Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I will not kill my sister."
sorozat eddigi második legnagyobb szövege <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
ez jó?😊
am.jól láttam hogy Rita fiát az elõzõ évadban más szinész jácotta?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
"És elkapták már az ÁJSZTRÁKKILLÕRT? Megmondjam ki az??" 😊
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
ohhh yeaaahhhh <#nyes>#nyes><#taps>#taps>
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
😊)))))
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Már jön is le a 2x02 😊
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
First of all as most of you are aware by now I'm sure, Dexter will be coming to DVD on August 21st. It will be 4 discs and not much else is known. The cover will be the same as the show tie in cover of Darkly Dreaming Dexter, so I'm sure you've all seen it when you ran out to buy your copy from your local bookstore..lol.
So there is news of season 2 we have a date for the start of the season. September 30th will be the night that you'll spend all summer dreaming about. Dexter comesback with all of your favorites, some of the ones you hated and a new guy. Keith Carradine will be joining the cast as an FBI agent sent to check on the high body count around Miami.. Not Kyle for those of you familiar with the second novel.. so that's a hint as to how closely we'll be following the book this season.
Dark Dreams to all of you.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
A Dexter könyvek Magyaro-on is megfognak jelenni! Info:sorozatjunkie
2. évad tervben van?vagy nem valószinü?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
infidel
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
#288:miért?talán mert Dexter egy beteg elme,akinek nem elég ha szívenszúrja és kidobja a következõ sikátorban a hullát.Neki ez a hobbija és nem mellesleg az "inner peace" megteremtésének az alapja(bár végülis a legtöbb hobbi errõl szól,mármint hogy lazítasz közben).Szóval ha ezt nem értetted meg,hogy miért csinálja,akkor szerintem te aludtál egy-két rész közben 😛
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"