Star Wars: Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crazyclone
Abban csak az emberkéket hajtja az engine
De ahogy észrevetted itt szinte minden az euphoriának köszönhetõen él, mozog, hajlik, szakad, robban, repül, nyúlik stb ...

predator0
GTA 4-ben is az van, az sincs pc-re bejelentve? <#vigyor2> Persze én is konzolon játszom, de azért hülyeségeket nem szeretek olvasgatni 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

crazyclone
Szerintem nem a grafikával van a baj hanem az euphoria engine el

predator0
Kamu ez a hír. Far Cry 2, RAGE lesz pc-n, azokhoz elég...?

Evogordon
Nem akarta már a PC-s társadalom szemébe mondani hogy: Azért nem készítjük el PC-re mert nem érdemli meg az a sok warezolós kötsög..

crazyclone
Ezt a részt kiemelném ....
Jelen pillanatban csak egy 4000 dolláros gépen tudnánk futtatni teljes részletességgel a játékot.
Szerinte a játékban alkalmazott úgynevezett "procedural physics" (a játék fizikájáért felelõs rendszer) csak egy igazi "high-end" PC-n jelenhetne meg és butítva nem nyújtaná ugyanazt az élményt. Ráadásul a fizikából nem is lehet butítani, így maximum csúnyább grafikával akadozna. Ám az X360 és PS3 tökéletesen képes eme feladatra és ráadásul könnyebb is programozni a konzolokat.

predator0
Nem az érzékrõl van itt szó, hanem arról, hogy a játéknak (legfõképp a végének) bele kellett illenie a már felépített történetbe, és szerintem ezt tökéletesen meg is oldották.

N1ggA

Spread De Love!

crazyclone
Hmmm.... vajon visszafele nem lehet menni ? 😛 vagy balra

Tibor
PSP-s változatot végigjátszottam, nagyon bejöna cucc, a héten veszem is meg PS3-ra, ezt meg kell nézni HD-ben is.😄

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

crazyclone
Baszod pont most próbáltam ki a másikat is ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rájöttem hogy a vén faszit kelletvolna támadni

Ezeknek semmi amerikai érzékük nincs ...
Csak semmi happy end .. hogyis képzeltük ....

Addig sem kell várnod én ps3-ra holnap veszem boxra keddre ígérik a boltba
😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Sipee
gratulálok midnen boxos emberkénekk aki vette a fáradságot és letöltötte ezta nagyszerû játkot ami lazán megérdemelné h megvegyük, éninkább megvárom azta bizonyos szept 19et, addig várok rá,nemakarom mindenkinél elõbb.. szvsz ennyi<#wave>

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

predator0
Jaja, én is így voltam. Aztán amikor megnéztem a másik végét is elkeseredtem, hogy az még szarabb 😄😄

N1ggA
nekem igazából tökmind1, úgyis konzolon fogom játszani

Spread De Love!

Sippie
jogos, bár én a GTA4-et még csak most tolom... de legalább tudom hogy ha nem tetszik a vége, akkor van más megoldás is <#vigyor>
Sippie
nem tudom sajnos, én nem vettem meg, csak egy boxos haverom mesélte hogy több vége lehet, miután érdeklõdtem nála a Rena11 által elkúrt dologról.
predator0
Az a tudat, hogy a játéknak több befejezése van miért rontaná el bárkinek a játékélményét? Én csak még jobban várnám emiatt 😊

crazyclone
THX ... hazamegyek megpróbálom ...
Picit sajnálom hogy ezzel esetleg elrontottuk mások játékélményét ...
De a stalkerben, gta ban elõre tudtuk ezt ... szóval nincs miért aggódni kell gyúrni a gémet mert nagyon ottvan !

predator0
Asszem a pause menüben lehet chaptert választani. Végigjátszás után nekem itt benne volt az összes.

crazyclone
ööö ...
Milyen mentéssel?
Ha continuera megyek akkor jön a muuvie ahogyan elhaggyuk az anyahajót a kis repülõvel és
az öreg akit megvakítottam észreveszi h jövök stb ...
onnan kellene fojtatni ?
Ez elég régen volt már 😞

predator0
Ugyanazzal a mentéssel kezd el újra az utcsó pályát, és akkor saját magad is megláthatod.

