5447
-
#1443 legközelebb írd előre légyszí, hogy az előzetesből spoilerezel, és nem a legutóbbi részből (mivel még ahhoz is használjuk a spoiler tag-eket)!
thx -
#1442 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Siman:D Azért nem lenne olyan egyszerű dexternek kinyirni miguelt a pozicioja miatt, a skinner viszont csak a holvan freebo kérdés miatt izgult rá dex-re, siman kidumalhatja magat, sőt meg is mutathatja hova temette:D -
#1441 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már előre várom ezt a jelenetet a következő részben:
Skinner: -Azt hallottam te tudod hol van Freebo. Beszélj!
Dex halál nyugodtan: -Sry, megöltem.
Skinner. WTF??? :DD -
#1440 az butaság. :D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!te ha te lennél dexter és elrabolnának aztán te még megkérnéd hogy öjje le a másikat? hátén egyből megnyuznám amiután elszabadult akezem :D -
#1439 Szerintem meg SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!xDDexter ráveszi a skinnert hogy ölje meg miguelt, ő meg megöli a skinnert utánna -
#1438 ahogy szokta :D -
#1437 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az nem kérdés, csak hogy fogja majd véghezvinni... :P -
#1436 hátmilenne?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lekaszabol midnenkit :D
de ya. ez a rész is yóvolt. -
#1435 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na, most már tudjuk miről beszélgetett Miguel a Skinerrel az örsön... :o Kemény rész volt, beindult durván a dolog, az vicces volt mikor elküldte Dex Miguelt a mosodába xD. Kiváncsi leszek mi lesz itt a végén Dexterrel a Skinerrel, meg Miguellel... :D
Gregnek amúgy igaza van, ez egy lájtosabb évad, de így is bőben jó... :P -
Dean Winchester #1434 huh ha tudom,hogy a 10.résznek ez a vége megse nézem :S vmi baromi jó -
Dean Winchester #1433 -
#1432 végre, kösz -
Dean Winchester #1431 én is most találtam meg vagyis tették ki!
[URL=http://www.opensubtitles.org/hu/download/sub/3380442]a 10.részhez a szokásos hamarabbi nem "hivatalos" felirat![/URL] -
#1430 Ja és magyar felirat kell:) -
#1429 nem jó:( -
Micsu #1428 http://data.hu/get/915792/acucc.zip.html
-
#1427 10. rész felirata kell:( -
dXter #1426 darkos vagy Darko-s? :D -
zotja #1425 én se nézek tvét...csak nosztalgiáztam egyet..de többet nem fogok :D -
#1424 9.rész hatalmas volt:D vééégre egy igazi Dexter rész, nagyon vártam már ezt a fajta hangulatos részt, fasza, olyan darkos, elborult:D
-
dXter #1423 ..és ezek miatt nem is nézik itthon ennyien. bár nem szoktam rádumálni embereket, de ha a TV lebeszéli a népet, akkor onnan nehéz kampányolni Dexter mellett. (sebaj, engem senki sem tud lebeszélni róla) -
#1422 na, az ilyenek miatt nem nézek egyáltalán TV -t :) -
#1421 mi?? mostmár nem csak levágják a stáblistát, hanem még a történet végére is rápofáznak?
azért ez durva: "jó mostmár megnézted ezt a részt, nézettség megvolt, reklámokat nagyobb haszonnal nyomatjuk feléd; megcsináltál mindent, amit akartunk Tőled, a szórakoztatásod mostmár le van szarva, a lényeg, hogy maradj a következő műsorra is és így hozz még több pénzt nekünk" ...lesújtó -.- -
zotja #1420 multkor néztem a viasat 3 on a dextert és akkora fos volt :D. a műsorok végefelé mindig bemondják mi lesz a következő műsor...de közbe még megy a dexter és pont akkor mondták mikor masuka elég fontos információt közölt és semmit nem lehetett hallani :D:D :D :D -
Egerwin #1419 marha jó rész volt :) -
Dean Winchester #1418 én az első évadban kb a 4.részig nem is naon tetszett :D
de mondom nézem hátha jobb lesz és az 5dik rész volt a holtpont mikortól egyre jobban vártam a következő részeket! -
amugy szeretlek:D végeztünk. :D
dexterz. [feliratot vár, ugyanisőnem szoktanaélkül] -
#1416 Ja akkor félreértettem, sry.
Egyébként én is úgy érzem, hogy az utolsó 3 részre koncentrálódik majdnem az összes izgalom az évadban.
Ilyen szempontból az első volt az etalon. Ott mindig izgatottan vártam a következő részt.
A második évad egy kicsit visszavett, bár ott legalább nyomoztak Dexter után felsőbb szervek, Doakes is rászállt meg Leilaval is kavart. De ott is a végére maradtak az igazi izgalmak. Mindkét évadban megfigyelhető volt, hogy Dexter a "határon mozgott", többször is pengeélen táncolt.
A harmadikban viszont mi történt a 9. részig? Haverkodott Pradoval, esküvőt tervezett, közben meg lesz@rta a városban tevénykedő sorozatgyilkost. Kb ennyi. Biztos durva lesz a vége, már nagyon várom, de remélem nem erre a "csomagra" akarnak beállni a 4. és 5. évadban, és
olyan történetekkel fognak előrukkolni, amik nem csak a végén ütnek, hanem az elejétől a végéig. -
#1415 -
#1414 tenoobszar. mitdumálszmár:| flémelniakarsz. -
#1413 és ki mondta hogy volt?
read it again, tenksz -
#1412 Ebben hol volt a spoiler? (#1408) -
#1411 nem szeretek promokat nézni, és azt se szeretem mikor mások beírják a promos spoilereket
jobb szeretem realtime kapni az adrenalin és meglepetés bombákat :) -
#1410 10.-ben ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... Deb reggeli felüvöltése volt a legnagyobb :D:D:D
"Cocksuck! Motherfuck!" Milyen nőies :))
A skinnerrel meg kíváncsi vagyok hogy mi lesz, azért Dexet nem kell félteni :) -
stupido #1409 Báááááázzzz, egyre jobb :D -
dXter #1408 11.rész előzeteseiből kiderült pár dolog :) -
#1407 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyááád, Dext elkapta a skinner... hujujujj :D mi lesz még itt
LaGuerta meg rájött, hogy Miguel ölte meg Ellent, vagy ha nem is tudja még biztosan, de nagyon erős a gyanúja
nemtom mi lesz Dexterrel, lehet le fog adni egy keveset a súlyából... és nem feltétlen zsírra gondolok :D nembaj amúgy egy kis bőrmegújító radírozás neki sem árt, mert hát mégis csak egy gyilkosról van szó, ne higyje magát mindenhatónak :)
alig várom a jövő hetet :D -
dXter #1406 ha többen azt mondjátok, hogy nem annyira durva, akkor az max azért van, mert a cselekmény logikusan folyik, és a meglepetések száma talán eggyel kevesebb a szokásosnál :) -
Dean Winchester #1405 nemistom melyik rséznél vagy melyik sorinál voltam igy hogy az utolsó 5 résznél azt éreztem,hogy egyre jobb és jobb és jobb volt:D -
#1404 nagyon érződik, hogy egy részre van kihegyezve az egész. természetesen ez az utolsó lesz. persze ez is nagyon jó rész volt, de semmiképp sem a legütősebb
ez az évad szépen beállt egy szintre amit a készítők csuklóból hoznak. jövő heti ennél biztos, hogy durvább lesz, amit a csúcspont követ. ahhoz lehet bekészítek majd egy pelenkát is :)