5447
DexterBanner.jpg
  • precision
    naja, egyre több sorozatnál csúszik a 720p rlz... felháborító :D
  • ProGabe #1162
    még mindig nincsen 720p 03-ból. hát milyen világot élünk, kérem szépen :)
  • Dean Winchester
    a kést azért vitte,hogy eltudjon bánni a kellemetlen emberkével :D
    amúgy elsőnek meglepődött,majd eljátszotta a zavartságot :P
  • threeman
    meglepődött? vagy csak megjátszotta a meglepődést és zavartságot? :P
  • Dean Winchester
    hol a spoiler ? :P
  • Flamer
    lál :D

amugy dexter yóak volt (y)
    de csunyán lebukott.. :D
  • precision
    flém off
    ki kiváncsi rá, hogy ki mennyire tud angolul? senki :P
    a személyeskedés meg privátban is megoldható, ott még meghittebb hangulatban tudjátok egymást szeretni :P
  • Csak77
    Ugyan már!
  • Fenrir
    Beszkenneljem neked gyíkarcú? Esetleg tegyem mellé a repülésműszaki angol nyelvvizsgámat is?

Te már elég sok helyen nemkívánt személy vagy, nem akarsz elhúzni végre az sg-ről? Van elég sok idióta rajtad kívül is, csak a színvonalat rontod.

Nyomorult újreg...
  • GregSB
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már írták előttem, de szerintem is ez volt az okos döntés: Ha otthagyja a helyszínt, elkezdenek megint nyomozni egy sorozatgyilkos után. Sőt, nem is egy új után, hanem a Bay Harbour Butcher után, mert az áldozaton ott voltak a jellegzetes jegyek: vágás az arcon, precíz szúrás a nyakon. Szerinted mennyire kellett ez neki? :)
  • GregSB
    Abban igazad van, hogy egy IGAZI középfokú nyelvvizsgával rendelkező egyénnek simán meg kéne értenie, mert nem nehéz a szövege és érthetően is beszélnek. Igazi középfokú papír = amit még 4-5 éve osztogattak. Manapség olyan embereknek adnak huszadrangú nyelvintézetek ilyen papírt hogy az eszem megáll. Ismerek olyaT aki egy mondatot alig bír összerakni. (akinek nem inge ne vegye magára, nem konkrétan a topicba írókra céloztam, ezt az egyént máshonnan ismerem)
  • tnm #1152
    off
    mondtam már, hogy Te egy kedves ember vagy?
    [tudom, hogy igen :D, csak más topikban]
  • Csak77
    "Amúgy még van is valamelyik fiókban valahol egy középfokú c-m angolból tehát ezzel nincs is gond csak éppen szeretem tudni, hogy nem hallom-e félre az akcentusoktól vagy a szlengtől..."

Kamu, neked nincs semmilyen középfokúd! A sorozat, (ahogy mindegyik) igazi középfokú nyelvizsgával, angol felirattal tökéletesen érthetőnek kellene lennie! Mellesleg ezekkel a sorozatokkal kívánlóan lehet angolul tanulni(elöbb angol felirattal, aztán magyarral, esetleg forditva), de ehez már egy bizonyos intelligencia kell, ami a nem jellemző a feliratokért kuncsorgó egyedekre.
  • tep
    VAN FELIRAT!
  • tnm #1149
    sztem azért maradt a kezében, mert pánikban cselekedett és csak kint tért magához agyilag
  • ProGabe #1148
    ahogy én gondolom:

