5447
DexterBanner.jpg
  • 5c0rp330n
    mindenképpen van különbség, ha 608*336 felbontás feletti monitoron nézed, márpedig lassan már egy mobiltelefonnak is nagyobb felbontása van.
  • Dean Winchester
    szal akkor van különbség ha van otthon egy lcd vagy hdtv tv-d és azon nézed?
  • ProGabe #1241
    azért egy kicsit más a helyzet magával a rls-zel, mint a felirattal. meg ez inkább rácsodálkozás a részemről. írtam is, hogy meg kell hogy legyen az xvides csapatnak az eredeti anyag, miért nem lökik ki a 720p-t. megtették és érthetetlen, hogy mire vártak. kb egy 20 perces "kattintok hármat" melójuk volt vele, nem lehet összehasonlítani egy fordítással a dolgot

"mi a különbség a kettő között,ha sz-gn crt 17es monitoron nézem a sorozatot"

úgy semmi. de én nem 17-es crt-n nézem, és szerintem más sem, aki 720p-t szed
  • Dean Winchester
    am volt itt anno egy leb***s hogy vki kérte a feliratot,sztem most ugyanezt csináljátok a 720pvel is =D
    várjatok és kész...
    am egyet nem értek,és ebben vki segítsen már.
    van a 720as verzioi ami 1giga körüli mig a sima 350 megás.
    mi a különbség a kettő között,ha sz-gn crt 17es monitoron nézem a sorozatot
  • ProGabe #1239
    he? :D

leadják a részt és rögzítik. tudom, hogy csak akkor kerül ki a többi csapat munkája, ha nuke-olták az elsőt (ezért van verseny, és ezért (is) vannak internal rls-ek, hiszen dupe lenne ha ugyanazt rilízelnék)

"akkor kell hogy legyen eredeti is a "groupnál""

tehát az eredeti 1080i, amit a csatorna sugárzott. ugyebár azt downsample-zik 720p-re

szóval hidd el, tudom hogyan működik a rendszer ;)

nem mellesleg a "minden kis hülye sorozat" alatt pont a PB-re gondoltam :D

"egyik legkommerszebb kábeles sorozat"

de attól még szigorúan felnőtteknek szól és kábeles

na mind1. a lényeg hogy jöjjön már az a 720p!
  • tnm #1238
    a legtöbb sorozatból azért csak egy szokott megjelenni, akkor van több, ha a korábbiak valamiért nuked-oltak. továbbá nem higyjük azt, hogy Dexter olyan nagyon mély lenne... sőt egyik legkommerszebb kábeles sorozat, szal azért erre is vannak páran.

xvid-et pedig nem 720p-ből készítik hanem valamilyen tömörítetlen formátumból, ahogy 720p-t is. mivel a kisebb verziók a népszerűbbek, ezért általában azzal szokták kezdeni.

az persze igaz, hogy pl. Prison Break-nél külön csapat[ok] indul[nak] a 720p-re meg a 350MB-ra is, hogy mindkettő minél előbb lehessen. és az is azért tényleg fura [és véletlenül se tessék ezt követelőzésnek olvasni], hogy majd' egy napig tart egy release elkészítése.

disclaimer: a fentieket nem vitának szántam, csak kis infóhintés, hátha tudtam valami újat is mondani;)
  • ProGabe #1237
    de hihetetlen, hogy minden kis hülye sorozat egyből elérhető, mindet 3-4 group is rögzít. ami meg kicsit komolyabb, arra lassan napokat kell várni

ráadásul ha van sima xvid, akkor kell hogy legyen eredeti is a "groupnál", szóval végképp nem értem mi van
  • tnm #1236
    rendben van ez az évad is csak nagyon lassan vezettek/nek rá minket, hogy mi is történik valójában.

amúgy nem tudom mi van ma a 720p-kkel, új Californication is csak most este 6kor került fel mininova-ra
  • tep
    ááá, nagyon ütős rész volt ez.....a következő meg izgalmas lesz az előzetes alapján
  • kirol
    Ja, én is itt keresem össze vissza, de sehol 720p. :(
  • ProGabe #1233
    720p még mindig nincs D: ez vért kíván :)
  • threeman
    huh ez megint nem volt gyenge, főleg a vége...
    na meg az előzetes... huh...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vajon miguel tényleg felültette dextert vagy csak poénból van úgy vágva az előzetes?
    A múltkori előzetest látva is aggódtam h meg fog változni dexterünk, de csak úgy volt vága... talán most se lesz az, amit az előzetesben látunk, h felülteti..
  • tep
    ...már vagy 4 órája :)
  • tep
    5. részt lehet már húzni
  • precision
    a sima hdtv -hez való magyar felirat a hp -n teljesen jó a 720p -s változathoz, most néztem meg vele, nem kellett átidőzíteni

