1017
Star Wars: Force Unleashed
-
#617 Persze, hogy nem. Az csak wii-ben van. -
#616 császtok!
ha végtolom a game-t akkor lesz duel mode(multiplayer)? -
#615 Nincs mit, kopasz :D:D -
#614 básszus még oda tovább:D jah vágom akkor:D holnap rápróbálok:P köszke -
#613 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyet megcsinálsz a többi menni fog. Addig forgatod, ameddig mozog. Ezután kijön egy hídszerűség, arról át tudsz ugrani a következőhőz. -
#612 Skacok van sugárnyaláb és ott 3 gyűrű majd 3 és 3... Elsőt se vágom, mert sorba rakom őket de semmi... idő meg nincs , hogy mind a 3x3-t megcsináljam:(
Valaki spoilerezhetné nekem a megoldást:P köszi előre is:P -
#611 Én is rázogattam őket, de a célzás néha annyira szar volt, hogy az elképesztő.
Nehezebb részre nem nagyon emlékszem, már végigtoltam :) -
#610 Azzal a lebegő szarral én nem foglalkoztam, egyszerűen befogtam a TIE Fighterek-et és megráztam őket a villámcsapással. Egyből felrobbannak és ha szerencséd van még pár másikat is magukkal rántanak. Valóban nem volt könnyű, de 15 perc alatt végül nekem is meglett. Lesz még ennél nehezebb rész is... -
#609 Azzal én is sokat szoptam, de rájöttem, hogy azt a szart ami keresztüllebeg, nem eldobni kell, hanem csak megfogni és megrázni. -
#608 jaj ez a Birodalmi Csillagromboló:) vagy 30 percig szenvedtem vele:P DE aztán könyörtelenül magamhoz rántottam:P -
#607 10hsz-t nem kéne visszaolvasnod de télleg.......
többiektől meg elveszed a játék élményt.... -
#606 Úgy van, spoiler-ezzél csak..... -
evil 007 #605 psp-n jáccom amugy el lehet érni hogy 2 vége van a játéknak?:O én kijácottma ugy hogy meghalt a foszereplo van másik vége? hogy érhetem el? -
#604 végigvittem a gémet psp-n! nagyon tetszett! -
Songoku #603 A másik két ruha két különböző pályán van elrejte! -
#602 Végigtoltam a játékot, nagyon tetszett, de az irányításon+célzáson javíthattak volna.
A két befejezéssel járó ruha előtt van két meg nem talált ruhám. Azokat hol lehet megszerezni? -
#601 Ha végigvitted, akkor kezdj új játékot. Játék közben szerintem a start menüben van opció, amivel tudsz fejezetet választani. -
#600 Alul megjelenik a két analóg kar. Mindig mutatja, hogy melyik állásba kell forgatni. Ha sikerült beforgatni a megfelelő módon (nagyjából középre), akkor utána megintcsak jelzi. Magad felé húzó mozdulatokkal kell egyre közelebb húzni, ameddig be nem jön a továbbjutást jelző videó. Könnyíti a helyzetet, ha nagyon gyorsan leszeded az érkező tie fighter-eket, mert akkor a csillagrombolónak nincs ideje teljesen visszafordulni. -
Pityesz #599 Sziasztok, elakadtam, segítsetek légyszi!
A tie fightereket levadásztam, utána mit kell csinálni a csillagrombolóval?
Forgatom jobbra balra, de egy kis idő után újabb vadászok jönnek !!!
Előre is köszi!
Pista -
#598 Hi!
Érdekelne, hogy ha végvittem, akkor lehet még 1-1 mission-t megismételni, hogy megszerezzem a fel nem vett Jedi Holocron-okat? -
#597 Mondjuk ez igaz, még Iphone-ra is. -
#596 mindenre kijött (kivéve PC)!!! -
#595 Nem igaz! PS2-re már rég kijött :D -
bigbigle #594 nemtudjátok hogy igaz-e az a hír hogy ps2-re és pc-re nem adják ki? -
#593 Passz, én még PS3-ra sem probáltam ki őket :) Legegyszerűbb, ha megprobálsz egyet. -
#592 mind a 2 végét láttam hát egyik sem volt happy-end . -
GPx8 #591 Sziasztok!
A lenti cheat kódok a Wii-hez is jók? Csak azért kellene, hogy "duel"-ben minden karakterrel lehessen játszani. -
#590 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jaja, most voltam ott. szerencsétlen... Tök jó arc volt :D Deathstar meg komoly nagyon >:) -
daneelolivaw #589 de amikor beütöm az #578ban leírt cheat code-okat,mindig kiírja h invalid cheat -
Suffering #588 boss fightok tök könnyüek pedig. egyedól a darth maulos izzasztot meg, na ő tényleg erős volt. meg a végén. de az összes töbii pff :D főleg az a kis mano izé nyomtam egy B-t aztán elrepült a picsába. -
#587 Main menu / Options / Enter Code -
daneelolivaw #586 és hova kell leírni?mert én beléptem options/game-be de nem találtam semmit -
#585 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy cutscene, amelyikben Vader leszúrja, és összeesik. Nem emlékszem, hogy utána szerepel még a történetben. -
#584 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Proxy-t halálrazúztuk, vagy túlélte? -
daneelolivaw #583 értem köszi a segítséget -
#582 Nem ráugrani kell, hanem az erőt használni, és leszakad. #578 kommentban lévő kódokat kell beírni és akkor lesznek elérhetőek. -
daneelolivaw #581 üdv!
két kérdésem lenne: egyik az,hogy második küldetésnél tartok(a második világban,a savas folyósnál vagy mi)és elakadtam ott,hogy beindítom a generátort és közvetlenül utána jön vmi nagy robotszörny,azt sikeresen kinyírom,és utána merre?mert próbáltam ráugrani arra a villogó hídra vagy mire,de mindig lecsúszok és meghalok és kezdhetem elölről. másik az,hogy ps3on hol találhatom meg azokat a bónusz karaktereket,amikkel tudok játsznai?mint például az emperorral,anakinnal,obi van-nal. -
#580 Persze, hogy menni fog a Sony direkt így tervezte! -
#579 Nagyon király, köszi :) -
#578 Csítek a kurvasok skinhez, karakterhez