1017
Star Wars: Force Unleashed
-
#577 Uraméééég miket találtam!!!!
How to get all costumes
Emperor-ral is játszhatunk! -
#576 Működni fog. -
Deagle #575 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogyha letöltöm a netről a játékot fog e müködni egy nem ki chipelt ps2-vel is?
-
#574 Én is szeretném tudni!
Sith Master a neve egyébként.
Ha a fejlesztett karakterrel lehet menni, akkor újrakezdem azon, de ha nem, akkor így marad... :D Pedig még lett volna mit megszerezni... -
#573 Azon a nehézségi szinten nem probáltam :) -
#572 4. nehézségi szint elérése után mehetsz a fejlesztett kariddal? Vagy újat kezdesz?:( -
#571 Engem egyszer ölt meg, de úgy, hogy nekem max hp-m volt, neki 0, nyomtam volna a kivégzést, és egy fél másodperc alatt meghaltam
Története nagyon tetszik
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most vagyok megint a Kashyykon, Fater jedi cuccaiban, kék fénykarddal :D -
#570 Azokat kell is gyűjteni, mert midenféle pontokat, fénykardokat adnak. Nekem a boss-okkal nem volt különösebb gondom, másodikra a legkeményebb is sikerült. Mondjuk folyamatosan fejlesztettem a karakterem. -
Hoz_Hun #569 Asszem közepesen. Arra gondoltam biztos a kombókat kell nyomni rá ezerrel. A villámozás az jó, csak állandoan viszaverte, de azért megrázta egy kicsit és lehet csapni rá.
Most tanulmányozom a kombókat, vettem jó sokat (eddig nem költöttem rá). Az életerő növelést kigyúrtam 3 szintre ott másra még nem költöttem. Errőnél a villámra adtam meg tartalékolok pontokat késöbbre (így is van még 8-10 pontom).
Azokat a sárga kockákat öszegyűjtöttétek? Első pályán 5 kimaradt a második (roncstelepen) meg 1 maradt ki. Remélem késöbb ha újrajátszom a pályát még összeszedhetőek lesznek. -
#568 nem nehéz az csak villámokkal kell megszórni:D 2x én is meghaltam:P Utána csak villámokkal operáltam az ellent:P -
#567 Melyik fokozaton játszod? Utolsó előtti? :) -
Hoz_Hun #566 A második bossal csak én szenvedtem meg vagy az másnaki is rázos volt?
A pályákon lazán megyek, de a boss harc eléggé lehangoló volt (négy robotkaru micsoda a roncstelepen). Alig sebeztem. Még szerencse hogy beadta azokat a robotszerüségeket ami után mentett. Attól félek be kell magolnom az összes kombot :(. Ha már a második boss ennyire nehéz volt mi lesz a többivel? Ti hogy csináljátok? Utök-ütök-ütök-védek még egész jol bejött. A rohangálok ugrálok, dash-olok lecsap valam jedi trükkel. Ha én trükközök kivédi. Az erőcsatákta persze lazán megnyerem, és szinte csak azzal tudtam sebezni. Én bénázok ennyire? -
#565 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!attól hogy az uralkodót vagy Vadert támadod meg a végén -
Suffering #564 hogy lehet elérni a másik befejezést? irjátok le lécci h mitől függ h mi lesz a vége? -
#563 Nah jó... Ha nem is pont kettő van belőlük, akkor is van. Mert ugyebár mi van az egyensúllyal? (Ugyebár a IV. epizód elején elvileg 2 képzett Jedi (Odi-Van és Yoda) és 2 képzett Sith van (Palpatine és Vader)). És így be is teljesült a prófécia, mivel kettő-kettő maradt. Na, de ez nem ide tartozik :D.