crazyclone
A mirrors edge el volt talán egy exkluzív PS3 as korai megjelenésrõl hír ... amirõl egy héttel késõbb kiderült hogy hamis megállapítás ...
Talán sokat illogatnak mostanában a fejlesztõk ... végülis nehéz a játékvilág xD

crazyclone
Ez amúgy szerintem baromság de úgylegyen ...

kiemelném az utolsó mondatot:

"Az ügy érdekessége, hogy az úriember cége felelõs a Force Unleashed fizikai megvalósításának technikai oldaláért, így talán igaz is lehetne a hír, ha a LucasArts részérõl nem cáfolták volna meg azonnal Sohal szavait."

Bár sosem tudni... 😊

crazyclone
Nem hiszem el ...
Meginnt úgyjártam mint a GTA val ...
Hogy lehet hogy örökké beszopom a rossz véget ?
Spoilerben leírnád h mi a jó vég? .. ha van egyáltalán ...

A kritikusok a hamar unalomba fulladó játékokat nem szeretik. De szerintem a játékosok sem.

Papesz

predator0
Wii változatban van. 😄 Egyébként nincs.

N1ggA
Én úgy hallottam, hogy lesz benne multiplayer. Akkor mégsincs?

Spread De Love!

predator0
Akkor szeressék meg, mert a demonál sokkal jobb az egész, fõleg a boss fightok. Mondjuk az tény, hogy ha lenne benne multiplayer, akkor még ennél is jobb lenne. Ha okosak csinálnak belõle DLC-t.

N1ggA
a kritikusok nem szeretik a star wars játékokat 😊

Spread De Love!

predator0
50%-os értékelés? Ezek síkhülyék 😊 Na ezért nem szabad kritikákra hallgatni. Nekem a videók, interjúk nézése közben bejött a játék, és nem is csalódtam benne. Majd a vásárlók eldöntik mennyire lesz sikeres.

N1ggA

Spread De Love!

eddig nagyon ugy éz ki, hogy nem.

ezt pc-re kiadják?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

hali all. adna valki egy webshop oldalt ahol ezt meg tudom rendelni?

Sippie
nyugalom srácok. Ha játszottatok a jedi academyval, akkor biztos emlékeztek, hogy ott két fajta vége lehetett a játéknak ugyebár. Bár ez nem folytatás, de elõfordulhat
vagyis így van
hogy több fajta vége van. Oké, hogy a srác is elmebeteg, de elég megnézni a korát.
Sipee
ezer bocsánat uraim!<#worship><#wave>

PoisonChihuahua
PS2-re, PSP-re és Wii-re is megjelenik..... <#wave>
Twetr0x
nem is a lucasarts fejlesztette. Kiadta másnak 😛

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Prince of Máté
Star.Wars.The.Force.Unleashed.PAL.PS2DVD-MOMENT

Sipee
Rena11 ez csak neekd szól Csak neked 😉

Sipee
halod és ps2-n hogysikerült tesztelni? írtál ps2-re egy SW:FU játékot?vagyhogy?merth a LucasArt nemnagyon tett iylet az biztos<#vigyor4>

Nekem is tetszik a játék, PS2-n is jó grafja van :]
nem hiszik el... WAREZ = BAN
jó gém....de nem akarok warezolni,ha vki vmirre kiváncsi pm.
Csacsi
Nem tudom miért szídják annyia a játékot. Nekem nagyon tetszik. Szerintem tök poén az egész. A sztori is elég jó. Szóval öszeségében jó kis Star Wars feeling, és nálam ez a lényeg.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

trick daddy
megvan neki V.I.P-be XD ennyi .

PoisonChihuahua
<#wink>
Nem,nem reagáltam túl,de amit ez a kis hülye lemûvel hetek óta ezen a fórumon az vicc és egyik admin sem tesz semmit hát tessék,van számára egy értelmes hozzászólás,csak hogy érezze milyen bõséges érzelmeket táplálok felé😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n