1017
Star Wars: Force Unleashed
  • Magiszter
    Igen ezt én is olvastam. Valamikor karácsonyra tervezik a megjelenést. Lehet kellene nyitni egy topikot a Játékosok fórumába PC-seknek is, hogy keveredjen a konzol topikkal.
  • Caine
    Lassan már egy éve végigjátszottam.
    Hmmm ... lehet előveszem megint.
  • DarkSector
    biztos....
  • djjeges
    Sziasztok!
    Elvileg megfog jelenni a játék pc-re a Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition névvel! És több kiegészítő lesz rajta!
  • Kreeder44
    Vki jól mondja a gyűrűket egymás mellé kell állítani...ha meg ott vagy h a cöld lencséket töröd át.. a legutolsót nem tudod azon nem is látsz át ott jobra vagy balra kell lenni egy ajtónak ott menj be utánna nemsokkal lesz a gyűrűsállítgatós ördöngős ökörség.. sok sikert :)
  • vki
    Nem ott vagy, mikor a három gyűrű gyorsan mozog? Ha igen, akkor azokat a gyűrűket vízszintesbe kell állítani addig, míg nem jön a lézersugár. Ebből a teremből kettő van.
    Ha nem, akkor kérlek írd le pontosabban, hogy mégis hol tartasz.
  • Kiswarga
    Hali. Tudja valak, hogy azon a résznél hogyan lehet túljutni amikor az alagsorban egy bazi lézert kell kerülgetni? Egy ideig eljutottam mert a legtöbb veget kilököm de a mostanit nem tudom kiszedni. A plafonon látom, hogy villog egy rész, hogy azzal csináljak valamit de nem érem és gőzöm sincs hogyan lehetne. Vki help me plz.
  • dani2194
    léci valaki segítsen!!!!!
  • dani2194
    Ja és bocsi ha sokat kérdezek csak már nagyon kíváncsi lettem.
  • dani2194
    És én azt honan tudok szerezni?
  • GazCamp3r
    Csak akkor működik ha törten játszol... :(
  • dani2194
    Én indítok de akkor kiadja a legelső mentésemet és hogy kezdhetek újakat és ha rámegyek az enyémre akkor megkérdezi hogy biztos felül karom e irni
  • jozz
    Indits uj játékot és meglátod...
  • dani2194
    Hello.Azt szeretém megtudni hogy hogyan lehet bemeni a jedi templomba mert sehogyansem tudok aki tud pls segítsen előrei köszi.(xbox 360)
  • Kreeder44
    én is megvettem Te is tedd azt XD
  • Renátó1985
    hülyegyerek :D
  • Mc Master
    csocsi! honnan lehet letölteni a játékot???
    Kérnék egy lelkes sw-fantól egy linket a [email protected]
    Segítségeteket köszönöm!
  • Kreeder44
    Ajjajj Brad ha itt elakadtál mi lessz még :) az a lényeg h ha megöltél mindenkit akkor ahonnan bementél a terembe balra indulj el és az erőfogással húzd ki a falbol azt a dobozt és megszünik az áramellátás és eltünik a piros fény és mehetzs is tovább ilyen lesz még a pályán ahol hegesztik a tie repcsoket sok sikert
  • Brad85
    Hali
    Elakadtam:)
    Középen van egy gömb valami telecsövekkel körbe meg piros erőtér vagy mi...Megöltem az embereket de most hogy jutok ki?
    Középre ha beállok semmi nem történik pedig felettem van egy cső is...
    Eléggé az elején vagyok még..
    Remélem tudtok segíteni
  • kisga92
    Ja értem.Köszi az infot.
  • Kreeder44
    PS3 ra hogy tudom letölteni a DLC-t?
  • Caine
    Nem, DLC-t (Downloadable Content) csak Live-ról tudsz letölteni.
    A Jedi Temple 800 MS pont.

MS pontot vagy pre-paid kártyával tudsz regisztrálni vagy Live-on keresztül közvetlen venni.

