Star Wars: Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Persze, hogy nem. Az csak wii-ben van.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Sabcsee
császtok!
ha végtolom a game-t akkor lesz duel mode(multiplayer)?

kaka

predator0
Nincs mit, kopasz 😄😄

tarti19
básszus még oda tovább😄 jah vágom akkor😄 holnap rápróbálok😛 köszke

predator0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyet megcsinálsz a többi menni fog. Addig forgatod, ameddig mozog. Ezután kijön egy hídszerûség, arról át tudsz ugrani a következõhõz.

tarti19
Skacok van sugárnyaláb és ott 3 gyûrû majd 3 és 3... Elsõt se vágom, mert sorba rakom õket de semmi... idõ meg nincs , hogy mind a 3x3-t megcsináljam😞
Valaki spoilerezhetné nekem a megoldást😛 köszi elõre is😛

Twetr0x
Én is rázogattam õket, de a célzás néha annyira szar volt, hogy az elképesztõ.
Nehezebb részre nem nagyon emlékszem, már végigtoltam 😊

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

PoisonChihuahua
Azzal a lebegõ szarral én nem foglalkoztam, egyszerûen befogtam a TIE Fighterek-et és megráztam õket a villámcsapással. Egybõl felrobbannak és ha szerencséd van még pár másikat is magukkal rántanak. Valóban nem volt könnyû, de 15 perc alatt végül nekem is meglett. Lesz még ennél nehezebb rész is...
Twetr0x
Azzal én is sokat szoptam, de rájöttem, hogy azt a szart ami keresztüllebeg, nem eldobni kell, hanem csak megfogni és megrázni.

tarti19
jaj ez a Birodalmi Csillagromboló😊 vagy 30 percig szenvedtem vele😛 DE aztán könyörtelenül magamhoz rántottam😛

zee21
10hsz-t nem kéne visszaolvasnod de télleg.......
többiektõl meg elveszed a játék élményt....

www.818clan.eu

PoisonChihuahua
Úgy van, spoiler-ezzél csak..... <#puszis><#puszis><#fogmosas>
psp-n jáccom amugy el lehet érni hogy 2 vége van a játéknak?😮 én kijácottma ugy hogy meghalt a foszereplo van másik vége? hogy érhetem el?
baaka
végigvittem a gémet psp-n! nagyon tetszett!

A másik két ruha két különbözõ pályán van elrejte!
Twetr0x
Végigtoltam a játékot, nagyon tetszett, de az irányításon+célzáson javíthattak volna.
A két befejezéssel járó ruha elõtt van két meg nem talált ruhám. Azokat hol lehet megszerezni?

predator0
Ha végigvitted, akkor kezdj új játékot. Játék közben szerintem a start menüben van opció, amivel tudsz fejezetet választani.

predator0
Alul megjelenik a két analóg kar. Mindig mutatja, hogy melyik állásba kell forgatni. Ha sikerült beforgatni a megfelelõ módon (nagyjából középre), akkor utána megintcsak jelzi. Magad felé húzó mozdulatokkal kell egyre közelebb húzni, ameddig be nem jön a továbbjutást jelzõ videó. Könnyíti a helyzetet, ha nagyon gyorsan leszeded az érkezõ tie fighter-eket, mert akkor a csillagrombolónak nincs ideje teljesen visszafordulni.

Sziasztok, elakadtam, segítsetek légyszi!
A tie fightereket levadásztam, utána mit kell csinálni a csillagrombolóval?
Forgatom jobbra balra, de egy kis idõ után újabb vadászok jönnek !!!

Elõre is köszi!
Pista
vki
Hi!

Érdekelne, hogy ha végvittem, akkor lehet még 1-1 mission-t megismételni, hogy megszerezzem a fel nem vett Jedi Holocron-okat?

ACER Aspire 5738ZG

predator0
Mondjuk ez igaz, még Iphone-ra is.

trick daddy
mindenre kijött (kivéve PC)!!!

predator0
Nem igaz! PS2-re már rég kijött 😄

nemtudjátok hogy igaz-e az a hír hogy ps2-re és pc-re nem adják ki?
predator0
Passz, én még PS3-ra sem probáltam ki õket 😊 Legegyszerûbb, ha megprobálsz egyet.

trick daddy
mind a 2 végét láttam hát egyik sem volt happy-end <#rinya>.

