Star Wars: Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Twetr0x
Tudom, és ezért bizony elküldöm a LucasArtsot arra a bizonyos helyre...<#szomoru1>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Wii-n van csak multi, és sztem ez igy is marad sajna

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Twetr0x
jó, jó, de HOL VAN A MULTIPLAYER?!

Hamarosan új skinek és a next-gen verziókból kivágott Jedi templomos pálya érkezik DLC-ként. (Meg gondolom egy patch is, mivel már itt lenne az ideje.)
link

Kit Fisto-t amúgy is hiányoltam.<#idiota>

és ez pontosan igy mûködik Wii-n asszem 😊

ugyanis wii-n van duel mód 😛

volt wii-m kemény 2 napig 😄 nem jött be

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Úgy lenne jó, ha minden karakter kapna saját animációkat, kombókat, aztán beraknák õket egy duel módba. És akkor mehetne a Vader vs Maul<#violent>. (Vagy legalább tegyék játszhatóvá a "sérült" Vadert, az nagyon brutálisan néz ki szvsz.)

meg az is poén lenne, ha vaderrel lehetne végig vinni, annak még a mozgásai is benne vannak, hiszen az elején játszható. A Maul sztem azért nincs benne, mert a dupla kardjával nemtudna bánni az Apprentice (akinek mellesleg neve nincs? 😄 )

vki
Azért szerintem egy Darth Maul-os costume elfért még volna 😄

ACER Aspire 5738ZG

nah, idõközben kiprobáltam a kódot, és tényleg kibõvült a paletta 😄 poén a dolog, de akkor lett volna fasza, hogyha azokat is tudnám csak, mint ami a karakternek tudnia kéne 😄

hol? minden pályánál kapsz egyet, plussz a sith robe, +a legvégén a 2... ennyi hely is van, de ez nem 32 :S

XBOX360-ban van a 32 costume!
melyik verzioba van 32 costume ??? box-on csak kb 12 van...

A Sohndann beadja mind a 32 costumöt!
deep
Tanár jár hozzá -> gyépés😄
predator0
Amilyen kérdéseid eddig voltak, azokhoz egy betû angol tudás nem szükséges.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

JA 14 DE NEKEM NUKU AZ ANGOL TUDÁSOM 8-ÉVES KOROM OTA NÉMETET TANULOK ÉS TANÁR JÁR HOZZÁM
deep
Akkor vagy tényleg fogyatékos, vagy én voltam túlfejlett ennyi idõsen...
Seth
nick-je alapján 14-re tippelnék vagy 13-ra ha még nem töltötte be idén😊

PSN ID.: Beegabor

deep
Hány éves vagy? Csak kíváncsi vagyok.
mijen kod ez amit irt songoku??? SOHNDANN
én most gecimód elvertem a sidiust abba a durva sith göncbe fekete karddal 😄 vagy ötödjére vittem végig a gémet, de még mindig nem unom meg 😛

rambuu
Hát rázást, én ugy hárítottam le magamról, hogy benyomtam azt a LT+B és akkor ugy Dashel egy nagyot körbe, én azzal szedtem le magamról, de lehet hogy van egyszerûbb megoldás is, a lökésektõl meg ugyan úgy én is elugráltam! 😊

Twetr0x
Hülye kérdésnek tûnik, az is, de hogy kell kivédeni a rázást, és a lökéseket? Általában csak elugráltam elõle 😄

rambuu
Na végül megcsináltam a másik befejezést is!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon tuti lett, a második befejezés alapján, nem ártana ha lenne folytatása. Abba Sith Lord cuccba nyomulni lenne a tuti!

rambuu
Na most meg elsõre ment! XD
Izé, ha a másik befejezést akarom látni, akkor muszály az utolsó pályát komplett megcsinálni újra? Csak a végén, azt a bizonyos másik utat választom?

bocsi már meg ott kell amikor legyöztem öt és nem kell be menni a mesterhez és ott egy hid elnézést kérek ha valakinek bajt okoztam vagy hogy raboltam az idejét és még egyszer elnézést kérek tényleg sajnálom és köszönöm az eddigi segitséget meg mindent...
deep
Najó, ebbõl elég. Te fogyatékos vagy? Esetleg csak szivatsz itt minket...
ott ugorjak le ahol volt az az égetö vörös talaj rész???
predator0
Amikor legyõzted Vadert, akkor ne afelé a rész felé menj, ahol a császár van, hanem ugorj le onnan...

