1017
Star Wars: Force Unleashed
  • Sland
    Uraméééég miket találtam!!!!

How to get all costumes

Emperor-ral is játszhatunk!
  • Evogordon
    Működni fog.
  • Deagle
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem hogyha letöltöm a netről a játékot fog e müködni egy nem ki chipelt ps2-vel is?
  • Sland
    Én is szeretném tudni!
    Sith Master a neve egyébként.
    Ha a fejlesztett karakterrel lehet menni, akkor újrakezdem azon, de ha nem, akkor így marad... :D Pedig még lett volna mit megszerezni...
  • predator0
    Azon a nehézségi szinten nem probáltam :)
  • tarti19
    4. nehézségi szint elérése után mehetsz a fejlesztett kariddal? Vagy újat kezdesz?:(
  • Twetr0x
    Engem egyszer ölt meg, de úgy, hogy nekem max hp-m volt, neki 0, nyomtam volna a kivégzést, és egy fél másodperc alatt meghaltam

Története nagyon tetszik
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most vagyok megint a Kashyykon, Fater jedi cuccaiban, kék fénykarddal :D
  • predator0
    Azokat kell is gyűjteni, mert midenféle pontokat, fénykardokat adnak. Nekem a boss-okkal nem volt különösebb gondom, másodikra a legkeményebb is sikerült. Mondjuk folyamatosan fejlesztettem a karakterem.
  • Hoz_Hun
    Asszem közepesen. Arra gondoltam biztos a kombókat kell nyomni rá ezerrel. A villámozás az jó, csak állandoan viszaverte, de azért megrázta egy kicsit és lehet csapni rá.
    Most tanulmányozom a kombókat, vettem jó sokat (eddig nem költöttem rá). Az életerő növelést kigyúrtam 3 szintre ott másra még nem költöttem. Errőnél a villámra adtam meg tartalékolok pontokat késöbbre (így is van még 8-10 pontom).
    Azokat a sárga kockákat öszegyűjtöttétek? Első pályán 5 kimaradt a második (roncstelepen) meg 1 maradt ki. Remélem késöbb ha újrajátszom a pályát még összeszedhetőek lesznek.
  • tarti19
    nem nehéz az csak villámokkal kell megszórni:D 2x én is meghaltam:P Utána csak villámokkal operáltam az ellent:P
  • predator0
    Melyik fokozaton játszod? Utolsó előtti? :)
  • Hoz_Hun
    A második bossal csak én szenvedtem meg vagy az másnaki is rázos volt?
    A pályákon lazán megyek, de a boss harc eléggé lehangoló volt (négy robotkaru micsoda a roncstelepen). Alig sebeztem. Még szerencse hogy beadta azokat a robotszerüségeket ami után mentett. Attól félek be kell magolnom az összes kombot :(. Ha már a második boss ennyire nehéz volt mi lesz a többivel? Ti hogy csináljátok? Utök-ütök-ütök-védek még egész jol bejött. A rohangálok ugrálok, dash-olok lecsap valam jedi trükkel. Ha én trükközök kivédi. Az erőcsatákta persze lazán megnyerem, és szinte csak azzal tudtam sebezni. Én bénázok ennyire?
  • Seth
    attól hogy az uralkodót vagy Vadert támadod meg a végén
  • Suffering
    hogy lehet elérni a másik befejezést? irjátok le lécci h mitől függ h mi lesz a vége?
  • vki
    Nah jó... Ha nem is pont kettő van belőlük, akkor is van. Mert ugyebár mi van az egyensúllyal? (Ugyebár a IV. epizód elején elvileg 2 képzett Jedi (Odi-Van és Yoda) és 2 képzett Sith van (Palpatine és Vader)). És így be is teljesült a prófécia, mivel kettő-kettő maradt. Na, de ez nem ide tartozik :D.

Szó mi szó, jó lenne egy folytatás :D.
  • tarti19
    na de kérem szépen ki is ezeknek a forgatókönyveknek az írója?:D Köszönöm szépen
  • predator0
    Akkor az már nem Sith, hanem shit... :D
  • Csacsi
    De ott meghalt a Mester(császár) is, és a tanítvány is(Vader).
  • Neogan
    kösz a spoilert
  • vki
    Én még csak ma kezdtem bele, de eddig nagyon bejön a game. Nem voltam annyira konzolos, de a GTA IV, és a Force Unleashed miatt már beújítottam egy dobozt... Eddig nem bántam meg...

