Star Wars: Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Melyik fokozaton játszod? Utolsó elõtti? 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

A második bossal csak én szenvedtem meg vagy az másnaki is rázos volt?
A pályákon lazán megyek, de a boss harc eléggé lehangoló volt (négy robotkaru micsoda a roncstelepen). Alig sebeztem. Még szerencse hogy beadta azokat a robotszerüségeket ami után mentett. Attól félek be kell magolnom az összes kombot 😞. Ha már a második boss ennyire nehéz volt mi lesz a többivel? Ti hogy csináljátok? Utök-ütök-ütök-védek még egész jol bejött. A rohangálok ugrálok, dash-olok lecsap valam jedi trükkel. Ha én trükközök kivédi. Az erõcsatákta persze lazán megnyerem, és szinte csak azzal tudtam sebezni. Én bénázok ennyire?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
attól hogy az uralkodót vagy Vadert támadod meg a végén

PSN ID.: Beegabor

hogy lehet elérni a másik befejezést? irjátok le lécci h mitõl függ h mi lesz a vége?

vki
Nah jó... Ha nem is pont kettõ van belõlük, akkor is van. Mert ugyebár mi van az egyensúllyal? (Ugyebár a IV. epizód elején elvileg 2 képzett Jedi (Odi-Van és Yoda) és 2 képzett Sith van (Palpatine és Vader)). És így be is teljesült a prófécia, mivel kettõ-kettõ maradt. Na, de ez nem ide tartozik 😄.

Szó mi szó, jó lenne egy folytatás 😄.

ACER Aspire 5738ZG

tarti19
na de kérem szépen ki is ezeknek a forgatókönyveknek az írója?😄 Köszönöm szépen

predator0
Akkor az már nem Sith, hanem shit... 😄

Csacsi
De ott meghalt a Mester(császár) is, és a tanítvány is(Vader).

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Neogan
kösz a spoilert <#gonosz3>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

vki
Én még csak ma kezdtem bele, de eddig nagyon bejön a game. Nem voltam annyira konzolos, de a GTA IV, és a Force Unleashed miatt már beújítottam egy dobozt... Eddig nem bántam meg...

Szerintem ha lesz is Force Unleashed 2, akkor ezt nem nagyon fogják folytatni, mivel ezzel a két trilógia egybeforrt (kivéve, ha Vadernek nem lesz egy újabb titkolt tanitványa 😄). Szerény véleményem szerint érdemesebb lenne folytatni a hatodik rész utáni cselekményt, mivel ugyebár "a sithekbõl mindig kettõ van... egy mester, és egy tanitvány...".

ACER Aspire 5738ZG

predator0
Ha folytatják is, úgy biztos nem, mert akkor hova a francba tûnne
Darth Vader? Mivel megölte

Rosszul tudod, két vége van.

Szerintetek lesz Force Unleashed 2? mert ezt folytatni kell már csak a történet miatt is. mert a végén fõszereplõ srác lesz az új "darth vader". és azt simán lehet folytatni. mert nyilván meg kell hallnia vmikor majd, mivel a mozifilmben nem votl benne. amugy a játéknak ugy tom 8 befejezése van.

Sland
Nah megvagyok, végigvittem!
Iszonyat király volt, mintha egy új filmet láttam volna a 3 és a 4 között.
Hatalmas volt!!!!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Heh úgy néz ki ez a fekete fénykard mintha bugos lenne a fénykard és csak a körfénye lenne meg a belsõ fekete textúra..😄
Azért elég über 5let vaksötétben feketével világítani😄😄😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Sland
nah, megvan a kard. ahogy elnézem ebbõl csak sima létezik, nincs belõle compressed vagy unstable. gondolom innen már nincs sok hátra...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

predator0
Palpatine császár felé

Sland
Itt a videó hogy hogyan lehet megszerezni

Sland
naná, hogy van 😄
az egyik könyv is ír róla. asszem a Thrawn trilógia valamelyik részében volt róla szó.
de lehet hogy van egy olyan könyv külön, hogy a fekete kard

Sland
még nem olvastam el, hogy mi fog történni a játék végén, de nem akarom a szar befejezést választani.
azt szeretném kérdezni hogy merre menjek hogy az a vége beleilljen a történetbe.

predator0
Fekete fény mióta létezik? 😄 Tényleg beleraktak ilyet?

