Juiced 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom nem NFS verõnek akarják beharangozni (bár sztem Carbonig bezárólag ütni fogja mindet és az elsõ rész ütötte is, mivel az új részrõl még nem tudni szinte semmit sem).
hanem azzal lesza gond, hogyha ennek semmi köze nem lesz valós fizikához. Azaz kb olyan lesz a fizikai megvalósítás mintha csúsznánk egy tál taknyon.
nekem az elsõ rész demo 01 és demo 02-je kurvára tetszett. mivel lehetett érezni ha egy autó elsõ vagy hátsó kerekes volt csúszkáltaknem pedig NFS-es sínautózás volt. Aztán a végsõ produktról annyi kiábrándító videót láttam és rossz hírt, hogy nem került a polcra.
Remélem ennél nem így lesz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
volt vhol írva, hogy akkor jelenik meg ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
2x toltam végig, de még mindig nem untam meg, lehet majd megint feldobom, akkor majd nyomhatunk 1-2 kört <#worship>#worship>
amúgy EVO VIII van benne <#bee1>#bee1> , én azt sajnáltam hogy a Muscle Car-ok kegyetlenül lassúak voltak (ugyanígy a Subaru 22B STi, meg az EVO VI is, és az összes nem 6 sebességes kocsi), nem is nagyon mentem velük mert 230-240 körül vége volt mindegyiknek, annyival meg nem gyorsultak jobban hogy azokkal kelljen elindulni DRAG-on, félúton már ott is hagytak minket. (sokszor csak úgy tudtam nyerni hogy nem engedtem hogy megelõzzenek, meg leszorítottam az ellenfelet)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
thx
Már vártam mikor jön a folytatás, de remélem nem csak megint a reklámja lesz nagy, mint anno az elsõ résznek (azt olvastam hogy egy teljes autókiállítást licenszeltek és bár nekem még mindig jobban bejött ez a játék mint bármely Porsche 2000 után megjelent NFS).
A videó alapján egész jó lesz az irányítás is. Várjuk szeretettel <#eljen>#eljen>
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Mikorra várhato a game?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Jó néhány léreértést elkerülhetsz vele, hasznos!
Amúgy pedig jobb is..
[/off]
http://goo.gl/gd6Zi5
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
2. Nõlj fel.
3. -.-