Star Wars: Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
Igen.
Ha az elsõ szinten (nem a vaderes hanem a tie factory-s) átállítod az elején sith masterre és úgy nyomod végig, akkor megadja

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Örm
Ha már egyszer végigvittem a játékot és átallítom a nehézségi szintet akkor megadja az achievementet?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Sland
Én tegnap kezdtem Masteren...
Hát valami kikúrt nehéz! És akkor finoman fogalmaztam 😄

Elsõ pálya még nem volt olyan vészes, de azért 1-2ster halál volt.
Meglepõ volt, hogy Kota-t úgy öltem meg, hogy meg sem sebzett.
A második pálya viszont halál volt. Amikor egy nyamvadt kis jawa lelõtt, azt hittem a tv-hez vágom a joyt...
Aztán azok a zöld gyíkok is kikészítettek. Amikor sokan voltak, egyszerûen lehetetlen volt megölni mindet.
A tetõpont az a Kazdan Paratus volt. 1órámba került míg végre nagynehezen végeztem vele.
Úgyhogy most 3. pálya eleje. Szerencsére megvan minden Holocron, megvan minden mellékküldetés, minden megvan, csak végig kell mennem a pályákon.
Viszont még maxra fel szeretném húzni az erõket, ahhoz meg még 10szintet lépnem kell. Azt sem tudom, hogy fogom megcsinálni :S
A pirosból minden megvan, a kékbõl az uccsóhoz kell 6 pont és a sárgánál még 10kell hogy mindenbõl minden maxxon legyen.

Valami 5let hogy hogyan tudok gyorsan szintet lépni?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

deep
Sith Masteren eléggé vad a cucc. Lassan haladok😊
X-vársz-X-vársz-X-vársz-X 😄

a "vársz" az azt jelenti, hogy nem nyomkodod az x-et mint az örült, hanem mikor az elsõ ütés lesulytott, akkor nyomod a következõ x-et. Tesztelgesd, hogy mennyi az idõ, amit két X között várni kell.

Amugy ahol a comboidat fejleszted, ott leirja a sith flury-t

<#worship>

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Örm
Hello!
Van egy olyan kardos training amikor idõre kell megõlni a birodalmiakat valami single Sith Furry-val. Ezt,hogy tudom elõhozni, mert hiába nyomom az x-et mindig failed lesz a challange.

elite
Jól van, jól van :p

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

deep
Nehéz felfogni, hogy ez a koncepció? Nem szaggat. Találatot jelez. Így találták ki. A továbbiakban a Lucasarts-ot kérjük faggatni...
elite
Nem, nekem egyáltalán nem probléma, mert nekem wii-m van, és ott nem csinálja.
Én pusztán kíváncsiságból kérdezem, hogy a bivaly konzolokon miért van ez.

predator0
Komolyan ez az egytized másodperc a legnagyobb problémád? PS3 változatban is így van.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

elite
Hát ha direkt így van, akkor a wii és ps2 verziókban miért nem?
Tényleg úgy néz ki mintha ilyen effekt akarna lenni, de néha máskor is meg-megtorpan.
Na mindegy...

Twetr0x
Nekem leaping slash-eknél, amikor földet értem, akkor volt pillanatnyi akadás. Lehet így volt kitalálva, engem nem zavart 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

nekem nem tünt fel semmi ilyesmi :S

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

deep
Arra gondol, hogy amikor eltalálsz valakit a fénykarddal, akkor van egy pillanatnyi megállás. Ez direkt így van, a találatot jelzi. A Street Fighter 4-ben is így van. Tudom semmi közük egymáshoz, csak mondom hogy más játékokban is van.
elvileg a cache memória megtelés miatt lehet... van egy varázs parancs, amivel ki lehet üriteni, de nekem nélküle is tök folyamatos volt. Nem volt semmiféle megakadás :S

elite
Azt viszont látom mozikból, hogy PS3 és X360 verziókban sokszor meg-meg áll a kép egy pillanatra, például amikor a fénykarddal megcsapnak valakit. Ez miért van?

elite
Na végigvittem wii verziót.
Feladatot egy darabot sem kellett benne megoldani, csak hentelés. A pályák meg tök egyenesek benne. Élveztem, de ha maradt volna a játékmenet olyan mint a Jedi Knight szériában, akkor most csillagos ötöst érdemelne. Így viszont csak 3 és fél.

mire gondolsz? 😊 a holocronok, amiket felszedtél azok nem lesznek a helyükön, igy tudod összeszedni azokat, amiket esetleg kihagytál...

ha viszont arra gondolsz, hogy masteren, vagy akármelyik szinten játszd végig, akkor csak new game-nél adja a végén a pontot. Viszont sokkal többet ad a holocronokért. Én legutobb new gamet kezdtem masteren, és mindent összeszedtem. 😛

deep
Csak így nem járnak az achievementek ugye?
ha new game-re nyomsz, akkor nem. Viszont ha elkezded egy sima mission kiválasztással elõlröl, és optionsba átállítod a nehézséget, akkor mehet a dolog 😊

Örm
Hello!
Ha végigviszem egyszer a játékot akkor utána végig lehet úgy vinni a következõ nehézségi szinten, hogy a képességek megmaradnak?

elite
Hát nekem a wii/ps2 verzió van, de wii-n messze nem követi a kézmozdulatokat, csak az alapvetõ irányt (jobbra, balra stb.)
De maguk a pályák rövidek, és egyszerûek.