Sland
Azt láttam jutubon, hogy lehet fekete kardot szerezni. feketébõl van unstable vagy valamilyen más verzió vagy csak az az egy?

predator0
Kiírja, amikor választhatsz, egyszerûen csak a másik irányba kell menni. Kezd elõlrõl az utolsó pályát és meglátod.

trick daddy
és akkor a jó végét hogy lehet választani ??

predator0
Két vége van, te azt a végét választottad, ami nem illik bele a történetbe. A másik viszont tökéletesen.

Aguinaga
X360-hoz eladó egy vga-kábel, ha valakit érdekel, emilezzen.

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

trick daddy
Áhh kinyomtam cool game-volt 😊 csak hát a vége nem volt hepi-end XD mondjuk nem is értem <#nemtudom> És ki lesz ? mert hát nem halt meg csak olyasmi mint a dart vader v-mi mert a filmbe olyasmiröl nemtook de mikor is láttam azt XD

predator0
Csak a multi hiánya legalább 10%-ot levesz belõle.

Én ezt értem de akkoris,egyébként nem ez ami miatt 80% nállam a progi hanem a bugok,a beragadó MI,a rövid játék...Kicsit cslódtam de ettõl még élvezetes game,csak lehetett volna sokkal ütõsebb...

tarti19
figyelj, azért érthetõ, mivel itt az erõre raktak nagyobb hangsúlyt...
Persze egy lézersusogás mindig vad hangulattal önt el

Tény,de ettõl még fénykardbutítás,és hangulatrombolás...

tarti19
Irányítás véleményem szerint korrekt, nem tapasztaltam benne nehézséget😄
Azért nem raknak bele ilyet mert akkor csúnyán kapnak besorolást és ugye az hátrány, hogy nem lehet 18 éven aluliaknak megvásárolni. asszem ilyen jelekkel rakják ki a játékokat manapság meg PEGI meg mittomén😄

predator0
Akkor ez nem a te játékod, probálkozz valami könnyebbel. Melyik fokozaton játszol egyébként?

ez a geci játék felbasza az agyam rendesen ilyen szar irányitást mint ami a tie fighteres pályán van hihetetlen.Egyszerüen ezt nem lehet megcsinálni csalás nélkül.van ehez örök élet mert már a lemez szétörésén gondolkodom.Pfujj de pipa vagyok
Rajongó vagyok de nállam csak erõs 80% mert picit bugos a graf (pl dártvödör az elején a jedi ellen néha mintha a föld fölött sétált volna) meg néha "beragad" az MI (pl jönek a csuvik sokan és néha van 1-2 ami megáll és nézelõdik hiába kaszabolok körülötte nemizgatja😊 ),meg az oké hogy a fénykarddal nemlehet pusztítást végezni a tereptárgyakon,de egy nyomorék páfrányt vágjon már ketté az a kurva kard ha egyszer a robotokat úgy szeli ketté mint a szart😊
Hjaigen...Kifejezetten kár hogy nemlehet legagdosni az ellenfelek végtagjait,emléxem régi jedi játékokban repültek a kezek ahogy illik,itt még nemláttam ilyet,mondhatni kicsit sajnos buta lett a fénykard....

tarti19
Tegnap végre felszaggattam a kis celofánt a SW-rõl
Elsõ pálya Vader nagyúrral:-) Ami elsõre szembetûnt az a grafika... Végül is ezzel bajom nem volt, kellemes meleg színekkel meg még jó képet is festett az SW összképe, már-már Witcher festményes képvilágát tárta elénk. Hangok teljesen rendben voltak, retro érzés mikor felzeng pár évtizede ismert dallama fülünkben s immáron beleéljük magunkat a játékba.
AI-rõl 2-es nehézségi szinten nem lehet acélos képet elraktározni amgunkba, bár nagyobb tömeg esetén tudnak kalamajkát okozni Jedi lovagunk számára.
Borzasztó élmény volt az erõ használata. Lökéshullámok úgy borzolták fel a tereptárgyakat ahogy azt a valóságban is mai fizikai törvények megindokolják. Ellenfeleket pedig sokféleképpen tehetjük ártalmatlanná, szintén pozitívum a villám az erõlökés kombinációja😛
Igaz az elsõ 2 pálya volt meg , de borzasztóan tetszett😛 Nagyobb tárgyak mozgatáséhoz sokkal több idõ kell mint a sima kis robbanó dobozokhoz, csak eljutottunk ide is 2008-ban. Mozgásról annyit, hogy eltalálták, noha a kamera néha elkalandozik kedvencünkrõl, de nem vészes.
Most akkor Sith vagy sem? Láttam különbözõ tulajdonságok 3 ágazatban növelhetõek, megfelelõ pontokért. pálya végén lévõ (Jedi) harcok lehettek volna kicsit interaktívabbak is, mivel azért 2 igencsak jól felkészült erõhasználókról van szó, akik lézerkarddal az oldalukon egyszemélyes Rambóként is végzik kötelességüket.
Úgy vélem, nálam a játék nagyon átjött, persze hozzáteszem nagy rajongója vagyok minden SW produktumnak, így ha picit a szubjektivitás szenvedi meg az sem zavar.nálam 9 pontos játék, ha pedig nem lennék rajongó akkor is 8- pontot adnék rá szívem szerint

