Star Wars: Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
A pályákon lazán megyek, de a boss harc eléggé lehangoló volt (négy robotkaru micsoda a roncstelepen). Alig sebeztem. Még szerencse hogy beadta azokat a robotszerüségeket ami után mentett. Attól félek be kell magolnom az összes kombot 😞. Ha már a második boss ennyire nehéz volt mi lesz a többivel? Ti hogy csináljátok? Utök-ütök-ütök-védek még egész jol bejött. A rohangálok ugrálok, dash-olok lecsap valam jedi trükkel. Ha én trükközök kivédi. Az erõcsatákta persze lazán megnyerem, és szinte csak azzal tudtam sebezni. Én bénázok ennyire?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
Szó mi szó, jó lenne egy folytatás 😄.
ACER Aspire 5738ZG
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szerintem ha lesz is Force Unleashed 2, akkor ezt nem nagyon fogják folytatni, mivel ezzel a két trilógia egybeforrt (kivéve, ha Vadernek nem lesz egy újabb titkolt tanitványa 😄). Szerény véleményem szerint érdemesebb lenne folytatni a hatodik rész utáni cselekményt, mivel ugyebár "a sithekbõl mindig kettõ van... egy mester, és egy tanitvány...".
ACER Aspire 5738ZG
Rosszul tudod, két vége van.
Iszonyat király volt, mintha egy új filmet láttam volna a 3 és a 4 között.
Hatalmas volt!!!!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Azért elég über 5let vaksötétben feketével világítani😄😄😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
az egyik könyv is ír róla. asszem a Thrawn trilógia valamelyik részében volt róla szó.
de lehet hogy van egy olyan könyv külön, hogy a fekete kard
azt szeretném kérdezni hogy merre menjek hogy az a vége beleilljen a történetbe.
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
Persze egy lézersusogás mindig vad hangulattal önt el
Azért nem raknak bele ilyet mert akkor csúnyán kapnak besorolást és ugye az hátrány, hogy nem lehet 18 éven aluliaknak megvásárolni. asszem ilyen jelekkel rakják ki a játékokat manapság meg PEGI meg mittomén😄
Hjaigen...Kifejezetten kár hogy nemlehet legagdosni az ellenfelek végtagjait,emléxem régi jedi játékokban repültek a kezek ahogy illik,itt még nemláttam ilyet,mondhatni kicsit sajnos buta lett a fénykard....
Elsõ pálya Vader nagyúrral:-) Ami elsõre szembetûnt az a grafika... Végül is ezzel bajom nem volt, kellemes meleg színekkel meg még jó képet is festett az SW összképe, már-már Witcher festményes képvilágát tárta elénk. Hangok teljesen rendben voltak, retro érzés mikor felzeng pár évtizede ismert dallama fülünkben s immáron beleéljük magunkat a játékba.
AI-rõl 2-es nehézségi szinten nem lehet acélos képet elraktározni amgunkba, bár nagyobb tömeg esetén tudnak kalamajkát okozni Jedi lovagunk számára.
Borzasztó élmény volt az erõ használata. Lökéshullámok úgy borzolták fel a tereptárgyakat ahogy azt a valóságban is mai fizikai törvények megindokolják. Ellenfeleket pedig sokféleképpen tehetjük ártalmatlanná, szintén pozitívum a villám az erõlökés kombinációja😛
Igaz az elsõ 2 pálya volt meg , de borzasztóan tetszett😛 Nagyobb tárgyak mozgatáséhoz sokkal több idõ kell mint a sima kis robbanó dobozokhoz, csak eljutottunk ide is 2008-ban. Mozgásról annyit, hogy eltalálták, noha a kamera néha elkalandozik kedvencünkrõl, de nem vészes.
Most akkor Sith vagy sem? Láttam különbözõ tulajdonságok 3 ágazatban növelhetõek, megfelelõ pontokért. pálya végén lévõ (Jedi) harcok lehettek volna kicsit interaktívabbak is, mivel azért 2 igencsak jól felkészült erõhasználókról van szó, akik lézerkarddal az oldalukon egyszemélyes Rambóként is végzik kötelességüket.
Úgy vélem, nálam a játék nagyon átjött, persze hozzáteszem nagy rajongója vagyok minden SW produktumnak, így ha picit a szubjektivitás szenvedi meg az sem zavar.nálam 9 pontos játék, ha pedig nem lennék rajongó akkor is 8- pontot adnék rá szívem szerint
Legközelebb inkább elõször probáld megkeresni a kérdésedre a választ. Sok felesleges dologtól kíméled meg magad, és fõleg másokat.
Kéne egy kis help. Már az elsõ pályán (a Tie Fighter gyárban) sikerült elakadnom. Lezárult egy energiafal egy kör alakú terem köré, középen van egy nagy gömb alakú gép huzalokkal és rám ront egy rakás katona. Õk már halottak, de a pajzs még él, és akárhogy húzom, vonom azt a bogyót, nem történik semmi. A pajzsfalba is beleküldtem, de csak elporladt, én meg még mindig ott vagyok...
MIT KELL ITT CSINÁLNI?????
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Platinumshop.hu???
És mondjuk kb 5000Ft-al olcsóbban megkapod ps3-ra hétfõ 360-ra kedd óta....
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Akkor most hol lehet kapni?
magyarországon 19én jelenik meg? ja,és gondolom mindegyik konzolra egyszerre
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
spoiler??
uccsó elõtti pályán, amikor ki kell iktatni 5 vagy 6 tornyot, miután harcolni kellett maullal, állandóan lefagy. már elegem van... nektek nem volt ilyen probléma?