Star Wars: Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem kaptam folytatásra trófeát. new game kell mindenképp és nulláról fejleszteni a karaktert:) viszont így, hogy egybõl sith masterre mentem, megadta a sith master, sith lord és sith warrior fokozatokért járó trófeákat egyszerre. (a legkönnyebb már megvolt elõtte)

igen, nálam is örökké rosszkor jelent meg a csajszi rossz helyen:) egyértelmûen bull rancor a legnehezebb.

level 18 playstation gamer.

Tegnap este megvolt Maul másodikra, a Destroyer elsõre :)
Szerintem is a Bull Rancor a legnehezebb csata a játékban. Egészen pontosan, hogy az a kis p*csa folyton megjelenik és nyakonvág. Idegesítõ.

Még a Halálcsillag nagytermének végén lévõ elite guard és társai meg Vader izzasztott meg kicsit anno, de határozottan a Bull Rncorral volt a legtöbb szívás.

Apopó: megkaptad úgy az achievmentet, hogy nem új játékot kezdtél, csak folytattad?

én pont most értem a végére sith masteren. sztem már nem lesz gondod, bull rancor volt a legnehezebb nekem. maul nem tud mit kezdeni a force repulse-vel, vadert meg froce grip-pel hajigáltam

Kicsit elõvettem megint és nekimentem Sith Masteren.
Most sikerült elkennem a bull rancor arcát. Nem volt egyszerû eset, idáig majdnem könnyû volt. Idáig.
Kíváncsi vagyok mennyire lesz durva Maul vagy Vader.

Hector Troy
Új gameplay részletek a gametrailers.com-on. Elég jók az új pályák, de a faszi baromi szarul nyomja...<#gonosz1>
Meg lehet a Hoth-on macit gyapni... <#eljen>

every_body_tells_a_story

<#taps>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

romeozor
ha nehézségi szintet váltasz, nem kapod meg érte a trófeát

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

A vicc az, hogy a game trailer-be sokkal jobb volt amikor lezúzta a rombolót mint a játékba.
triplet
MEGCSINÁLTAM! több mint 3 hét szenvedés után MEGCSINÁLTAM! EZAZ! HÁHÁHÁHÁ:DDDD(bocs, csak rohadtul örülök, már már a sírás határán voltam néha:D)

visszaolvastam a topikot és régebben írták, hogy continue után, ha a tie factory pályán állítom át a nehézséget, akkor megadja a trófeát. most megpróbáltam így, ha nem adja meg, akkor még mindig ott a new game:)

csak azért variálok, mert gondolom new game-nél nem maradnak meg a fejlesztéseim és tulajdonságaim. de ezt is csak gondolom:)

Nem képtelenség, csak kitartás! A taktikám az volt, hogy a tie fightereket villámlással (force lightning) intéztem el. Úgy barim gyorsan megy, fordulóként akár 3db is leszedhetõ (fõleg az elején). Ezután gyorsan irányba kell állítani a hajót. Ezzel nekem is voltak problémáim ki kell tapasztani mi a jó pozíció. Majd mind a két kart lehúzod és tartod amíg lehet.
triplet
Ezt a lehúzásos pályát képtelenség megcsinálni.

DarkSector
nem tudom, de a trófea ha nehézségi szinthez kötött, akkor megy new game-bõl is...
sebaj csak a srác tudja, hogy mi-micsoda...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

greyfox
lehet.. nem tudom, én haveromnál úgy emlékszem, hogy continue után visszadobott a fõmenübe.
Lehet, mégiscsak a new game lesz az? :D

Steam: greyfox

DarkSector
lehet hogy nálad nem így müködik, de ilyenkor ráment volna, hogy new game...legnehezebb fokozat, és a végén megkapta volna a trófeát/trófeákat....vagy ez csak a haverom gépén mûködött????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

okés, köszi :)

greyfox
Ejh, ne beszélj már hülyeségeket, nem ezt kérdezte..

Continue-t nyomj.

