Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1ébként feliratok.hu-n a 4. ep. is fordítás alatt van, de a hosszupsukán már rég fennvan az is magyarban, szal azt kell figyelni 😊
infidel
1ébként kb. mikorra szokott elkészülni az új részhez a magyar felirat?
Mert már nagyon érdekel a folytatás, és amíg nincs hozzá felirat, se le nem töltöm, se meg nem nézem 😞
A lényeg: Dexter második évad megrendelve!
infidel
"The trees move. Do you not see it?"
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
de nemtom pontosan, énse csináltam ilyet még sose
infidel
meg ezt a http://dexter-fansite.extra.hu címet is berakhatná 😛 most töltöm fel a 2. részt felirattal együtt
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
infidel
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
infidel
dexter.s01e03.hdtv.xvid-notv.srt --> www.sendspace.com/file/v8onoy
dexter.s01e04.hdtv.xvid-notv.
infidel
infidel
kb
szal mondjuk:
jé, dex nem kellett volna fáradoznod
a "swap meet" meg valami kiárusítás lehet
"393
00:22:56,180 --> 00:22:58,090
Egy kaktusz.
394
00:22:58,090 --> 00:23:00,650
Évente csak háromszor kell öntöznöd.
395
00:23:01,570 --> 00:23:03,830
Gee, dex, you didn't have to go out of your way.
396
00:23:03,830 --> 00:23:05,680
I didn't. I was at the swap meet.
397
00:23:07,600 --> 00:23:10,760
Szóval, van hír a mi kis fagyos barátunkról?"
infidel
Több szem többet lát. 😄 Már ki is javítottam a hibát, mint ahogy a több helyen le nem fordított, illetve csillagozott részeket is pótoltam(2 mondatot kivéve amivel nem boldogulok, és amint látom a készítõ sem boldogult.) és az S1E04 68. bejegyzésében is idõzítés lemaradása volt a hiba azt is javítottam.De azért ezt még átnézem mert még szerintem lesz benne hiba...
infidel
infidel
infidel
5. részhez angol felirat van valahol?
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
[email protected]
infidel
infidel
több helyen asszem nem nyúltam mellé, de még le kell csekkolni...
vagy mittomén,valami igazán magyarosat találj,a lényeg hogy
a lie nem csak hazugságot jelent hé!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://www.sendspace.com/file/2r4ohh
még nem ellenõriztem le, hülye ftp-re meg valamiért nem akart felmenni...
ja, angol lapján nyomtam, a legvégén van egy mondat ami nem teljesen világos, lehet kicsit mellényúltam 😊 de majd nemsokára kiderül, rákérdeztem egy profinál 😊 aztán tökéletesítem ha kell...
infidel
infidel