9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem számítottam rá, h real pénzben fizeted (és ezzel megleptél, mert azt gondoltam, h ez is csak kamu), de!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, UNU! 😄
Ha nem haragszol, ettõl még nem lettél "a szívem csücske" 😊
További jó mindenfélét (ahogy te mondanád)!
Sok sikert a továbbiakban és legyen neked is szép napod! 😊 (ahogy én mondanám)
u.i.: Sajnálom, h ez kellett ahhoz, h megkapjam, ami megillet. Bocs. Utolsó post errõl, Xily most off (többek örömére) <#puszis>#puszis>
szerintem az lene a legjobb ha elinditanák a játékot az uj szerverekkel aztán meg ha sikerül visszaszerezni a régi karikat akkor viszaraknák a régi szerverekkel ha meg nem akkor aki ujat akar kezdeni az legalább kockulhat😊
Hollo
Béke veletek és egy kellemes hétvégét kívánok mindenkinek.
TAO BoT Warr
Hey all,
Today was rough, I didn't get though any PM's and was mostly in meetings all day . Furthermore, it is becoming increasing obvious that the collective patience of the 9Dragons community is wearing thin. The rise in angry/negative comments is concerning of course, and I wish there was something I could reasonably do to assure you that we have your best interests in mind. All I can do is answer questions to the best of my ability and relaunch the game ASAP, so that's what we are doing. We are on track to launch next week…technically the servers will be ready tomorrow, but our QA people need to test and there is still ongoing discussion as to how we can compensate the community for all this trouble.
During our meeting with Indy21, Yongnam told me that he will keep me in the loop as to the status of the legal dispute over the database. So I will pass that information off to you when it comes, provided it does not put us in a legally compromising position.
Tomorrow, we will be posting notice for the next steps of 9Dragons. So look forward to that, it should clear up the questions about our plans, but will likely cause an onslaught of new questions.
In all honesty, we are all in this together, and there is no good reason to be negative here on these forums. No one here made a mistake that led to where we are, keep that in mind when you post, everyone on the forums in this community is "collateral damage" from the actions of the last publisher. All we can do is pull together, and collectively work to make 9Dragons the best it can be in the future. The game will not survive without the community, and it will not survive without us as the publisher, so we need to rally together. The future of 9Dragons is squarely on our shoulders, I have every confidence that we have a bright future ahead of us, we just have to get through the next few weeks.
Take Care
Hyperion
Inkább nem kommentálom........
Ez rám vonatkozik? Mert én ilyenre nem emlékszem! De te biztos jobban tudod! Ezért kérlek világosíts már fel!
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Bár nem én írtam, de ugye az elõzõekben már lefixáltuk, hogy szólásszabadság van és ne is próbáljuk meg egymást korlátozni... Itt kölcsönös véleménnyílvánításl van szó, vagy elolvassuk egymás irományát és intelligensen válaszolunk, vagy nem jövünk erre a fórumra.
Egymás kisegítésével nincs is probléma. Csak amikor valaki azt állítja, kirabolták az akkontját és ezért az ex ligája tagjai kölcsön és örökbe is adnak neki rengeteg cuccot, utána meg átmegy holtkórosba és hónapokig kell kergetni, hogy a kölcsön cuccokat visszaadja, utána hozzád vág némi goldot, hogy szerinte ennyit ért akkoriban, tegyük hozzá, hogy közben az árak a duplájára nöttek. Á, nem is gond, mert csak játék és nem igazi pénzrõl volt szó. Lehet, ez bizonyos körökben így korrekt, de úgy vettem észre nálunk inkább arra törekszik a jónép, hogy többet adjon, mint kapjon, hiszen nem egymást kihasználni akarjuk, hanem jót akarunk, szórakozni. <#violent>#violent>
Emlékszem egy esetre, ezen még most is jókat röhögünk, vagy nem. Amikor vki kitett árulni azt hiszem 200 xp cardot és egy nullát elírt az áránál. Tota és unu felkapta a fejét. Ugye mondtam TS-en, aki hamarább odaér az meg tudja venni, ez így korrekt. Tota oda is ért és megvette. Unu meg elkezdte neki mondani, hogy mekkora szemét, hogy nem ad neki belõle. Kapott belõle, talán a felét, de azt még mindig nem értem, miért formált rá jogot. Ez remélem tanmesének elmegy 😄 Azért leírom az én tanulságomat: Aki rossznak tünik(tota), nem biztos, hogy rosszindulatú, aki meg jónak akar feltünni(unu), az könnyen lehet, hogy megmérgezi a környezetét. Végülis mindenki elnyeri a méltó büntetését és megtalálja a neki való környezetét. Remélem ez a hosszú elmélkedés nem sérti senki önbecsülését. További jó utat mindenkinek az intelligenciája szintjén 😄
Egy 14 éves taknyos vagyok, aki a gép mögé bújva irkál (mint azt õ tette eddig, ellentétben én nem viselkedtem így) és a szokásos duma is jött: ha találkozunk bla bla bla, elverlek bla bla bla.
Sõt, abbahagyja 9dragons-t, és folytatja a veretlen boksz-karrierjét.
