5447
-
#1363 Bocs, kicsit félrement a téma. De!
Átméretezett? Most komolyan, szinte már csak 16:9-es LCD TV-ket lehet venni, és ha nem filmeket, meg saját HD anyagokat néznék akkor ugye minek lenne ilyen TV-m? -
#1362 hát a szabványként 2012re szerintem biztos hogy nem
bár UPC Digital -nál lehet előfizetni asszem 3 v. 4 HD csatornára... de ugye az nem szabvány :)
hát remélem hogy nem vmi agyonbutítótt 4:3 -as digitális cucc lesz a szabvány itthon... most is van nekünk upc digitalunk, HD nélkül, csak "sima" digitális adás, és elvileg 16:9 -be jönnének az adások, de hát ez csak egy átméretezett 4:3, magyarul szar... -
#1361 Ne már, még 2012-ben se lesz nálunk HD? -
#1360 persze, digitálisra értettem. még az se biztos, hogy HD lesz nálunk a szabvány (nagyon félek, hogy valami 4:3-as lesz, de remélem nem) -
#1359 Nono! Az csak a digitálisra szól. Nem összekeverni HD-val! -
#1358 hivatalosan 2012-ig kéne átállni EU-ban, hogy aztán sikerül-e... -
#1357 Aha. Akkor ott náluk mivel fogják a földfelszíni sugárzás? És ez még HD-is?
Mikor lesz nekünk is olyan? -
#1356 12 -
Dean Winchester #1355 12 részes akkor vagy 13 részes ez az évad? -
#1354 a többi az sima (digitális) földfelszíni sugárzás, ami végül át kerülhet kábelre is, de a lényeg az, hogy azokért nem kell külön fizetni (az 5 nagy amcsi csatorna (ABC, CBS, CW, FOX, NBC) az olyasmi mint a mi 2 nagy magyarunk (RTL-Klub, TV2), a kábelesek (HBO, Showtime, SpikeTV, stb...) meg mint nálunk a... a... az HBO, meg néhány fizetős sportcsatorna:) ) -
CUCLI #1353 semmi kül. csak fizetős, cserébe kapsz mindent amit akarsz. vér,pina,belek,sör,káromkodás. más csatornákon meg elég kemény cenzúrázás van. (ha tévednék basszatok le :D) -
#1352 Nem vagyok jártam amcsi TV szolgáltatásban. A többi az mi, ha ez a csatorna kábel TV-s? -
#1351 ezek szerint az még nem tűnt fel, hogy egy rész dexter ~56 perc, míg egy rész "normális sorozat" ~42; vagy, hogy Debra egy "normális sorozatban" tök néma lenne? :)
Showtime az amcsi kábelTV, oh jeah! -
#1350 mert ez kábeles sorozat. azok általában 12-13 részesek -
#1349 Ó, jut eszembe. Ez az évad is csak 12 részes lesz?
Mert akkor mindjárt vége. :(
Ez már a 3. fél évad. Miért nem 24 részes, mint minden normális sorozat mostanában? -
Dean Winchester #1348 jaja én is ugy gondolom migel is kerül a gyüjteményben,rengeteg példa van hogy a titok addig titok még nem tud róla senki.egyszerüen ha vkit beveszel a buliba akkor tuti előbb vagy utobb 10ből 9szer bukás a vége. -
mathyas #1347 Az imént olvastam, hogy gondban voltatok a felirattal. Hát a hosszupuskán a Dexterhez nem igazán nyomatják a Magyar feliratot...
Ide kattintva letudjátok szedni mindegyiket a nyolcadik részig bezárólag.
Amúgy nekem is tetszik a sorozat! Szerintem nagyon jó, és az az érzésem, hogy előbb-utóbb, Miguel vére is belekerül Dexter gyűjteményébe.
Hopp, az imént néztem, hogy a kilencedik részt is lelehet szedni. Mindegy ez már ígymarad .)
