Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thenamelessphoto.com/
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
http://thenamelessphoto.com/
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
érdeklõdhetek hogy ki a fordító? meg általába mikor szokott lenni a felirat?
(nem türelmetlenség, csak kérdés)
http://loal.atw.hu
Még egy részét sem láttam,biztos a cartoon networkös Dexter figura zavart be annyira.<#idiota>#idiota>
Hogy lehet ilyen f*sz címet adni egy sorozatnak?<#falbav>#falbav>
Nah a következõt megnézem.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Eddig csak jó véleményeket hallottam róla, így hétvégén biztos csekkolni fogom <#smile>#smile>
Írtam itt a kérdést, és sorozatjunkien már jött is a cikk. Véletlenek már pedig nincsenek <#vigyor>#vigyor><#kacsint>#kacsint>
http://www.sorozatjunkie.hu/2007/10/15/dexter-s02-the-junkie-butcher/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asszem így hívják nememléxek pontosan én nyáron láttam az elsõ 2 részt.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
írtam hogy kicsit más,pont annyira,amennyire kell
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sajnos még nem csekkoltam a S2-t, de ami késik nem múlik. <#vigyor>#vigyor>
más ez az évad mint az elõzõ,ami persze nem rossz
lassan indult a rész,de a vége felé egyre jobb és jobb és jobb lett 😊
az elsõ 15 percben szinte olyan volt mint egy Kojak rész,nem volt benne semmi extra,aztán persze jött az igazi Dexter feeling (Y)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
csak HD-t találtam,azt meg nem viszi a gépem,így kénytelen voltam a nyáron kikerültet beszerezni.le is jött,megyek is nézni 😊
és elég jól visszaadja a sorozat 😊
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
késztetést érzek a rendelésre 😊
ráadásul a száll. költség pont a kedvezmény 😊
és gondoltam szólok:a Dexter.S02E01.HDTV.XviD-XOR nuked!tényleg élvezhetetlen,sokszor fél percek maradnak ki!
csoda h még nem linkeltétek be
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
aki nem látta az elsõ évadot, annak szól a figyelmeztetés
tud valaki segíteni?
\"SLICE of LIFE\"
De azért nem rossz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"SLICE of LIFE\"
eredeti asszem 2/2-bõl
"Harry's first rule was don't get emotionally involved. I think this is why."
meg hozzá az a sunyi pofa... sztem hatalmas jelenet volt <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
A második évad elsõ részéhez van már magyar felirat? És ha van hol találom meg? pls segítsetek..