Sztem

predator0
Grafikailag messze elmarad a két nextgen platformtól, de szerintem nem ettõl lesz valami primitív szar... Mert akkor ennyi erõvel PS3/XBOX-ot leszámítva az összes többi változat is az.

én nem nevezném primitiv szarnak, miután tudtom szerint ugy mûködik a dolog, hogy ahogy rángatod a wii mote-ot, ugy mozgatja a kardot a játékban, ami szerintem elég cool lehet

elite
Szóval a wii verzió egy primitív szar a PS3/XBOX360 melett?

Twetr0x
Ezért Zero Punctuation 😄

fsgh
Aztaqurva... Kicsit gyrsan beszél😄Dd De elég sok poént értettem😄 Nem rossz😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Twetr0x
Bwhahahah, 3 hete erre várok: Zero Punctuation: The Force Unleashed

Morpheus
<#worship>

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

deep
Dupla ugrás + dash(L😎
Morpheus
Üdv mindenkinek! Egy apró kérdéssel fordulnék hozzátok. Van a gyûrûs rész a halálcsillagon (mikor 3-at kell egy vonalba hozni). A gyûrûk összehozása pikk-pakk megvan, de a rohadt ugrás soha nem sikerül. Mi a trükkje? Mintha mindig egy rohadt mm hiányozna.

Köszi a segítséget elõre is!

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Smithie
Ez egy nem rossz ötlet,mondjuk igy hogy meghal a végén névtelen barátunk...<#pardon1>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

deep
Szedd össze az összes sárga világító kockát😊 Meg vidd végig legnehezebben😊 Van még ott achievement bõven.
Smithie
Namost én végig vittem,és a nagy kérdésem hogy kezdjem el elölrõl?Kapok még cuccokat?Cheat kizárt.Majd ha meglesz minden amit meg lehet szerezni...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Kár, nagy kár. Kösz az infót!
Seth
Nincs sajna. Más stúdió csinálta a PS2 és a Wii verziót és a legfõbb ok, hogy kihagyták illetve normálisra módosították,hogy a wii-mote-ot rendesen lehessen fogni,mert fordított kézállásban a szenzor nem tud rendesen jelet fogadni. Jó nagy hülyeség de ez a hivatalos álláspont 😊

PSN ID.: Beegabor

Szeva mindenki!
A ps2-s Force Unleashedben nincs backhand saber??? Mert nem találtam.
predator0
Van, de ez a térképen is látszódik, plusz ha látótérbe kerül az a tárgy, amivel tenni kell valamit, akkor kéken fénylik...

elite
Csak mert itt páran írták hogy elakadtak itt, meg ott. Ezért gondoltam hátha valami egyéb feladat is van néha.

Seth
Én sem értem mire számítottál 😊

PSN ID.: Beegabor

predator0
Hack and slash akciójátékokban nem az agytorna az elsõdleges, vagy tévedek?? 😊

elite
Én nem tudom, Wii-n nyomom, de eddig még csak gyilok volt, egy gondolkodtatós rész sem. Most ott tartok, hogy a vak Kota mestert felvittem a hajómra. Most csak a wii verzió ilyen egyszerû, vagy csak késõbb lesznek feladatok is, nem csak hentelés?

Kreeder44
engem az zavar h a jedi academyben is lelehetett már vágni a kezüket meg a fejüket itt miért nem.... olyan hangulatos lenne :S

minden pályán el van dugva egy markolat. Itt egy kis help...
kard markolatok helyei
*Backhand Saber, bocsi
Szia Mindenki!
Ps2 verió alatt nincs bach saber??? Mert még nem találtam. Vagy mindent össze kell szedni? A markolatok megvannak... Kösz a helpet.
Sziasztok!
Ps2-n játszom és az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet új fénykard markolatokta szerezni, mert ugye a személyre szabásnál van olyan opció ahol lehet változtatni.

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

Örm
Hello!
Azokat az archievementeket amikor különbözõ erõkkel kell megölni 500 ellenfelet azt csak akkor adja meg ha egy végigjátszás alatt teljesítem vagy számolja több végigjátszás esetén is?

Sland
megoldottam

Sland
Asszem a 6. pályán vagy egy olyan feladat, hogy be kell fagyasztani 10 birodalmit carbonitba. azt hogy a picsába kell? egyszerûen nem tudok rájönni, hogy mivel lehet õket befagyasztani.