1017
Star Wars: Force Unleashed
-
#657 Szerintem ennél sokkal meglepőbb dolgok vannak benne. Egyet leírok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Darth Maul -
#656 Nem azért, de én is régóta láttam már ezt a trailer-t de attól még nem tudtam, hogy az űrhajó lehúzását el is lehet játszani, mert a trailer-ben is videóként szerepel nem pedig gameplay-ként. Amikor eljutottam odáig és láttam, hogy el kell játszani ezt a jelenetet nagyon megörültem, mert erre nem számítottam. Szerintem a srác erre gondolt, de nem baj fogtuk a te célzásodat is. -
#655 Ha ez valakinek olyan dolog, amit eddig nem tudott/sejtett a játékkal kapcsolatban, akkor ezt a videót tudom ajánlani megtekintésre és persze a hozzá tartozó dátumot (2007. 07.13). -
#654 pl. a csillagromboló lehozása. Engem nem zavar, de nekem már szóltak ilyesmiért :D -
#653 Mi volt a spoileres? -
#652 spoilert spoilerbe, pls! Vannak akik még nem tolták végig. (Én már végigtoltam, nem miattam kell) -
#651 mert akkor engedd el és majd utána levadászod a a vadászgépeket majd megint húzod a Birodalmi Csillagrombolót:P -
#650 Thx már továbbjutottam...:)
Most viszont annál a résznél akadtam el ahol azt a hadihajót kell lehúzni az erővel:S elkezdem csinálni és közben lelőnek a kisebb hajók:S -
#649 Bemész a lába közé (haha) és osztod fénykarddal, villámmal, amivel tudod -
#648 A Bull Rancort hogy kell megölni?:S A villámlás alig sebez valamit, mást meg nem nagyon tudok tenni ellene... -
Petyus1994 #647 Hello!Azt szeretném kérdezni hogy a PlayStation 2-ős verzióban kb. hány pálya van? -
#646 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azokat a forgó részeket egyesével meg kell állítani, és a force grip-pel egy síkba hozni. Legalábbis ahogy én kivettem, mert én is ott tartok :D. Elvileg ezt fenntről kell megcsinálni, mivel át kell ugrani a másik teremben. -
#645 Lécci tudnál nekem is seguteni , én pont ennél az egyértelmu teremnél akadtam el. ahol van az a 2 forgó micsoda. mit kell csinálni ? -
#644 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menj a folyosón amikor épp nem lövik a sugarat, amikor pedig hallod, hogy tüzelni fog (visszaszámol) akkor húzódj fedezékbe oldalt a kis beugrókba. Ezzel a módszerrel eljutsz majd egy terembe és onnantól már egyértelmű. -
#643 Hello!
Mit kell csinálni a zöld sugaras résznél amikor visszaszámol és lővik a zöld sugarakat!
Előre is köszi a segítséget! -
#642 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már megvan. Miután leírtam, persze egyből sikerült :S. -
#641 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ki hozná vissza a halálból, amikor a holtteste ottmaradt a Halálcsillagon? Darth Vader és a császár biztos nem azok után, hogy majdnem kinyírta mind a kettőt. Szerintem ezt a részt felesleges erőltetni. -
#640 Még régebben volt róla szó itt az SG-n is, az eredeti cikket most nem találom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a halál csak a kezdet XD,akarom mondani semmi sem biztos az SW univerzumban,a játékban is kimentett minket Vader mikor szívtunk egy kis friss űr-levegőt:D , a halálból is vissza tudnak hozni vhogy ^^ -
#639 Lenne egy kérdésem az egyik küldetéssel kapcsolatban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor le kell hozni a StarDestroyert, annak van valami spec. módja? Ugyanis akárhogy próbálom pontosan csinálni, mindig közbejön valami :(. Próbálom úgy, hogy hadd lőjenek, de egy bizonyos szint alá már nem tudok menni, mert kinyuvadok. Van valami gyors móda a TIE-k kiikatására? Ugyanis mire leszedem az utolsót, visszaáll az a tragacs. Addig már eljutottam, hogy másodjára kellene lefele húzni, de nem jön összefele. Most ez tényleg ilyen nehéz, vagy csak én bénáskodom :S?
