Star Wars: Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Bocsánatot kérek, de szerintem az nem érv, hogy PC minden háztartásban van. Csak azokat lehet figyelembe venni, amelyiken játszanak eredeti játékokkal, vagy warezzal, mert különben eltorzítod az egészet.
Az pedig, hogy te egy magyarországi oldalon mit látsz még közel sem adja ki a világméretû adatokat. Kár ilyenekrõl vitatkozni, fõleg, hogy mind xbox oldalon és ps oldalon is van olyan konzol, amire egyáltalán nincsen warez, PC-n pedig az összesen van...

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Pont errõl van szó, hogy senkit nem érdeklõ kérdés. Ez milyen már? Forum bazmeg ,tudod mi az? -.- Kérdeztem, ha nem érdekel, akkor leszarod, nem beleugatsz... ennyi

a végén ugyis az lesz, hogy én kapok wanrt, mert igy beszélek, miközben azokat kéne kibaszni, akik a válaszadás helyett kötekednek, meg filozofálgatnak.

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

zee21
jó most te ezt így mire alapozod? csak beirod h "ez nem igaz" meg "ez sem"
de alapozod valamire is vagy csak írogatsz....
amúgy számszerûen nem néztem utána de azért egy PC szinte minden háztartásba van ma már (szinte! szoval ebbe ne kössetek bele pls) míg konzol azert elegge ritka dolog
és az arányokat nézve h egy warezolt konzolos game-t is nagyon sokan töltenek le.... csak egy oldalrol több százan....
lehet nem ért el még a warezolás a PC nyomába de ez csak a konzolok újdonsága miatt van csak....

www.818clan.eu

Tudna válaszolni valaki az #501-es hozzászólásomra?

predator0
Most speciel abból ered, hogy senkit sem érdeklõ kérdésedet nem azon a torrentoldalon tetted fel, ahonnan letöltötted a játékot.
Persze nyugodtan hülyének nézhetsz mindenkit, de egy dolgon kicsit gondolkozz el: Amit te letöltöttél, azért nagyon sok más ember fizetett (köztük természetesen én is). Ha õk is csak letöltik, akkor most se te, se pedig senki más nem tudna játszani, mert nincs olyan hülye, aki évekig dolgozik egy játék elkészítésén, csak hogy ne lásson belõle egy fillért sem. Magyarul: ezer másik emberen élõsködsz, és pont õket hülyézed. Undorító, nem? 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eddig dark szájdos voltál, meg nem is, mivel konkrétan a véderrel akarod megölni a császárt, me õ már tul dárk szájd 😄 de ezt most azért kamuzta a véder (mármint a megölésedet), hogy a császár ne fogjon gyanut, ezután a csávóka ugy tesz, mintha véder követné, de közben má jedivé válik... tovább má nem irom, me akkor nem lesz meglepi 😄

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

akkor légyszives, ha máskor vki kérdez vmit kulturáltan, akkor ne a frappáns válaszodat írd be, ami qrvára nem segít, hanem inkább semmit, és akkor megkiméled az amugy is nehéz életedet egy plussz konfliktustol.

Ami pedig a stilusomat illeti, ahoz csak annyit tudok hozzá füzni, hogy botrány ami itt megy. Mármitn ugy az egész forumot illetõen. Sok helyen mondják, hogy az SG mekkora egy nulla, én eddig nem voltam iylen véleményen, pedig egy ideje már nézegetem az oldalt, de mostmár kezdem látni, hogy mibõl ered a dolog.

PoisonChihuahua
Nem az én mûfajom a személyeskedés, de ha már TE így fölhoztad.....
22 éves vagyok, fõiskolás hallgató (BMF-NIK, Mérnök Informatikus), fizetem a tandíjat és képzeld saját zsebbõl, mert melózom suli után. Akár hiszed akár nem, kurv@ nehéz így összeegyeztetni a napirendemet, de nincs más választásom, mert fizetnem kell, ha tanulni akarok. Zsebpénzt, stb. nem kapok és örülök, ha besegíthetek a családi kasszába, szal már rég nem "apuci pénzébõl" élek. Mire hazaérek hulla fáradtan, úgy nézek ki mint valami zombi, szal gondolhatod, hogy milyen rosszul esik nekem (és gondolom másnak is), ha valaki mint TE ilyennel jön, hogy más pénzébõl élek, miközben tanulok és dolgozom is, úgyhogy légyszives fogd vissza magadat!!!

