Juiced 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Elsõ rész után nagyon vártam a folytatást, de hiába. Mai szinthez képest ronda és gyagyibb lett mint az elsõ. Irányítás szar, a kocsi mozgása vicces stb... bóvli játék... demo bõven elég volt belõle, a THQ meg ezekkel a szarokkal csõdbe is mehetne, nincs rájuk szükség.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SötétBarom
marha.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

kár emiatt fáradoznod.
Fake a gyerek

rikimen
Tesóm haverja szerint már neki megvan a teljes verzió. De szerintem ez képtelenség. Kérdeztem tõle hogy az nem a demo?! Azt mondta hogy full verzió. Megbeszéltem már vele egy talit. Majd kderül. Szerintem marhaság hogy már kijött.

a CD Galaxis katalógusába 21.ére van írva úgyhogy én bízom benne hogy kijön
phenomiq
hivatalos közlemény a PC-s verziórol nincs, tehát a szeptember 20 az meglepetés lessz ha piacra dobják (PC-re). Amúgy általában elõbb kiadják a demót, de azt mindhiába várjuk szerintem, csoda hogy xboxra kiadták.

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

nem tudom, illetve remélem mert már nagyon várom <#rolleyes>
ez a szeptember 20 a pc.re is kijövetel vagy csak xbox360??

transilvanianRs
en meg alapbol "itt" nem dicsekszem, mert mar rafaztam <#szomoru2>

odex
én alap hogy autós játékokba nemvagyok valami jó de szeretem akkoris 😛😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

transilvanianRs
nem tudom kinek mit hihetek, ugyhogy kiszallok ... akarhogyis bocs !

rikimen
nana! Nagyon egymásnak feszülnek itt az idegek. Mindenki már várja a játékot, és azokat az ellenfeleket, akiket csak komolyabb erõfeszítés nélkül le lehet gyõzni, na de én a Juicedben mindig ellentétes véleményel voltam. Én sem úgy akartam eljutni a TOP 20-ba hogy egy 80000. helyezett ellen versenyzek. Jobban kedveltem a szorosabb keményebb csatákat. ahl élveztem a versenyt, nem az hogy egy-két "gyík" meg "gyökér" csak egy körpályán képes menni és azon megverni egy nála sokaal jobb versenyzõt. Megesett ez velem is. De mégis eljutottam a 6. helyig, amire büszke vagyok mert volt mögötte sok gyakorlás.

Köszönöm, hogy meghallgattatok

odex
jajj te most ezt komolyan vetted? csak hülyültem azthittem 1 poént ezzel elsütök 😛

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

phenomiq
valami ujdonsag a jatekrol? Tud-e valaki valami ujat? Pontos megjelenes, demo ? Bovebb velemeny az xbox-os demorol ? <#dumcsi>

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

én eddig mindig a gémrõl beszéltem, te offoltál a bányászengedéllyel.

mindegy ne folytassuk,

get a life!

transilvanianRs
nagyokos, ha jobban elolvasod azt amit irtam akkor lathatod hogy egy tagnak irtam hogy reg lattam es hamarosan lessz a kedvenc jatekunk masodik resze ... tehat nem szapultam senkit es fokent nem nevszerint! Nem ertem minek ez a felhajtas akkor? Aki kotekedik az te vagy es csak te gyikozol le masokat, ugyhogy ha neked igy dukal akkor folytasd csak, elegre te nyitottad ki a temat, neked szabad. Nezz magadba, te csak azt csinalod itt hogy kommentalod masok beszelgeteset, de a temarol soha nem beszelsz. Kerlek zard ezt a temat, mert ha nem folytatom en is, aztan majd mondhatod magadrol is mekkora gyik vagy.

mert semmi köze a játékhoz a posztjaitoknak, csak egymást szapuljátok. azt meg lehet privátban is.

SötétBarom
kusskicsit.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

phenomiq
<#kuss>

transilvanianRs
nos ... ezzel egyetértek ... érezze magát mindenki annak aminek akarja, csöcsögnek, gyíknak vagy egyébb hasznos házi állatkának. <#awink><#pias>

ez így van de mondjuk erre a fórumra sok csöcsög és gyík jár
mer sok ember azt hiszi hogy van egy jó gépe ahhoz már alapból jár egy jókora arc is
nem igaz?
transilvanianRs
még ha te is vagy a témaindító akkor is ez egy szabad fórum ... külömben is, minek kell legyíkozni masokat ha nem szólnak hozzád? csöcsög <#kocsog> óhh ... bocs ... így jó?

megjöttek gyíkék

transilvanianRs
<#mf1><#taps> igen, hát te a tipikus nagypofájuakhoz vagy sorolható , úgyhogy nyugodtan kimehetsz a kis máléföldedre kukoricát szedni. Ja és csak hogy megnyugtassalak, már rég van bányász engedélyem + megtanulhatsz helyesen magyarul írni mert nem vagy tisztába a "j" -vel ... majd holnap folytatom <#puszis>

odex
én nekem nincs meg a játék de énleszek a legjobb ha megjelenik hogy tudjál fikázni legalább lesz bányász engedéjed XD

transilvanianRs
<#wave>hopp ... én is megjöttem ... Ricsi, te még élsz? Hamarosan piacra dobják a kedvenc kis játékunk 2. részét ... jön majd a sok nagypofáju arc hogy ö a legjobb ... aztán lessz újra kiken szórakozni meg fikázni ... <#gun><#violent><#mf1><#nevetes1>

tegnap kipróbáltam xbox360-on a demót, hát azt kell,h mondjam KIBASZOTT KEMÉNY LESZ!
az irányítása is egész korrekt!Nagyon részletesen tuningolható! A pályák szépen kidolgozottak! Mi a faszért nincs PC DEMO?<#rinya>

