5447
-
#1483 magyar felirat -
#1482 félek hogy akkora cliffhanger lesz az utsó rész végén hogy tökön fogjuk magunkat szúrni :D
mazochisták előnyben :D -
#1481 jaja, hatalmas volt. nem hittem volna, hogy tényleg ilyen hamar lezavarja Dexter a dolgot :) ezután tényleg az utolsó rész jön már? :S -
dXter #1480 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Két vészterve is volt/van, egyik a skinner, másik az öccse.
kedvenc mondat: "I killed my brother....I killed yours too" -
#1479 fuhgecc :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért erre nem számítottam, hogy a bachelor party miatt rakták Dexet a csomagtartóba :D Masuka mekkorát kapott, hahah :D
Azthittem Deb már nem tudja fokozni a fuck szó használatát, de az abso-fucking-lutely után már nem vagyok benne biztos :D
Miguel utolsó szavai azért elgondolkodtatnak... hogy itt nincs vége... nemtom mi lesz, de vmi olyasmit sejtek, hogy volt vészterve a Skinerrel, és itt most nem Dex megölésére gondolok, mert ugye az a plan A... sztem vmi másnak kell lennie a plan B -nek... vagy lehet nincs is plan B, majd kiderül
legyen már jövőhét :) -
#1478 Ejj, a 11es beb@szta a kertkaput
de már csak 1 rész
mér' nem 24 részes 1 évad...
jövőheti ütni fog, mint a hangszer... -
#1477 én darálos vagyok, szal nekem az a jobb, ha mindent minél előbb meg tudok nézni. a nagy szünetben meg nézek mást. most pl. egy Babylon 5 dara van betervezve az ínségesebb időkre, de filmek is már tornyosulnak, a játékokról nem is beszélve.
szal a nagy szünetekkel nincs bajom. [és még mielőtt valaki beírná, hogy akkor miért nem az évadok végén darálok: írtó nehéz úgy sorozatos híreket olvasni, hogy ne fuss bele spoilerbe.] -
#1476 1 hét múlva kiderül :D
Utánna megint várhatunk majd szeptemberig a 4. évad kezdetéig, az nagyobb szívás lesz mint ez az 1 hét :S -
Dean Winchester #1475 de nagy vmi várni még 1-2 hetet avégsőkig.mire lenne jó ha most megtudnád nézni?legalább később fogunk gyötrödni,szenvedni a következő évadig =) -
#1474 thx. valami ilyesmit én is láttam, de olyan nagy intervallum volt kiírva, pont a részek listája fölé, hogy azt hittem az minden részre vonatkozik. nem is néztem a kezdeti dátumot.
mindenesetre kár. jó lenne tudni, hogy ez az új Debra szál mennyire hosszú életű... -
#1473 Na szétnéztem a ShowTime honlapján. A Californication évadzárója (12.-es rész): On Demand: Begins 12/07/08
Dexternél az évadzárója (S3E12) On Demand: Begins 12/15/08
Magyarul a Dexternél nem lehet 1 héttel előtte megnézni a részeket. -
#1472 én is ezt gondolnám, de Californication 2x12 sincs fenn, pedig már délelőtt tudtam tölteni
gondolom azért mert torrent főleg TV-rip-ekről szokott készülni, on-demand-ról csak nagy ritkán -
#1471 Szerintem ha létezne akkor tuti le lehetne tölteni torrentről... -
#1470 mi lol? -
cherubim06 #1469 az. -
#1468 lol?:D -
#1467 Dexter on-demand részeit nem lehet valahonnan letölteni? (egyáltalán Dexter van egy héttel korábban?)
csak mert most sikerült megnéznem Californication finálét is egyből, és ha lenne Dexterből is megnézném a jövőhetit. Csak mert finálé, és nem kellene egy újabb hetet várni következőre. -
Dean Winchester #1466 na jólvan úgy döntöttem a héten tuti nem nézem meg ezt a részt,majd jövőhéten egybe a kettőt!Úgyanúgy mint a SN-nél,csak ott az idei év utolsó részei voltak(de folytatják) itt meg a végső uccsó rész lesz. -
dXter #1465 oké, a 12.rész csúnyán jónak ígérkezik :D -
#1464 3x11-es spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mostmár Miguel biztos nem, de Skinner még lehet:)
3x11 alapján 4. évadra vonatkozó fejtegetés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon remélem, hogy most Deb-bel azt a szálat vezetik fel, amit már nagyon régóta várok. Deb elkezd Dex után nyomozni, bár még maga se tudja. Egy ilyet el tudnék nézni egy évadon át. Főleg, hogy Dex: "I won't kill my sister." igéretet tett. -
dXter #1463 nem rossz :DD -
#1462 :DDD -
#1461 eszembe jutott egy 4. verzió..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Skinner kinyírja Dextert, és a köv évad címe már Miguel lesz -
dXter #1460 őőő, bocs, nem akartam spoilerezni, vagyis azt akartam, csak úgy, hogy ne mindenki lássa :S sry
mostmár nem fogom elrontani...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem akkor sem fogja kinyírni, pedig tényleg azt mondta. először Doakes-ot sem úgy akarta eltenni láb alól, hogy megöli. -
#1459 he?
arról beszéltem, hogy egy pici melléütésre, hogy szétesett a hozzászólása. -
saddi #1458 10. rész utolsó mondatát hallgasd meg újra ;) -
#1457 :-O, mi nem lesz egy kis typo-ból? :D -
dXter #1456 megfogadtam, hogy nem tippelgetek, de:
[spolier] Miguelt nem nyírhatja ki Dexter, ő túl van védve, ezt mondta is a vacsoránál (10.rész), ellenben tálcán felkínálhatja a skinnernek, csak rá kell "beszélnie" valahogy.[/spoiler]
Hajnalban úgyis kiderítem, hogy mi lesz :)
és remélem az uccsó részre is marad sokminden nyitva, mert az előző évadban kitalálható volt, hogy ketten nem maradhatnak életben.. -
Dean Winchester #1455 1. fog bejönni :D miguel és a skinner tuti holtan végzi..nem is tudnék mást elképzelni.
meglepődnék ha vmeik életben maradna =) -
#1454 tippek a jövőre nézve
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. Dex kinyírja a nyúzot, eltünteti, kinyirja Miguel-t és megnyúzza, hogy a nyúzóra fogják
2. ráuszítja valahogy Miguel-re a nyúzót, majd miután az megnyúzta azt a majmot, Dex kinyírja
3. Dex meglép a nyúzótól, kinyírja Miguel-t, a nyúzot meg lecsukatja
persze lehet, hogy tök más megoldása lesz a dolognak :) -
#1453 most néztem csak meg a 10. részt, iszonyat jó volt -
dXter #1452 jóóó :D (a trailer is az...) -
#1451 Tessék. -
zotja #1450 ja és vki linkelje már be a 11es rész trélerét pls -
zotja #1449 na megnéztem végre... beszarás befosás behuggyozásos rész.. csak kár már csak 2 rész az évadból. MIGEL meg monnyon le -
Dean Winchester #1448 de anton és dexter nem egyenlő :D elkezdi majd mesélni dex neki a titkait a skinner összeakar fogni dexel és bumm dex bácsi lesujt :D -
#1447 ahanahan. denem fogja elihnni.. antonnak se hitt. -
#1446 Ezt csak én gondolom hogy lesz a kövi részben, nem volt ilyen az előzetesben... -
#1445 jah, lehet.
akkor elnézést kérek. :$ -
Dean Winchester #1444 nem a kövi részből spoilerezett :D
hanem ezt várja előre azaz tippelt egyet:P (legalábbis nekem így jött le)