Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyenlõre vagjuk pl a torat.amit te akartal irni az egyelore es egesz mast jelent.
/nyelvtan off
on
snake oltott a junkie-n en jot mosolyogtam :
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
1.rész - kiábrándító, felháborító, szörnyû ...
2.rész - kiábrándító, felháborító, szörnyû ... mikor jön már le a következõ ? 😊
Nézem... és tetszik ... olyan elvont módon tetszik... egyenlõre még nincs a TOP5-ben ... de ez még változhat 😉
Szerintetek ezt melyik magyar csatorna merné elkezdeni játszani??
én max az HBO-ból nézem ki...de azt nem valószínû...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
"The trees move. Do you not see it?"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Hát nagyon nem az apja, az tény. 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én most néztem végig a teljes szezont és kurvára nem emléxem tárgyalásra, bárra, apagyilkosságra meg pláne. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem is beszélve arról, amit a második részrõl írt (utolsó bekezdés).
Ember, egy sorozatot nézünk mi egyáltalán?
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
Az ominózus jelent a sorozat legelsõ részében volt, mikor még szinte alig tudunk vmit Dexter jellemébõl, viselkedésérõl...
ergo te nem figyelsz ((:
:-O http://www.ashes.hu O-:
Nincs bajom a sorozattal egyelõre, de az ilyen triviális dolgok úgy kizökkentenek. Amcsi odanemfigyelés.
-Követi tovább ugyan úgy és menet közben hívja a kollégákat mobilon, lezárják a kerületet, feltartóztatnak minden ilyen autót, helikopterek lepik el a levegõt, stb...
-Nem követi tovább a csávót, mert nincs kedve és nemis rendõr, de azért még hívja a kollégákat mobilon, lezárják a kerületet, feltartóztatnak minden ilyen autót, helikopterek lepik el a levegõt, stb...
Szal az elsõ epizódban követi ugye a hûtõkocsit, majd a sofõr kiszúrja Dextert, megfordul szép lassan, nyugodtan, majd elhaladva mellette rádobja azt a fejet a kocsira.
KÖNYÖRGÖM!!! ÉS UTÁNA MI TÖRTÉNT???? <#falbav>#falbav>
Tipikus amcsi lámaság, a részletekre b@sznak odafigyelni (tisztelet a kiv-nek).
Mégis, mi történt utána? Dexter miután felvette a fejet, káromkodva merengett a szép lassan távozó teherautó után, aztán megvárta míg az eltûnik és hívta a kollégákat?????
Miért nem ment utána, miért nem kapcsolta le???? Egyértelmû bizonyíték volt a kezében (a fej), a gyanusított pedig ott megy elõtte kb. 25km/h-val.
Ultra-idegesítõ...
"The trees move. Do you not see it?"
Én sem vok benne biztos, de azért reménykedni szabad 😊 ha 4Mbites lesz vagy 6, az is elég 😄
Te bizol a t-online 2-->8-ba ? 😄 szerintem ne eld bele magad.<#awink>#awink>
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az már biztos, h. nézni fogom a 2. évadot, és sztem az is, h. amikor a T-Online megemeli 8Mbitesre a netemet, az egészet leszedem HDban! <#mf2>#mf2>
Aztán meg szerzek Blue-Ray lemezt... nah jó az még nem biztos <#vigyor>#vigyor>
megnéztem épp én is...kegggggyetlen rész!!!! akkora fordulatok vannak, meg a végén is jókis lezáró rész...nagyon nagyon jól összerakták!! 😉
WE LOVE DEXTER! 😉
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
egyébként tényleg a legjobb sorozat idén...sõt én mondanám, hogy számomra ez a legjobb 3-ban benne van úgy összességében...egyszerûen telitalálat