1707
-
#492 ...es az online reszrol is. -
#491 akik konzolon nyomják esetleg irhatnának pár dolgot a multys részéröl, thx -
#490 Eladasokban valoszinuleg nem, mert az NFS ``nagyobb`` nev ugymond, de szolgaltatasokban (jatekelmeny, fizika, stb..) lehet. -
#489 100%hogy nem! -
ntex #488 Nem hiszem el hogy a fejlesztők arra lusták hogy a játék honlapjára kirakják a release dátumot, így nem kéne az embereknek állandóan találgatniuk hogy mikor jön már... -
#487 Ahonnan rendeltem, ott most ezt irjak:
# Delivery Restrictions: Available for delivery to the UK
# ASIN: B000RPJAAO
# Release Date: 23 Nov 2007
Be is b@sz.., ha november 23-an jonne, akkor lehet, hogy vissza is mondom az elorendelest.. Azert az mar tobb, mint pofatlansag szvsz. -
#486 Ma? En oktober 12-rol nem olvastam sehol a neten. Meg az amazon.co.uk mar ertesitett volna, ha tortent volna uj fejlemeny az elorendelesem kapcsan. -
#485 a pcguru szerint ma érkezik...ordítsatok ha van valami! -
#484 Not exactly, it doesn `t. -
#483 -
#482 -
#481 Vinyl Adds Horsepower. -
tmisi #480 Jaja 1x én is így akadtam el benne, nem volt meg asszem a 6 csillag. :DDD -
#479 naneeeee
ott cseszik el a gamét, ha kötelezö lesz a optikai tuning... nfsu2-t is igy rontották el, wégig se tuttam winni, me 1xcsak eltünt minden werseny, azt kb 30%ál jártam... omg, nemmind1 h hány matrica wan a kocsimon, ha ugyis lenyomlak? -
#478 A csicsa-micsa mit jelent? Remelem nem azt, hogy ronggya kell matricazni a kocsit kotelezo jelleggel a reputation level miatt, mint valamelyik Underground-ban.. -
Code92 #477 hmm nem tom, lehet h. van ebben v.mi, igazából nem számítottam túl sokra ettől a gametől, csak laza kikapcsolódás képeny nyomok vele néha egy-egy kört, de nm tom milyen lesz pc-re húzzák halasztják, lehet h. kicsit át is alakítják mindenesetre aki szerette az nfs u stílust és eltűr mellette némi csicsa micsát az jól ellessz ezzel is :) -
#476 Ja, okes. :) Csak az enyemre nyomtal valaszt, de rogton sejtettem, hogy nem nekem cimezted. Egyebkent meg mindig ugy nez ki, hogy okt. 26 a PC-s verzio? -
#475 nem is te neked szántam ezt az üzit, akinek szántam az tudja majd -
Szabi1991 #474 ? -
Djemba #473 hehe -
#472 hello
honnan ehet letölteni a mobilos verziót 352x416 felbontásban?
thx -
#471 Nem Csaba vagyok. -
#470 hát Csaba nagyon helyesen nyilatkoztál, akármilyen nehéz is volt a juiced akkor sem volt szar játék. Igaz az irányítás nem a legjobb de attól függetlenül nekem olyan játékélményt nyújtott amilyet szerintem egyik NFS sem fog nyújtani. -
#469 En is inkabb szimulator parti vagyok; igy szeretem a Live for Speed-et, a Richard Burns Rally-t, a Test Drive Unlimited-et, az NFS: Porsche Unleashed-et, a Screamer 4x4-et, stb. De mivel tuning-buzi is vagyok, igy jatszom a Juiced es NFS-ekkel is, igy meglesz eredetiben a Juiced2 is (ez mar tulkepp megvan, mert elorendeltem a PC-s verziot), es a Need for Speed: Prostreet is. A Sega Rally-ra is kivancsi lennek, de.. majd meglatjuk. -
#468 Kisbarat! A juiced meg mindig egy olyan jatek amin elvezet jatszani fuggelteln attol hogy mennyire lazba vagyunk attol a tudattol hogy hamarosan jon PCre is az uj gém, szoval egy orok klasszisrol beszelunk, amit abszolut nem lehet osszehasonlitani fokent egy olyan jatekkal mint a NFS szeria, az mas vilag! Figyelj, vagyunk itt egy paran akik mar vezettek egy par autot vagy akar versenyzenek is es van egy alap amihez hasonlithatnak ... igy tesszuk tehat a Juicedel es a tobbi autos jatekokkal, epp ezert is allitjuk sokan hogy a Juiced a legtokeletesebben kialakitott utcai jellegu autosjatek. A fiatalsag es speciel a 17 alattiakra gondolok, nem merlegelhet a fentiekhez hasonlo modon mivel nincs meg ehez hasonlo tapasztalata, igyhat logikus hogy a juiced egy "tokszar" jatek es vezethetetlen. Honnan ered a problema nevezzuk inkabb tevhitnek(?) Az EA games elkezdett valamikor egy nagyon jo sorozatot a NFS-et, miutan latta hogy a fiatalsag azon reszet kell megcelozni akiknek nincs vezetesi tapasztalata igyhat jottek a tipikus sinjatekok nevezzuk arcade-nak. Szoszerint ezt keresik a fiatalok, mert ezerrel lehet kanyarokat bevenni, holott ez nem realis es persze hogy huhognak amikor falnak csapodsz egy szim-el vagy egy olyan jatekkal amelyik kozel all a realisztikahoz. Hooszas lett a magyarazat, de remelem ertheto volt.
