5447
-
#1563 az hasonló dexterhez? -
#1562 és íme a nap, amikor nincs új rész
na nem baj, hamarosan folytatódik a Nip/Tuck :) -
#1561 loál:D micsoda flém:D! -
Micsu #1560 várd már meg a következő epizódot és utána okoskodj hülye úr, kb saját magad flameled be annyira lenn vagy -
CUCLI #1559 "nyakkendőt azt megtanultam kötni^_^"
dettó :) -
#1558 :D -
#1557 hát nem estem hanyatt ettől az évadzárótól, de nyakkendőt azt megtanultam kötni^_^ -
#1556 kimondták: "a könnyebb utat választotta". tehát ők azt hiszik, hogy öngyilkos lett -
#1555 mondjuk az nekem is fura volt hogy le se szarták hogy honnan és hogyan esett le a skinner onnan fentről :) -
#1554 Dex dolgozott a frebo ügyön és a skinner által meggyilkolt Miguel még halála előtt ezt az információt kipötyöghette volna a skinnernek. Dex története lehetett volna ez is. De ez biztosabb, sztem. Senki nem kérdez semmit -egyelőre. -
hamary #1553 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még mindig nem értem miért lenne "ratyiság" . Nem hiszem, hogy egy bűnöző rögtön a vérelemzőt akarná elrabolni, akkor inkább valamelyik rendőrt ( ráadásul nem nagyon ismerhetik az ilyen belső dolgozókat... ) -
#1552 szerintem Deb elsőként arra fog rájönni, hogy Dex mit látott kiskorában, s hogy a tesója a jeges..hogy ebből mit hoz ki... -
Dean Winchester #1551 jólvan nah,télleg igazatok van...
debra most kezdett el szaglászni és ja jó téma,hogy rájön dex sötét multjara és jelenére.... -
#1550 sztem a "karambol" egyébként is jó sok mindenét összetörte, is ilyen közel a két esemény akár egynek is látszik egy halottkémnek. mellesleg zsaruk úgy látták, hogy ugrott, szal ilyenkor lehet nem is vizsgálják a halál okát: hemzsegtek a hivatásos tanuk. -
#1549 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mermérne? van izma.. nem kis szargyerek. azhogy meg kiszabadul, megis vágja a csicska (tehát Dex nem túl penge..) és aztán sikerült felülkerekedni simán elképzelhető..
és akkor mivan? ugyis mindenki azon izgulna hogy hú de yó hogy túlélte és őt nem szeletelték fel.. nem azon hogy "hú dex hogy tuttad eltörni anyakát?:O"
amugymeg.. megfigyeltétek hogy kitörte a nyakát? ÉS EZZEL KI FOGLALKOZOTT?
senki.. odadobta a kocsira és ennyi.. megse nézték miért halt meg.. :D ratyiság mondom.. -
cherubim06 #1548 A dark defender pedig valóban létezik ráadásul ez a kizárólag weben közzétett rövid epizódok neve. -
cherubim06 #1547 sőt! -
cherubim06 #1546 szeretem amikor nekem van igazam hehe
-
#1545 Nekem valahogy úgy jön át hogy, a passenger az utazó, főnévként, míg a passanger az utazó, mint ige, valaki éppen utazik. Magyarban ugye a csodálatos melléknévi igenévvel el van intézve ez:D -
#1544 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem sem lett volna gond abból hogy miért pont őt rabolta el... Ahogy Flamer is írta dolgozott a Freebo ügyön mint vérelemző + a legjobb haverját, Miguelt is elrabolta ugye a Skinner (haha).
Talán azt lett volna necces kimagyarázni, hogy hogy a fenébe tudta megölni egyedül a skinnert, fogságban. (senki nem nézi ki belőle a kapitányságon hogy a puszta kezével ölni tunda) + Rita is frászt kapott volna hogy pont az esküvő napján rabolják el őt, + meg kellett volna játszania azt is hogy lelkileg mennyire megvisete ez a dolog, szal betett volna a házasság-kötésnek. -
#1543 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez egy nagy baromság.. :D azért kapta el őt mert köze van a nyomozáshoz.. rendőr.. belső infokat tudhat meg a kis hugától aki éppen ZSARU.
