5447
-
Igazamvan #1203 Valahogy nem akar beindulni ez a szezon. Dexter vásárol, főz és kefél. A monológjai pedig már nem ütnek, folyton önmagát ismételi. Unalmassá vált. Ráadásul sehol egy méltó ellenfél. Az első évadban volt a bátyó meg az örmi. A másodikban az őrült tyúk, az FBI nagymenő és az örmi. Dextert több oldalról is veszély fenyegette. A harmadik évadban fenyegetésként eddig csak az erős floridai napsütés van. Vigyázz Dexter, használj több napolajat! -
Dean Winchester #1202 gondolunk az ártatlan olyan nézőkre akik nem látták ezt a részt és nehogy egy poén lőjjünk le mint pl. ************ :D -
#1201 de a _lehet_ az sztem nem spoiler.
egyébként ha már, akkor mki írja oda aláírásába, hogy:
"Nyomokban spoiler-t tartalmazhat."
xD -
#1200 mert spoilereket is tartalmaz(hat), azért :) -
#1199 miért spolierben spekuláltok?? :D -
Dean Winchester #1198 kizárt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de naon gyanusan néz az informátor az anton :D
dexter sztem felfogja darabolni pradot is,volt egy ilyen gyanúm de az ing átadása meglepett
amúgy jó rész volt ezi is :) -
#1197 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet :D :D -
#1196 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy lehet, hogy maga az informátor és Deb megint kifogott egy sorozatgyilkost -
#1195 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már most kezdek agyalni, hogy ki lehet a bőrlenyúzós gyilkos... abban biztos vagyok, hogy valami ismerős ember lesz, szal már láttuk az arcát... tán az ügyész lenne a legkézenfekvőbb, de nem hiszem, hogy a készítők ennyire kiszámítható dolgot raktak be. Az új srácra is terelődik a gyanu, hogy az informátora nagyon titkolózik róla... de őt se hiszem gyilkosnak.
Ami fura volt, hogy Dexter kezd 'rakoncátlankodni', most ölt először olyan embert aki nem ölt embert (ezt jól megmondtam :)) -
Dean Winchester #1194 ha voltál volna a múlthéten akkor tudnád,hogy kb csütörtök este tudod élvezni a vasárnap(hétfői) adást :D
a lényeg mindig 1 hét múlva nézed így is úgy is :) -
#1193 az mindig később készül el
holnap ilyenkor már tuti lesz az is -
#1192 Én nem látom a 720p-set! :( -
#1191 Elkészült. -
#1190 Na jó, én a 3x03-ra gondoltam, hány nap alatt készül el kb? -
#1189 dehogynem
hosszupuska -
#1188 Már nem készítenek ehhez az évadhoz magyar feliratot?
-
Dean Winchester #1187 igaz nem volt spoiler persze :D
csak arra utaltam,hogy vártam a sorozatban mikor fog akkor lebukni,és mikor boncolt már vártam hogy na most fog jönni vki és lám jött is!
részben spoiler részben nem :D
mind1,hanyagoljuk a témát ;) -
#1186 én sem szeretem a spoilert, 1-2 napig én is használni szoktam a spoiler makrót
de ez tényleg nem volt spoiler. egyáltalán nem. lásd tnm érvelését, igaza van :) -
#1185 mondjuk azért nem bukott le. szvsz az nem spoiler(=szórakozást elrontó), hogyha valamit akkor értesz meg, amikor látod.
pl. nem tudtad előre, hogy: nah, most fog jönni vki. meg gondolom arra se gondoltál, hogy lebukik mint sorozatgyilkos és a további részek arról szólnak hogy vár halálsoron (amíg ugyanoda nem kerül a kitetovált felsőtestű építész öccse, hogy kihozza).
