Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is feltûnt, hogy a pilotban egy kicsit máshogy viselkednek bizonyos karakterek. Pl. Laguerta egy maximálisan ellenszenves picsa, aki Dexterre hajt, de a 2. részben már nyoma sincs annak, hogy bárhogyan is vonzódna hozzá...

Cuchulainn
Na végignéztem, és szvsz kibaszott jó! Számomra az idei év legjobb sorozata vitán felül. A fõszereplõ telitalálat volt, a mellékszereplõk is jók, tetszik a több szálon futó cselekmény, ahol mégsem kötnek össze kényszeresen minden eseményt. A sztori pont a kellõ mértékben fordulatos, indig van valami új, váratlan és meglepõ esemény, de nincs az a "mostmivan? ezmostki? eztmércsinálta?" érzése sehol az embernek. Néhol persze kicsit el vannak túlozva dolgok (Dexter és kis barátja is sokszor elég elõvigyázatlanok, így már rég lebuktak volna) de persze nem lehetett minden aprólékos készülõdést megörökíteni, mert akkor elunjuk az életünket. Nagyon jók Dexter belsõ monológjai és visszaemlékezései, igazi komor és bizarr hangulatot adnak az egésznek.
Az egyetlen komolyabb hiba ami engem zavart az Debra viselkedése az elején, néha ritka nagy "butaliba" benyögései vannak, de késõbb szerencsére belejön 😊

Illetve egy dolog nem esett le nekem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most miért is maradt Dexterék igazi apja életben? És a jeges gyilkos miért nem akart vele haverkodni? Elvégre õ is a fia volt nem?

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Huhh, ez a rész (11) naon obab*sz, várom már a feliratot a 12höz!!

Samu, siess!!! <#idiota><#idiota>

nesster
Most néztem meg a 4. részt és nagyon jó! Nem tudom miért nézem mert nem szeretem az ölõs filmeket de ez megfogott talán azért mert érdekel hogy mi lesz ebbõl az egészbõl.

s01ep11-hez hunsub f.hun....
robotnyk
megnéztem a 11est, aztán a 12est is. nagyon jó volt ez az évad, bár a drogos simlis agresszív férj a börtönbõl kavar dolog nem tetszett, a Doakesos szálat nyitva hagyni elég lett volna.
klasszikus, kult-szezon. 8-9 hónap, és újrá nézhetjük. de addig még ezt a szezont elõ fogom venni, az is biztos.
Lobsterman
Huh. hát nagyon jó kis évad volt ez. Remélem a 2. is lesz ilyen jó.
És mekkora volt a szezonzáró utolsó jelenete? Az a törvénytelen vigyor az nagyon odaver.

Én meg azon gondolkozom, hogy várjak-e a 12-es feliratra vagy sem 😊 A metrón hazafelé is a kedvenc sorozatgyilkosom járt a fejemben, rohadtul kíváncsi vagyok a könyvekre, amik alapján készült.

mucsácsó
nha hát akkor majd holnap megnézem tutira 😉
11 alapfoku angol tudással is tökéletesen érthetö angol felirattal...

...vagy angol a 12-höz ^^

infidel

mucsácsó
áhh, de jó lenne egy magyar felirat már a 11-hez 😊
én most végeztem 11-gyel... überbrutál 😊 a könyvekre én is kíváncsi lennék...

z0ty
Nem volt rossz az évadzáró rész (sõt), bár én másra számítottam... Érdekes volt, na. Mint mindegyik rész ID

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Ha valaki talál angol feliratot lol-os s1e12-höz az post-olja please.<#awink>

infidel

óóh nincs magyar? nagykár..talán majd 1szer 😞
Calver
Jeff Lindsay - Darkly Dreaming Dexter
Jeff Lindsay - Dearly Devoted Dexter
ha találsz beszerzési helyet szólj, torrenten csak audiokönyvet találtam, Bp-n lehet be lehet szerezni egy idegennyelvû könyvesboltba de az sok km út lenne amihez lusta vagyok

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
nézd tovább a sorozatot és megtudod...

quack
nem

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Hmm, nekem a könyvvel kapcsolatban van 1 olyan kérdésem, hogy magyarul kijött-e?

quack

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

yaaaa 😄

ok de mondjuk jah :d

1ébként irjátok meg nekem mien könyv alapján készült a sorozat..
azon nyomban beszerzem 😄
#138ban írtam is h. õ az (szidta(to)k is h nem használtam spoilert 😄), csak most is leírtam, nemtökmind1? 😄

érdekes h neked 10.nél lett biztos mivel már a 8as végén kiderül 😄
Hmm, mostmár (a 10. rész után) biztos (nekem legalábbis), hogy Deb pasija a "Jeges" 😊
Amúgy a végén a látomásában ki az a férfi a padlón akit felszeletel az a másik? A nõ az anyja, de akkor a földön az a férje? Vagyis Dexter apja?
De õ meg nemrég halt meg, a 9. részben... Akkor õ ki???