maga a rész annyira nem volt izgalmas, de most kezdtek el bonyolódni a dolgok, ez amolyan vihar előtti csend rész volt :)
  • zaki
    Már van felirat
  • kirol
    Nekem már a 3. rész is király volt, hozta az igazi Dexter fílinget.
    Az első rész szar volt, de azóta beindult szerencsére.
  • ProGabe #1226
    720p végén most nem hagyták meg az előzetest, most pótoltam, ha már annyit emlegettétek. hát ez nagyon üt. mondtam én, hogy majd bedurvul a tempó :)
  • 5c0rp330n
    nem volt gyenge pedig ez a rész. az előzetes alapján a következő pedig atomdurva lesz :)
  • kirol
    Ja sajna semmi. :(
  • Dean Winchester
    ooh azelőtt már csüt-re legkésőbb volt felirat most meg már szombat van és sehol semmi :(
    na mind1..:D akkor mostmár ugy lessz a felirat hogy mindig a legujabb részt mikor adják akkora lessz meg az előző rész felirata :D
  • Dean Winchester

gyors legugliztam már kiis az a Jimmy Smits...
    mostmár tudom,hogy Prado az :)
  • roppii
    Érkezik Dexter 5-dik szezonja
  • tnm #1220
    sztem akkor nem hajózni megy, legalábbis nem biztos. előzeteseket nem mindig időszerint vágják össze;)
  • GregSB
    Nem azért cseszett ki Ramon-nal mert gonosz, hanem hogy Miguel belássa hogy nem beszámítható a testvére, nem lehet neki elárulni egy akkora titkot mint Freebo megölése.

Viszont lassan valamit kezdenie kell Miguel közelségével is, mert nem tudja fenttartani eddigi rutinját egy egyre inkább közeledő barát mellett, mint ahogy azt az előzetesben is látni:

!!! Dupla Spoiler, aki nem akarja megnézni az előzetest és mindent az 5. részből akar megtudni az ne olvassa el!!!

Dex ugye elmegy megölni valakit, és amikor kiviszi hajóval a tengerre a tetemet Miguel és Rita azt hiszik eltűnt, és elkezdenek teljes erővel kutatni utánna. Itt fog visszanyalni az a fagyi, hogy belement a férj/apa szerepébe, és hogy egyre közelebb engedte magához Miguelt mint barátot.
  • threeman
    Jah, de meg fog változni dexi? Csak nem lesz gonosz? Mert már ez a ramonos manipulálás is kicsit az volt, és az előzetes... mondjuk lehet direkt csinálták így..
  • GregSB
    S5E4: Poén volt Dex játéka Ramonnal, de ahogy néztem a végén az 5. rész előzetesét most fog csak beindulni igazán az évad :)
  • threeman

- basszus, dexter... mi a f..?
  • Dean Winchester
    még nincs...
  • Narancs
    van már angol felirat valahol?
  • trident
    Igazadvan!

Remélem azért kiforrja magát az irány...:)
  • Dean Winchester
    jólvan na
    #1210: sztem majd adni fog ami okot rá,hogy végezzen vele.De lehet,hogy most valóban igazi barátra lelt:O majd kiderül,várom a csütörtököt ;)
  • tep
    miva??? Oscarral már végzett az első részben.....te Miguelre gondolsz :)
  • 5c0rp330n
    ha komolyabban szaglászni kezd körülötte, akkor lehet. egyébként csak úgy nem nyírná ki valószínűleg. lila azért alaposan rászolgált, én már 6ször megöltem volna előtte a helyében :)
  • Dean Winchester
    áá sztem oscarral dexter végezni fog... mint anno a kiscsajjal (róla is azt hitte,milyen jó barát ...)
  • tep
  • zaki
    vicces lenne, ha prado lenne az
  • GregSB
    Mellette van egy újabb sorozatgyilkos, aki bőrdarabkákat nyúz le áldozatairól, és senki nem tudja ki lehet az.

• sorrow
    SPOILER - elmélkedés

gondolom, még szerepe lesz a véres Prado ingnek is, azaz ezzel fogja sakkban tartani Dexter a főügyészt később. Azaz az ügyész rájön ,hogy kedvenc serialkillerünk nagyban űzi az ipart, de a "bizalom inge" nem engedi, hogy feldobja Dextert...
  • Dean Winchester
    meg oscar prado mostanság :D