Star Wars: Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmmm ... lehet elõveszem megint.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elvileg megfog jelenni a játék pc-re a Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition névvel! És több kiegészítõ lesz rajta!
Ha nem, akkor kérlek írd le pontosabban, hogy mégis hol tartasz.
ACER Aspire 5738ZG
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Kérnék egy lelkes sw-fantól egy linket a [email protected]
Segítségeteket köszönöm!
Elakadtam😊
Középen van egy gömb valami telecsövekkel körbe meg piros erõtér vagy mi...Megöltem az embereket de most hogy jutok ki?
Középre ha beállok semmi nem történik pedig felettem van egy csõ is...
Eléggé az elején vagyok még..
Remélem tudtok segíteni
A Jedi Temple 800 MS pont.
MS pontot vagy pre-paid kártyával tudsz regisztrálni vagy Live-on keresztül közvetlen venni.
2000 MS pont most 17 GBP (nekem angol regem van) vagy lehet nálunk is kapni 2100 pontot 6.000 Ft-ért.
Most fogom én is letölteni 😊
http://www.youtube.com/watch?v=FQ_YxI6rQ_w
Írja is hogy a jedi templomba kell megszerezni ezeket a karaktereket (xbox 360).De a Jedi templomba hogy tudok bemenni?Van egy videó ahol új játékra mennt az illetõ és kapásból a jedi templomba került:
http://www.youtube.com/watch?v=XqtpNbuvSm8&feature=related
Ha valaki tud segíteni az légyszi írjon...Köszi
Jönnek a Tie-ok, lekapod õket, beállítod a rombolót és ha minden jó, lehúzod. Repeat.
Olyan 4-5 menetbõl le is jön 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A legjobb módszer a Tie-ok leszedésére, hogy beállsz a jobb vagy a bal oszlop mögé és amikor arra repül egy adsz neki villámmal. Így nem is nagyon tudnak sebezni rajtad.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Most néztem a játéknak a hivatalos oldalát és úgy vettem észre hogy nincs PC-re. Nyugtassatok meg hogy lesz😄
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Jedi Knight széria a jó példa
One man\'s hero, is another man\'s demon...
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Lehetséges,hogy lesz neki késõbb??
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Csaó TWETROX!!
Az volna a kérdésem,hogy van multija ennek a játéknak.
Köszönöm
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!