Sziasztok!
A lenti cheat kódok a Wii-hez is jók? Csak azért kellene, hogy "duel"-ben minden karakterrel lehessen játszani.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Twetr0x
jaja, most voltam ott. szerencsétlen... Tök jó arc volt 😄 Deathstar meg komoly nagyon >😊

de amikor beütöm az #578ban leírt cheat code-okat,mindig kiírja h invalid cheat

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

boss fightok tök könnyüek pedig. egyedól a darth maulos izzasztot meg, na õ tényleg erõs volt. meg a végén. de az összes töbii pff 😄 fõleg az a kis mano izé nyomtam egy B-t aztán elrepült a picsába.

predator0
Main menu / Options / Enter Code

és hova kell leírni?mert én beléptem options/game-be de nem találtam semmit

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

predator0
Van egy cutscene, amelyikben Vader leszúrja, és összeesik. Nem emlékszem, hogy utána szerepel még a történetben.

Twetr0x
Proxy-t halálrazúztuk, vagy túlélte?

értem köszi a segítséget

predator0
Nem ráugrani kell, hanem az erõt használni, és leszakad. #578 kommentban lévõ kódokat kell beírni és akkor lesznek elérhetõek.

üdv!
két kérdésem lenne: egyik az,hogy második küldetésnél tartok(a második világban,a savas folyósnál vagy mi)és elakadtam ott,hogy beindítom a generátort és közvetlenül utána jön vmi nagy robotszörny,azt sikeresen kinyírom,és utána merre?mert próbáltam ráugrani arra a villogó hídra vagy mire,de mindig lecsúszok és meghalok és kezdhetem elölrõl. másik az,hogy ps3on hol találhatom meg azokat a bónusz karaktereket,amikkel tudok játsznai?mint például az emperorral,anakinnal,obi van-nal.

PoisonChihuahua
Persze, hogy menni fog a Sony direkt így tervezte!
predator0
Nagyon király, köszi 😊

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Uraméééég miket találtam!!!!

How to get all costumes

Emperor-ral is játszhatunk!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Evogordon
Mûködni fog.

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogyha letöltöm a netrõl a játékot fog e müködni egy nem ki chipelt ps2-vel is?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

Sland
Én is szeretném tudni!
Sith Master a neve egyébként.
Ha a fejlesztett karakterrel lehet menni, akkor újrakezdem azon, de ha nem, akkor így marad... 😄 Pedig még lett volna mit megszerezni...

predator0
Azon a nehézségi szinten nem probáltam 😊

tarti19
4. nehézségi szint elérése után mehetsz a fejlesztett kariddal? Vagy újat kezdesz?😞

Twetr0x
Engem egyszer ölt meg, de úgy, hogy nekem max hp-m volt, neki 0, nyomtam volna a kivégzést, és egy fél másodperc alatt meghaltam <#idiota>

Története nagyon tetszik
Most vagyok megint a Kashyykon, Fater jedi cuccaiban, kék fénykarddal 😄

predator0
Azokat kell is gyûjteni, mert midenféle pontokat, fénykardokat adnak. Nekem a boss-okkal nem volt különösebb gondom, másodikra a legkeményebb is sikerült. Mondjuk folyamatosan fejlesztettem a karakterem.

Asszem közepesen. Arra gondoltam biztos a kombókat kell nyomni rá ezerrel. A villámozás az jó, csak állandoan viszaverte, de azért megrázta egy kicsit és lehet csapni rá.
Most tanulmányozom a kombókat, vettem jó sokat (eddig nem költöttem rá). Az életerõ növelést kigyúrtam 3 szintre ott másra még nem költöttem. Errõnél a villámra adtam meg tartalékolok pontokat késöbbre (így is van még 8-10 pontom).
Azokat a sárga kockákat öszegyûjtöttétek? Elsõ pályán 5 kimaradt a második (roncstelepen) meg 1 maradt ki. Remélem késöbb ha újrajátszom a pályát még összeszedhetõek lesznek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

tarti19
nem nehéz az csak villámokkal kell megszórni😄 2x én is meghaltam😛 Utána csak villámokkal operáltam az ellent😛