Körülbelül ennyi mondandója volt, bónuszként lin-t koldusgeci-nek hívta, bombnak is beszólt, tusyt pedig Istenítette (ezt nem tudom mire vélni, biztos tetszik a neve).
Netet lopni pedig bûncselekmény!!! <#nyes>#nyes>
I S A e o e m o w s m !
Alig 20 órát bumlizok, és törölt postokra jövök vissza...
Siettem netet lopni valamelyik szomszédtól, de így is kimaradok a jóból... :S
jah
Dortmundban esett az esõ. Ennyit az idõjárásról. 😄
Live: DoZeR 982
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A bicskát meg ne nyitogasd, fõleg ne Zsebben! ^^
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
I S A e o e m o w s m !
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Már ha jól ismerem, nem hiszem, hogy ezekre a mondataidra õ pozitív véleménnyel lenne, de azért hidd, hogy van egy barátod 😊
I S A e o e m o w s m !
Amellett engem tartasz 13-14 évesnek, mégis úgy viselkedsz, mint egy menstruáló kis 12 éves nyafka punci 😊
I S A e o e m o w s m !
Hány éves vagy te sütemény? 😊
Én 17 és 68 kg.
I S A e o e m o w s m !
Sziasztok,megyek nézzem meg mi van a Sword2 ben ))))
én a regjét töröltetném 😄
Nálam ez a "nah mivan nem mersz irni te taknyos 14éves buzi" magyar megfelelõje.
I S A e o e m o w s m !
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Õ nem valaki-hun hanem senki_hun, legalábbis az alapján amit eddig lemûvelt itt 😄
És én azért vagyok faszszopó geci, mert õ agyon vert 3 cigányt (legalábbis szerinte), értem én a logikát, sõt igaza van!
I S A e o e m o w s m !
@GubberX nem lehetne törõlni a firkáit ?
Béke veletek és kiváncsi vagyok mikor jút Dózer számitógép közelébe))))
Fogd be a pofád inkább vagy írj normálisan. Nem kell ítt irogatni a hülyeségeidet a fórumon.
Gyökér.
Amúgy meg ha "FÜGGÕ LUZEER" vagyok mi közöd van hozzá? Az én életem én döntöm el mit csinálok hogyan és mikor.
Gondolkodj mielõtt leírsz egy ilyen baromságot ember!!!
Remélem h bannolnak minél elõbb, mert ilyen emberekkel nem akarok találkozni még játékban sem...
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
I S A e o e m o w s m !
Azért mert dobálózol ezekkel a szavakkal nem fogsz menõbbnek, vagy keményebbnek tûnni. Ahhoz meg aztán végképp semmi közöd sincs, hogy ki és mikor ír ide. A helyesírásodról inkább ne is beszéljük, a fogalmazásod szintén a toppon van. Hibáktól hemzsegõ, összefüggéstelen szavak követik egymást. És azt külön kikérem magamnak, hogy akármilyen szinten is szidalmazz úgy, hogy nem ismersz.
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Hulljon a férgese! 😄
De csak nyugodtan, hiszen szabad országban élünk, és azt csinálsz amit akarsz, viszont ha nem tudod moderálni magad akkor tényleg szedd a sátrad és menj máshová rontani a levegõt!
Mindenkit fikázol, miközben azt sem tudod ki milyen!
Ilyen emberre itt nincs szükség, ahhoz meg csak gratulálni tudok hogy most pubertálódsz és most van itt az ideje hogy megmutasd a világnak...
Hát köszi, csak ne itt és ne nekünk!
Barit meg maximálisan megvédem és kiállok mellette, mert ha lehet így fogalmazni õt ismerem, lehet hogy csak 16-7 de agyilag és kommentek terén ez nem látszik!
Apokalipszis - BOT warrior
Lehet, h szerinted idétlen és gyerekes húzás volt itt intézni a dolgokat és lehet, h ebben igazad is van. (Nem kell, h egyetértsek veled, de elfogadom, ha te így látod.) DE! ... én ezt találtam a legjobb megoldásnak, nehogy "elfelejtõdjön" ez az egész. Így mindenki számára nyilvánvalóvá vált, h unu jön még nekem egy premivel. Ha ezek után megkapom, az nagyszerû... mindenki boldog lehet 😉 ... ha nem, akkor az NEM RÁM vet rossz fényt és NEM ENGEM hiteltelenít... ugyanis NEM ÉN tartozom!
A szó elszáll, de az írás megmarad. Szóban kaptam ígéretet, bocsánatot, elnézést és sok-sok kifogástalan magyarázatot, h az adott esetben épp miért nem kapom meg. Pl.: húúú, nehari, nem ad el senki, nincs promó rá, de majd... (Na ezekre már nem vagyok kíváncsi. Elegem van ebbõl)
Genyaság szerinted közzé tenni? Igen, az! De mivel játékban már eleget futottam unu után (mindig valami kifogást kapva, vagy el sem érve õt pl. amikor ráírtam, õ kilogolt nem egyszer!) és TS-en sem beszélünk (mert vagy nem találkozunk, vagy csak szóbeli ígéreteket kapok, h ekkor meg akkor majd! és azt látom, h nem történik semmi és én sajna nem látom az igyekezetet, a törekvést, h "letudja" a dolgot) így úgy láttam jónak, ha bevonom a nagyérdemût... bocs. Kértem már elégszer úgy, h csak kevesen tudtak róla... most ezt az utat választottam, h megkapjam, ami megillet. Mindez mellé még az is társul, h azt hallom (és tapasztaltam a játékban is), h unu csak event-eken játszik és lehet, h abbahagyja a játékot... hát... te mit tennél adott helyzetben? Csak gondolj bele légyszíves... te szívesen látnád, h úszik el a pénzed? ... szerintem te sem, mint ahogy az emberek nagy része nem.
