5447
DexterBanner.jpg
  • zaki
    magyar felirat
  • precision
    félek hogy akkora cliffhanger lesz az utsó rész végén hogy tökön fogjuk magunkat szúrni :D
    mazochisták előnyben :D
  • 5c0rp330n
    jaja, hatalmas volt. nem hittem volna, hogy tényleg ilyen hamar lezavarja Dexter a dolgot :) ezután tényleg az utolsó rész jön már? :S
  • dXter
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Két vészterve is volt/van, egyik a skinner, másik az öccse.
    kedvenc mondat: "I killed my brother....I killed yours too"
  • precision
    fuhgecc :D

azért erre nem számítottam, hogy a bachelor party miatt rakták Dexet a csomagtartóba :D Masuka mekkorát kapott, hahah :D
    Azthittem Deb már nem tudja fokozni a fuck szó használatát, de az abso-fucking-lutely után már nem vagyok benne biztos :D
    Miguel utolsó szavai azért elgondolkodtatnak... hogy itt nincs vége... nemtom mi lesz, de vmi olyasmit sejtek, hogy volt vészterve a Skinerrel, és itt most nem Dex megölésére gondolok, mert ugye az a plan A... sztem vmi másnak kell lennie a plan B -nek... vagy lehet nincs is plan B, majd kiderül

legyen már jövőhét :)
  • cassoneitaly
    Ejj, a 11es beb@szta a kertkaput

de már csak 1 rész

mér' nem 24 részes 1 évad...

jövőheti ütni fog, mint a hangszer...
  • tnm #1477
    én darálos vagyok, szal nekem az a jobb, ha mindent minél előbb meg tudok nézni. a nagy szünetben meg nézek mást. most pl. egy Babylon 5 dara van betervezve az ínségesebb időkre, de filmek is már tornyosulnak, a játékokról nem is beszélve.
    szal a nagy szünetekkel nincs bajom. [és még mielőtt valaki beírná, hogy akkor miért nem az évadok végén darálok: írtó nehéz úgy sorozatos híreket olvasni, hogy ne fuss bele spoilerbe.]
  • GregSB
    1 hét múlva kiderül :D

Utánna megint várhatunk majd szeptemberig a 4. évad kezdetéig, az nagyobb szívás lesz mint ez az 1 hét :S
  • Dean Winchester
    de nagy vmi várni még 1-2 hetet avégsőkig.mire lenne jó ha most megtudnád nézni?legalább később fogunk gyötrödni,szenvedni a következő évadig =)
  • tnm #1474
    thx. valami ilyesmit én is láttam, de olyan nagy intervallum volt kiírva, pont a részek listája fölé, hogy azt hittem az minden részre vonatkozik. nem is néztem a kezdeti dátumot.

mindenesetre kár. jó lenne tudni, hogy ez az új Debra szál mennyire hosszú életű...
  • GregSB
    Na szétnéztem a ShowTime honlapján. A Californication évadzárója (12.-es rész): On Demand: Begins 12/07/08

Dexternél az évadzárója (S3E12) On Demand: Begins 12/15/08

Magyarul a Dexternél nem lehet 1 héttel előtte megnézni a részeket.
  • tnm #1472
    én is ezt gondolnám, de Californication 2x12 sincs fenn, pedig már délelőtt tudtam tölteni

gondolom azért mert torrent főleg TV-rip-ekről szokott készülni, on-demand-ról csak nagy ritkán
  • GregSB
    Szerintem ha létezne akkor tuti le lehetne tölteni torrentről...
  • tnm #1470
    mi lol?
  • cherubim06
    az.
  • Flamer
    lol?:D
  • tnm #1467
    Dexter on-demand részeit nem lehet valahonnan letölteni? (egyáltalán Dexter van egy héttel korábban?)

csak mert most sikerült megnéznem Californication finálét is egyből, és ha lenne Dexterből is megnézném a jövőhetit. Csak mert finálé, és nem kellene egy újabb hetet várni következőre.
  • Dean Winchester
    na jólvan úgy döntöttem a héten tuti nem nézem meg ezt a részt,majd jövőhéten egybe a kettőt!Úgyanúgy mint a SN-nél,csak ott az idei év utolsó részei voltak(de folytatják) itt meg a végső uccsó rész lesz.
  • dXter
    oké, a 12.rész csúnyán jónak ígérkezik :D
  • tnm #1464
    3x11-es spoiler
    mostmár Miguel biztos nem, de Skinner még lehet:)

3x11 alapján 4. évadra vonatkozó fejtegetés
    Nagyon remélem, hogy most Deb-bel azt a szálat vezetik fel, amit már nagyon régóta várok. Deb elkezd Dex után nyomozni, bár még maga se tudja. Egy ilyet el tudnék nézni egy évadon át. Főleg, hogy Dex: "I won't kill my sister." igéretet tett.
  • dXter
    nem rossz :DD
  • zaki
    :DDD
  • Shiwo
    eszembe jutott egy 4. verzió..
    Skinner kinyírja Dextert, és a köv évad címe már Miguel lesz
  • dXter
    őőő, bocs, nem akartam spoilerezni, vagyis azt akartam, csak úgy, hogy ne mindenki lássa :S sry

mostmár nem fogom elrontani...

szerintem akkor sem fogja kinyírni, pedig tényleg azt mondta. először Doakes-ot sem úgy akarta eltenni láb alól, hogy megöli.
  • tnm #1459
    he?
    arról beszéltem, hogy egy pici melléütésre, hogy szétesett a hozzászólása.
  • saddi
    10. rész utolsó mondatát hallgasd meg újra ;)
  • tnm #1457
    :-O, mi nem lesz egy kis typo-ból? :D
  • dXter
    megfogadtam, hogy nem tippelgetek, de:
    [spolier] Miguelt nem nyírhatja ki Dexter, ő túl van védve, ezt mondta is a vacsoránál (10.rész), ellenben tálcán felkínálhatja a skinnernek, csak rá kell "beszélnie" valahogy.[/spoiler]

Hajnalban úgyis kiderítem, hogy mi lesz :)
    és remélem az uccsó részre is marad sokminden nyitva, mert az előző évadban kitalálható volt, hogy ketten nem maradhatnak életben..
  • Dean Winchester
    1. fog bejönni :D miguel és a skinner tuti holtan végzi..nem is tudnék mást elképzelni.
    meglepődnék ha vmeik életben maradna =)
  • Shiwo
    tippek a jövőre nézve

1. Dex kinyírja a nyúzot, eltünteti, kinyirja Miguel-t és megnyúzza, hogy a nyúzóra fogják
    2. ráuszítja valahogy Miguel-re a nyúzót, majd miután az megnyúzta azt a majmot, Dex kinyírja
    3. Dex meglép a nyúzótól, kinyírja Miguel-t, a nyúzot meg lecsukatja

persze lehet, hogy tök más megoldása lesz a dolognak :)
  • tep
    most néztem csak meg a 10. részt, iszonyat jó volt
  • dXter
    jóóó :D (a trailer is az...)
  • GregSB
    Tessék.
  • zotja
    ja és vki linkelje már be a 11es rész trélerét pls
  • zotja
    na megnéztem végre... beszarás befosás behuggyozásos rész.. csak kár már csak 2 rész az évadból. MIGEL meg monnyon le
  • Dean Winchester
    de anton és dexter nem egyenlő :D elkezdi majd mesélni dex neki a titkait a skinner összeakar fogni dexel és bumm dex bácsi lesujt :D
  • Flamer
    ahanahan. denem fogja elihnni.. antonnak se hitt.
  • GregSB
    Ezt csak én gondolom hogy lesz a kövi részben, nem volt ilyen az előzetesben...
  • tnm #1445
    jah, lehet.
    akkor elnézést kérek. :$
  • Dean Winchester
    nem a kövi részből spoilerezett :D
    hanem ezt várja előre azaz tippelt egyet:P (legalábbis nekem így jött le)