Star Wars: Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Valaki spoilerezhetné nekem a megoldást😛 köszi elõre is😛
Nehezebb részre nem nagyon emlékszem, már végigtoltam 😊
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
többiektõl meg elveszed a játék élményt....
www.818clan.eu
A két befejezéssel járó ruha elõtt van két meg nem talált ruhám. Azokat hol lehet megszerezni?
A tie fightereket levadásztam, utána mit kell csinálni a csillagrombolóval?
Forgatom jobbra balra, de egy kis idõ után újabb vadászok jönnek !!!
Elõre is köszi!
Pista
Érdekelne, hogy ha végvittem, akkor lehet még 1-1 mission-t megismételni, hogy megszerezzem a fel nem vett Jedi Holocron-okat?
ACER Aspire 5738ZG
A lenti cheat kódok a Wii-hez is jók? Csak azért kellene, hogy "duel"-ben minden karakterrel lehessen játszani.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
két kérdésem lenne: egyik az,hogy második küldetésnél tartok(a második világban,a savas folyósnál vagy mi)és elakadtam ott,hogy beindítom a generátort és közvetlenül utána jön vmi nagy robotszörny,azt sikeresen kinyírom,és utána merre?mert próbáltam ráugrani arra a villogó hídra vagy mire,de mindig lecsúszok és meghalok és kezdhetem elölrõl. másik az,hogy ps3on hol találhatom meg azokat a bónusz karaktereket,amikkel tudok játsznai?mint például az emperorral,anakinnal,obi van-nal.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az lenne a kérdésem hogyha letöltöm a netrõl a játékot fog e müködni egy nem ki chipelt ps2-vel is?
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Sith Master a neve egyébként.
Ha a fejlesztett karakterrel lehet menni, akkor újrakezdem azon, de ha nem, akkor így marad... 😄 Pedig még lett volna mit megszerezni...
Története nagyon tetszik
Most tanulmányozom a kombókat, vettem jó sokat (eddig nem költöttem rá). Az életerõ növelést kigyúrtam 3 szintre ott másra még nem költöttem. Errõnél a villámra adtam meg tartalékolok pontokat késöbbre (így is van még 8-10 pontom).
Azokat a sárga kockákat öszegyûjtöttétek? Elsõ pályán 5 kimaradt a második (roncstelepen) meg 1 maradt ki. Remélem késöbb ha újrajátszom a pályát még összeszedhetõek lesznek.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...