Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi az elsõ?

Calver
mondja mindenki utanám szépen, lassan, tagoltan:
"I will not kill my sister."

sorozat eddigi második legnagyobb szövege <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

threeman
jól

bauer15
haverok?
ez jó?😊
am.jól láttam hogy Rita fiát az elõzõ évadban más szinész jácotta?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

shaba23
ismerõseid? <#vigyor1>
bauer15
ne forgasd ki a szavaim az ismerõseim között😛

shaba23
egyedülinek?
Trisztin
vagy:
"És elkapták már az ÁJSZTRÁKKILLÕRT? Megmondjam ki az??" 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

robotnyk
nézd a jó oldalát, valaki mondja neked majd, hogy fú öcsém, milyen jó sorozat van a viasat3on, az a címe, hogy Dexter és, és, és... erre lehûtöd, és lazán megjegyzed, haver, én már egy éve tudok róla... 😊
bauer15
nem tudom én valahogy nem örülök hogy majdnem minden sorozatot jácanak itt is így mindenki megismeri eddig egyedülinek reztem magam😄😛

Trisztin
S2-1~2 letudva... azt hiszem én csak annyi mondok,hogy

ohhh yeaaahhhh <#nyes><#taps>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Maco13
Elsõ rész teccik, csak az lepett meg, hogy ezek szerint mégis a könyv sztorija lesz a sorozatban is, pedig azt hallottam, hogy a második kötet felhasználásához nem kapták meg az engedélyt. Második részt meló után bezúzom <#vigyor>
http://www.sorozatjunkie.hu/2007/07/24/dexter-itthon-augusztusban/
😊)))))

bauer15
vegyétek úgy mintha nem kérdeztem volna semmit😛

bauer15
és az elsõ részhez van már?
kössz

Trisztin
ezer köszönet 😊 és persze örök hála 😊

shaba23
én is megnéztem a 2x01-et, nagyon durva lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
érdekes lesz látni, ahogy saját maga után nyomoz😊
robotnyk
ugyanezt. bár nincs is mit pofozgatni rajta, szerintem 😊
Szóval szeptemberben ugyanezt a két elõzetes verziót fogják leadni tutira? Vagy még pofoznak valamit rajtuk?

robotnyk
nem elõszezon, valószínû, hogy újságíróknak kiküldött elõzetest volt olyan kedves valaki megosztani olyannal, aki feltolta a netre. tehát ez lesz az elsõ két rész majd szept 30dikán, és okt 7dikén
Jo kis ket resz volt. Ez valami eloszezon, vagy mi?
no meg a nem olom meg a hugit mantra :-))))

fsgh
Nekem megvan az elsõ évad(12 rész) de még nem kezdtem el...de lehet így a nyári pangásban megnézem😊 a Day Breakel együtt...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

robotnyk
zseniális, még mindig, és szerintem az elsõ 2 rész simán megnézhetõ falkaparás nélkül, egy kissebb, rövid szál, amit megnyit az elsõ rész, a második le is zárja...
2. rész után: Ez 1re csak jobb lesz, mostmár várom a 3.-at, bár tudom h. az még 2 hónap legalább 😞

Végre újra a régi Dexter 😊 Meg az a morbid humor is visszatért: amikor éppen a "szemetest" dobja a tengerbe, és felhívja a csaja, erre Dexter: minnyá' jövök, csak még ki kell dobnom vkit 😄 😄

Kmarha
Én kizárt hogy megnézzem. Marad az október

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

na én megnéztem 2x01et... mit ne mondjak, naon jó!!
Csak az a kár, h. Dexter képtelen volt az õlésre, de a végén az "It's amazing" és dobbog a szive... az nagyon ütött 😄

Már jön is le a 2x02 😊

robotnyk
kizárt dolog, hogy megálljam...
kíváncsi leszek hányan vállalják be a pár részt, hogy utána októberig várjanak a folytatásra😊
robotnyk
csak csendben jegyzem meg, a második szezon elsõ 2 része már elérhetõ neten.
Cuchulainn
Hehe, az új szereplõ nem rossz ötlet, én már amúgy is gondolkoztam rajta, hogy nem tûnik-e már fel végre valakinek, hogy kissé sokan halnak a környéken 😄

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

ProGabe
na akkor dobjuk fel kicsit a topikot:

First of all as most of you are aware by now I'm sure, Dexter will be coming to DVD on August 21st. It will be 4 discs and not much else is known. The cover will be the same as the show tie in cover of Darkly Dreaming Dexter, so I'm sure you've all seen it when you ran out to buy your copy from your local bookstore..lol.

