21072
  • Stanyizllava
    Udead nyugodj meg xD ugyan ez van nekem is
  • Udead
    Sziasztok.Eza szar még mindig nem töld be(game guard),viszont állandóan kiad egy oldalt ahol mutatja mit kéne csinálni, mindfegy én addig wolf teamezek.Jó lesz így a z egy hetes 2x ha 4 napot nem tudunk majd játszani.:D
  • Sixtail
    Most olyan Deja-Vu érzésem van.
  • bomb1111
    Szevasztok !

A SZERVEREK ÁLLAPOTÁT MUTATÓ WEBOLDAL

Noha a tegnap este,a leállás elött 2 órára saccolták,immár több mint 14 órája nincs szerver.G1 ék mondása szerint belső,hálozati renszerek fölújitása miatt lesznek szerver kiesések.Az új patch(118 vagy akár 119 es is ?) beiktatását csak késöbb harangozták be.Szerintem a patchal odacsípték a fülüket,most meg várják indyék segitségét.Csak az a baj hogy indyék tudomásom szerint még nem fejezték be a 10 napos ünnepüket.Amúgy az új patchról annyit mondtak hogy a delete char gondok megoldását meg néhány G1 et illető(feltételezem a GM tools meg járulékai) újitásokat tartalmaz.
  • janess
    szia Tusy besegíhetnél nekik kicsit :)amugy szereztem neked meglepi ajándékot :D ha elindul a szerver talizunk.
  • LordTusy
    sokat piszmognak ahhoz képest,hogy milyen kis patch...
  • janess
    köszi akkor várok csak azthittem másoknak fut. :)
  • P0Th3aD
    dettó, bocsi utolga léptem csak be és akkor irta nekem is! UH várni kell
  • janess
    Sziasztok van akit be enged a játék?mert akkor már nállam van a hiba vagy még nem müködik a szerver?nekem a GameGuard szorakozik.
  • P0Th3aD
    Jages=Jager
  • P0Th3aD
    Cliens updatel! 118 Patch elvileg a Delete Button-t javították vele karakter választáskor, nem próbáltam uh nem tudom müködik e...

Nem ide vágóan, de úgy érzem nem jó kombináció a 220Ft-os Jages és a Reggeli 6.30as kelés!

Szebb napot
  • Stanyizllava
    Most se megy akkor télleg lehet lesz valami ha mér KB 11orája nem lehet játszani de jó lenne lenének karik :D egyből pezsgőt nyitnák a csajommal :D
  • stukkos
    hát még korán reggel sem működik a gameguard:S:S
  • P0Th3aD
    Nincs szerver?!
    Pedig most léptem volna meg a lvl 100 millióezret!!!

Amugy meg nem tudok mit irni..megyek inkább aludni...

Pápá
  • Sixtail
    Aludjál már! :D
    És tessék bevárni engem. :P
    Én is megyek most, jó9! :P
  • Udead
    Nekem sem megy a game guard pedig próbáltam mident amit írtak..Nektek elindul?
  • Udead
    Szaisztok van valaki fent?
  • ReszegKoldus
    a patchek mindig is az Indytől jöttek, mivel ők csinálják a játékot

egyébként én amikor beléptem még lehetett mirrort kivenni
  • LordTusy
    Még jó,hogy ma délelőtt szedtem ki a mirrorokat ^^

Banntól ne féljetek,nem csinálnak majd semmit...max hazavágják a Top 5 acctulajt és ennyi.(Mellékelten megjegyzem,ismerve az én régi formám és azt hogy azzal se kerültem Top 100-ba se,az az 50 acc gyenge becslés...)

A szerveres linket köszi,épp kérni akartam valakitől.

Ugyan nincs szó az adatbázis visszaállításáról,de ez a törléses megoldás hatalmas hülyeségnek tűnik.Ha visszahozzák a karaktereket,akkor külön szerverre.(Lehet az lesz az új PVP szerver...)Ehhez mondjuk a 3 régi szerveren túl sok volt az adat,ráadásul a régiek közt is lenne névütközés.Azt pedig,hogy a 3 régi szervert teljes egészében visszahoznák erősen kétlem.6 szerverre amúgy sincs szüksége 9D-nek.Mondjuk lehet nem menne Bardo fine fölé,ha annyi lenne,de ez csak egy szép álom.Akárhogy is nézem nem tudják majd úgy megoldani a dolgot,hogy mindenki boldog legyen.
    Nyugodalmas,boldog joccakát mindenkinek!

(Ui.: Gondolom,ha újra elérhetőek lesznek a szerverek már nem lesz ajándék mirror -főleg,hogy 29-ig írták- de valaki azért dobjon majd egy hszt,ha nem túl nagy kérés!Köffi!)
  • skrimer
    HAHA Indy nélkül nem tudják megcsinálni..
    Ekkora lámákat:D
    na akkor jóéjt.
    a bagjok meg keressenek más elfoglaltságot mert a hiba elhárítása több időt vesz igénybe... ;)
  • skrimer
    UPDATE: We need to wait for a new patch from Indy21 before we can bring the servers back up. This means the servers will be down for several more hours. We apologize for the inconvenience...
  • Lawless #15274
    megfognam acclaimot es G1et becsuknam 1 szobába,beszegelném az ajtót és rájukgyújtanám a házat!
  • MadeInHell
    Hülyeség hogy bannolnak.Örülnek ha minnél többen vagyunk max azt aki csinált 50 accountot,mert biztos van olyan állat is.
  • stukkos
    nekem se megy a gameguard:S:S
  • stukkos
    bocsi ez hülye kérdés volt, és bocsi a dupláért
  • skrimer
    gameguard sz@r :)
    nem updatel...
    lehet javítják 119.patchel?O_O
  • stukkos
    honnan lehet lehúzni?
  • Szid
    mar huzzom a 118 patchet :D
  • anyádisszeret
    Nem komoly, de legalább valaki elhitte
    22:30-kor indul újra ezek szerint
  • Szid
    a http://9d.freeonweb.com/page.php?2 mar irja az ujpatchet, de meg nemmennek a szerverek
  • szabi34
    lol most nézem h már 10 óra xD akkor mégis megvárom a fél 11-et hátha lesz valami.
    sry a dupláért
  • szabi34
    akkor lépek aludni inkább. annyit tuti nem várok.
  • Kexii
    amikor leállt a szerver úgy 20:30 körül azt írták 2 óra lesz...
  • Szid
    új patch miatt áll az egesz. Remélem még ma elindul
  • Peter55
    Nem, erről nincs hivatalos infó, és nem hinném, hogy így lenne. Ha lesz valami, megtudod. Most csak Stany kavart itt össze-vissza.(Már bocsi Stany:D)
  • szabi34
    mért kell komolyan venni minden szart?
  • stukkos
    most ez komoly h az eddigi karikat törlik és a régieket visszaadják?
  • Stanyizllava
    be tok lépni a 9d beh deh nincsenek szerverek
  • szabi34
    fél órát írtak ha jól láttam de sztem több lesz vagy már most több...
  • Sirata
    Nem vagyok ideges és gondoltam is , hogy így van csak megerősítést akartam.
    Megkaptam köszi
    Még 1 kérdés ami hülye kérdés persze de azért felteszem hátha vki tudja hogy meddig lesz ez?