mijen hidrol? igen tom ott van dart véder az elsö pálya az amikor ki jön az ajton a második a amikor egy kör pályán vagyunk és ö középen áll és körülötte egy részen éget a talaj aztán pedig át lököm sidiuzshoz ott sincs hid de akakor most hol van dart véder én ezt most nem értem amikor sidust verem ott nincs ott vélder elötte van ott de ott nincs hid egyiknélseakkor most hol van???????? légyszi segitsetek mert nem találom....

deep
Te nézel is a szemeiddel, vagy csak nyomogatod a gombokat? Mielõtt odamászol Sidious-hoz, ott áll lent vader. Csak le kell ugrani a hídról...
De hol van dart véder mert az irtad hogy amikor sidius náltartok akkor nme öt gyözzem le hanem védert de ö nincs sehol..
deep
Legközelebb spoilerbe!<#ejnye1>
Olyan könnyû megölni, mint a fing. A rázását simán lehet védeni, a tárgyak elöl meg vagy dash-elsz, vagy elbújsz a gépek mögé. Meg se ütött.
rambuu
Hát ezt a szar császárt, vagy kit a végén azt nem létezik megölni...
Még ha el is bujok elölle, akkor is belém ráz stb. ...

köszönöm szépen
Twetr0x
Lépj be a mentésbe, nyomd meg a start gombot, a select mission résznél válaszd ki az utolsó küldetést. Amikor elérsz a végére, akkor ne a sidiousra rohanj rá, hanem megint a darth vaderre. Így megkapod a sith befejezést és a sith ruhát.

Helo szaistok az lenne a kérdésem ha végig vittem mért hiányzik egy pálya amikor valami mutáns ruhába kell menni mert nekem az volt az utolso pály hogy ki üttötték a csávot a sidius de azután még kéne lennie gy pályának az hogy lehet meg szerezni?? válaszotokat elöre is köszönöm..
Egy kód, ha valakit érdekel:

SOHNDANN - Választható lesz 32 skin
fsgh
Van rajta egy zár szerûség... Ismét a tárgyak emelése gombot nyomd és forgasd át azt a bigyót😄Dd Értelmesen leírtam de ha megnyomod a "táryak emelése" gombot akkor rá fogsz jönni

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

most mitt kell hogy szembe állok egy nagy kék kapuval ugyan azon apályán és legyösztem ijen vörös kardosokat de nem nyilik az ajto betrörni se tom villámlás se segite akkor mit kell?? válaszotokat elöre is köszönöm..
ok köszi
fsgh
Azt a gombot nyomd amivel fel tudsz emelni tárgyakat. Aztán tudod forgatni azokat a köröket...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

de hogy tegyem egyenesbe??
Twetr0x
Force Grippel állítsad a három gyûrût egyenesbe, akkor kinyílik egy híd. Gyorsan szaladj át, bújj el a lézer elõl, majd ismételd ezt meg a következõ 3 gyûrûnél

Helo bocsi már tovább jutottam de most meg valami zöld sugárnál ami körül valami förog több van belöle és nem tom mit kell asszem a 9-dik pályán van és nem tom mit kell légyszi segits seth válaszodat elöre is köszönöm..
Seth
Értem hol vagy, de ez a megfogalmazás vmi fenomenális, emiatt totál leblokkoltam 😄

PSN ID.: Beegabor

Helo szaisztok én 360-on tolom a játékot az szeretném kérdezni hogy amikor valami nagy hajot kell mozgatni vagy mitcsinálni és közben jönnek repülök nakik lönek és nem tom mit kell mert már füstölt meg irta hogy huzzam le mind kettöt nem sikerült mert nincsen idöm mert jönnek a kis repülök akik leszed nek nagyon hamar légyszi segitsetek mert el akdtam válaszotokat elöre is köszönöm...
fsgh
Jó de ez egy játék😊 Simán mondhatják azt h a Force Unleashed 2 egy másik story másik idõben😊 Mind1 a lényeg hogy örülnék egy hasonló stílusú játéknak😊

predator0
Valószínû, az egész film "sorozat" siker, mégsem lesz 7-9 része.

fsgh
Valamit tuti ki fognak adni mert ez siker lesz... És ha siker lesz akkor már most aláírja Lukas azt a következõ részt😊 Pénz beszél.