So there is news of season 2 we have a date for the start of the season. September 30th will be the night that you'll spend all summer dreaming about. Dexter comesback with all of your favorites, some of the ones you hated and a new guy. Keith Carradine will be joining the cast as an FBI agent sent to check on the high body count around Miami.. Not Kyle for those of you familiar with the second novel.. so that's a hint as to how closely we'll be following the book this season.
Dark Dreams to all of you.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jaja, azért várok az elolvasásukkal... emléxem h. vmikor kerestem a könyveket ebookban, erre nézek junkira, és pont legújabb hír, h. jönnek Mo-ra Dexter könyvek 😄 Kellemes meglepetés volt 😊

quack
mivel még nem jött ki dvd azért elég necces lehetett a dvdrip készítése...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

PrisonMan
Már nincs is olyan messze <#vigyor>
A Dexter könyvek Magyaro-on is megfognak jelenni! Info:sorozatjunkie

2. évad szeptemberben lesz ha minden igaz, a 2. Dexter könyvbõl, és mivel készül a 3. Dexter könyv is, sztem 3. évad is simán lesz 😊

Szerintem ez egy nagyon jó sorozat volt,érdekes képi világgal,és nem mindennapi történettel.Az ötlet nagyon eredeti.Sokunkban benne van a bosszú,és a harag azok iránt, akik büneikért nem nyerték el a megfelelõ büntetést.Hát igen,ez a sorozat segit kielégitenie ebben a téméban az ember vágyát.
2. évad tervben van?vagy nem valószinü?
Eztet sajna' nem tudtam, koszi. Bar azert gyanus, mert logo van a filmen, meg kozben felbukkano showtime reklam. Koszi megegyszer az infot.

ProGabe
talán azért,mert a dvd-rip zsír új és azért nincs még hozzáidõzítve a felirat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hogy mik nincsenek... egyik sem stimmel :-(((

Trisztin
hát igen mik vannak 8)))

Maco13
Sziasztok! Leszedtem 12 reszt, allitolag full dvd aviban, de sehogy sem talalok hozza feliratot (angolt is csak 9 reszhez). Tudtok segiteni? Az elso resz 362,938,368 byte meretu. Koszi!!!

ProGabe
lesz persze,talán szeptember vége,október eleje felé,tehát amikor az elsõ évad is kezdõdött

Szaszura
Én most végeztem ki!Hát mit mondjak ez 1 gyöngyszem élveztem minden percét a szinészi játék,a párbeszédek,a story,a megvalósitás fasza atom zsír!!!KÖTELEZÕ!!Lessz folytatása?<#eljen><#worship><#wink><#taps>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Szvsz ez egy jó thriller, nem is tudom mitõl lehetne ezt mégcsak minimálisan horror-nak nevezni...<#rolleyes>

infidel

schrank
nem az a bajom hogy õ darabolós hanem ha csinálnak egy sorozatgyilkosos cuccot akkor miért kell pont darabolósat pláne így hogy marhára nem jött át hogy õ most milyen félelmetes inkább csináltak volna belõle egy jó thrillert mint egy gyenge horrort (gyenge = ha már horror akkor mutatták volna minden részben a rosszalkodásokat is nem csak az eredményt ) <#schmoll2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ProGabe
a különbségek a show és a könyv között

#288:miért?talán mert Dexter egy beteg elme,akinek nem elég ha szívenszúrja és kidobja a következõ sikátorban a hullát.Neki ez a hobbija és nem mellesleg az "inner peace" megteremtésének az alapja(bár végülis a legtöbb hobbi errõl szól,mármint hogy lazítasz közben).Szóval ha ezt nem értetted meg,hogy miért csinálja,akkor szerintem te aludtál egy-két rész közben 😛

schrank
csak várd ki a végét <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Kmarha
Neee... nem fogják a láncfürészest belekeverni 😄 Hülyeség lenne. 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.