Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Hát igen, a pasija nem kicsit gyanús <#mf2>#mf2>
www.ydy.com/bbs
ha tudsz sárgául keress ott, én nem találtam
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
MadWolf#11626
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MadWolf#11626
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
infidel
MadWolf#11626
Még nem láttam a 8. részt de olvastam az Amerikai Pszicho könyvet így egyértelmûen sok a hasonlóság Bateman és Dexter között. (A film csak a felszínt karcolgatta.)
a hozzászólás így szólt volna:
"fordítók, mindjárt felhajítom feliratok.hu-ra 8. rész idõzítését, találtam egy lengyel feliratot"
szóval aki akarja, annak már csak fordítani kell, idõzítés megvan
btw, aki látta nyolcadik részt már az hesszeljen ide, érteni fogja miért
Eddig 6 részt láttam ebböl tegnap este zsinórba 4-et (megfogott na...)
Vajon a Patrick Bateman (Amerikai Pszicho) álnév (Matuska Számítógépén) véletlen???
SZvSz van néhány hasonló jellemábrázolási aspektus, viselkedésforma vagy a monologizálás ami párhuzamot von a két serial killer között.
amúgy jó, okés, én csak említettem, szóval nem mondtam, hogy szarabb a dex.. 😊
szvsz azért nem üti a õket, de azért lazán nyomaiban van a két sorinak...fõleg a PB-nek, ami talán a 2. szezonja miatt már annyira nem is jó...
de Heroes-t...na azt semmi sori nem veri 😉
egyébként Dexter rula, és az a jó, hogy tutira lesz 2. évad, szóval attól nem kell félnünk, hogy nem lesz majd 😊
infidel
amúgy az 1x07-et már tegnap elkezdte G4B!, szóval az foglalva van már 😊
de köztudott, hogy már az 1x09-nél tartunk tegnap óta...
csak itt az a gáz tudod, hogy nincsen angol felirat hozzá, csak nagyon lassan készítenek 😞
szóval ez az emberek szemében nem egy pb, vagy heroes, hogy pár órán belül csinálnak is rögtön angol feliratot hozzá...dehát ez van, örüljünk hogy egyáltán tudjuk nézni magyar felirattal =/
de azért nem lenne rossz ötlet 😊
Jah, a fánkos naon kira 😄
Ez mekkora beszólás... 😄
infidel
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Jó lenne már az e05-höz felirat... :S
infidel