5447
DexterBanner.jpg
  • tep
    ma este 22:05 Dexter 2. évad kezdő rész a Viasat3-on
  • kirol
    Dexter nyomán gyilkoltak Kanadában
    Dexter-kópia
    2008.11.11. 13:12 - sixx
    dexter sorozat bulvár állat

Az a nagy büdös igazság, hogy amekkora a világ állatkertje, és amilyen alacsony az a bizonyos kerítés körülötte, tulajdonképpen csak idő kérdése volt, mikor pattan el valami egy háborodott agyban, és tartja majd valaki követendő példának a Dexter című Showtime-sorozat (itthon a Viasat3 vetíti) szimpatikus sorozatgyilkosának tevékenységét. Stílszerűen Halloweenkor tartóztattak le egy kanadai férfit azért, mert állítólag meggyilkolt valakit - mégpedig úgy, hogy erről forgatókönyvet is írt.

Peter Twitchell, akit a Vancouver Sun nevű napilap internetes kiadása "lelkes Dexter-rajongóként" aposztrofál, egy amatőr filmes, aki forgatókönyvben írta meg a történetet: ebben a rendőrségnál dolgozik (mint Dexter) és éjjel gyilkol (szintén Dexter) első esete például egy olyan férfi, aki rendszeresen csalja a feleségét, így megérdemli a halált. Az illetőt online chat segítségével (amin nőnek adta ki magát) csalta el egy garázsba, és itt véget is ér a történet, mert a holttestre egyelőre nem bukkantak rá - ha olyan alapos munkát végzett, mint a tévésorozat főszereplője, akkor nem is igen lesz meg a (talán) darabokrab szabdalt szerencsétlen.

A sorozat egyik forgatókönyvírója elborzadt a hír hallatán, és sietett kijelenteni, hogy ők egy percig sem akarják Dexter gyilkosságait jó színben feltűntetni, vagy akár követendő példának bemutatni, nem mintha bárki is ezt feltételezte volna róluk: "Dexter egy szörnyeteg, amit csinál az borzasztó, ezt minden normális ember felfogja." A sorozat második évada egyébként tegnap este mutatkozott be a Viasat3 műsorán, képünkön a főszereplő látható, mestersége címere társaságában.

• GregSB
    7. rész:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóval eldőlt, Anton a skinner :DD
  • Dean Winchester
    én nem gondoltam,hiszel láttuk az előzményből hogy egy őr tök véletlen ment be a szobába,és én vártam,hogy segít neki prado! egyálltalán nem gondoltam,hogy feldobja dex-t.
  • tep
    jó volt a 7. rész is, bár kicsit lájtos
  • tep
    Dex férevezette direkt, a rituálét nem akarja megosztani
  • zotja
    háj. na megnéztem a 6. részt. végén Prado milyen lakásban mászkál?
  • zaki
    poén az lenne, ha a Skinner Dex huga, Debra lenne

amúgy kira rész volt a 6., végén tényleg azt hittem, hogy Prado feldobja Dextert... :o
  • Micsu
    engem dexter huga idegesít de gecire, nála kevesebb ellenszenves figurával találkoztam tv sorozatokban
  • Bulykin
    inkább ölje meg, engem úgy idegesít, nemtom miért:D
  • GregSB
    Remélem nem kell majd megölnie Pradot, szimpi figura...
  • tnm #1272
    évad előtt megjelent promó fülbemászó dalában a szöveg:

Got a secret
    Can you keep it?
    Swear this one you'll save
    Better lock it, in your pocket
    Taking this one to the grave
    If I show you then I know you
    Won't tell what I said
    Cause two can keep a secret
    If one of them is dead…
    :D
  • Dean Winchester
    batista összejön a k*varendőrnővel :D
    debra - antonnal
    ez tuti

és bezony dexternek gondja lesz még pradoval sztem.
    soha nem jó ha van egy titkod és elmondod másnak...lsd.:Viszis is addig birt még nem vett be vki a meloba :D
    am fain rész volt,a végén azt hittem,hogy prado meglátja dexter munka közben =D
  • GregSB
    Van egy tútórudim rá hogy az lesz a sorozatgyilkos akivel összejön Debra. Vonzza az ilyeneket :D