A warez pedig NEM pénz, hanem hozzáállás kérdése....
Denes888
Szerintem nagyon jó húzás volt mikor meg akart ölni Darth Vader. Leesett az állam.De még nem jöttem rá, hogy most átálltam a jó oldalra, vagyy még mindíg gonosz vagyok? Elfelejtettem bekapcsolni a feliratok kiírását és nem értem mi történt eddig😄

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

predator0
Azzal, hogy megveszel egy játékot a fejlesztõket támogatod, hogy még több jó játékot készítsenek. Ha pedig mindenkinek olyan hozzáállása lenne, mint neked, akkor max. a tudodmiddel tudnál játszani, mert az ingyen van 😄

XenHai
Pedig hidel néz meg menyien szedik es enyim is ki van utve !
ujabb okos ember <#idiota> néztem amcsi forumon, ahol szintén megjelenés elõtt kérdezték, ugyanezt, és ez kurva gáz, hogy az oly sokat szidott amerikában, ha vki rendesen megkérdez vmit, akkor válaszolnak, és nem kötekednek. Hál istennek már megtaláltam a megoldást. De nem baj, ti csak vegyetek meg mindent, apunak biztos telik rá...

Evogordon
Persze azért adtak el konzolos COD4-bõl több mint 7 millió példányt pc-sbõl pedig 700ezret(a cod4 csak egy példa volt minden más játéknál is így van ami kijött pc-re meg xbox-ra/ps3-ra).

N1ggA
"Számszerûen kevesebb a warez mert lássuk be több embernek van PC-je mint konzolja...."
Ez nem igaz.

"Arányaibban szerintem ugyanannyi a warez konzolra is....."
Ez sem.

Spread De Love!

zee21
Szeva!

Nem értem mit mondtok ezzel a warezolós kérdéssel.....
ez egy nagy baromság h azért adják ki konzolra mert ott kevesebb a warez.....

Így ebben a megfogalmazásba ez nem igaz.
Számszerûen kevesebb a warez mert lássuk be több embernek van PC-je mint konzolja....
Arányaibban szerintem ugyanannyi a warez konzolra is.....
Már nem azért nem akarok bant/warnt kapni de torrent oldalakon egybõl fent van (megjelenése napján),

inkább csak lusták voltak megcsinálni PC-re vagy kaptak a konzolosoktól kis pénzt h ne legyen PC-re,
avagy ki fogják adni PC-re csak még szivatják a jónépet....

üdvözletem

www.818clan.eu

N1ggA
akkor is vedd meg

Spread De Love!

Háááj. Megjelent már a játék PS2-re???? vagy elõ tudom rendelni valahol ?!?!?!?

Aschil
"életre szóló élmény": ... próbáld ki wii-n ...
Igaz a grafika itt nem olyan szép, mint PS3-n, de az irányítás feledtet mindent!

.:asChil:.

ez egy forum, faszomöccse. Kulturáltan kérdeztem valamit, te meg elõállsz egy frappáns válasszal, ami qrvára nem segít.

más: most visszaolvastam, és látom, h több fajta befejezés volt nekem ez volt:
Megvertem az Emperort, aztán jött a vidi, hogy ne öljem meg, me má ugyis legyõztem, és ha megölöm, akko ugyanott vagyok, aztán jött vader, visszatámadott, aztán olyan gyorsan történt ,h kb az maradt meg ,hogy egymást rázzuk az öreggel, aztán az emberem ordít egyet, nagy bumm, amibe mindenki megpusztulna, de érdekes modon most csak én haltam meg, a két hülye tulélte.

Szal mi a másik vég, és hogy lehet elõhozni? 😊

PoisonChihuahua
"esetleg a release rossz, de csak allstar van"

Vedd meg eredetiben....
van egy kis gondom. Senator Organa megmentése után még 2 mission van. Az egyik megint a raxus prime, aztán a végjáték a halálcsillagon. Namost ennél a 2 missziónál nálam a mission menü behal. nem számolja a pontjaimat, nem számolja, hogy hány holocront szedtem fel, se a bonus objecteket. Ujrajátszásnál reméltem, h scak bug, de most is igy van... Esetleg találkozott vki hasonlóval? arra gondoltam ,h esetleg a release rossz, de csak allstar van :S

predator0
Utána szenvednek az engine optimalizálásával, hogy minden gépen viszonylag jól mûködjön, ne legyen atomerõmû gépigénye, még extrát is belepakolnak, csak hogy letöltse "mindenki"? Mindezt természetesen a "no warez" jegyében. Nem hangzik normális dolognak 😄

Mollaka
playstation online izéje
az egy érdekesebb kérdés, hogy ha már kijön pc-re, miért késõbb.
vélhetõleg azért, hogy eladjanak jó sokat a kisebb piracy arányú konzolos verzióból...nem értem a Rockstart idõnként...

predator0
Két dolgot nem értek, abból amit írtál:
1. PS online-os résznél melyik konzolra is gondoltál
2. GTA 4 kijön pécére (ugye ehhez hasonlítottad az okokat, amikre rákérdeztem, hogy mik), tehát ennek mi köze van ahhoz, hogy ez a játék nem jelenik meg és emiatt kevesebb a warez?? 😊

Mollaka
Az olyan játékoknál amik nem jönnek ki pc-re (SW:TFU pl), ott egyértelmû, hogy összességében kevesebb a warez.
manapság az ember nem szívesen chippel általában a live meg a ps:online miatt...