<#vigyor><#vigyor>

Serpa
húú de várom már, h a kedvenc HUN oldalamra felkerüljön a S01pack.

😛

és megérkezett a magyar felirat a Dexter - 1x10 - Seeing Red (HDTV-LOL)hez
(feliratokhu)
JUPIIII! 😄
Calver
omfg, legközelebb nem ülök le részegen gép elé, azt olvastam h "a jézusos fantomkép Dex szemében" és azon filoztam mikor villant be a hatodik részben Jézus arca ugy h tükrözödött Dex szemében, vááá <#nyes>

49:36-nál

Calver
idõben mikor volt az? (perc:másodperc-re belõve kb) baromira nem ugrik be

Szerk.:

A Jézusos fantomkép Dex szemével enyhén brutál volt <#nyes>

Most végeztem a 6. résszel, mekkora király sorozat ez ! Kár hogy alig van idõm nézni <#szomoru1>

Calver
"Harry's first rule was don't get emotionally involved. I think this is why."
csak gondoltam megemlítem a sorozat - szerintem - legnagyobb szövegét <#vigyor1>

Calver
gatyámba élvezek a gyönyörûségtõl
ha tudtok eléggé angolul, nézzétek 1x11-et. azonnal.

mucsácsó
hm, azt hallottam, hogy nagyon nagy a 11. vége 😊
hú...de jó lenne, ha lenne felirat...már alig bírom énis, hogy ne nézzem a már meglevõ 10-11. részt 😞
Én most néztem meg a 10.-11. részt angol felirattal mert nem bírtam megvárni a magyart...hááát...aztajóqrv@életbe shit fuck mekkorák voltak!!! <#wow1>

Isten a sorozat ISTEN!!!

infidel

Halfer
remélem csak napok kérdése a magyar is ...
kár hogy most 12 után vége és csak õsszel lesz 2. évad, nehéz lesz kibírni, de állítólag a 11-es nagyon nagyot üt!

mucsácsó
heh...hát azt a kritikát egy looser íratta 😄 ennyi esze van, õ sem tudja mit pofázik össze vissza...nézze csak az agyonhypeolt pb-jét...kész, nc..

viszont van angol felirat a 11. részhez 😊
<#eljen> olvastam 😄 bár ugy látom, a többi kommentelõ ott ugyanolyan setét mint a kritikus. dehát legalább van közönsége

Calver
én meg írtam egy nem túl aranyos kritikust lehúzó kritikát, ugyanis a barátunk olyan bakikat ejtett hogy azt öröm nézni...

Maak
ez de gáz...pff

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

robotnyk
nc.
aranyos lehúzó kritika <#banplz>

http://kispad.hu/muvhaz/200611/dexter.html

Calver
1x10 is aranyos, 1x11-et is elkezdtem nézni délután de dolgom volt így abbamaradt, majd befejezem vmikor...
btw, látta innen vki Jeremiah c. posztapok sorozatot? megláttam Rita ügyvédjének a pofáját, azonnal beugrott Jeremiah, ott õ volt Kurdy, az egyik fõszereplõ

mucsácsó
nah, van angol felirat az 1x10-hez is már 😊
mucsácsó
jó rész volt az 😊
nha, most szedtem le a 11.-et is...
de úgy megnézném most a 10-est is, de nem merek felirat nélkül belekezdeni =/
threeman
uff, ez a 9-es is komoly rész volt...

sziasztok,

a 10-dik részhez találtam olasz feliratot a www.italiansubs.net -en és feltöltöttem a feliratokra.
Remélem, hogy gyorsan kikerül és tudja valaki fordítani, az idõzítés az jó.
McHaals
feliratok.hu

MadWolf#11626