Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem azzal van gond, h nem tudom eldönteni meik verziót töltsem (ha letöltöm és nem hozzá készül felirat, hát letöltöm a másikat 😄 torrentrõl kb. fél óra 😉) hanem én már nézni akarom!! 😄

1ébként feliratok.hu-n a 4. ep. is fordítás alatt van, de a hosszupsukán már rég fennvan az is magyarban, szal azt kell figyelni 😊

Feliratok kicsit nehézkesen készülnek mert remélhetõleg csak ideiglenesen, de nem annyira felkapott sorozat még mint pl. a Prison Break vagy a Lost ezért nem fektetnek akkora energiákat a fordításba. Amúgy nyugodtan töltsd csak le a NoTV-s változatot, ahhoz szinte biztos, hogy lesz felirat...elõbb vagy utóbb. 😉

infidel

Az jó! 😊 Az lenne az igazán jó, ha kijönne Mo.-n is, az elsõ évad, persze 😊

1ébként kb. mikorra szokott elkészülni az új részhez a magyar felirat?
Mert már nagyon érdekel a folytatás, és amíg nincs hozzá felirat, se le nem töltöm, se meg nem nézem 😞

"VAN ISTEN És meglátogatta Showtime-ékat. Aztán gyorsan rájuk is parancsolt, hogy az évad eddigi könnyedén top5-ben elhelyzekedõ sorozatát mégse hagyják már lógva, mert õ is nézné. Azaz a Showtime belenyúlt egy tuti minõségi sorozatba, ami országoson nem is mehetne, de ki a fenét érdekel.

A lényeg: Dexter második évad megrendelve!

infidel

threeman
helyes. már van valami portugál felirat az új részhez, szal idõzítéssel nem kell bohóckodni, remélem hamar kijön az angol felirat..

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

quack
jeee, berendelték a 2. évadot <#worship>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

de azt már nem tom módosítani nem vagyok házigazda 😛

threeman
szerintem ahova beírtad, hogy "avagy sorozat a sorozatgyilkos gyilkos sorozatgyilkosról", oda beraksz egy ilyet: (IMG)http://dexter-fansite.extra.hu/DEXTER.jpg(/IMG) csak sima zárójel helyett szögletes [/im]
de nemtom pontosan, énse csináltam ilyet még sose

akkor nekem kéne beraknom ? berakom,csak mondjátok meg hogyan kell 😛

Jóak lett !!!

infidel

mucsácsó
hú, ez nagyon nagy banner lett 😉
threeman
ezt nem rakja be az illetékes topiklogónak? 😊

meg ezt a http://dexter-fansite.extra.hu címet is berakhatná 😛 most töltöm fel a 2. részt felirattal együtt

Maak
láttam, onnan szedtem le elõször de láttam hogy tördelésre vár...mondom leszedem hátha csak elfelejtették kijavítani és már jó...utána jöttem ide és akkor látom mi a pálya...csak egy bajom van...fél 9-re érek haza és vár rám 2 dex 1 heroes 1 pb és egy jericho...sok lesz sok lesz😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Azt azért hozzátenném a feliratok nem az én érdemem!! Solmyr készítette õket és a hosszupuska-n fent is vannak, én csak apróbb hibajavításokat hajtottam végre rajtuk!

infidel

Maak
ohohoooo, nem reménykedtem két új feliratban így csütörtök reggel, napersze azok után, hogy a második részhez meddig kellett várni rá😄...köszi srácok

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

mucsácsó
köszönöm! 😊
Nincs mit, bár még ezek sem tökéletesek...picit javítgattam rajtuk, már amit észrevettem. De azért abszolút élvezhetõ mind2. ^^

infidel

threeman
köszi

Akinek kell!
dexter.s01e03.hdtv.xvid-notv.srt --> www.sendspace.com/file/v8onoy

dexter.s01e04.hdtv.xvid-notv..srt --> www.sendspace.com/file/x0oyme

infidel

Nagyon szépen köszi srácok!!! 😊

infidel

Calver
I didn't. I was at the swap meet. - Nem is, épp a bolhapiacon jártam.

kb

threeman
to go out of one's way = nem restelli a fáradtságot
szal mondjuk:
jé, dex nem kellett volna fáradoznod

a "swap meet" meg valami kiárusítás lehet

Szóval, hogy a szövegkörnyezet is meglegyen:
"393
00:22:56,180 --> 00:22:58,090
Egy kaktusz.

394
00:22:58,090 --> 00:23:00,650
Évente csak háromszor kell öntöznöd.

395
00:23:01,570 --> 00:23:03,830
Gee, dex, you didn't have to go out of your way.

396
00:23:03,830 --> 00:23:05,680
I didn't. I was at the swap meet.

