5447
DexterBanner.jpg
  • GregSB
    Nem max sebeséggel nekem se, de ilyen 3-400al azért jön a többi. A Dexter viszont konstans 50-el jön már több mint 2 órája :S
  • dXter
    nekem az összes ugyanannyival jön, amit EZTVtől szedek, de tény, hogy nem max sebességgel érkezik.
    10.rész előzetesei meg szokás szerint szinte semmit sem árulnak el...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a 9.rész végén a fake jelenetet majdnem bevettem, mert én is egyre idegesebb lettem :D
  • GregSB
    Nézném, ha EZTV-ről nem 40-el csorogna le... Más is tapasztalja ezt? Nekem már hetek óta ez van, és csak a Dexterrel, ilyen 40-50K/seccel jön. Töltök még más sorozatot is onnan (EZTV), és azok jönnek normálisan...
  • stupido
    Hát bazz a 9. rész mindent visz, nagyon keményen durvul a szitu...
  • kirol
    Én tegnap néztem meg a 3x06-ot. Hát ez is nagyon jó volt.
    Kicsit hullámzó a színvonal, d ez nagyon hozta a Dexter feelinget!

Kezd már bonyolódni a dolog, de most megint ott vagyok, hogy hogyan lesz ebből kiút.

Hisz nem lehet az, hogy végül egész Dexter teem lesz.
  • Dean Winchester
    viccnek szántam amugy :D
    de most is nemtom megnézni a most hétfői adást mert sajnos nincs még felirat =)
  • dXter
    tessék minden hétfőn jól megnézni, és akkor a lehetőség sincs kizárva, hogy spoilert olvasol ;)
  • Csesza
    bazz :S
  • Code92
    akkor sry :)
  • Dean Winchester
    spoiler :D
    még nem láttam azt a részt,bár gondoltam,hogy előbb útobb megfog történni!
  • Code92
    nem tudja v.ki az előadóját vagy a címét annak a számnak ami akkor megy mikor deb meg az informátora smárolnak?
  • tep
    7-hez kijött a magyar felirat
  • GregSB
    [URL=http://www.sho.com/site/dexter/home.do]Klikk a "Watch Preview"-ra.[/URL]

9. rész előzetese...
  • GregSB
    Úristen Rita milyen hárpia lett a terhesség miatt. Képzeljétek mi lenne Debraval ha terhes lenne :DDDD Szerintem embereket ölne.
  • precision
    Jó volt a mostani rész :)
    Dex egyik beszólásán majdnem meghaltam :D

"I'm gonna put together a starter kit for you."

Állat :D
  • dXter
    az egyértelmű, hogy beszélgetni fognak...azon filóztam, hogy miről...:D..és AZ komoly :)
  • tep
    hát a #1272-ből kiindulva....
  • tnm #1306
    sztem csak beszélgetni fognak, nem hiszem, hoyg ennyire elborulna, de egyébként azt sejtem, hogy az évad végére Dexter le fog bukni ismét és Miguel elviszi helyette a balhét, vagy Miguel-t meg kell ölnie Dexternek, mert már túl sokat tud Dexterről és még az nem sült el, hogy végülis Dex ölte meg az öccsét, aminek hatására feltételezem durván egymás ellen fordulnak majd
  • tep
    pedig valszeg az lesz :)
    jó rész volt
  • dXter
    ha az történik, ami most 2perccel a S03E08 vége után piszkálja a csőröm, akkor ez gebasz :D
  • tnm #1303
    huhh, ez a 3x08 mintha végig egy mese lenne, nagyon kilógott az eddigi Dexter részek közül (egyelőre nem tudom eldönteni, hogy milyen irányba inkább csak más volt. inkább érzelmekre hatott, mint agyjáték volt)
  • Sil3nt
    nem hagyta abba a fordito es nem is tunt el... meg kene szokni, hogy dexterhez legalabb 1 het a felirat...de ha belegondolsz, hogy hetente adjak kint is a sorozatot, igy nem vagy lemaradva mert te is 7-8 naponta nezel meg egy reszt ahogy azt az amerikaiak teszik...
  • Dean Winchester
    felirat lesz a sorihoz?
    vagy a fordító abbahagyta a melót? lassan itt a kövi rész és még nincs felirat az előzőhez sem!
  • ProGabe #1300
    belátta, hogy hülye volt, és tulképpen lebukott az ügyész előtt

DE

az egész rész arról szólt, hogy Dex "sötét utasa" kurva éhes, Rita folyton csesztette, szokás szerint Deb is, jön a baba, új ház, minden összejött. nem mérlegelt, ölt. kicsit elborult az agya

kamerák meg: gondolom körbenézett a hajón, csak erről lemaradtak az operatőrök :)
  • Hixer
    pont ezen gondolkoztam én is, teljesen meglepő és irracionális számomra
  • kirol
    Én most kicsit el vagyok maradva, de
    kicsit fura. Dexternek meg se fordul a fejében, ha egyik nap mondja neki az ügyész csávó, hogy itt ez a pasas és ejnye bejnye mindig megússza, erre másnap Dexter úgy dönt, hogy elteszi láb alól, az nem feltűnő??? Meg egy "nyilvános" hajón beöltözik hentesnek és játszani kezd az áldozattal? Ahol a kabin akár be is lehet kamerázva? Tök hülye lett Dexter?

Meg ugye így le is bukott az ügyész előtt. De ha így halad, mindenki előtt, nem?
  • Dean Winchester
    ez igaz..a stílus a nevetés nagyon jó :D
  • Hoz_Hun
    Én nagyon bírom Dexter hugát, igazán egyedi figura. Nélküle szegényebb lenne a sorozat.
  • tnm #1295
    pepita?
  • ProGabe #1294
    viszont az megdőlni látszik, hogy valaki új bőrt akar, hiszen a kissrác néger. vagy színvak az illető? :D
  • dXter
    akiket ismerünk, és mondjuk újak...belőlük van 6 legalább...mindenkire lehetne mondani, hogy hát az tök egyértelmű lenne
    viszont egy vadidegen elég gyenge poén lenne az előző két évad után :D
    szóval mégis valaki új lehet szerintem
    meg egy nagyon vicces is eszembe jutott : Frank Lundy :D
  • precision
  • ProGabe #1291
    -Dexter második személyisége a felszínre tört
    -Astor tette, láttuk már mire képes. a kis kuckót sem adta át a másik gyereknek, tehát velejéig romlott :)
    -Masuka. ki van a töke, hogy sárga. hát szerez új bőrt
  • precision
    halljuk :) nyitottak vagyunk mindenféle teóriára :D
  • dXter
    szerintem túl egyértelmű lenne...nekem más tippem van :)
  • precision
    Ha tényleg ő lesz a Skinner akkor Deb felvágja az ereit :D nem lehet ekkora luzer szegény h mindig egy serial killert fog ki magának :D
  • Count Adyn
    Én bírom Deb-et:D

-You watch that mouth of yours.
    -Fuck you.
  • Dean Winchester
    ok,de sztem aki az angolt nézi azt ugysem érdekli a viasatos dexter :D
    bár lehet van akinek van kedve egy kis nosztalgiára =)
  • tep
    azért írtam, mert bekavart ez a sor : "A sorozat második évada egyébként tegnap! este mutatkozott be a Viasat3 műsorán"
  • Dean Winchester
    #1282 :D
    de am érdekes emberek vannak és lesznek is!