21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#15655 Elírtam: ne bánccsátok* -
#15654 Lehet, összeraktuk a képet.
De ne bántsátok, ő a példaképem. -
#15653 de abból kiönt 9 méternyit aztán odamegy vele -
#15652 Dimetil-éterről hallottam, de méter-éterről? :D -
#15651 lehet hogy az 9 méter éter -
#15650 Haha.. -
bomb1111 #15649 Figyelj "haver" ! Értékelem a bicskanyitogató magyar agresszivitásodat de azért nem vagyunk a talibánoknál.Próbálj meg viselkedni legalább itt az SG vendégségében.Aztán meg ha máshol összevered a buzikat meg a cigókat,a te bajod.Azért nem itéllek el de az itteni fogalmazásaid szégyent és gyalázatot jelentenek a közösségünkre tekintve. -
#15648 Végső stádiumos daganatos beteg vagy? O.o
(Nekik van engedélyük szívna ha jól tudom.)
Bocs töki.
Akkor már értem miért vagy ilyen.
Valszeg agydaganat.
Nyugodj békében. -
#15647 Hanyadik stádiumos rákbeteg vagy, hogy legálisan füvezhetsz?
Mellesleg 9 méteres pisztolyról még nem hallottam: "anyádat kérd haha unsual vagy tudodd mit oda meg 9m-éteressel xd szabi nem neekd deh ha akarok legyen xd"
Előre félek, vajon most mit kapok tőled?
Te vagy a példaképem amúgy, olyan akarok lenni mint te.
A sok röhess csicskával meg ne foglalkozz. -
unusual #15646 Vagy inkább csak száradjon fel! :) -
#15645 ha szépen írnál, káromkodás nélkül talán beszélgetnénk.. egyszer-egyszer belefér egy pár trágár szó .. de ne mindig.. -
#15644 azért ez nem volt szép a 4 évesekkel szemben -
szabi34 #15643 de ha normálisan írnál, mi normálisan válaszolnánk... erre nem jöttél még rá? próbáld ki legközelebb... -
ProType #15642 Makki te kuss mert én ahogy ismerlek te kétszinú vagy neem a két és fél év alat be leht szerezni tehéát xd msot pill -
ProType #15641 Exxtazy nem veszed ész reh hogy a három negyede it mindig belém köttök nem veszed észre magadom tök jól el lehetne beszélgetni ha nem az irnád hogy huzz innen olyan szarul írsz mint egy 4 éves -
#15640 2 g engedélyed? :O akkor Hollandiában laksz? -
ProType #15639 semmi kül ha kerestek HERO-SUN vok -
ProType #15638 és bocs haverokkal sok volt a dzsanga deh a suliba lehet és van 2g engedélyem xd -
szabi34 #15637 sztem hagyjuk mert marhára nem ide való a téma:D Pro inkább mesélj valamit a játék beli élményeidről xD hátha valaki meg is érti... -
Exxtazy #15636 Te direkt csinálod ezt?:D
Az #15627-os hozzászólásodban úgy írtál mint egy ép ember, még vesszőt is használtál.Most pedig megint...
Te kajak DIREKT csinálsz hülyét magadból! -
ProType #15635 Gubberx haver tehét kuki vagy faszkalap Gubex jo fej ha nem bannol adok neki sppeed hack ot xd és szeintem bele megy és 1kkk alapbol gönbi ugyhogy ne pattogjál te retkes omi -
unusual #15634 Biztos igazad van,de tanulj már meg kérlek írni..... -
#15633 lehet, hogy olvassa is, de ír bele az tuti :D -
ProType #15632 anyádat kérd haha unsual vagy tudodd mit oda meg 9m-éteressel xd szabi nem neekd deh ha akarok legyen xd -
bomb1111 #15631 Loool,amíg leírtam az előzőt,te megint beszívtál ProType ?
GubberX légyszi valamit intézkedj mert ezt a fórumot gyerekek is olvasák. -
ProType #15630 HAHA néz velem szembe te rühes kis csicska -
szabi34 #15629 Ezt nekem írod?:D szakadok a röhögéstől xD
Hogy te nem vagy ép, az is 100% :D -
unusual #15628 Kérek 1 ilyet karácsonyra!!!!! -
ProType #15627 Naaaa végre egy értelmes ember aki tud normálisan válaszolni, nem mint te részeg -
#15626 kimásolhattad volna innen hogy legalább félig-meddig helyesnek tűnjön -
bomb1111 #15625 Örvendek hogy legalább az anyázásokat mellőzted))) Na figyu : Ahogy kinéz a mostani helyzet,G1,acclaimos DB hiányába,hajlandónak mutatkozik úgynevezett "template" karikat létrehozni.Noha Dózer elég világosan leírta a 15592HSZban a lényeget,annyit még hozzáfűznék hogy sajna ez a megoldás sem enyhítené a veszteségeinket.És itt gondolok főleg a nukerekre,akik defszet+jó fegyó nélkűl.....enyhén fogalmazva csak leltári tárgyak lennének.De szerintem várjuk meg a bécsi szeró inditását és reménykedjünk.
P.S.és offtopic : Visszanézve a történelembe,Bécs jelentett rosszat is meg jót is a Magyarok számára.Lássuk mit fog jelenteni a 9dragons közösségnek. -
Exxtazy #15624 Neeeeeeeeeeeeeeeeeee -
ProType #15623 ugy le oltalak te csicska rohadt geci retek
néz velem szembe te röhess csicska
te producerek által alkotott szardarab
kérlek ne zavar össze mert nagyon megbaszlak
lerugom a csinos kis fejedet
mert ugy nézel ki mint egy tiz éves kis gyerek
-
Exxtazy #15622 Atya Úr Isten!
Neked van családod?
LOL. Nagyon kész vagy... -
#15621 ok, bocs ha megsértettelek :) csak azért nem írtam, hogy akkor lesznek karik, ha cigánygyerekek potyognak az égből, mert már itt vagy és karik még nincsenek -
szabi34 #15620 hagyd már abba te gyökér... írj neki privit vagy nemtudom de ne ide írkáld a hülyeségeidet. Egyre több hülye ide téved a fórumra sajnos :(:( -
ProType #15619 am te részeg gecii anyád is részeg volt mikor le itattam és megbasztam te rohadt büdös nyaloka -
#15618 Ez ütött:D:D:D -
#15617 amíg így írsz, addig biztos nem lesznek -
ProType #15616 Figyi nem tudjátok mikor leszenek karik és hogy leszenk-e karik és ha lesznek mikor és mien időben mert már unom kell a karim és még egy valami a Makki"" zsolt egy cigány drogdiller faszrángato :D