Steam: greyfox

DarkSector
trófeák ezekután már nem tudnak törlõdni...azokat 1x eléred és ennyi a profilodban marad...bármit csinálsz...

sziasztok!

ps3-on játszok a játékkal és szeretném megszerezni azokat a trofeákat, amiket arra ad, hogy különbözõ nehézségi fokozaton viszem végig. most ott tartok, hogy egyszer végignyomtam legkönnyebb fokozaton és a fõmenüben vagyok. úgy szeretnék egyel nehezebb fokozaton játszani, hogy az eddig megszerzett fejlesztéseim megmaradjanak. new game-t kell választanom vagy continue-t? és írjam felül az elõzõ mentésemet vagy új slot-ra mentsek?

romeozor
addig csinálod amíg le nem pottyan a romboló. lehetõleg gyorsan robbantsd fel a tie fightereket mert annál kevesebbet kell korrigálnod a közben menekülni próbáló rombolón és annál hamarabb tudod megkezdeni a húzást. egyébként én is izzadtam eleget ennél a résznél.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

5-6 kör alatt meg lehet csinálni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

DarkSector
ha star wars-ról van szó, akkor én tutira nem a storira vagyok kíváncsi, mert eleve nem tudnak ujjat kitalálni... ez a stílus errõl szól itt a látványon van a lényeg...és ezt megkaptuk.

triplet
Szevasztok! Meg van a játék, de elakadtam, de már vagy egy hete ezzel szenvedek: Hogy kell lehúzni a csillagrombolót az egyik pályán? Szerintem az már a vége felé van. Jönnek a birodalmi hajók, ha azokat elpusztítom, akkor húzhatom le a hajót, de nem sikerül. Mutatja hogy a két analóg kart mikor hova kell tekerni meg minden, de egy bizonyos idõ után már nem sikerül, és ha sikerülne is, mindig megzavarnak a hajók:(. Nincs valami taktikája?

Kojiro
Ha Star Wars és jó story, akkor KotOR!
Utána esetleg Jedi Knights 2, de ezen kívül egy árva SW game sincs, amit ne basztak volna el.
Az Unleashed-et is végigvittem, mert nagy SW fan vagyok, de nagyon elnagyolt a game, tele logikai és erõ-használati bukfencekkel. A történet meg gyerekcipõben jár.
Ja és a bossfightok siralmasak voltak, mind látványilag, mind pedig kihívásilag.

Kojiro ergo sum.

Hector Troy
Igen, a játékmenet, meg a grafika odabaszott, de a sztori az szerintem nagyon gyenge lett. Az új részt már meg se említsük. "Mi lett volna ha a sötét oldal gyõz?" OMG...
Nem tudom ismerted-e a SW. Jedi Outcastot, vagy a SW. Jedi Academyt (PC)?! Egyiknek se volt akkora hírverése mint a force unleashed-es sztoriknak, de sokkal jobban érzõdött hogy éppen Padawan, Jedi, vagy Sithként játszol....
Szerintem a mai játékok nagy része csakis a "küllemre" megy, jó lenne már egy game, aminek van valami sztorija is.

every_body_tells_a_story

DarkSector
huh pc-sre kiv leszek, mert nekem is van xboxom, és az elején már a dart vader-es rész lezúzott látványban minden eddigi játékban látott ingame jelenetet...lol
majd pc-n mien lesz...

jah és Sith Stalker mien durván néz ki!!!!!

Hector Troy
Oké, semmi probléma. Amúgy nekem Xboxom van.<#beka2>
Majd írjátok meg milyen lett a PC-s verzió...<#wink>

every_body_tells_a_story

DarkSector
nyugio nyugi nem lecseszni akartalak...
a mindenki tudja, arra volt utalás, hogy google-ba nyomod a játék címét, és kidobja a megjelenést, a gépigényt akármit...

de az is csak megközelítõ dátum, ha pc-rõl van szó...inkább konzolon számít pontos dátumnak.

