Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
de a sorozatgyilkosok elméje amúgy is furcsa, a való életben is hallhattunk szörnyû és érthetetlen dolgokról.
Nekem úgy jött át, Dexter azért oly sokat nem gyilkolhat. Az a kevés amihez hozzájut.. hát azt meg élvezzük már ki teljesen. Aprólékos felkészülés, lekötözés, elbeszélgetés az áldozattal, majd magnóba be a zene, és jöhet a müvészet, daraboljuk fel a mocskos gyilkost 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ööö.. milyen TCM-es szálra gondolsz, most nem akar leesni?!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
a darabolást meg tökéletesen megmagyarázható mind a Jeges mániájával és gyermekkori traumájával (
Szóval ez most nem talált 😛
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A könyadaptációról mintha már hallottam volna, akkor meg van magyarázva miért igy csinálták meg az elsõ évadot 😛 Nem is baj igazán hogy nem lett 22 részes, nem jó az ha sokáig húznak egy jó sorozatot. Bár ki tudja talán ennek még jót is tett volna, mindegy, ezt kaptuk, ezt kell szeretni (vagy nem szeretni 😛)
Viszont a vótmá részhez: ok, ez is vótmá, az is vótmá.. no de igy egybegyúrva csak nem vót még 😄 Külön külön lehet, de egy nagyegészben? Egy sorozatgyilkosról történet, úgy hogy lényegében a belsõ gondolataival megy végig a story, pulkárpukkasztó és véres stilusban, meghökkentõ fordulatokkal, néhol megható történettel és egy adagnyi krimi/thrillerrel? A Kés/Alattot még nem láttam, de volt egy sorozat.. 6 feet under azt hiszem.. magyarul nem tudom. Egy családról szól, kik a pénzt a hullaház segitségével probálják megteremteni maguknak. No erre még úgy ahogy rá tudnám sütni a Dexter stílus jegyeit.. a krimi/thriller adagolást kivéve.
Nekem így még marad a Dexter egyedülálló, de majd kulturálodom más sorozattal is hogy rájöjjek messze nem az 😊
schrank: nem nem mertem adni, hanem tényleg nem éreztem hogy le kéne vonnom belõle 😊 hogy a lagymatag elejébõl végül felgyorsult az egész? Talán igy is lehet láttni a sorozatot, nekem valahogy természetes volt a tempója 😛 Igy szeretem.. 😛
"még abba sem voltak biztosak lehet e 2. évad..."
ez minden sorozattal így van,esetleg ha nem kábeles adón ment volna,akkor 22 részes lehetett volna,viszont akkor meg a vérnek annyi,azzal meg ugrik a sori egyik lényege ugyebár
"...nem hogy több évados storyt csináljanak.."
ez egy könyvadaptáció,és az elsõ évad az elsõ kötetet dolgozza fel
elsõ kötet
második kötet
"...megjegyzem a világon elsõként ilyen stilusú sorozathoz."
mármint miben elsõ?
sorozatgyilkos?vótmá!
véres?vótmá!
sokkoló?vótmá!
meghökkentõ,polgárpukkasztó?vótmá!
pl a Nick/Tup (Kés/Alatt) is ilyen,sõt,talán az kezdte úgy igazán ezt az egészet
ja és persze az elsõ éved nálam is 10/10,abban meg biztos vagyok hogy a másodikkal minimum tartják majd ezt a szintet
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én egy évadig elnéztem volna a lagymatag elejét, úgy hogy a Jeges valahol az ucsó részekben jelenik csak meg, aztán a második évad meg szólhatott volna csak a Jegesrõl és kapcsolatáról Dexterrel 😛 Úgy már inkább. És bár nem így oldották már, én így sem tudok semmi indokot mondani arra hogy miért ne adjak 10-bõl 10-et a sorozatnak 😄
Egyszerüen kiemelkedõen új, jól összerakott, önmagát néztetõs sorozat 😊 Még akkor is ha az a lelketlenség amit az évad elsõ felében mutatni akartak nem jött át teljesen hitelesen 😛
Pár napja néztem csak meg a sorozatot teljesen lenyûgözött mint itt szinte mindnekit. Ami miatt írok az az lenne, hogy szerettem volna felnézni a hivatalos Showtime oldalra de számomra totál érthetetlen módon csak amerikából lehet meglesni az oldalt. Van erre valami megoldásotok?
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
azért lett csak 12 részes, mert az elsõ Dexter könyvbõl ennyit tudtak kihozni? 2. évad meg a 2. könyv tartalma? (nem olvastam a könyvet.. arra várok h nyáron megjelenjen itthon 😊)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Más : Mikor kezdõdik az s02 , ha lesz egyáltalán?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Imádom ezt a sorozatot, bár annyira eröltetik ezt a semmit nem érez dolgot, mégis szinte üvölt róla, hogy igenis vannak érzései, nem is kevés. Csak jobban zárkozott, és imádja a gyilkolást.
tegnap óta csengõhangom a main title.. beékelte magát a fejembe a zene ^^
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Szerintem azok a dolgok,amikrõl beszélt egyátalán nem spoileresek...bár lehet,hogy azért mert már láttam a sorozatot...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
BUDA > miskolc.
a legjobb az lett volna ha a testvérpár kinyírja debet 😊
we <3 dexter! 😊
nem lesz foltyatása ugye?
Akkor az eleje tetszett 😊ha majdnem a feléig nézted 😊 Igen,voltak pillanatok,amik kicsit laposak,de én daráltam ezért nálam nem volt cancel ...
5-8ig kevés dolog történik,de a 8.résztõl ismét felpörögnek az események ... illetve megemelkedik az egyfõre jútó szexek száma is 😊
Ha éppen nincs mit nézned szerintem érdemes befejezni,de persze izlések is pofonok 😊
BUDA > miskolc.
Engem is érdekelne. 😊
infidel
én a 9-ben elhangzott "Táncolós számot" keresném 😊 nekem elég lenne elõadó és cím is 😊 thx 😉)
és ahogy mondtam... mostmár TOP5-ben van... 2. hely szerintem igen jó 😉
Aki még nem kezdte el nézni,annak üzenem,hogy itt az ideje 😉12 rész egy hosszabb nap alatt megvan 😉
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nem igazán értem, miért kell a junkiera egy ilyen arc, van elég szar sorozat, amit a közvélemény direkt (pardon) szembehugyozása nélkül is le lehet húzni.