Egyébként ha Yukit holtan találják bőrhiányosan akkor tuti az új srcá a gyilkos. De ez télleg túl triviális lenne :)
  • tep
    Yuki :)
  • precision
    igen, de ők túl nyilvánvalóak lennének
    remélem valamivel durvább lesz a megfejtés
  • Shiwo
    akkor kezeket és lábakat is kellene gyüjtenie :)

amúgy üdv mindenkinek, az elmúlt 1,5 hónapban sikerült beérnem a sorozatot :)

tippem szerint vagy az új zsarusrác, aki után szaglászni szeretne az ázsiai csaj vagy ami esélyesebb tán, hogy az informátor, aki most Debrát "füzögeti"
  • tep
    black&white?
    :)
  • Flamer
    teállat:D

#1264: good (y)
  • tep
    magyar felirat a 6-hoz
  • GregSB
    Azt hogy magyarázzák meg normálisan hogy túlélte, amikor a fejét külön találták meg a hullájától? :DDD

Az már Sci-Fi lenne.
  • precision
    hát lehetetlen hogy ő legyen az, azt ami vele történt nem lehet túlélni

de ha mégis ez lenne és normálisan meg tudják magyarázni hogy túlélte akkor az nem lenne gyenge fordulat :D
  • Szolnokboy1
    RÁJÖTTEM!!

Doakes a Skinner!! Összeégett a teste és új bőrt gyűjt magának. Na?

durva lenne, ha bejönne
  • threeman
    Majd most fog sztem,
    hogy így miguellel lenyugodtak...

sztem jó rész volt a mostani is.
    [spoiler]de mostmár tényleg csak a bőrnyúzó maradt ott lebegve kb, szal muszáj abba belevágni :) történet szempontjából[spoiler]
  • GregSB
    Még mindig ott van a relytély hogy ki lehet a bőrnyúzó sorozatgyilkos. Ami nekem a legfurcsább, hogy Dextert egyáltalán nem érdekli ez, nem foglalkozik vele.
  • tep
    hát igen, nekem is a 2. évad az etalon....a lebukás veszélye minden részben ott volt...ezért volt izgalmas
  • Dean Winchester
    nekem tetszik a sorozat ,kicsit most olyan mintha csak élnének az emberkék :D szal nincs főszál mint eddig mindig volt!
  • ProGabe #1256
    igazság szerint egyik rész sem pörgött úgy, mint egy akciófilm, csak úgy emlékszünk rá. az előző évad utolsó két része volt a legtúlfűtöttebb rész mind közül, ez tény, de szerintem csak az emlékeinkben él úgy, hogy "nagyon pörgött"

amúgy jó rész volt, hangulat nagyon jó, halad a sztori is, csak most ugye nincs akkora szarban Dex mint a 2. évadban. meg ugyebár nincs játszótársa sem a bátyó személyében :)
  • tep
    s3e6-nem volt olyan pörgős-izgalmas rész, mint amire számítottunk az előzetesből...de azért nem volt rossz
  • zaki
    Az biztos...
    Most kezdeneka dolgok igazán beindulni...
  • Flamer
    elég gyenge. remélem lesz yobbis.
  • davidka003
    Magyar felirat:

link
  • tep
    magyar
  • 5c0rp330n
    ha az, akkor nem sok újdonság van benne, kedden már volt.. egyébként az 5. rész vége nagyon nem gyenge :)
  • Fenrir
    Angol, nem?
  • tep
    van felirat az ötödikhez
  • kirol
    Hát ez a 3x04 elég üresjárat volt. :(
  • Dean Winchester
    a kövi részt leszedem akkor 720p be is :D kivi vok mennyi különbséget veszek észre.(minőség,hang)
  • tnm #1245
    de még is csak az a jobb, ha ott van, de be tudod zárni a videót, vagy a szemed utolsó megoldásként miközben a füledet a tenyereddel paskolva hangosan mondogatod, hogy "papapapa", mint az, hogy nincs ott... :D

amúgy 720p-nek van értelme egy 17"-os LCD-n, ha olyan a sorozat. szitkomot simán megnézek 400*300-as felbontásban mono hanggal is, ha nincs jobb. egy scifinél viszont igen ajánlott [arról se feledkezzünk el, hogy a 720p jó esetben 5.1, míg a 350MB-s csak stereo]

érdekes, hogy a HR hdtv hogy eltűnt. én régen PB-t abban szedtem -amikor még azt hittem, hogy az évadokat ki fogom írni.
  • Dean Winchester
    valaki irta itt anno ,hogy nem örült annak mikor levágták a sorozat végéről a következő részben mi lessz kis filmecskét :D
    én meg bosszankodtam a multkor hogy pont benne hagyták,én nem szeretem látni ,legyen meglepetés teljes mértékben az egész sorozat!
    felirat akkor péntekre várható ugye?:P