Dexter látta ki az, csak nem mutatták, amikor kisandított :) szóval látta, hogy az ügyész az, és húzott egy rizikósat, ami bejött neki! ki kellett mennie elé, hiszen nem akarta, hogy bemenjen a garázsba a váratlan vendég, hiszen ott volt egy elkészített helyszín, simán látszik, hogy előre eltervelt gyilkosság. nem hiányzott neki egy újabb bay harbor butcher dolog!
  • precision
    hát nemtom, szal épp végzi a dolgát, meghallja hogy jött valaki, ki sem leskelődött hogy ki az, csak cucc le, és megy ki... de a kést azért viszi :D szal logikátlanul cselekedett most szerintem
    szal látnia kellett volna hogy ki az és annak megfelelően cselekedni... de nem látta, mert kurvára esett az eső, és meg is lepődött mikor meglátta az ügyész fazont
  • threeman

gondolom érezte h lehet vmi ismerős lesz, debra, vagy akárki... mégse mehetett úgy ki, hogy be van öltözve a hentes szerkóba, mégha freebonak vmi haverja is jött volna, mert mi van ha ismerős, vagy teegan anyja vagy vki... már úgy ment ki h előadja majd az önvédelem volt dumát...
  • tep
    ezt én sem értettem
  • precision
    Én azt nem értem, hogy mikor Dexter Freebonál volt és hallotta hogy jön valaki akkor miért ment ki a kezében a véres késsel? Ennél jóval nagyobb óvatosságot szoktunk meg tőle :) És mivel az ujjlenyomata sem volt a késen, akár ott is hagyhatta volna nyugodtan. De amúgy jó rész volt, kezd visszatérni a régi Dexter Feeling :)
  • Dean Winchester
    ez mind szép és részben igaz.
    de hiába tud vki alapfokon angolul,nehéz a nyelvezete a szókincse meg elég bonyolult a dexternek( vagyis a bonyolultságot arra értem,szakszavakat nem nagyon tanulnak az emberek,mind1 végülis ez nem nagyon lényeg)
    én a feliratot azért kérdeztem mert tavaly és azelőtt is hamar votl felirat ,kb 1-2 napon belül de itt már 4 napnál tartunk és nem tudtam mivan :D
    a feliratok.hu -t meg nem szoktam nézni mert most se jött be nekem :(
    a forumjat pláne nem.
    ha vmi hir van a felirattal kapcsolatban akkor vki aki olvassa azt a fórimot akkor bátran beirhatja ide ,és mindeki tudja mi a szitu!
    természetesen igaz ,és egyetértek a sürgetéssel kapcsolatban,nem kell sürgetni senkit,én csupán azért érdeklődtem mert arra gondoltam hogy nincs aki készíti illetve az említett idő miatt (multkor hamrabb kész volt)
    Hogy valaki angolul nézze meg a filmet azért nem alapfokú nyelvtudás kell sztem :) és én most egy filmnél nem tanulni akarok hanem a filmet élvezni
  • ProGabe #1142
    pont erre a reakcióra számítottam. :)

ezért is írtam azt a mondatot! igazság szerint csak rá akartam mutatni arra, hogy milyen, amikor cseszegetek az embert. csak úgy, bele a nagyvilágba, "valami" fórumon

mert ez megy a fórumokon a feliratok "késését" illetően. nem egy feliratkészítő hagyta már abba amiatt, mert folyton cseszegették azzal, hogy mikor lesz már kész. bizony-bizony ők is fórumoznak, legtöbbjük itt, az sg-n is!

kismillió helyen, kismillió ember, kismilliószor leírta már: ingyen csinálják, a saját szabadidejükben. legalább annyit kéne tenni, hogy utánanéz magától az ember, és amikor a megfelelő helyen megtudja, hogy mi a a szitu, nemhogy nem cseszegeti a fordítót, hogy miért nem csinálja gyorsabban, de ha már arra jár megköszönhetné a munkáját! többek között erre is van lehetőség a feliratok.hu fórumán

"szeretem tudni, hogy nem hallom-e félre az akcentusoktól vagy a szlengtől..."

pont erre jó az angol felirat! ha magyar felirattal nézed, soha nem fogsz fejlődni. persze ha ez nem cél, akkor nem szóltam
  • Fenrir
    "angolul pedig soha nem késő elkezdeni tanulni"

Nagyon bírom amikor valaki ezzel jön. Szerinted ha magyarul szeretném nézni akkor nem várnám meg a szinkront?