Mellesleg XBOX360-on tolom. -
#638 Lesz élőszereplős SW sorozat??? O_O LINKET, de azonnal!
Egyébként, nem hiszem, hogy fog szerepelni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivel megmurdál szegény a végén. :(((( -
#637 Állat lenne, ha majd a vmikor elkészülő star wars sorozatban szerepelne -
#636 Na ne mondd, a képet is onnan szedtem. A stáblistáról lestem le, hogy kicsoda a csávó és rögtön az IMDb-n néztem meg, hogy tényleg ő-e az. Gondoltam csinálok egy képet és beszúrom ide. XD -
#635 Nem véletlen XD -
#634 Mik vannak, épp ma néztem meg a Köd c. filmet és az egyik szereplő rohadtul emlékeztetett valakire....
-
#633 A klasszikus SW összecsapások PSP exkluzívak. (Pl. híres jelenetek az eredeti trilógiából, stb.) -
daneelolivaw #632 na így már jó,köszi szépen :P és azt olvastam vhol,h lehet külön küldetéseket csinálni,pl anakinnak kinyírni duukut-meg ilyenek,vagy az csak psp-n van? -
#631 Így? -
Darth Razor #630 Szerintem te azt az oldalt nézed, ahol a Wii verzióhoz vannak kódok, azért nem fogadja el a játék.
PS3-ra én a következőket öltözék kódokat ismerem:
MASTERMIND: Palpatine császár ruha
FERRAL: Scout Trooper ruha
MANDALORE: Rahm Kota ruha
PROTOTYPE: PROXY ruha
VICEROY: Bail Organa ruha -
daneelolivaw #629 ps3 -
#628 Mekyik platformra van meg a játék? -
daneelolivaw #627 nem igaz,nem tudok átöltözni,keresem mindenhol,amit ez a buzi oldal ír:
These costumes are unlocked by inputting the following cheat codes. Go the Main Menu, then Options, and Enter Code.
a hiba már ott kezdődik,h nekem a main menu optionsba egyáltalán nincs ilyen, hogy enter code. játék közben startnál van olyan h input code de ott nem fogad el semmit. -
#626 Ott pedig nem nagyon játszódik gameplay jelenet... :) -
Darth Razor #625 Teljesen mindegy hol vagy, bárhonnan "át tudsz öltözni". A Rogue Shadow különben a hajód. -
daneelolivaw #624 azt írjáék,a costume-öket csak akkor aktiválhatom,amikor a rouge shadowon vagyok.megmondaná vki,oda hogy jutok el? -
#623 xbox1-re van, de elfut 360on is az a verzio (csak a szélesvásznu megjelenitőn van cumi)
predator0: persze h nem nyugtatna senkit meg a válasz h "nincs multi, mert annak beépitése idő és pénz és hát igyis megveszik a játékunkat..." -
#622 revenge? van xbox360ra? -
#621 Pedig itt tényleg annyira adná magát a multi lehetősége, ha az ember a boss fight-okból indul ki. Simán megcsinálhatták volna. Most találtam egy nyilatkozatot arról, hogy miért nincs Xbox360/PS3 multi:
"To be specific, there's no multiplayer in the Xbox 360 and PlayStation 3 versions, because there is on the Wii, PSP, and DS. As far as specific reasons are concerned, we don't really like to get into the reasons why we don't do things because I don't think there's really a satisfactory answer that people would really be happy with. So, there isn't multiplayer and that's kind of how it is..." -
#620 pedig gondolkoztam a megvételén, az előző részben (revenge of the sith) is ez a rész tetszett a legjobban :) ember ember ellen, sw környezetben ...
sajnos a revenge nem megy rendesen a 16:9 megjelenitőn igy azt sem érdemes megvenni nekem :( (360ra)
bárcsak becsődölne a lukasarc és elbuknák a licenszet ... :( -
#619 Na ha minden igaz ma nekiállok,már megvan 2 hete de nem volt időm... -