Juiced 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Fake a gyerek
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Köszönöm, hogy meghallgattatok
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
mindegy ne folytassuk,
get a life!
mer sok ember azt hiszi hogy van egy jó gépe ahhoz már alapból jár egy jókora arc is
nem igaz?
az irányítása is egész korrekt!Nagyon részletesen tuningolható! A pályák szépen kidolgozottak! Mi a faszért nincs PC DEMO?<#rinya>#rinya>
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
Én is elmondom hogy a Viper sose tartozott a kedvenceim közé, de tudtam olyan szinten irányítani hogy a köridõim benne voltak a legjobb húszba. De ki tudja ez az irányítás elég izginek érkezik.
A videók alapján itt is egész élethûnek tûnik az irányítás, bár valószínû kicsit könnyítettek rajta mert az elõzõ részt sokan az irányíthatósága miatt fikázták. Szerintem a demo-ig a fizikáról ne találgassunk, úgy sem derül ki. A hangulatról már beszélhetünk ami szerintem a dobogókkal, színpaddal adam freeland zenéivel egész jó lesz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
itt van két videó
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
jah és nagyon várom a játékot 😊)

Folytatódik a Juiced. Tudtuk meg a THQ egy negyedéves üzleti jelentésébõl. Megjelenés 2007 márciusa után.