predator0
Gondolom abból indultál ki, hogy itt is mindenki warezol, és majd keblükre ölelve az emberek rohannak segíteni problémádon. Nem így történt, kaptál egy tök logikus választ. Ez nem parasztság, vagy ha annak fogod fel, akkor nagyon rossz helyen vagy.
Legközelebb inkább elõször probáld megkeresni a kérdésedre a választ. Sok felesleges dologtól kíméled meg magad, és fõleg másokat.

Voltan
Ehh, OK utánaolvastam. Megvan.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Üdv, én most kivételesen a játékról írnék 😄
Kéne egy kis help. Már az elsõ pályán (a Tie Fighter gyárban) sikerült elakadnom. Lezárult egy energiafal egy kör alakú terem köré, középen van egy nagy gömb alakú gép huzalokkal és rám ront egy rakás katona. Õk már halottak, de a pajzs még él, és akárhogy húzom, vonom azt a bogyót, nem történik semmi. A pajzsfalba is beleküldtem, de csak elporladt, én meg még mindig ott vagyok...
MIT KELL ITT CSINÁLNI?????

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Köszönöm az infot. <#worship>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

...
Platinumshop.hu???
És mondjuk kb 5000Ft-al olcsóbban megkapod ps3-ra hétfõ 360-ra kedd óta....

nem, nem mentség, de csak ezt a választ tudtjátok erre mondani, ami szintén nem megoldás... nem megy a játék? vedd meg eredetibe. Komolyan gondolkoztam rajta, hogy hiába flashelt a box-om, megveszem ezt a gémet, mert megérdemli, de olvasgattam külföldi forumon, ahol feltették ugyanezt a kérdést, és képzeld, nem parasztul beválaszoltak, mint ahogy itt szokás, hanem megmondták, hogy ez a hiba benne van a játékba, még az eredetibe is... <#banplz>

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

predator0
Még ez sem mentség arra, hogy lopsz, persze lehet téged megnyugtat 😄

csak annyi, hogy aki tegnap engem leugatott, hogy vegyem meg eredetibe, és akkor nem lesz gondom. Külföldi oldalon olvastam ,hogy az eredeti ugyanolyan bugos, mint a többi. Hogyha az utolsó két pályán nem számol semmi holocront, meg nem számolja a combo pointokat, és kiírja a bonus küldetéshez, hogy *default text, akkor kezdheted elõlröl a játékot másik nehézségi szinten. Ennyit az eredetirõl...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Istencsászár
Nyugodtan megveted az 576ban 15-16ért... persze hogyha kapható lenne, de legalább téged el lehet attól az üzlettõl tántorítani azzal h azt mondom neked NE ott vedd hanem pl a www.platinumshop.hu ahol 12900 és lehet már kapni hétfõ óta.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nekem tegnap 576-ban azt mondták pénteken érdeklõdjek... <#wilting>

Akkor most hol lehet kapni?

AntiHero
már megjelent

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

üdv!
magyarországon 19én jelenik meg? ja,és gondolom mindegyik konzolra egyszerre

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

predator0
Nekem egyszer sem fagyott ki, sehol. Pedig kétszer vittem végig.

Sland
Elegem van.

spoiler??

uccsó elõtti pályán, amikor ki kell iktatni 5 vagy 6 tornyot, miután harcolni kellett maullal, állandóan lefagy. már elegem van... nektek nem volt ilyen probléma?

N1ggA
A játékeladásokat tekintve bõven vezet a konzol. Most nem tudok linkelni, de így van.

Spread De Love!