N1ggA
igen, mert a force unleashedet is nagyon nagyon reklámozták meg mondták hogy milyen jó meg forradalmian új lesz, életre szóló élmény, satöbbi aztán egy sima jó sw játékot kaptunk

Spread De Love!

predator0
Ha késõbb adják ki és raknak bele egy kis plusz tartalmat (GTA 4 esetében 30 másodperces visszajátszási lehetõség, kis szerencsével agyon is lehet módosítgatni), akkor kevesebben töltik le? Ha egyszerre adnák ki a konzolos verziót és a pc-set, akkor a konzolos inkább pc-re töltené le? Vagy mi ebben a logika?

Mollaka
piracy.

predator0
Mik is azok?

Mollaka
hasonló okok miatt nem készült, mint ami miatt a GTA elõször konzolra jött ki...

Ha tudtak csinálni Ps2-es és Wii-s portot akkor simán lehetett volna Pc-st is, na mindegy...

Vicces videó Fanboys Unleashed, Wii vs. Xbox 360Fanboys Unleashed

PoisonChihuahua
Aha, kiváló összehasonlítás.....<#eljen><#sniffles>
N1ggA
hát a gta4 100 órájához képest a 8-9 kevés.

Spread De Love!

de bazeg, nem is annyira rövid :S sztem egész hosszura sikeredett... Jó ,végig lehet szaladni minden pályán, és hátra hagyni az ellenségeket, de annak mi értelme van? :S

Mollaka
a demot rogyásig nyomtam xboxon...már csak párat kell aludni 😊

N1ggA
az nagy probléma amúgy, hogy elég rövid a játék. ha legalább multiplayer lenne...

Spread De Love!

Gamespot Score 7.5 good
Gamespot review

PSN ID: Lord_Mortanius

Evogordon
Én már nem bízok meg egy tesztelõ oldalba se, magamnak döntöm el hogy fasza e a játék vagy sem.. Pl a GSO-n is akkora hülyeségeket írnak néha hogy nem igaz, én javítom ki õket..

jó nagy faszok, akik ezt a gémet lehuzták. Én 1-szer szakitottam meg, amig végigvittem. Sztem kiba.. jó lett 😄 A graf nagyon szép, plussz ez a fizika, meg annyi féle stilusba lehet gamelni. Ha vki fénykardozni szeret, akkor teli van kombóval, ha vki force imádó, akkor nem is kell kardot használni. Én nem vok anynira nagy star wars fan, de ez rohadtul bejött...

N1ggA
gametrailersen is jól lehúzták a játékot 6.9, most tényleg ennyire rossz lenne?

Spread De Love!

sziasztok, végig vittem a gémet, és most játszom ujra, h az összes holocron meglegyen. Az lenne a kérdésem, hogy végig játszás után még a costume-ok végén van 3 darab ami locked, azokat nem tudjátok hogy lehet megszerezni? meg a fénykardok közül a legelsõt.. azt a fekete kardot, azt hol lehet?

trick daddy
Csak ??

crazyclone
9

Sland
Hány pályából áll a játék?
Én most tartok a harmadikon, de jó lenne ha még legalább 5-6 lenne.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

crazyclone
Jogos !

predator0
Jaja, most pont arra gondoltam, hogyha nagyon sikeres lesz a játék, akkor mennyi idõ múlva jelentik be, hogy hát már PC-n is menne, mert így meg úgy 😄😄

Evogordon
na meg még ott van a játék motorja is ami a grafikát meg magát a játékot tartalmazza.

predator0
Az az igazság, hogy az Euphoria csak harmada a dolognak. Három engine-t gyúrtak egybe: Havok, az alapfizika, Euphoria, ahogy az emberek reagálnak a környezetre, DMM (Digital Molecula Matter) pedig ahogy az anyagok úgy viselkednek, mint a való életben.

Evogordon
Az euphoria csak az emberek fizikájáért, animációjáért felelõs a többit a havok végzi.