Star Wars: Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hittem, hogy lesz választási lehetõség mint a kettõben, de csak levertem Vader-t, aztán az Uralkodót és jött is az ending.
Everything is true, nothing is permitted.
fotográfik kolomp edisön :D
nem értem ugye elkellet menni a jedi templomba és ott legyõzni azt a jedi-t aki védelmezi. Megint ott vagyok és most egy cirkálót kell a földre kényszeríteni ha jól tudom de a 6-ik alkalommal beakad a játék és nem megy tovább mit tehetek hogy megcsinálja
Én már az 1. pályán elakadtam, mert nem tudok mozogni. Miért van ez? Akármit nyomok nem csinál semmit.
Már láttam hogy írták már ezt hogy bizonyos helyeken kidob a játék. és nálam is teljesen ugyan ez van. nem tudnátok valamit ajánlani? Mellesleg próbáltam patchelni de azt írja hogy software not found. Kérlek segítsetek. Szó szerint egy kisebb álmom válna valóra.
Ja és amúgy akik küzdenek a star destroyerrel azoknak mondom hogy a ps2 psp nintendo DS és wii verzión csak egy jelenet az egész XD még ezt is elcseszték a ps2 stb. verzió készítõi
meg a jedi templomos résznél, h jutok tovább az elején, amikor a fõbejáratnál vagyok?
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Felraktam elidntiom és semmi nem történik semmi nem tölt semmi:/
Miért lehet?
Valaki tudja?elõr eis kösz

REAL MADRID
Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata
every_body_tells_a_story
A halálcsillagos rész sem kutya...
Az erõ legyen veletek!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
every_body_tells_a_story
Az az érdekes, hogy az elsõ 3 fázisban simán lejön a csillagromboló, de
amikor már közel van és az orra jobbra lefelé néz, hiába teszem be pontosan középre a hajót, nem jelenik meg a zöld jel, hogy húzhatom le.
Illetve néha megjelenik, de akkor is csak egy pillanatra és akkor sem engedi húzni az "S"-el.
No mind1. Azért nem adom fel. Ha már eddig eljutottam, végigviszem.
De a véleményem akkor is az, hogy az átvezetõ animációk érnek a játékban a legtöbbet... ;)
Vannak emberek akiknek egyszerûen nem megy. Ennyi. Ezen most nem kell idegeskedni.
Én is a csillagrombolós résznél járok, amikor le kell húzni a hajót.
Hát ilyen idegesítõ, bosszantó játékkal már rég találkoztam. Hogy lehet ilyet kiadni? Nem voltak teszterek? Ne mondjátok, hogy béna vagyok, mert
nem ma kezdtem játszani és két órán keresztül csak azt a sz*rt próbáltam levadászni.
Már az elején is kétkedve fogadtam a játékot. 2010-ben azért többet vár az ember. Szép a grafika nem mondom, de 4gb memóriával is eltünedeznek a halott emberek egy pill alatt. Vicc. Néhány kameraállás meg egyenesen röhej!
Ha nem lennék StarWars rajongó már rég a kukába lenne ez a game. Eddig csak az átvezetõ animációk miatt toltam, de most betelt a pohár.
Az egész játék tele van bug-al, egy igazi bogárkeltetõ. Nagyot csalódtam benne. Szánalmas, hogy úgy próbálják a játékidõd húzni, hogy olyan idiótán nehéz elemeket tesznek bele, amit egy ügyes játékos is a haját tépve tud csak megcsinálni.
Ennél még az AvP3 is jobb... :)
Lucas bácsinak nem nagyon megy a játékfejlesztés.
Ez a game egy nagy rakás friss, gõzölgõ ebfekália!!!! Csak azért sikeres, mert kihasználja a StarWars hírnevét és kultuszát!
(bocsi mindenkitõl a kritikáért, természetesen emberek és pofonok...)
de amikor már majdnem eléri a földet, jönnek TieFighterek (vagy mi a franc)
viszonylag hamar szétkapom õket, a hajó is orral lefele marad, erre megint fel kell emelnem az orrát hogy, utána ujra leforditsam, normális ez ? <#ejnye1>#ejnye1>
Keresek XBOX-ra Star Wars FU Ultimate Sith Edition-t.
Ha valakinek van eladó írjon privit.
Köszi
:D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
<#wilting>#wilting>
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Van egy ilyen forgó akármi is ,ami a 3 darabját erõvel tudom mozgatni, de eddig semmit nem értem el vele.