2000 MS pont most 17 GBP (nekem angol regem van) vagy lehet nálunk is kapni 2100 pontot 6.000 Ft-ért.
  • kisga92
    Ja értem.És ezt honnan lehet leszedni?És ez csak annyi hogy kiírom egy DVD-re azt behozza azt a pályát?Bocs ha sokat kérdezek:)
  • Caine
    A Jedi Templom DLC.
    Most fogom én is letölteni :)
  • kisga92
    Köszi a segítséget ez az áramos dolog bevált.Sikerült végigvinnem a játékot de láttam hogy lehet karaktereket szerezni:http://www.youtube.com/watch?v=ptLgXAwEMa4 és
    http://www.youtube.com/watch?v=FQ_YxI6rQ_w
    Írja is hogy a jedi templomba kell megszerezni ezeket a karaktereket (xbox 360).De a Jedi templomba hogy tudok bemenni?Van egy videó ahol új játékra mennt az illető és kapásból a jedi templomba került:
    http://www.youtube.com/watch?v=XqtpNbuvSm8&feature=related
    Ha valaki tud segíteni az légyszi írjon...Köszi
  • Caine
    Igen, de nekem valamiért így nem adta meg az achievmentet, tehát kezdhettem előről. Sith Warrioron egészen könnyen ment, demost mentem neki Lordon és ez már keményebb sokkal, főleg a nulláról kezdve.
  • Caine
    Hát gyakorlatilag ezt.
    Jönnek a Tie-ok, lekapod őket, beállítod a rombolót és ha minden jó, lehúzod. Repeat.
    Olyan 4-5 menetből le is jön :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A legjobb módszer a Tie-ok leszedésére, hogy beállsz a jobb vagy a bal oszlop mögé és amikor arra repül egy adsz neki villámmal. Így nem is nagyon tudnak sebezni rajtad.
  • kisga92
    Sziasztok.x360-on elakadtam annál a résznél amikor van egy birodalmi hajó a háttérbe és jön egy csomó repülő.A repülőket kinyírom és el kell kezdeni beforgatni a nagy űrhajót de mikor az megvan mit kell csinálni?Mert mutatja h nyomjam fel minn a 2joystikot és villog.Aztán kis idő múlva meginnt jönnek a repülők...Előre is köszi.
  • Kreeder44
    http://www.gamestar.hu/force-unleashed-dlc-erkezett.html hajrá !! :) állítólag már letölthető ;)
  • Broafka
    hi, azért dúrva hogy PS2-n milyen gagyi grafikája van a játéknak, kár érte, nah de sebaj
  • Kreeder44
    Ha nehezebben is végig akarom vinni new game? vagy betöltöm és optionsban átállítom nehezebbre?
  • Kreeder44
    én tegnap vettem meg a gamet este végig is vittem XD azt bhittem hosszabb lesz no mind1 amúgy tök jó.... azok a karakter kódok nem működnek?? h lukkal vagy obiwannal lehessek?
  • jambi69
    Hello! Za mit jelent amikor az életem és az erőm között fényesen villog egy fehér pont ? Ja és az erőmet hogy tudom nővelni? Azt hogy tovább tarcson meg nagyobbat tugyak lökni meg ilyenek ??
  • roli33
    nekem PSP-n van meg és a klippekben 1-szer van hang 1-szer nincs hang
  • jambi69
    Köszi meglett sikerült tovább mennem !
  • deep
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van ott valami akksi, csak mozdítsd el és megszűnik a füst.
  • jambi69
    HEllo! Lenne egy kérdésem ! Elakadtam azon a pályán amelyiken egy mütöbe vagy nemistudom mibe vagyok és körbe üveg van ,na az üveget simán szétrobbantom de amikor széttörik akkor mérgezö füst jön és nem tudom hogy mi a szart kell csinálni mert semere nem lehet menni az ajtó amin meg kilehetne azon meg lézer van :@ Aki tugyahogy hogyan lehet tovább menni az kérem írjale köüzi!
  • trick daddy
    Nem is fog lenni
  • deep
    Ehh, nem lesz.
  • Kicsi Tibi
    Sziasztok!
    Most néztem a játéknak a hivatalos oldalát és úgy vettem észre hogy nincs PC-re. Nyugtassatok meg hogy lesz:D