397
00:23:07,600 --> 00:23:10,760
Szóval, van hír a mi kis fagyos barátunkról?"

infidel

Calver
mond h melyik mondat nem megy, ráhesszelek

Igggen jóóó!!!😄
Több szem többet lát. 😄 Már ki is javítottam a hibát, mint ahogy a több helyen le nem fordított, illetve csillagozott részeket is pótoltam(2 mondatot kivéve amivel nem boldogulok, és amint látom a készítõ sem boldogult.) és az S1E04 68. bejegyzésében is idõzítés lemaradása volt a hiba azt is javítottam.De azért ezt még átnézem mert még szerintem lesz benne hiba...

infidel

Calver
Bingó! az 501-edik bejegyzésnél a kedves készítõ lehagyta az idõzítést <#nyes>

Hát én sem, viszont az az érdekes, hogy megnéztem ezzel a felirattal az epizódot és nem észleltem semmiféle hibát, tehát korrektul mûködik, csak hát az a 3 hibaüzi amit le kell ok-ozni... :S

infidel

Calver
belenéztem a feliratba amit küldtél, és hogy õszinte legyek fogalmam sincs mi lehet a gáz, a 2068. sor meg gõzöm sincs h melyik...

Calver
nyisd meg notepaddel feliratot és töröld ki az utsó sorokban lévõ cuccokat (linkek, stb). látni fogod, ezért ír hibát.

Leszedtem a hosszupuskáról a 3.-4. rész magyar feliratát de mind a kettõ indításkor "syntax error in line -egy szám-" hibaüzenetet dob 2-3x és utána elindul a film feliratostul és abszolút nézhetõen.Csak külalak beli és helyesírási hibákat találtam benne de a fodrítás és az idõzítés is rendben van. Bsplayer 2.1-et használok de mások is belökték a hibaüzenetet. Szerintetek mi lehet a hiba?

infidel

quack
ez a sorozat kurvajó <#worship>
5. részhez angol felirat van valahol?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Nick01
hi ,valaki el tudja küldeni a dexter 101-es feliratot? , a hosszupuskán nincs ,a feliratok.hu-n a "file nem található" :S
[email protected]

Láttam én is, csak írják, hogy még tördelésre van szükség... Viszont én feliratba nem nyúlok bele mert el vagyok átkozva, nekem még soha semmi nem sikerült helyesírási hiba kijavításán kívül.. 😄😄😄

infidel

threeman
hosszupuska.sytes.net-en már a 3-as + 4-eshez is van magyar felirat!!!!

Calver
valami barbár úgy rippelte az 5. részt h levágta a fõcím elejét... <#rinya>

mininova-ról pik-pak le lehet szedni ezt a kyr verziót is, ahogy elnéztem innentõl meg NoTV verziók jönnek...

infidel

threeman
ha az angol jó.. 😊 csak átírtam

Maak
még idõben 😄...remélem az én verziómhoz is jó az idõzítés...

threeman
ezt a másik szedd, ha még nem futottál haza 😊
több helyen asszem nem nyúltam mellé, de még le kell csekkolni...

threeman
jaja, közben leesett 😊
felszín alatt fekszenek lett belõle, de a te változatod talánjobb

threeman
ja ott mellényúltam 😄
http://www.sendspace.com/file/e5o4tw
itt a jó ^^^^^^^^^^^^

Maak
köszi köszi...töttöm hamar mert futok haza mindjárt 😊

ProGabe
"a felszín alatt maradnak" vagy mondjuk "a felszín alá bújnak"
vagy mittomén,valami igazán magyarosat találj,a lényeg hogy

a lie nem csak hazugságot jelent hé!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

threeman
felirat: dexter.102.hdtv.xvid-kyr.srt
http://www.sendspace.com/file/2r4ohh
még nem ellenõriztem le, hülye ftp-re meg valamiért nem akart felmenni...
ja, angol lapján nyomtam, a legvégén van egy mondat ami nem teljesen világos, lehet kicsit mellényúltam 😊 de majd nemsokára kiderül, rákérdeztem egy profinál 😊 aztán tökéletesítem ha kell...

dexter.s01e05.hdtv.xvid-notv. már tölthetõ !!! 😉

infidel

Gondolom angol alapján hiszen írta is, hogy a kyr verzióhoz csinálja, ha meg az angolt fordítja akkor nem igazán kell szórakozni az idõzítéssel sem. Szerintem az egyszerûbbik utat választotta. 😉

infidel

Maak
amúgy az angol felirat alapján forditod vagy hallomásból? Csak mert van felirat...

threeman
nekünk nincs szünet sajna, kinek kell szünet?! pf... :/ szal most lesz egy órám.., de 3-ra meglesz..

Maak
csak nyugodtan😊...de ha tudod délután 3-ig tedd fel légyszi...holnap nem leszek netközelben és már alig várom a második részt 😄