Ha goldról lenne szó, nem érdekelne... de ebbe én a saját pénzem tettem bele. Mégis... amikor unu-nak kellett és kérte, odaadtam (gift-eltem) neki, mert hittem egy ligatársam szavában, akivel már több, mint fél éve egy ligában voltam. Hittem, h megkapom 3 hét alatt (ennyi idõvel késõbb járt le az egyik premim) és már csak remélni tudtam, h megkapom 1 hónappal késõbb! (amire a másik premim jár le). Igen, lehet mondani, h naiv vagyok... de ez a lényegen nem változtat.
Õ még tartozik, én pedig kezdem úgy érezni, h (megint) megszívtam... de "a remény hal meg utoljára"! 😄
Tudod, én egész életemben azt igyekeztem elérni, h ne kelljen kérnem senkitõl semmit... ha kértem, akkor arra valóban nagy szükségem volt és ha mégsem az én elképzeléseim szerint alakultak a dolgok, akkor a tartozást (bármi legyen is az, baráti szívesség, kölcsön pénz, vagy akármi!)a lehetõ legrövidebb idõn belül kiegyenlítettem és ezzel megoldottam a problémát, elkerülvén a konfliktusokat és nem tettem könnyelmû ígéreteket, nem hitegettem másokat.
... és egy kis szösszenet: ha unu barátja vagy, segíts neki premit szerezni, h ne essen csorba a "hírnevén"... ha az én barátom vagy, akkor pedig azért segíts neki (vagy ha úgy jobban tetszik, segíts nekem), h megkaphassam, ami jár. 😄
Ha nem segítessz egyikünknek sem (mint ahogy azt a nagy többség tette eddig is és teszi majd ezután), akkor pedig csak ennyi (Dóz szavaival élve):
"all eyes on unu" 😄
u.i.: szívesen folytatom akár priv-ben ezt a remek kis témát bárkivel, lehet, h másokat ez zavar itt a fórumon. Fiúk/lányok.. csak ennyit szerettem volna még a témához hozzászólni nyilvánosan (egyelõre) 😄
Én suli elõtt szépen megnézem a mailjaim és ikariamozom, valamint a hírportálokból tájékozódom, és ha kedvem van minden egyes nap írok SG-re pontosan 6:46-kor, te meg pofázhatsz egy kölcsönkapott/vett kari után, amivel hackeltek, és garantáltan bannolni fogják.
Mellesleg ha néha odafigyelnél nyelvtan órán, lehet megtudnál írni egy levelet hibák tömkelege nélkül.
1 szónak is 1 a vége: kuss a neved.
I S A e o e m o w s m !
Amúgy lehet, azért írnak ide ilyen extrém idõpontokban, mert mennek dolgozni, vagy épp befejezték. Vannak ilyen éjjeli munkák mint éjjeliõr, sztriptíztáncosnõ, kidobó a sztriptízbárban és még sorolhatnánk... <#buck>#buck>
Hey All,
There is not much to update on today. We had some issues with deciphering the information we are looking at for character restoration. Basically, we are coming closer to being able to distribute the information you want, but hit a few snags and so now I will have to wait a day or two to get the formal process to you.
This was not altogether unexpected, we are trying to de-complicate the process as much as possible before asking you to go through it.
I did manage to get through about half my PM's which is good, and I hope to have them cleared out again by Friday. Generally, the questions are more of the "what will happen if...what will happen when..." etc etc...
I am trying to answer to the best of my ability, but what I have mostly been saying is "sit tight until I can update the WHOLE community..."
It should be clear by now that we plan to bring the game servers back up next week, and that the most recent user DB will not be in our hands by then. So we are coming up with a work-around that I think will work well for the vast majority of the active players. I will be specific when I can.
I think, given your enthusiam so far, that you will like the solution we propose, and genuinly hope that we will soon have all this nonsense behind us and we can all move on to playing 9Dragons non-stop for the rest of 2010!
<3
Hyperion
A játék egyébként csak most fog láthatárba kerülni.Ahogy az ábra mutatja már nagyon súlyos elvonási tünetektõl szenvedtek,de ha kibírtok még pár napot kiderül,hogy még heteket vagy hónapokat kell várnunk.
Lehet már unalmas vagyok,de azért mégegyszer leírom: ÉLJETEK PICIT?LEGALÁBB AMÍG JÖN 9D!
Mindenkinek konfliktusmentes szép napot és jó szórakozást kívánok,bármihez amit csináltok!
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy