5447
-
#1523 4 évad majd csak szeptemberben?:( -
hamary #1522 szinkronnal, derossz :D -
#1521 köszi szépen, megnéztem felirattal is
zotja :SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, azt hittem a trófeaminták között végzi...de mivel kitörte a nyakát és gyorsan kellett cselekednie, az autó elé kellett dobnia....így a minta ugrott de ő sem bukott le -
#1520 arra gondolt, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy csepp Skinner is a légkondi mögött végzi :) -
zotja #1519 milyen minta -
#1518 kösz -
#1517 Nem volt nagy csattanó a végén, de tetszett a befejezés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az vicces volt, ahogyan Ramont "lecsillapította", végén majdnem el is sírta magát... :D Amúgy nagyon tetszenek a faterral közös jelenetek. -
#1516 Ez már jó -
#1515 ez nem jön le, buzi data:S -
Dean Winchester #1514 igen? :O
nemtudtam,nembaj. -
hamary #1513 Hú, de rohadtul várom a szeptembert :) -
#1512 inkább VÉRapó -
#1511 múlt héten is kész volt már másnap :D -
#1510 Télapó :D -
Dean Winchester #1509 heeee ???? délibábot látok? =D -
szakállasan huh:DD -
#1507 magyar felirat -
dXter #1506 szerintem is, fölösleges lenne ezen rágódni, mert vannak új és más szálak kialakulóban... -
#1505 jó volt ez. nem volt annyira kiélezett, mint az előző évadzáró, de legalább
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kaptunk egy rendes lezárást. szerintem valami nagyon mást kapunk majd az új évadban. nem hinném hogy foglalkoznak a Skinner-helyszínnel (mármint az írók)
köv évadtól valami órási álleesést várok. elvileg készült Michael C Hal-lal egy interjú, amiben már elejt egy-két infót róla. majd ha lesz rá energiám kutatok utána egy kicsit -
#1504 egy picit én is csalódtam a fináléban, de nembaj, waitin' for the next series -
#1503 nahfaca..50%-ig lejött, erre a júpící megint elkezdte a "nemmegyseatorrentseadc" baromgását -.- -
#1502 hát én jobbat vártam évadzárónak -.-
először csak az tűnt fel, hogy nagyon lassan indul a rész, de aztán megértettem, hogy azért, mert nem is fog nagyot csattani.
Dexter monológjai rendben voltak azért, de így is többre számítottam. :( -
dXter #1501 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
plusz még a tesója is nyomoz a családja után...
ez a rész a családjáról szólt..kontrasztban azzal, hogy a Prado családot közben hidegre tette :)
de jó évad volt ez is...és most 9 hónap szünet :S -
#1500 hát ez jókis rész volt : )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
jó sok bizonyítékot hagyhatott ott dexter... kezdve a vérével..
lehet a köv. évadban ezzel lesz valami...
-
#1499 s03e12 fél-angol felirat:
http://threeweb.uw.hu/aaf-dexter.s03e12.srt
fordítóprogrammal lett összehozva ezért nem tökéletes... -
hamary #1498 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Esküvőt tudom, imdbn láttam egy-két képet róla :D Na mindegy, csalódni szerintem nem fogok :) -
#1497 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!utolsó részben elvileg lenne az esküvő....meg a skinner vérmintája :) -
hamary #1496 felirat már van jó ideje :) És én is nagyon kíváncsi vagyok a befejezésre. -
Dean Winchester #1495 a szükség nagy úr :D amúgy ma néztem meg hogy van-e felirat és volt hát megis kellett néznem..sszal legközelebb 1 hét múlva látom az uj részt mert annyira penge nem vok angolból,hogy értsem a sorozatot! :( -
hamary #1494 Csodálom, hogy eddig bírtad. -
Dean Winchester #1493 1 hetet kéne várnom,de nem bírom ki és megnéztem ,hát szóhoz sem jutok =D -
hamary #1492 4 nap alatt néztem meg a 3 évadot... Mit is mondhatnék... A legjobb sorozat...
I OWN YOU -
#1491 ha felirattal nézi, akkor neki jóval több... -
dXter #1490 már kevesebb mint fél nap :), ezt már én is kibírnám... -
#1489 mostmár bird ki:D -
Dean Winchester #1488 11. rész felirata
úgy volt,hogy nem nézem meg majd egyben a két részt ,de lehet nem bírom ki =) -
#1487 nem valószínű. Dexter nem az a fajta sorozat, persze bármi megeshet -
zotja #1486 http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3380848/dexter-hu
itt a 10eshez már elég régóta..
jó lett a link. köszi :) -
zotja #1485 héjj nekem nem müxik al ink. kérem vki rakja fel vki valahova :) ma még megakarom nézni :P pls -
CUCLI #1484 lol :D
10. részhez nicns felirat? :(