl37 már) Hangulatos, jól lehet fejlõdni, insta könnyû (ha tudod mit kell csinálni), insta coinokért fasza geareket lehet kapni (szetteket)...
Amíg nem lesz (bármilyen formában) angol 9D, addig BoI.
Live: DoZeR 982
Ha midnenki nulláról kezdene újra normális árak lennének, nem lenne a sok billiárdos akikkel fel sem lehet venni bp-n a harcot, stb...
Igaz az eddig elköltött pénz(játékra fordított fojint, és a sok sok sok játékkal töltött órák,napok,hetek, nolifereknek akár év/ek(bár ehhez tényleg nagyon elborult elmének kell lenni xD) mind elvesznének.
De ha abba gondolok bele, hogy mennyi pénzt költöttem eddig, és milyen játékélményt kaptam, a mostani állapottal ami megy a játékban, ez sem valami felvillanyzó gondolat...
Na szóval végkifejletben, nem esnék hetekig letargikus állapotba, ha kiderülne, hogy újra kell kezdeni...
Csak azért írok ide, hogy meghívjalak titeket 9d orosz világába...Tök hangulatosak a warok stb. 😄
Doz: Sirata külön kérte, hogy nektek is szóljak, mert valamiért nem tud ide regelni, de örömmel venné ha meglátogatnád. 😊
Ha jöttök elegen, lehetne csinálni fs ligát. 😄
Maki,azért kell Tibet második része,hogy a top10-es nolife-erek pár nap alatt kényelmesen elérhessék lvl capet.
Petya,lehet jót tenne neked,ha buknál mindent az acc-odon.Talán az új 9D-ben az "elsõszámú halómûvész" címtõl is megszabadulsz...
Norbi (fedõnevén Lego?),te se voltál szomjas tegnap este,mi?Engem se fenyegetett a kiszáradás veszélye.Csak kapjam el a srácot,aki rávett az utolsó 3 pohár whisky elfogyasztására...addig pálinkáztatom,amíg el nem felejti a magyar nyelvet.
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
Bomb, nagyon úgy néz ki, hogy fején találtad a szöget. De most, hogy így belegondolok, nem is volna olyan rossz nulláról kezdeni megint, pár száz billiós árak meg überpowered IM karik nélkül, hehe. 😊
Plusz ha tényleg teletömik a gamet új extrákkal, akkor már megérte (legalábbis nekem).
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
I S A e o e m o w s m !
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Viszlát !
Mondjuk az már megvolt...akkor a félholtra verés találóbb lenne..
Szóval én békén hagytalak... Te jöttél azzal megint , hogy :
"Mi a faszt jótékonykodsz?" Ezek szerint mégis te vagy a balfasz ,ha érdekel miket írok ide... Az igazi arcomról ne beszéljünk hisz ez csak a szájber világ nem a való élet... De ha te ilyen vagy az életben is mint itt remélem minnél hamarabb halálra vernek.. =)
Annó megmutattad az igazi arcod, nem fogok visszamenni és keresgélni HSZ-eket. Innentõl kezdve a szemembe egy senki vagy, nem kell válaszolgatni a hozzászólásaimra, mert nem neked írom egyiket se.
Éld a tyúkszaros életed tovább nélkülem, tudom nehéz lesz, de csak megoldod valahogy.
I S A e o e m o w s m !
De egyelõre nem ... szóval..<#mf1>#mf1>
A másik fele: miféle jótékonyságról volt szó ? =)
Nem , értelek komolyan mondom....
Kellemes vasárnapot nektek
erre ez a nagy hevesség....hihihihi
de ez rajtuk múlik 😊))
Utálj minket tovább és fogd be a pofád.
<3
I S A e o e m o w s m !
ha az sem segít akkor a gépedben lesz a hiba..
Mindenesetre köszi a helpet😊
Tirranda/ BoT healer
Habár úgyis te döntöd el.. =)
mmo-ba nincs értelme bele kezdeni pár hétre..
Én pokemon online-ozok mondjuk én már több mint fél éve nyomom Dóz tanácsára..
(Belinkelém azt a postját de nincs kedvem visszakeresni)
Ajánlom neked a lövöldözõs,autós játékokat online.. =)
nincs egy normális free mmo pár hétre meg nem fizetem be aion-t vagy aoc-ot....
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Amúgy ezt a Rappelz-t most telepítem.
megnézem én is h milyen
figyi csináld úgy h csinálj kézzel egy mappát és azt add meg neki telepítésnél és jólesz😊
Petya utólag észrevettem hogy elfogyott a termék de ne csüggedj 10ezerért kapsz normális videókarit.. =)
Letöltöttem a ruszki 9d-t, de nem engedi felrakni valamiért. Amikor kijelölöm hogy hová szeretném telepíteni akkor hibaüzenetet küld "Could not create folder" Neked is csinált ilyet???
Tirranda/ BoT healer
én ilyet használok.. viszonylag olcsó és a célnak bõven megfelel.. =)
www.arenacomp.hu
innen olcsón betudsz szerezni videókártyát.. =)
Jah még valami, el b@szodott a videó kártyám. Szóval, vagy lesz új a közel jövõben, vagy nem játszok akár akarok, akár nem. És nyugodtan kezdhetsz beszólni Barack.😊
Nem akartam csúnyábbat, elvégre társaságban vagyunk.
I S A e o e m o w s m !
Másrészrõl nem szeretne senki sem pokemon onlineozni?