Amúgy még van is valamelyik fiókban valahol egy középfokú c-m angolból tehát ezzel nincs is gond csak éppen szeretem tudni, hogy nem hallom-e félre az akcentusoktól vagy a szlengtől...
  • ProGabe #1140
    majd lesz! a feliratok.hu pedig a feliratok otthona! ott a fórum, meg lehet nézni mi a helyzet egy-egy sorozat esetében!

a dextert is fordítják! majd kész lesznek vele! (ezt a fórumon pont ma erősítette meg a fordító)

az meg nem mérvadó, hogy a többi sorozathoz kész van. főleg két dolog miatt: az állításod úgy helyes, hogy a többihez képest nincs, amit Te megnéztél, hogy van-e már!

a másik pedig, hogy nem kéne egy prison brake-kel, született feleségekkel, heroes-szal, nem tudom mivel (ezek csak hasraütésszerű példák!) összehasonlítani a dolgot, itt szintén két dolog miatt: amiket felsoroltam, kis túlzással simplified english-t használnak, a dex szövegkörnyezete kicsit komolyabb, nagyobb tudást igényel (még ha minimálisan is, azért nem egy elnök emberei...). a másik, hogy azon sorozatoknak nagyobb a tábora és ebböl következik, tehát jöjjön a lényeg:

jó munkához idő kell! még az igen "alap" nyelvezetű sorozatoknál is hihetetlen, hogy néha mennyire hanyagul fordítanak (nagyon ritkán látok felirattal egy-egy részletet, amikor más nézi a gépen, amit már láttam). ezzel persze nem a feliratkészítőket szapulom, hanem a népet, mert KÖVETELI, hogy egyből legyen felirat.

nem igaz, hogy nem tudtok egy kicsit türelmesebbek lenni! angolul pedig soha nem késő elkezdeni tanulni
  • Fenrir
    Én is a hosszúpuskát néztem és ott még nem volt, azért kérdeztem.
  • Dean Winchester
    ez az oldal nemjo !
    a hosszupuskan nézem és ott még mindig nincs fent magyar felirat :(
    a héten kijött többi sorozathoz viszont van,nem értem...
  • ProGabe #1137
    nézd meg magad!
  • Fenrir
    Van már felirat?
  • ProGabe #1135
    nagyon jó rész volt! tele ütős beszólásokkal, félmondatokkal, poénnal! durva lesz ez az évad is, az biztos!
  • tep
    ááá, kezd bonyolódni a dolog :)
  • Bulykin
    -.-
  • zotja
    jóvan ülsz!
  • Dean Winchester
    jaja én is azt kérdem :D
    a prison breakhez már van és azt 1 nappal később adták műsoron,ne már hogy a terminatorhoz is hamarabb lesz mint a dexterhez :(
  • ProGabe #1130
    pont emiatt nem lesz, mert megkérdezted!
  • zotja
    felirat lesz a 2. részhez?
  • GregSB
    Ma van, de amerikában és este. Magyar idő szerint jó ha holnap hajnalban kikerül a netre, de inkább délelőtt.
  • kirol
    Ó, ma van Dexter?
    Eddig is vasárnaponként volt?
  • tep
    kell egy kis rekám :)
  • Bulykin
    A Dexter forgatásán majdnem tragédia történt, amikor is az egyik színész a kellékkés helyett igazit kapott fel és megpróbálta szíven szúrni a kaszkadőrt, akin ráadásul védőfelszerelés sem volt, mindössze egy kis lemezke térítette el a kést, amit még kellékkel is ritkán szoktak eltalálni a színészek.
  • II Rocky II
    ok,én ezt láttam :) majd kiderül mikor lessz :D