Osztom a velemenyem az elottem szoloakkal, miszerint ha annyira egyszeruen vezethetoek az autok es fokent a drift ami eleve egy nagyon nehez dolog es kevesen vannak azok aki valoban tudnak hasonlo dolgokat csinalni igazi autokkal, akkor minden bizonnyal a gyarto strategiat valtott es inkabb a profit erdekli minthogy a jatekelmeny es a realisztika, ami sajnos kevesunknek nem johir.
Kispofaim, PCre is lessz jatek, nyugalom!
-
#467 Ez sok kis hernyó honnan került elő? -
ricsa008 #466 ha előlehet rendelni akkor csak ki jön +a PC Guru megjelnés listáján is 12.-re van írva csak kijön -
dzsiii #465 srécok néztem pár helyen, de nem ltom hogy pcre is jönne? tényleg igy van??? mert akkor baj van...az elsö is tetszett föleg online. -
#464 Dee egyébként...
Nem kellene egy normális bannert csinálni a topicnak?
-
#463 Pontosan erre gondoltam énis...
Najó, nem vagyunk egyformák, dee valahogy elegem van már, h mostmár miért nem kapunk egy normális autós játékot? miért mindíg csak az árkád...
Nade mind1, nfs-ekben is nekem annyi a játék, h minél előbb végigviszem, aztán tuningolok, mert az nagyjából jó, meg szép,aztán annyi...
Mind1, meglátjuk, nem mondok előre semmit... -
Djemba #462 ez se jön ki pc-re
-
ZsirosKenyer #461 na pont ettől féltem. Ami neked élvezhetetlen szar 0 volt az nekünk királyság, a 2. rész meg ahogy leírtad trágy árkéd. -
Code92 #460 nah a napokban volt szerencsém ps2-n a játékhoz. hát el kell h. mondjam h. a juiced egy ritkaszar autós játék volt, élvezhetetlen 0 , nem érte meg az időt ami alatt lejött, a második rész az első 3-4 verseny játszatja magát, az irányítása szinte tökéletes, szinte rutinból lehet benne úgy driftelni kanyarban mint egy profi már az elején, szal az irányítás az nagyon el lett találva, a sebességérzet is bnagyon ütőős, a tuningolási lehetőségek az elején kissé visszafogottak, de elvileg a végére már naggyon sokcuccot lehet felpakolni.
Ami nekem most nagyon bejött az a drift, nem tom mennyire láttátok a halálos iramban 3 tokyoi hajszát de abban volt olyan h. a csávó körbefarolt egy ilyen kanyarban, nah ilyen stílusos manővereket tök egyszerűen ki lehet vitelezni, mikor hátranézel verseny közben látod h. az ellenfél is tök stílusosan farol nitrózik, szal ha nem lenne kicsicsázba tiszta street racing feeling lenne de így is tök zsír, a matricázás az állati jól lett meholdva, a fogadásokon van ilyen kiss cucc minijáték, és összességében rohadt jóóó lett a folytatás :) mindenkibek ajánlom!!!! -
Hasan01 #459 mondjuk az is igaz:D -
#458 hát fifa08at nem nehéz:DDD -
Hasan01 #457 a gamekapocosn van egy cik az x360-as verziótol ott írják h lehet állítani hasmagasságot meg szárnyas ajtókat stb. na és a ps2-es verzóba meg csak a küszöböt tudok rárakni és kész semmi üvegszín meg ilyenek...a ps2-es verzió ilyen vagy csak idővel adja be a játék ezeket a lehetőségeket?ha vki tud segíteni lécci írjon -
Hasan01 #456 sztem nem rossz az egész...csak annyit mondok hogy a fifa 08-at kiküldte a ps2-őmböl... -
#455 tom hisz csak poénkottam...
amugy jöjjön má a game !!! -
#454 aha ... persze. Tudod nem szivesen neznem meg mi maradna beloled amikor falnak csapodsz vagy 150-el, persze mindez elobe. NFS, pfff ... az meg mi?
-
#453 majd ha vezetsz autót rájössz hogy mennyi köze van az nfsnek az autókhoz:DDD