5447
-
#1603 lol -
#1602 -
#1601 -
#1600 1, színészek, ez a munkájuk
2, Dex dug Lila-val, Rita-val... -
Dean Winchester #1599 -
#1598 Nem is tudtam hogy járnak :)
Vajon milyen fejeket vághatott Hall amikor a smárolós meg tukós jeleneteket vették fel David Ramsey-vel (Anton-al) :D
Meg még lesznek ilyenek gondolom a 4. évadban is. -
#1597 Hehe ez tök jó:)
-
#1596 mármint a való életben? :) durva. -
#1595 Dexter elvette a húgát. -
cherubim06 #1594 Igen, igen, persze, de ezt most mire is mondod? -
benkoszabi #1593 dexter nem azért lett "pszichopata" mert annak született, hanem az anyja lekaszabolásának sokkjától...végigkellett nézni, ahgy darabokra vágják láncfűrésszel...sztem az egyik legkínzóbb halál, amikor még élsz, de érzed, ahogy belédvág a fűrész, a fájdalom elvíselhetetlen, és már nincs is kezed, minden vérben úszik, fröcsköl az egész...na ettől golyózott be dex... -
dXter #1592 hát akkor a 4.évad is tetszeni fog, amikor majd valaki más csinálja ugyanezt...és lehet, hogy több sikerrel :) -
Dean Winchester #1591 na és ő hogy jött létre? :P
doakes ártatlan? magának kereste a bajt :D csiptem a srácot!
és nekem lehet doakes miatt is de a 2.évad tetszett igazán,főleg onnantól mikor doakes elkezdett kapizsgálni vmit dexről! -
#1590 nem vagyok vallásos, de ha már a bibliai vonalon vagyunk, akkor Isten az oka mindennek -
cherubim06 #1589 Vitaeldöntés:
Dexter világa mindig is az önbíráskodás dilemmájáról illetve a cselekedetek beláthatatlan következményeiről szólt, azaz nemcsak nekünk, de még neki se mindig egyértelmű, hogy helyes -e, amit tett. Ezért aztán nagyon is alkalmas vitára a kérdés, hogy ki a hibásSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.az "ártatlan" Doakes haláláért.
Valamilyen szinten senkinek sincs igaza:-)
-
#1588 az egésznek Ádám és Éva az oka... :D -
Dean Winchester #1587 hát ennyi erővel akkor dexter apja és anyja idézte elő a tüzet mert ők csinálták dexet :D
sőőt tovább is mehetünk mert akkor dex apjának az anyjanak az anyjanak és annak is anyjanak az anyja idézte elő :D -
#1586 Hehe akkor vmilyen szinten igazam volt:) -
#1585 Ja tényleg:D
Sorrry:) -
#1584 :ddd -
#1583 #1582 pwned :D
persze Lila-t Dexter hozta be a képbe, szal közvetetten... -
#1582 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor tényleg mást néztél, mert a robbanást nem Dexter idézte elő, hanem a pszicho, idegesítően beszélő barátnője -
#1581 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet hogy én más sorit néztem de azt a gázrobbanást amiben Doakes meghal Dexter idézte elő. -
Dean Winchester #1580 ja az anno fain rész volt nagy :D csupa izgalom,ha érdekel mi történik olvasd el amit irok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dex nem öli meg doakes-t! -
#1579 jahogy te a tvben nézed, jólvan... :) -
benkoszabi #1578 doakes követte dexet és egyszercsak előlépett, miközben ő zsákokban cieplte a hullákat...birkóztak, a fegyver elsült, dex lábában a golyó...viszont doakes-t sikerült hatástalanítania egy időre..de sztem megöli, mert doakes-ot játszó színés csak az első 2 évadban van... -
Dean Winchester #1577 a szinkronosra gondoltál ami a tv-ben ment? -
#1576 milyen mai rész? lemaradtam vmiről? :) -
Micsu #1575 kapcsolom a gyógyintézetet -
knightbali #1574 Bizony-bizony. :)
Nagyot ütött a mai rész. -
benkoszabi #1573 azt a rohadt de jó volt a mai rész...kezd egyre jobb lenni a sorozat...bár a színészi játék még mindig felszínes, és ez a sok felesleges káromkodás...nade a sztori meglepetései, a feszültség, a fordulatok -
#1572 hát én a Dexteren kívül eddig még nem láttam más sorozatban/filmben :D
vagyis de, csak nem vettem észre, a paycheck -ben vmi ügynököt alakít :)
-
#1571 Volt olyan egyáltalán, hogy Michael C. Hall normális embert alakított valaol? :D -
#1570 pedig vhol azt írták hasonló:D -
#1569 Sírhant művek na.. nem jutott eszembe a címe :D Dexter korábbi, melegecske állomása :D -
#1568 hát, azért több köze van egymáshoz a kettőnek, mint mondjuk egy Dexter, Gilmore Girls párosításnak
mindkettő polgárpukkasztó, mindkettőben van vér dögivel és érződik, hogy egy perc többe kerül, mint egy évad barátok közt. plusz ugye kábelesek :P
"valszeg sokkal korábban már voltak ilyen sorik."
igazság szerint egy vágatlan Vészhelyzet is tocsog a vérben, de ez a két sorozat valahogy más. nagyon direkt mutatják a vérbő dolgokat, mindkét sorozat egy-egy főszereplői ezek a jelenetek -
#1567 hja talán még a helyszínelők is régebbi, azt már ott is belevágtak néha a lecsóba.
és a Dextert játszó színész korábbi sorozata? Nem tudom a címét, de halottas házat vezető családról szólt, ott is volt pár érdekes rész (nem is szólva a rengetek meleg jelenetről).
azért voltak az NT elött is bevállalós sorozatok
De olyan ami a Dextert utol érni.. hát arra biza még várhatunk sokat :D -
#1566 most nem tudom a konkrét példát, de sztem a 2 állításod sem igaz -valszeg sokkal korábban már voltak ilyen sorik., az első pedig, mint következtetés nagyon messzire menő. a két sorozatnak pont annyi köze van egymáshoz, mint bármely másik kettő hollywood-i sorozatnak. sztem. -
#1565 egyáltalán nem. ami közös bennük, az az igényesség és mindkettő bevállalós. ja meg az, hogy ha nincs NT, nincs Dexter sem, mert tudtommal a NT (viasaton kés/alatt címmel fut) kezdett bele ebbe a "mindent mutassunk" durvulásba. valaki javítson, ha nem így van -
#1564 kicsit sem