Hector Troy
1. A 820 hsz.-ben annyi van hogy év végén jelenik meg.
2. Ha mindenki tudta akkor miért nem írták be egyszer sem, vagy legalább egy új válaszban annyit hogy "Novemberben b@zz" ?!
3. Nyilván ha tudtam volna, nem kérdezem meg.
Errõl ennyit....

every_body_tells_a_story

romeozor
csakhogy õ két hozzászólással korábban ezt megkérdezte, és mivel nem kapott rá választ, a saját kérdésére válaszolt

DarkSector
ezt szerintem tudta mindenki...

Hector Troy
Köszi mindenkinek a válaszát, akkor már beírom én hogy ti ne fáradjatok: 2009. november 3

every_body_tells_a_story

Valaki próbálta már az uj Tatooine dlc-t?

Hector Troy
Most akkor mikor jön ez a játék?(az ultimate sith) Mármint október, december, vagy mikor? Valakinek valami megbízható infója van?

every_body_tells_a_story

DarkSector
látom star wars-nál kigyütt a tantoi...:D

ez akkor gondolom a 2. mission amit le lehet hozzá tölteni...nem?

meik lehet jobb vagy meik érné meg jobban a 800 pontot..?
ez vagy az elsõ dlc?

Kojiro
ha PS3-on van meg, akkor arra figyelj, hogy ha a game BLES-es azaz EU-s (oldalán van alul leírva), akkor csak az UK store-os addon jó, ha viszont BLUS-os akkor csak az US store.

Kojiro ergo sum.

új játék.
Ott ki tudod választani, hogy régi campaign vagy Jedi Temple.

DarkSector
nah erre énis kíváncsi lennék
de én arra tippelek, hogy vagy a load game-bõl tudod, vagy valami menüpontból.
esetleg új játék
és ott.

rodzsi
sziasztok
érdeklõdni szeretnék h letöltöttem a játékhoz addon.t de nemértem h tudom a játékban használni?? vagy aktiválni kell valahol?
us acc regem van ugye a store miatt.

DarkSector
Jah és pc-n nagyon kiváncsi leszek mit kezd majd a játék azzal a látvánnyal, ami konzolon van...már az elején a dart vader-el mikor elindulsz be lehet szarni a grafikától...
Csak pc-n félek hogy nem fog összejönni nekik.

DarkSector
háát az elõfordulhat hogy mikor én olvastam a cikket, már azóta csináltak, vagy terveztek egy pachszerûséget, hogy ne kelljen mégegyszer megvenni...

de nemtuom mi az a tantui, mert ennem nem az a címe.

fsgh
Értem. De attól még lelehet tölteni majd store-ról azoknak a felhasználóknak akiknek az alap játék van csak meg. IGN-es link-nél is írják hogy PSN.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DarkSector
jah extra, de nem érted mire gondolok...
ez nem olyan + mint a templomos dlc...
hanem ez egy bolti verzió lesz.
ez nem letölthetõ dlc lesz.

fsgh
Hát csak extra... Annak mindenképpen extra akinek az alap játék van meg.

Gondolom fizetõs letöltés lesz a store-on...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DarkSector
jesszusom...ez nem extra emberek.
ez az alapjáték, kiegészített extra változata, +küldetésekkel, amit mindenre kiadnak majd...ps3, x360, pc...

fsgh

fsgh
Oké. Csak olvasnom kellett volna egy picit:D

This new downloadable mission continues the story of The Force Unleashed in a new "Infinities" storyline that takes the Star Wars Saga in an entirely new and unexpected direction.

Szóval letölthetõ extra küldetés lesz. Remélem hosszú:)

fsgh
Tud valaki valamit a következõ részrõl?

Mert 2009 végén elvileg kiadnak egy ilyet: Star Wars: The Force Unleashed -- Tatooine
link

De ez most egy kiegészítõ lesz vagy a második rész?

PoisonChihuahua
A warez tiltva van ezen a fórumon. Vedd meg szépen.
honnan lehet letölteni a star wars the force unleashedet ps2-re? valaki küldje el a linket léciiiii [email protected]