Szerintem ha lesz is Force Unleashed 2, akkor ezt nem nagyon fogják folytatni, mivel ezzel a két trilógia egybeforrt (kivéve, ha Vadernek nem lesz egy újabb titkolt tanitványa :D). Szerény véleményem szerint érdemesebb lenne folytatni a hatodik rész utáni cselekményt, mivel ugyebár "a sithekből mindig kettő van... egy mester, és egy tanitvány...".
  • predator0
    Ha folytatják is, úgy biztos nem, mert akkor hova a francba tűnne
    Darth Vader? Mivel megölte

Rosszul tudod, két vége van.
  • Suffering
    Szerintetek lesz Force Unleashed 2? mert ezt folytatni kell már csak a történet miatt is. mert a végén főszereplő srác lesz az új "darth vader". és azt simán lehet folytatni. mert nyilván meg kell hallnia vmikor majd, mivel a mozifilmben nem votl benne. amugy a játéknak ugy tom 8 befejezése van.
  • Sland
    Nah megvagyok, végigvittem!
    Iszonyat király volt, mintha egy új filmet láttam volna a 3 és a 4 között.
    Hatalmas volt!!!!
  • Skyline
    Heh úgy néz ki ez a fekete fénykard mintha bugos lenne a fénykard és csak a körfénye lenne meg a belső fekete textúra..:D
    Azért elég über 5let vaksötétben feketével világítani:D:D:D
  • Sland
    nah, megvan a kard. ahogy elnézem ebből csak sima létezik, nincs belőle compressed vagy unstable. gondolom innen már nincs sok hátra...
  • predator0
    Palpatine császár felé
  • Sland
    Itt a videó hogy hogyan lehet megszerezni
  • Sland
    naná, hogy van :D
    az egyik könyv is ír róla. asszem a Thrawn trilógia valamelyik részében volt róla szó.
    de lehet hogy van egy olyan könyv külön, hogy a fekete kard
  • Sland
    még nem olvastam el, hogy mi fog történni a játék végén, de nem akarom a szar befejezést választani.
    azt szeretném kérdezni hogy merre menjek hogy az a vége beleilljen a történetbe.
  • predator0
    Fekete fény mióta létezik? :D Tényleg beleraktak ilyet?
  • Sland
    Azt láttam jutubon, hogy lehet fekete kardot szerezni. feketéből van unstable vagy valamilyen más verzió vagy csak az az egy?
  • predator0
    Kiírja, amikor választhatsz, egyszerűen csak a másik irányba kell menni. Kezd előlről az utolsó pályát és meglátod.
  • trick daddy
    és akkor a jó végét hogy lehet választani ??
  • predator0
    Két vége van, te azt a végét választottad, ami nem illik bele a történetbe. A másik viszont tökéletesen.
  • Aguinaga
    X360-hoz eladó egy vga-kábel, ha valakit érdekel, emilezzen.
  • trick daddy
    Áhh kinyomtam cool game-volt :) csak hát a vége nem volt hepi-end XD mondjuk nem is értem És ki lesz ? mert hát nem halt meg csak olyasmi mint a dart vader v-mi mert a filmbe olyasmiröl nemtook de mikor is láttam azt XD
  • predator0
    Csak a multi hiánya legalább 10%-ot levesz belőle.
  • Skyline
    Én ezt értem de akkoris,egyébként nem ez ami miatt 80% nállam a progi hanem a bugok,a beragadó MI,a rövid játék...Kicsit cslódtam de ettől még élvezetes game,csak lehetett volna sokkal ütősebb...
  • tarti19
    figyelj, azért érthető, mivel itt az erőre raktak nagyobb hangsúlyt...
    Persze egy lézersusogás mindig vad hangulattal önt el
  • Skyline
    Tény,de ettől még fénykardbutítás,és hangulatrombolás...