Star Wars: Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az pedig, hogy te egy magyarországi oldalon mit látsz még közel sem adja ki a világméretû adatokat. Kár ilyenekrõl vitatkozni, fõleg, hogy mind xbox oldalon és ps oldalon is van olyan konzol, amire egyáltalán nincsen warez, PC-n pedig az összesen van...
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
a végén ugyis az lesz, hogy én kapok wanrt, mert igy beszélek, miközben azokat kéne kibaszni, akik a válaszadás helyett kötekednek, meg filozofálgatnak.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
de alapozod valamire is vagy csak írogatsz....
amúgy számszerûen nem néztem utána de azért egy PC szinte minden háztartásba van ma már (szinte! szoval ebbe ne kössetek bele pls) míg konzol azert elegge ritka dolog
és az arányokat nézve h egy warezolt konzolos game-t is nagyon sokan töltenek le.... csak egy oldalrol több százan....
lehet nem ért el még a warezolás a PC nyomába de ez csak a konzolok újdonsága miatt van csak....
www.818clan.eu
Persze nyugodtan hülyének nézhetsz mindenkit, de egy dolgon kicsit gondolkozz el: Amit te letöltöttél, azért nagyon sok más ember fizetett (köztük természetesen én is). Ha õk is csak letöltik, akkor most se te, se pedig senki más nem tudna játszani, mert nincs olyan hülye, aki évekig dolgozik egy játék elkészítésén, csak hogy ne lásson belõle egy fillért sem. Magyarul: ezer másik emberen élõsködsz, és pont õket hülyézed. Undorító, nem? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Ami pedig a stilusomat illeti, ahoz csak annyit tudok hozzá füzni, hogy botrány ami itt megy. Mármitn ugy az egész forumot illetõen. Sok helyen mondják, hogy az SG mekkora egy nulla, én eddig nem voltam iylen véleményen, pedig egy ideje már nézegetem az oldalt, de mostmár kezdem látni, hogy mibõl ered a dolog.
22 éves vagyok, fõiskolás hallgató (BMF-NIK, Mérnök Informatikus), fizetem a tandíjat és képzeld saját zsebbõl, mert melózom suli után. Akár hiszed akár nem, kurv@ nehéz így összeegyeztetni a napirendemet, de nincs más választásom, mert fizetnem kell, ha tanulni akarok. Zsebpénzt, stb. nem kapok és örülök, ha besegíthetek a családi kasszába, szal már rég nem "apuci pénzébõl" élek. Mire hazaérek hulla fáradtan, úgy nézek ki mint valami zombi, szal gondolhatod, hogy milyen rosszul esik nekem (és gondolom másnak is), ha valaki mint TE ilyennel jön, hogy más pénzébõl élek, miközben tanulok és dolgozom is, úgyhogy légyszives fogd vissza magadat!!!
A warez pedig NEM pénz, hanem hozzáállás kérdése....
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Ez nem igaz.
"Arányaibban szerintem ugyanannyi a warez konzolra is....."
Ez sem.
Spread De Love!
Nem értem mit mondtok ezzel a warezolós kérdéssel.....
ez egy nagy baromság h azért adják ki konzolra mert ott kevesebb a warez.....
Így ebben a megfogalmazásba ez nem igaz.
Számszerûen kevesebb a warez mert lássuk be több embernek van PC-je mint konzolja....
Arányaibban szerintem ugyanannyi a warez konzolra is.....
Már nem azért nem akarok bant/warnt kapni de torrent oldalakon egybõl fent van (megjelenése napján),
inkább csak lusták voltak megcsinálni PC-re vagy kaptak a konzolosoktól kis pénzt h ne legyen PC-re,
avagy ki fogják adni PC-re csak még szivatják a jónépet....
üdvözletem
www.818clan.eu
Igaz a grafika itt nem olyan szép, mint PS3-n, de az irányítás feledtet mindent!
.:asChil:.
más: most visszaolvastam, és látom, h több fajta befejezés volt nekem ez volt:
Szal mi a másik vég, és hogy lehet elõhozni? 😊
az egy érdekesebb kérdés, hogy ha már kijön pc-re, miért késõbb.
vélhetõleg azért, hogy eladjanak jó sokat a kisebb piracy arányú konzolos verzióból...nem értem a Rockstart idõnként...
1. PS online-os résznél melyik konzolra is gondoltál
2. GTA 4 kijön pécére (ugye ehhez hasonlítottad az okokat, amikre rákérdeztem, hogy mik), tehát ennek mi köze van ahhoz, hogy ez a játék nem jelenik meg és emiatt kevesebb a warez?? 😊
manapság az ember nem szívesen chippel általában a live meg a ps:online miatt...
Spread De Love!
Spread De Love!
Gamespot review
PSN ID: Lord_Mortanius
Én most tartok a harmadikon, de jó lenne ha még legalább 5-6 lenne.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!