21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#15455 na eddig ment :) -
#15454 ja, a mocskok még segíteni is akarnak, hát micsoda dolog ez... -
stukkos #15453 én csak szimplán letöröltem felraktam, és az első gg update-nél kiléptem és utána működött! -
Warrika #15452 én személy szerint letöröltem a teljes 9d-t és a gamersfirst livet ezután letöltöttem és feltelepítettem és már jó is volt.
am az a baj hogy gg is változott de valamiért nem javította magát ezért szar most sokaknak.
szal sztem ez a leggyorsabb és legkönnyebb módja legalább is nekem:P -
Lawless #15451 oooo h szopjanak le, miert nemtudjak csak siman patch-ban megcsinalni leirnak 15 metodot hogy lehet de semi se mukodik. mi az ami a legtobbotoknek mukodott? nekem meg mindig xkernel error -
stukkos #15450 köszi:) -
Warrika #15449 egyenlőre nincs ígérve event bár acclaim xp hez képest 2x skill xp van szal egész jól lehet haladni.
am sztem lehet raknak be valami eventféleséget hétvégére a kimaradt 36 óra miadt dehát ki tudja majd meglátjuk mennyire fognak kárpótolni minket vagy hogy fognak e egyáltalán.
-
stukkos #15448 peti, megtudod nekem mondani, hogy mikor lesz valami event? -
#15447 Stany, légy szíves tedd meg a következőket: Kelj fel a székből, lépj hátra, fordulj meg, és bazd arcon magad!
Ha nem tudsz értelmezni egy szöveget, akkor ne össze-vissza írj hülyeségeket. Töröld le a hülye 9D-t teljesen a játék éltávolítójának futtatásával. Majd rakd fel újra, és kész van.
-
#15446 Deeeeh nem megy baszus hiápa nézem Hugi mit ir erorr ir kih pedig le tötöltem ujra telipettem és kész
-
#15445 Nem meeeggy :É azt irja Xkerler eror vagy mih valami ilyesmih és nem joohh
-
#15444 Jól van nem így írok -_- csak most de már megcsináltam és ne ... xD -
#15443 Esetleg a 9dragons helyett tanulni kellene, mert ugy irsz, mint egy diszlexias 4 eves gyerek. -
#15442 Segítsetek lécc ives ezt írja le akarom tőlrölni a G1 mert letöltöltem 9d is és ezt irja hogy GamersFrist LIVE jelenleg fut. Zárjuk le, majd futtassa a uninstaller újra deh azt csináltam és nem valaki el magyarázaa mih folyik it ? -
#15441 De a Gamersfrist mé nem tom letörölni ? nem engedi és ezért elkurtam a 9d is
-
#15440 Deh akkor a vezérlö pulpol töröljök leh ? -
#15439 jo bocs bocs az irásér értem már
-
#15438 És akkor mivan ha pach nem tölt beh ?
-
Warrika #15437 ezt ajánlom azok figyelmébe kiknek nem megy a 9d -
Redmarlboro #15436 énsem tudok olyan golyót venni a HD-mnek O.o
öcsémnek ugyn ez volt...
sehol nem tudott sabert venni magának, mindenhol azt az üzenetet írta ki -
miamoto #15435 igen azt irja!próbáltam másiknál is és ugyan az!:(
de akkor majd próbálkozom még!
köszi a segitséget!
-
Redmarlboro #15434 azt írja, hogy valami failed amikor meg akarod venni?
próbáld meg másik árusnál -
miamoto #15433 Sziasztok!
Nekem sikerült belépni!:)Elöször valamit szarakodott de mikor Cancel-oltam GG-t elindult a motyó!:)
De van itt egy kis problémám.Valaki tudja miért nem tudok a General Store ban venni a hybrid cons. buffjához-hoz szükséges Jade szarságot?
segitsen valaki pls!Köszi elöre is!
Jó játékot mindenkinek!!! -
stukkos #15432 komolyan mondom hülye vagyok!:D nem találok semmilyen off hacket, a link amit meg kültél valamiért nemjó azt írta: file not found! de azért köszi
-
Redmarlboro #15431 http://www.d3scene.com/forum/other-games/969-gameguard-hack.html
pl ez -
Redmarlboro #15430 ^^ gameguard off hack -
Udead #15429 Mire kell hacket kereseni?Linkeléjetek mert tuti nem találom meg köszi -
stukkos #15428 nem tudod elküldeni a linket hogy hol találtad a hack-et? -
Redmarlboro #15427 találtok rá hacket, csak írjátok be googlebe
de tényleg nem értem, hogy milyért a játékosoknak kell evvel szopni...(már elnézést) -.- -
stukkos #15426 hogy lőjem ki? bocsi kezdő vagyok:S -
Redmarlboro #15425 nekemse ment. lőjétek ki -
stukkos #15424 nekem se megy a gg ! mit csináljak? -
Udead #15423 Sziasztok.Jól látom van szerver?:DViszont nekem még mindig nem megy a gg:DÉn hülye vagyok ehez nektek sem jó még? MIH lehet azért misseltél mert kevés a dexed neki meg ben tovl t már a 4 slotba dodge nem elképzelhetetlen:D amúgy meg az is lehet van a pont újra elosztásnál 1 percig halhatatlan és azzal szivatott:Dde nem értem van szerver 15% on avgy mi tököm és a g gnem jó letöltöttem újra a gamet mert írta ... ti is így álltok?:D -
#15422 pontosabban misseltem 2 percig aztán eltaláltam és meghalt.Egy rl warit meg kézzel levert.Ez valami vietpöcs. -
#15421 ls0-át nem tudtam leverni bp-n! -
Redmarlboro #15420 kinek a pap, kinek a pap né..
én inkább azt nézem, hogy melyik a gyorsabb és egyszerűbb út, de megértem mire akarsz kilyukadni.
emberét válogatja amíg nem ártok(ártunk) másoknak vele persze -
Redmarlboro #15419 köszönöm -
anyádisszeret #15418 Amennyi ideig 2xp volt annyi ideig most nem lesz szerver. Így kiegyenlítődik -
#15417 Sok mindenki megcsinálj, ha te inkább program segítségével csinálod ám csináld, de akkor ne igazán érezd a saját munkád gyümölcsének a nagy szintű buffokat. -
#15416 Nem stresszelek, egyre kevesebbet gondolok az accra.