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+

rikimen
Hát ami az 1. részt illeti azért meglehetett tanulni az irányítást mindegyik kategórián, de ez hozzáállástól is függ ami nagyban meghatározza hogy megakarod-e a tanulni az irányíthatóságot.
Én is elmondom hogy a Viper sose tartozott a kedvenceim közé, de tudtam olyan szinten irányítani hogy a köridõim benne voltak a legjobb húszba. De ki tudja ez az irányítás elég izginek érkezik.

rikimen
csõ. nem sok minden. játékot váltottam. Visszatértem egy régi jó kisjátékhoz. Ott is elég jól állok mint a juicedben onlinen míg a juicedben 6. vok a világranglistán itt már 3.ként vagyok feltüntetve a legrangosabb szinttel (superpro). És més játszogatok a Heroes V-el is.

SötétBarom
A valóságban is vonatfizika van, amíg meg nem csúzsik valamelyik kerék 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ezt azért szimplán egy videó alapján nem lehet megállapítani. Ha játszottál az elsõ résszel gondolom tudod hogy éppen a Juiced az a játék aminél pl. az NFS-sel szemben nem vonatfizika van.

A videók alapján itt is egész élethûnek tûnik az irányítás, bár valószínû kicsit könnyítettek rajta mert az elõzõ részt sokan az irányíthatósága miatt fikázták. Szerintem a demo-ig a fizikáról ne találgassunk, úgy sem derül ki. A hangulatról már beszélhetünk ami szerintem a dobogókkal, színpaddal adam freeland zenéivel egész jó lesz.

Leo 1991
csá Rikimen.rég hallottam felöled,mi van veled?

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

bertino
jó, csak ez a vonatfizika... :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nekem pont ellenkeõleg. Az eddigi anyagok nem tetszettek viszont ez a 2 videó meghozta a kedvemet. Fõleg ha olyan izgalmas lesz mint az elsõ rész (pink slips csaták stb) ..

bertino
többet vártam tõle, így megnézve ezt a 2 felvételt... no comment

http://www.gamersyde.com/news_4695_en.html

itt van két videó
szeptember vége..

érdekesnek tûnik, mikorra várható a megjelenése?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

SötétBarom
MÁsodik képen törött az RX7 segge (Y)

hát arcban nem a legjobb, de a többi kárpótol 😛P

jah és nagyon várom a játékot 😊)

bertino
sztem tök ari, ártatlan arca van, télleg 😄

báttyó02
hát hát fejtol lefele jó :d

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

bertino
jó a nõ sztem

transilvanianRs
nja ... koszi Ricsi, csak lassan elfelejtek jatszani 😉 de ugy ahogy mondod, mindenki varja mar nagyon a jatekot es remenykedunk hogy egy kellemes meglepetes lessz.

rikimen
na épp hogy elmentem nyaralni és máris van mit olvasnom a fórumon. Mindenkiben érzek egy kis pénikot a második részt illetõen. Én már nagyon várom remélem sokan fogunk találkozni a játékban.Kül. én már fél éve elfelejtettem ezt a játékot mert egyszerûen semmi kedvem sincs hozzá.Én már régebbrõl ismerem transt. õ egy nagyon kemény hajtós ellenfél.kb 150. hely lenne neki az ideális vagy annál jobb

transilvanianRs
huha ... emberek ... latom lassan lázba esik itt mindenki, magamat is beleertve. En amondo vagyok hogy az elso resz utan ami igen jo sikerult, meg mindig bizonyitania kellesz a THQ-nak, mert hat mar csak azt veszem figyelembe hogy nekem a kedvenc autos jatekom, aztan a simulatoros GTR2 ... szoval igy is tartozkodo vagyok attol hogy mire is varjak az uj Juicedtol, akkor mit gondolnak azok akik azelott sem kedveltek. A videok alapjan a drifteleseket eppugy oldottak meg mint az EA Games-esek a Carbonba, azaz pocsekul. Megoldhattak volna maskepp a drift grafikajat, pontosabban az erohatasok kijelzeset, nekem nem jon be egyaltalan. De mint sokan nem tudjak ezert jok a forumok! De persze az angol forumok, mivel a gyartok is olvassak annak fugvenyebe alakitjak, finomitjak a jatekokat, igy ebben az esetben is. Szoval varhatjuk meg boven es szorgalmasan hogy kiadjak a jatekot, de egy abszolut jo darabig nem jo a jatek, csak nyugi, majd meglatjatok. Nem olyan barmok a THQ-ok, de az EA Games az lessz, amikor kiadjak majd a Juiced konkurens jatekat epp azidoben amikor a THQ a Juiced2-ot. Na az nagy szivas lessz majd az EA Gamesnek, fokent ha a népnek jobban bejon a Juiced2. Ugyhogy nem is ertem, minek beszeltek most arrol hogy "marcius" meg "mikor adjak vajon" ... ugyan mar, ez baromsag sracok ... meg egy artatlan demo nem jott ki, ez tudjatok mit jelent? Azt hogy nagyon sok van meg addig amig piacra dobjak az uj Juicedet. >>> Ntex "aka" KeXi csinald mar ugy hogy jatszunk egy parat online a Juiceddel, pls!

bertino
igazad van, de akkoris csak az van írva, hogy után... most jelentek meg nemrég az elsõ képek, egyhamar sztem nem lesz megjelenés

bertino én a banner helyén most is ezt látom:

Folytatódik a Juiced. Tudtuk meg a THQ egy negyedéves üzleti jelentésébõl. Megjelenés 2007 márciusa után.