Szó mi szó, jó lenne egy folytatás :D. -
#562 na de kérem szépen ki is ezeknek a forgatókönyveknek az írója?:D Köszönöm szépen -
#561 Akkor az már nem Sith, hanem shit... :D -
#560 De ott meghalt a Mester(császár) is, és a tanítvány is(Vader). -
#559 kösz a spoilert -
#558 Én még csak ma kezdtem bele, de eddig nagyon bejön a game. Nem voltam annyira konzolos, de a GTA IV, és a Force Unleashed miatt már beújítottam egy dobozt... Eddig nem bántam meg...
Szerintem ha lesz is Force Unleashed 2, akkor ezt nem nagyon fogják folytatni, mivel ezzel a két trilógia egybeforrt (kivéve, ha Vadernek nem lesz egy újabb titkolt tanitványa :D). Szerény véleményem szerint érdemesebb lenne folytatni a hatodik rész utáni cselekményt, mivel ugyebár "a sithekből mindig kettő van... egy mester, és egy tanitvány...". -
#557 Ha folytatják is, úgy biztos nem, mert akkor hova a francba tűnne
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Darth Vader? Mivel megölte
Rosszul tudod, két vége van. -
Suffering #556 Szerintetek lesz Force Unleashed 2? mert ezt folytatni kell már csak a történet miatt is. mert a végén főszereplő srác lesz az új "darth vader". és azt simán lehet folytatni. mert nyilván meg kell hallnia vmikor majd, mivel a mozifilmben nem votl benne. amugy a játéknak ugy tom 8 befejezése van. -
#555 Nah megvagyok, végigvittem!
Iszonyat király volt, mintha egy új filmet láttam volna a 3 és a 4 között.
Hatalmas volt!!!! -
Skyline #554 Heh úgy néz ki ez a fekete fénykard mintha bugos lenne a fénykard és csak a körfénye lenne meg a belső fekete textúra..:D
Azért elég über 5let vaksötétben feketével világítani:D:D:D
-
#553 nah, megvan a kard. ahogy elnézem ebből csak sima létezik, nincs belőle compressed vagy unstable. gondolom innen már nincs sok hátra... -
#552 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Palpatine császár felé -
#551 Itt a videó hogy hogyan lehet megszerezni -
#550 naná, hogy van :D
az egyik könyv is ír róla. asszem a Thrawn trilógia valamelyik részében volt róla szó.
de lehet hogy van egy olyan könyv külön, hogy a fekete kard -
#549 még nem olvastam el, hogy mi fog történni a játék végén, de nem akarom a szar befejezést választani.
azt szeretném kérdezni hogy merre menjek hogy az a vége beleilljen a történetbe. -
#548 Fekete fény mióta létezik? :D Tényleg beleraktak ilyet? -
#547 Azt láttam jutubon, hogy lehet fekete kardot szerezni. feketéből van unstable vagy valamilyen más verzió vagy csak az az egy? -
#546 Kiírja, amikor választhatsz, egyszerűen csak a másik irányba kell menni. Kezd előlről az utolsó pályát és meglátod. -
#545 és akkor a jó végét hogy lehet választani ?? -
#544 Két vége van, te azt a végét választottad, ami nem illik bele a történetbe. A másik viszont tökéletesen. -
#543 X360-hoz eladó egy vga-kábel, ha valakit érdekel, emilezzen. -
#542 Áhh kinyomtam cool game-volt :) csak hát a vége nem volt hepi-end XD mondjuk nem is értem És ki lesz ? mert hát nem halt meg csak olyasmi mint a dart vader v-mi mert a filmbe olyasmiröl nemtook de mikor is láttam azt XD -
#541 Csak a multi hiánya legalább 10%-ot levesz belőle. -
Skyline #540 Én ezt értem de akkoris,egyébként nem ez ami miatt 80% nállam a progi hanem a bugok,a beragadó MI,a rövid játék...Kicsit cslódtam de ettől még élvezetes game,csak lehetett volna sokkal ütősebb...
-
#539 figyelj, azért érthető, mivel itt az erőre raktak nagyobb hangsúlyt...
Persze egy lézersusogás mindig vad hangulattal önt el -
Skyline #538 Tény,de ettől még fénykardbutítás,és hangulatrombolás...