de nem akarom hevíteni itt tovább az indulatokat -
Dean Winchester #1184 dexter lebukott--->elolvastam és egyből ara gondoltam,hogy az egyik áldozat boncolása közben bukott le
szvsz épp jóra gondoltam mint utólag kiderült :S
de nem azt kérjük hogy 10 napig spoilerezzen vki hanem azt hogy kb 2 napig ,de jó nekem8 úgy írtok spoilereket ahogyakartok én ilyen marhaságon nem vitatkozok :S
-
#1183 2008-Oct-19 Dexter 03x04 All In The Family
2008-Oct-26 Dexter 03x05 Turning Biminese
2008-Nov-02 Dexter 03x06 Si Se Puede
2008-Nov-09 Dexter 03x07 Easy As Pie
2008-Nov-16 Dexter 03x08 The Damage A Man Can Do
2008-Nov-23 Dexter 03x09 About Last Night
2008-Nov-30 Dexter 03x10 Go Your Own Way
2008-Dec-07 Dexter 03x11 I Had a Dream -
#1182 sry.
csak nem tudom mértkell fojton mindenütt beugatni hogy "nemtudod használni a szpojlert+!!!?M?" amikor rohattul nem volt szpojler. na.
ennyi. :D -
#1181 ja oké, csak annyira össze-vissza írt, hogy igazság szerint nem sikerült magyarra fordítanom... -
irónia mond vmit? :) mint fogalom :)
ez egyik részben sem volt, Flamer arra célzott, hogy csupán ennyiből hogy Dexter lebukott _akár_ erre is lehetne gondoni... vagy bármi másra... _tehát_ nem volt spoiler -
#1179 mi? te most mégis melyik részről beszélsz? :S -
#1178 fav- semmi értelme ennek a totyiknak -
Dean Winchester #1177 jólvan hagyjuk .... -
#1176 demit hogy lebukott? hogy cipőveél ment be ak onyhába feltörölte de mégis megtalálta a nyomait a csaja?:o
hát ezt tényleg szpojlerbe kellett volna tenni.. -
Dean Winchester #1175 a smile-t figyeld és vegyél vissza a stílusodból
(amúgy azért mert van aki még nem látta a legfrisebb részt és jó lenne ha kb 2 napig spoiler nélkül nem irna senki semmi olyat ami az élményt megrontaná) -
#1174 minek. omgdelamavagy. -
#1173 nagyon poénos volt a harmadik rész is....már amennyit értettem belőle :) -
#1172 ez hataaalmaaas volt xD -
#1171 Na én most néztem meg a 2. részt, és ez már az igazi Dexter fílinget hozta.
Valami hihetetlen, hogy mindig az lesz, amitől félek, hogy mi lenne.
Pont azon gondolkodtam, hogy hogy meri ilyen helyen csinálni, ha valaki odamegy mi lesz. Erre tessék. :D Állat.
Remélem a 3x03 720p-hez is mielőbb lesz felirat. -
#1170 teljesen korrekt volt, mindenre gondol az emberünk :) -
#1169 poén volt. végén is, bár kicsit erőltetett, ahogy munkából hazamenet felkapta a tejet a gondoskodó családfő:D -
#1168 bár még nem láttam a 3.-at, én a 2. rész után azért nem mondanám, hogy nem pörög eléggé, nagyon odabaszós rész volt :) -
#1167 na megnéztem. természetesen jó rész volt, igazi Dexter hangulat, jó beszólások, a sztori pöröghetne jobban is, de az előző évad elején is hasonló volt a tempó és mind tudjuk milyen lett a végére :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a pedo meggyilkolása érdekes. most már tényleg a saját útját járja, felnőtt a kis Dexter, nemsokára talán átadja majd a tudását valakinek hiszen egy Mester dolga az, hogy kiképezze az utódját, hogy átadja a tapasztalatát -
#1166 Kint az angol Sub! -
#1165 már van 720p \o/ -
#1164 Sziasztok!
Angol felirat nincs kint valahol? Előre is thx...