ráadásul ő a vérnyom elemző folyton bssza a csőrét..
vajon kinek hinnének? egy "zsarunak" (Dexter) vagy a nyuzónak aki amugyis épp halott mivel Dexter önvédelemből megölte?
szerintem ratyi volt ez .. -
#1542 dark defenderként nevezhetjük, amiatt hogy "az utca védelmezője" stb...
dark passanger pedig maga a sötét oldala, ahogy a könyvekben hívják, mintha kb skizo lenne... -
#1541 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!senki nem tudta hogy Dextert elrabolta a Skinner, és valszeg Dexter sem akarta, hogy megtudják, mert akkor rá terelődött volna a figyelem, hogy miért is pont őt rabolta el a skinner... ezért is kamuzta azt, hogy balesete volt -
#1540 Na utánna néztem mert már zavart:
Passanger meg a passenger is helyes.
Gondolom az egyiket az amcsi angolban használják a másikat meg a britben :) -
#1539 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nemértme amugy minek kelett elmenekülnie a zsaruk elől amikor ottvolt a nyúzónál.. simán mondhatta volna hogy sikerült elszabadulni és önvédelemből kinyirta.. és akor a gecy nem pofázott volna őmeg azt kamuzik amit akar.. ő volt a vérelemző az ügyekbe meg minden.. elrabolt őtis a köcsög és ennyi.. nem értme minek menekült el.. -
cherubim06 #1538 [URL=http://en.wikipedia.org/wiki/Dexter_Morgan#Dexter.27s_personality_and_sociopathy]Passenger lesz az mégis...nem "a"-val és nem "defender"[/URL]
"Dexter Morgan is driven to kill to satisfy an inner voice he calls "the Dark Passenger." When that voice can no longer be ignored, he "lets the Dark Passenger do the driving." -
#1537 dark defender nem? -
#1536 gondolom ahogyan eddig is, ősszel... :S
nem baj, van dexter kívűl is jópár sori, amit érdemes megnézni addig... :P -
#1535 *passanger -
#1534 Gyerek megszületik + debra szaglászik a múltja körül + ki kell elégítenie a Dark passenger igényeit is.
Lesz téma bőven a 4. évadra :) -
#1533 de mikor lesz a 4. évad? -
hamary #1532 Szerintem is valami ilyesmi lesz. Az biztos, hogy izgi lesz. -
#1531 Hogy lenne az a skinner vére már? Gondolkozz már egy kicsit... :D Ez a téma le van zárva, inkább az lesz amit tnm mond, a kis húga fog majd körülötte szaglászni... :P -
#1530 hálás köszönet.
de maugy szintén nem erre gondoltam. atw.hu / extra.hu / uw.hu ? senkinek nincs? nem is értem mért nem ilyen helyekre rakják az emberek a feliratokat mért ilyen szar ingynees feltöltö szarokra ahol várni kell másodperceket.. :| [életnagygondjaivalküzd] -
#1529 olyan sűrűn és olyan folyósan, az tuti saját.
egyébként sztem sem vszínű, hogy skinner és dexter kapcsolatával viszik tovább a következő évadot. valószínűbb, hogy Deb kezi el majd beérni Dexter a tudott titkok számában és ez Dex-nek egyre több problémát okoz majd. én nagyon remélem, hogy testvér hajtóvadászat lesz jövőre. :)
minden páros évadban Dex a halálsor felé tart:D -
#1528 mmm -
#1527 vbalakide e12 feliratát nem tudná valahova felrakni? netán free tárhelyre? nem értem miért adatan van minden :| -
Dean Winchester #1526 na megnéztem és tetszett fasza rész volt ez is!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a skinner kiiktatását kicsit másképp képzeltem el,de jó volt ez így ahogy volt!
a végén dex kezéről a neje ruhájára cseppent a vér lehet,hogy a vér az a skinner vére? és ebből lesz vmi bonyodalom? a helyszínen lehet,hogy találnak szövetmintat dextertől? van pár kérdés :D
-
Dean Winchester #1525 hát a végén azt irtak:
new season coming 2009
szal most én is megkérdem szeptember vagy jövőre?
szerk:
jövőre már 2009,szal nem szóltam semmit :) -
#1524 A(z) dlp2.data.hu helyen lévő kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol.