Dexter (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
73-ban vagyunk florida szomszédos texasszal folytassam <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Kmarha
de most tényleg, ültesse be áldozatait egészében a kocsiba és úgy furikázzon velük ki a tengerpartra? 😄 Még ha õ is egy fagyasztó kocsival mászkálna akkor ok 😄

de a sorozatgyilkosok elméje amúgy is furcsa, a való életben is hallhattunk szörnyû és érthetetlen dolgokról.

Nekem úgy jött át, Dexter azért oly sokat nem gyilkolhat. Az a kevés amihez hozzájut.. hát azt meg élvezzük már ki teljesen. Aprólékos felkészülés, lekötözés, elbeszélgetés az áldozattal, majd magnóba be a zene, és jöhet a müvészet, daraboljuk fel a mocskos gyilkost 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végül is már tudjuk hogy mi a közös benne és a Jegesben. A Jeges emlékszik a repkedõ végtagokra, Dexternek csak az elméje mélyén pihen... de a vonzódás a gyilkoláshoz, vérhez és testrészekhez akkor is benne van

ööö.. milyen TCM-es szálra gondolsz, most nem akar leesni?!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

schrank
hát ha neked azt jelenti a könnyedén hogy egy 40 négyzetméteres helységet teljesen sterilre kell fóliázni aztán amíg feldarabolja az sem kis idõ lásd a házaspár esetét utána azt a sok véres nejlont eltakarítani ez mind-mind idõigényes és ami sokáig tart az mind nagyobb eséllyel fog lebukáshoz vezetni meg aztán mi volt 73-ban ??? nekem nehogy a következõ évadban belekombinálják a TCM-es szálat mert akkor lehidalok <#taps>

Kmarha
ja aztán a nem megevett de már a testrõl levállt darabok között uszkálhat majd anyuka és kisgyerek 😊

a darabolást meg tökéletesen megmagyarázható mind a Jeges mániájával és gyermekkori traumájával (
mûvégtagok. és hát az egész ember nem úgy néz ki mint egy mûvégtag. De levágva és kivéreztetve már igen. plusz anyucikát is feldarabolták, onnan jön a fõkényszer
). De még Dexter indoka is nyilvánvaló: könnyedén lehet szállítani és elrejteni a test darabjait igy, mint egy nagy egészben.

Szóval ez most nem talált 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

schrank
miért kell egy sorozatgyilkosnak darabolnia is szerintem ez már túlzás meg ha már bele...ssza a tengerbe minek csomagolja be majd megeszik a halak tele van ilyen apró faságokkal amik mind csak a látvány miatt lett olyan amilyen <#gonosz3>

Kmarha
én nem is veszem soha kötöszködésnek az értelmes ellen vagy másvéleményt 😄

A könyadaptációról mintha már hallottam volna, akkor meg van magyarázva miért igy csinálták meg az elsõ évadot 😛 Nem is baj igazán hogy nem lett 22 részes, nem jó az ha sokáig húznak egy jó sorozatot. Bár ki tudja talán ennek még jót is tett volna, mindegy, ezt kaptuk, ezt kell szeretni (vagy nem szeretni 😛)

Viszont a vótmá részhez: ok, ez is vótmá, az is vótmá.. no de igy egybegyúrva csak nem vót még 😄 Külön külön lehet, de egy nagyegészben? Egy sorozatgyilkosról történet, úgy hogy lényegében a belsõ gondolataival megy végig a story, pulkárpukkasztó és véres stilusban, meghökkentõ fordulatokkal, néhol megható történettel és egy adagnyi krimi/thrillerrel? A Kés/Alattot még nem láttam, de volt egy sorozat.. 6 feet under azt hiszem.. magyarul nem tudom. Egy családról szól, kik a pénzt a hullaház segitségével probálják megteremteni maguknak. No erre még úgy ahogy rá tudnám sütni a Dexter stílus jegyeit.. a krimi/thriller adagolást kivéve.

Nekem így még marad a Dexter egyedülálló, de majd kulturálodom más sorozattal is hogy rájöjjek messze nem az 😊

schrank: nem nem mertem adni, hanem tényleg nem éreztem hogy le kéne vonnom belõle 😊 hogy a lagymatag elejébõl végül felgyorsult az egész? Talán igy is lehet láttni a sorozatot, nekem valahogy természetes volt a tempója 😛 Igy szeretem.. 😛

schrank
háááát azért annyira nem volt látványos ami miatt nem lehetett volna hosszabb sorozatot csinálni belõle simán ki lehetett volna okoskodni vér nélkül szerintem az x aktákban sokkal parásabb részek voltak nagy vérengzések nélkül is itt is meg lehetett volna oldani és inkább thrillerességre rágyúrni ezért nem 10/10

ProGabe
na most jól belekötök az elsõ mondatba 😄 persze csak a tisztán látás végett,szó nincsen kötözködésrõl

"még abba sem voltak biztosak lehet e 2. évad..."
ez minden sorozattal így van,esetleg ha nem kábeles adón ment volna,akkor 22 részes lehetett volna,viszont akkor meg a vérnek annyi,azzal meg ugrik a sori egyik lényege ugyebár

"...nem hogy több évados storyt csináljanak.."
ez egy könyvadaptáció,és az elsõ évad az elsõ kötetet dolgozza fel
elsõ kötet
második kötet

"...megjegyzem a világon elsõként ilyen stilusú sorozathoz."
mármint miben elsõ?
sorozatgyilkos?vótmá!
véres?vótmá!
sokkoló?vótmá!
meghökkentõ,polgárpukkasztó?vótmá!
pl a Nick/Tup (Kés/Alatt) is ilyen,sõt,talán az kezdte úgy igazán ezt az egészet

ja és persze az elsõ éved nálam is 10/10,abban meg biztos vagyok hogy a másodikkal minimum tartják majd ezt a szintet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

schrank
akkor egy állásponton vagyunk csak te nem mertél rá 10 alatt adni <#vigyor3>

Kmarha
még abba sem voltak biztosak lehet e 2. évad, nem hogy több évados storyt csináljanak.. megjegyzem a világon elsõként ilyen stilusú sorozathoz. Mert pont hogy egy fõszállat, ha nem is teljesen, de egy évadig szokás befejezni.

Én egy évadig elnéztem volna a lagymatag elejét, úgy hogy a Jeges valahol az ucsó részekben jelenik csak meg, aztán a második évad meg szólhatott volna csak a Jegesrõl és kapcsolatáról Dexterrel 😛 Úgy már inkább. És bár nem így oldották már, én így sem tudok semmi indokot mondani arra hogy miért ne adjak 10-bõl 10-et a sorozatnak 😄

Egyszerüen kiemelkedõen új, jól összerakott, önmagát néztetõs sorozat 😊 Még akkor is ha az a lelketlenség amit az évad elsõ felében mutatni akartak nem jött át teljesen hitelesen 😛

schrank
<#ticking> háááát azért akik10/10-et adtak azok igen elfogultak az nem tetszett igazán hogy a "lagymatag " kezdés után a vége felé túl zsúfolták az epizódokat mozifilmhez túl hosszú sorozathoz meg túl rövid a legfontosabb szálat évadokig kellett volna átszõni és mélyebben belemenni az egyes részekbe 8/10

schrank
yyyyyyyes õ az akire tippeltem <#vigyor1>

schrank
most nézetm meg a 7-est de már az 5-nél kiszúrtam hogy valszeg ki lesz a killer a 7-es pedig csak megerõsíti a gyanúmat most kezd igazán érdekessé válni a játék

Geeryy

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Azért lett 12 részes, mert kábeles csatornán megy/ment. De sztem, ha csak az Ice Truck killerrõl szól az egész évad, akkor ennél hosszabb nem nagyon lehet 😊

Azért lett 12 részes, mert kábeles csatornán megy/ment. De sztem, ha csak az Ice Truck killerrõl szól az egész évad, akkor ennél hosszabb nem nagyon lehetne 😊

Maco13
retúr repülõjegy, amerikai nagybácsi akinél van net
Iwant2Belive
Sziasztok

Pár napja néztem csak meg a sorozatot teljesen lenyûgözött mint itt szinte mindnekit. Ami miatt írok az az lenne, hogy szerettem volna felnézni a hivatalos Showtime oldalra de számomra totál érthetetlen módon csak amerikából lehet meglesni az oldalt. Van erre valami megoldásotok?

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

BlackShadow
egy noob kérdés:

azért lett csak 12 részes, mert az elsõ Dexter könyvbõl ennyit tudtak kihozni? 2. évad meg a 2. könyv tartalma? (nem olvastam a könyvet.. arra várok h nyáron megjelenjen itthon 😊)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

csak az országos sorozatoké - a dexter kábel. akkor fog kezdõdni, amikor tavaly is. ugyanabban a hónapban.
fsgh
én úgy tudom hogy sorozatok vagy évadjaik mindig augusztus és Szeptember környékén kezdõdnek...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kmarha
lesz, ez már biztos. hgoy mikor azt nem tudom, keresd meg googleba a hivatalos oldalát!

Én most néztem végig. Hát nagyon kellemes perceket szerzett a sorozat, akármilyen morbid is. Ahogy a mondás tartja: Édes a bosszú. Milyen igaz.

Más : Mikor kezdõdik az s02 , ha lesz egyáltalán?
Kmarha
végeztem.. féltem a végétõl, de nem lett olyan nyálas, mint ahogy hittem. Meglepõ fordulatban nem volt hiány. Várom a következõ évadnyi Dexter gondolatokat 😄

BlackShadow
hát ja nem lehet minden tökéletes 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Kmarha
Annyira tudtam.. annyiraaa

A szemét kis doki, ahogy összejött a hugicával már érett a gyanú, hogy õ az. Azért mégiscsak ütött igy is a 8. rész!

Imádom ezt a sorozatot, bár annyira eröltetik ezt a semmit nem érez dolgot, mégis szinte üvölt róla, hogy igenis vannak érzései, nem is kevés. Csak jobban zárkozott, és imádja a gyilkolást.

BlackShadow
nemrossz a sajátkészítésû! nekem tetszik, grat!😊

tegnap óta csengõhangom a main title.. beékelte magát a fejembe a zene ^^

Trisztin

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Maco13
na végigtoltam az évadot, jó kis sorozat <#eljen>
Trisztin
azt nem mondta,hogy volt rá lehetõségük ... mellékesen a testvérpár dolog is az utolsó részben derül ki...
Szerintem azok a dolgok,amikrõl beszélt egyátalán nem spoileresek...bár lehet,hogy azért mert már láttam a sorozatot...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

BlackShadow
azért nem tettem, mert 1. mo-n nem fut a sorozat, ezért nem jár "hivatalosan" senki sem az elején .. 2. jó ideje vége a szezonnak sztem aki akarta az már mind látta.. ha meg nem igyvan akkor sorry..

még jó hogy nem szpojlerezel

BUDA > miskolc.

BlackShadow
ó soz, csak kicsit kellett volna visszaolvasnom 😛

BlackShadow
oh.. pedig bõven jó befejezése lett volna :\ nemtom ebbõl mit lehetne még kihozni.. rita rájön a dologra, és a feka leleplezi ? tuti vmi hasonló amerikai fos vég..
a legjobb az lett volna ha a testvérpár kinyírja debet 😊

lesz, idén jön a második szezon...

BlackShadow
ja és a fõcímdalát le lehet tölteni vhonnan? 😄

BlackShadow
végeztem 😄 ez qrvajó volt.. le a kalappal 😊
we <3 dexter! 😊

nem lesz foltyatása ugye?

Trisztin
5.rész ?

Akkor az eleje tetszett 😊ha majdnem a feléig nézted 😊 Igen,voltak pillanatok,amik kicsit laposak,de én daráltam ezért nálam nem volt cancel ...
5-8ig kevés dolog történik,de a 8.résztõl ismét felpörögnek az események ... illetve megemelkedik az egyfõre jútó szexek száma is 😊

Ha éppen nincs mit nézned szerintem érdemes befejezni,de persze izlések is pofonok 😊

BlackShadow
én az 5. rész környékén azthittem cancelezem.. nem történt semmi extra, de amikor dexter azthitte majdnem lebukott akkor visszatért az élet a sorozatba sztem 😊

Trisztin
köszi 😉

slow ride báj Foghat

BUDA > miskolc.

Jaja az tényleg nagyon jó téma volt. 😊
Engem is érdekelne. 😊

infidel

Trisztin
lehet,hogy kultúrbunkóság ...

én a 9-ben elhangzott "Táncolós számot" keresném 😊 nekem elég lenne elõadó és cím is 😊 thx 😉)

Trisztin
daráltam...azt hiszem neki állok számolni a napokat a 2. évadig ...

és ahogy mondtam... mostmár TOP5-ben van... 2. hely szerintem igen jó 😉

Aki még nem kezdte el nézni,annak üzenem,hogy itt az ideje 😉12 rész egy hosszabb nap alatt megvan 😉

köfipuß <#smile>

BUDA > miskolc.

robotnyk
valakinek nincs meg a theme?

BUDA > miskolc.

Shep
Hát a második rész után se nyerte el igazán a tetszésemet, bár annyira nem meglepõ, mert én inkább akció párti vagyok. Azt azonban be kell, hogy valljam jól fel van építve a dolog, Dexter karaktere tetszik is de ez nekem kevés ahoz, hogy tovább nézzem, bár azért lehet leszedem a többi részt is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én mindig elolvasom, amíg stílusosan fikáz, nincs vele semmi baj, csak nem szabad komolyan venni. márpedig stilusa az van 😊

robotnyk
én olvastam anno pár írást ezzel a névvel, ez már lepereg. elfogadok egy negatív kritkát bármirõl, de nem egy olyantól, aki magasról szarik a sorozatokra.
nem igazán értem, miért kell a junkiera egy ilyen arc, van elég szar sorozat, amit a közvélemény direkt (pardon) szembehugyozása nélkül is le lehet húzni.