21072
  • ReszegKoldus
    na eddig ment :)
  • ReszegKoldus
    ja, a mocskok még segíteni is akarnak, hát micsoda dolog ez...
  • stukkos
    én csak szimplán letöröltem felraktam, és az első gg update-nél kiléptem és utána működött!
  • Warrika
    én személy szerint letöröltem a teljes 9d-t és a gamersfirst livet ezután letöltöttem és feltelepítettem és már jó is volt.
    am az a baj hogy gg is változott de valamiért nem javította magát ezért szar most sokaknak.
    szal sztem ez a leggyorsabb és legkönnyebb módja legalább is nekem:P
  • Lawless #15451
    oooo h szopjanak le, miert nemtudjak csak siman patch-ban megcsinalni leirnak 15 metodot hogy lehet de semi se mukodik. mi az ami a legtobbotoknek mukodott? nekem meg mindig xkernel error
  • stukkos
    köszi:)
  • Warrika
    egyenlőre nincs ígérve event bár acclaim xp hez képest 2x skill xp van szal egész jól lehet haladni.
    am sztem lehet raknak be valami eventféleséget hétvégére a kimaradt 36 óra miadt dehát ki tudja majd meglátjuk mennyire fognak kárpótolni minket vagy hogy fognak e egyáltalán.
  • stukkos
    peti, megtudod nekem mondani, hogy mikor lesz valami event?
  • Peter55
    Stany, légy szíves tedd meg a következőket: Kelj fel a székből, lépj hátra, fordulj meg, és bazd arcon magad!

Ha nem tudsz értelmezni egy szöveget, akkor ne össze-vissza írj hülyeségeket. Töröld le a hülye 9D-t teljesen a játék éltávolítójának futtatásával. Majd rakd fel újra, és kész van.
  • Stanyizllava
    Deeeeh nem megy baszus hiápa nézem Hugi mit ir erorr ir kih pedig le tötöltem ujra telipettem és kész
  • Stanyizllava
    Nem meeeggy :É azt irja Xkerler eror vagy mih valami ilyesmih és nem joohh
  • Stanyizllava
    Jól van nem így írok -_- csak most de már megcsináltam és ne ... xD
  • Me0w
    Esetleg a 9dragons helyett tanulni kellene, mert ugy irsz, mint egy diszlexias 4 eves gyerek.
  • Stanyizllava
    Segítsetek lécc ives ezt írja le akarom tőlrölni a G1 mert letöltöltem 9d is és ezt irja hogy GamersFrist LIVE jelenleg fut. Zárjuk le, majd futtassa a uninstaller újra deh azt csináltam és nem valaki el magyarázaa mih folyik it ?
  • Stanyizllava
    De a Gamersfrist mé nem tom letörölni ? nem engedi és ezért elkurtam a 9d is
  • Stanyizllava
    Deh akkor a vezérlö pulpol töröljök leh ?
  • Stanyizllava
    jo bocs bocs az irásér értem már
  • Stanyizllava
    És akkor mivan ha pach nem tölt beh ?
  • Warrika
    ezt ajánlom azok figyelmébe kiknek nem megy a 9d
  • Redmarlboro
    énsem tudok olyan golyót venni a HD-mnek O.o
    öcsémnek ugyn ez volt...
    sehol nem tudott sabert venni magának, mindenhol azt az üzenetet írta ki
  • miamoto
    igen azt irja!próbáltam másiknál is és ugyan az!:(
    de akkor majd próbálkozom még!
    köszi a segitséget!
  • Redmarlboro
    azt írja, hogy valami failed amikor meg akarod venni?
    próbáld meg másik árusnál
  • miamoto
    Sziasztok!
    Nekem sikerült belépni!:)Elöször valamit szarakodott de mikor Cancel-oltam GG-t elindult a motyó!:)
    De van itt egy kis problémám.Valaki tudja miért nem tudok a General Store ban venni a hybrid cons. buffjához-hoz szükséges Jade szarságot?
    segitsen valaki pls!Köszi elöre is!

Jó játékot mindenkinek!!!
  • stukkos
    komolyan mondom hülye vagyok!:D nem találok semmilyen off hacket, a link amit meg kültél valamiért nemjó azt írta: file not found! de azért köszi
  • Redmarlboro
    http://www.d3scene.com/forum/other-games/969-gameguard-hack.html
    pl ez
  • Redmarlboro
    ^^ gameguard off hack
  • Udead
    Mire kell hacket kereseni?Linkeléjetek mert tuti nem találom meg köszi
  • stukkos
    nem tudod elküldeni a linket hogy hol találtad a hack-et?
  • Redmarlboro
    találtok rá hacket, csak írjátok be googlebe
    de tényleg nem értem, hogy milyért a játékosoknak kell evvel szopni...(már elnézést) -.-
  • stukkos
    hogy lőjem ki? bocsi kezdő vagyok:S
  • Redmarlboro
    nekemse ment. lőjétek ki
  • stukkos
    nekem se megy a gg ! mit csináljak?
  • Udead
    Sziasztok.Jól látom van szerver?:DViszont nekem még mindig nem megy a gg:DÉn hülye vagyok ehez nektek sem jó még? MIH lehet azért misseltél mert kevés a dexed neki meg ben tovl t már a 4 slotba dodge nem elképzelhetetlen:D amúgy meg az is lehet van a pont újra elosztásnál 1 percig halhatatlan és azzal szivatott:Dde nem értem van szerver 15% on avgy mi tököm és a g gnem jó letöltöttem újra a gamet mert írta ... ti is így álltok?:D
  • MadeInHell
    pontosabban misseltem 2 percig aztán eltaláltam és meghalt.Egy rl warit meg kézzel levert.Ez valami vietpöcs.
  • MadeInHell
    ls0-át nem tudtam leverni bp-n!
  • Redmarlboro
    kinek a pap, kinek a pap né..
    én inkább azt nézem, hogy melyik a gyorsabb és egyszerűbb út, de megértem mire akarsz kilyukadni.
    emberét válogatja amíg nem ártok(ártunk) másoknak vele persze
  • Redmarlboro
    köszönöm
  • anyádisszeret
    Amennyi ideig 2xp volt annyi ideig most nem lesz szerver. Így kiegyenlítődik
  • Peter55
    Sok mindenki megcsinálj, ha te inkább program segítségével csinálod ám csináld, de akkor ne igazán érezd a saját munkád gyümölcsének a nagy szintű buffokat.
  • BarackHUN
    Nem stresszelek, egyre kevesebbet gondolok az accra.