Üdv, Mathyas -
#1346 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hmm, én eredetileg arra gondoltam hogy azért nem akarja bent tartani a Skinnert, mert ki akarja nyírni Dexterrel, de látva a rész végét én is elbizonytalanodtam... -
#1345 agreed -
#1344 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem vagy szerintem paranoiás... annak a beszélgetésnek a Skinner és Miguel között még nagy jelentősége lesz szerintem
a végén nagy volt, tényleg azt hittem egy pillanatra hogy Dexter bekattant :D
amúgy a rész nagyon jó volt :) -
stupido #1343 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kemény az, hogy szerintem Miguel megállapodott a Skinnerel, hogy valami módon kicsesszen főhősünkkel vagy csak paranoiás vagyok? :D -
#1342 Ajjaj, itt vér fog folyni :DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként nem hiszem hogy a következő részben megölné Miguelt. Az előző két évad 12 részes volt, szal ebből kiindulva még hátravan 3 rész. Kíváncsi leszek hogy oldják meg az évad végét, remélem nem csak annyi lesz hogy kinyírja Miguelt.. az eléggé gyenge lenne, valami fordulatnak még kell lennie a történetben. -
#1341 huh, ez tényleg ütött. alig várom a kövit :) -
#1340 kurva jó az új rész. igaz, kiszámíthatóbb, mint az előzőek, de a hangulat és a karakterfejlődés mindent visz -
Dean Winchester #1339 remélem unatkozni fogsz =) -
#1338 Hát ha nagyon unatkozom holnap a melóban lehet megcsinálom, de nem ígérek semmit -
#1337 kösz, jó lesz nekem ez is:D -
#1336 itt elég sokan vevők lennénnk fordítsaidra...
próbáld máshova feltöltetni feliratodat amugy. -
#1335 Virtuális vagy szellemi elismerő fizetést is elfogadsz? -
#1334 Ha megfizetik bármit lefordítok -
Dean Winchester #1333 [URL=http://www.opensubtitles.org/hu/download/sub/3372033]egy nem "hivatalos" fordítás a 8.részhez. [/URL]
már 21-én megvolt,cask most bukkantam rá :) nézem és ha jó szólok =) -
Dean Winchester #1332 lehet ha a hosszupuskanak küldted volna akkro egyből kint lenne nemde? cask példa a KR fordítás is :D mert hamarabb kint volt vmi igaz időzitésben nem volt jó,de kitették.
sztem megprobálhatnád a mostanit =) elsőnek is ide nekünk betenni a fordítást,aztán meg a különféle feliratos oldalaknak.
Ez csak egy javaslat lenne,de átérzem a helyzeted...
nem jó az ha vki dolgozik vmin és semmibe veszik :( -
#1331 És miket fordítasz?
Nincs kedved játékot fordítani? :)
-
#1330 Gondolom alig nézik itthon a sorozatot. :(
Ha a Lost-ról lenne szó, már másnap lenne felirata. -
#1329 Hallod én elküldtem két rész magyar fordítását is a SuperSub-nak sokkal korábban, mint a "hivatalos fordítóké" megjelent volna, de basztak feltenni. Nem azért mondom, de felsőfokúm van, nem ma kezdtem a fordítást. Ezek után tudod ki vesződik vele. Az enyémet kitehették volna az angol sub megjelenésének másnapján, de inkább megvárják, míg a szokásos gimnazista elpöcsöl rajta egy hetet. -
Dean Winchester #1328 pontosan,oké hogy késik késsen.
de azért 8 nap késés már sok..legalább legkésőbb vasárnap délutanra már lehetne felirat!
azelőtt mondjuk volt is,csak most a multheti és eheti rész késik ennyit,de miért? :( -
#1327 felirat még mindig nincs a 8. részhez... vicc hogy több mint egy hetet kell rá várni, más sorozatokhoz már aznap délután van felirat, és most jöhetnek a hozzászólások. hogy minek sürgetem a feliratot meg hasonlók... -
#1326 hát ez tényleg kib...ott jó rész volt!!! -
#1325 nekem átagban 172.6 kB/s-al jött le 55 perc alatt.....persze máshonnan :) -
dXter #1324 :S nekem 270nel jött a koleszos neten átlagosan, de most ez lassúnak számított...de azért 1MB/seccel seedelek :D