Star Wars: Force Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Nem fognak szerintem, mert azzal megváltozna a teljes SW univerzum, ezt pedig szerintem Lukas György nem hagyná...

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

fsgh
Aztaqurv@ 😮OOOO Hát jobb befejezés mint az elsõ😄Ddd Erre még folytatást is lehet csinálni😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Twetr0x
Én a dobálózás elõl elbújtam aztán halálra ráztam :p

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

predator0
Kezdj egy új játékot ugyanezzel a mentéssel, és játék közben nyomd meg a startot. A feljövõ menüben van egy olyan, amivel ki tudod választani mondjuk az utolsó pályát, vidd végig, és válaszd a másik utat, szerintem érdemes a saját szemeddel látni 😊

fsgh
Thx sikerült😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meghaltam a végén... Akkor nem haltam volna meg ha megölöm Vadert??

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

predator0
Amikor elkezd dobálni azokkal az elektromos szarokkal, akkor egyszerûen bújj el elõle, van a pálya két szélén bizbasz, és nem tud eltalálni. Utána csak rámész és osztod.

fsgh
Császár ellen valami taktik?:S

fsgh
Senki se téged támadott😊 Én csak leírtam a véleményem😊

Twetr0x
Hát akkor én kérek elnézést, nekem a kurva anyámat. Csak saját tapasztalatból írtam. :/

fsgh
Szerintem meg aki nem játszotta még végig ne olvassa a topikot!? a spoiler akkor kelett amikor warezoltak 1esek és ki se jött a játék és már írkáltak ide.

(Személy szerint én is kerülöm azon játékok topikját amit még nem kezdtem el és ki akarok játszani...)

predator0
Szerintem ennél sokkal meglepõbb dolgok vannak benne. Egyet leírok:
Darth Maul

PoisonChihuahua
Nem azért, de én is régóta láttam már ezt a trailer-t de attól még nem tudtam, hogy az ûrhajó lehúzását el is lehet játszani, mert a trailer-ben is videóként szerepel nem pedig gameplay-ként. Amikor eljutottam odáig és láttam, hogy el kell játszani ezt a jelenetet nagyon megörültem, mert erre nem számítottam. Szerintem a srác erre gondolt, de nem baj fogtuk a te célzásodat is. <#wink><#wink><#wink>
predator0
Ha ez valakinek olyan dolog, amit eddig nem tudott/sejtett a játékkal kapcsolatban, akkor ezt a videót tudom ajánlani megtekintésre és persze a hozzá tartozó dátumot (2007. 07.13).

Twetr0x
pl. a csillagromboló lehozása. Engem nem zavar, de nekem már szóltak ilyesmiért 😄

predator0
Mi volt a spoileres?

Twetr0x
spoilert spoilerbe, pls! Vannak akik még nem tolták végig. (Én már végigtoltam, nem miattam kell)

tarti19
mert akkor engedd el és majd utána levadászod a a vadászgépeket majd megint húzod a Birodalmi Csillagrombolót😛

fsgh
Thx már továbbjutottam...😊

Most viszont annál a résznél akadtam el ahol azt a hadihajót kell lehúzni az erõvel:S elkezdem csinálni és közben lelõnek a kisebb hajók:S

predator0
Bemész a lába közé (haha) és osztod fénykarddal, villámmal, amivel tudod

fsgh
A Bull Rancort hogy kell megölni?:S A villámlás alig sebez valamit, mást meg nem nagyon tudok tenni ellene...

Hello!Azt szeretném kérdezni hogy a PlayStation 2-õs verzióban kb. hány pálya van?

vki
Azokat a forgó részeket egyesével meg kell állítani, és a force grip-pel egy síkba hozni. Legalábbis ahogy én kivettem, mert én is ott tartok 😄. Elvileg ezt fenntrõl kell megcsinálni, mivel át kell ugrani a másik teremben.

ACER Aspire 5738ZG

Vinsanity15
Lécci tudnál nekem is seguteni , én pont ennél az egyértelmu teremnél akadtam el. ahol van az a 2 forgó micsoda. mit kell csinálni ?

Vinsanity is back!!

PoisonChihuahua
Menj a folyosón amikor épp nem lövik a sugarat, amikor pedig hallod, hogy tüzelni fog (visszaszámol) akkor húzódj fedezékbe oldalt a kis beugrókba. Ezzel a módszerrel eljutsz majd egy terembe és onnantól már egyértelmû.
bubu13
Hello!
Mit kell csinálni a zöld sugaras résznél amikor visszaszámol és lõvik a zöld sugarakat!
Elõre is köszi a segítséget!

EEE 1899

vki
Már megvan. Miután leírtam, persze egybõl sikerült :S.

ACER Aspire 5738ZG

predator0
Ki hozná vissza a halálból, amikor a holtteste ottmaradt a Halálcsillagon? Darth Vader és a császár biztos nem azok után, hogy majdnem kinyírta mind a kettõt. Szerintem ezt a részt felesleges erõltetni.

Seth
Még régebben volt róla szó itt az SG-n is, az eredeti cikket most nem találom.
a halál csak a kezdet XD,akarom mondani semmi sem biztos az SW univerzumban,a játékban is kimentett minket Vader mikor szívtunk egy kis friss ûr-levegõt😄 , a halálból is vissza tudnak hozni vhogy ^^

PSN ID.: Beegabor

vki
Lenne egy kérdésem az egyik küldetéssel kapcsolatban.

Mikor le kell hozni a StarDestroyert, annak van valami spec. módja? Ugyanis akárhogy próbálom pontosan csinálni, mindig közbejön valami 😞. Próbálom úgy, hogy hadd lõjenek, de egy bizonyos szint alá már nem tudok menni, mert kinyuvadok. Van valami gyors móda a TIE-k kiikatására? Ugyanis mire leszedem az utolsót, visszaáll az a tragacs. Addig már eljutottam, hogy másodjára kellene lefele húzni, de nem jön összefele. Most ez tényleg ilyen nehéz, vagy csak én bénáskodom :S?

Mellesleg XBOX360-on tolom.

ACER Aspire 5738ZG

PoisonChihuahua
Lesz élõszereplõs SW sorozat??? O_O <#wow2> LINKET, de azonnal!
Egyébként, nem hiszem, hogy fog szerepelni
mivel megmurdál szegény a végén. 😞(((
Seth
Állat lenne, ha majd a vmikor elkészülõ star wars sorozatban szerepelne

PoisonChihuahua
Na ne mondd, a képet is onnan szedtem. A stáblistáról lestem le, hogy kicsoda a csávó és rögtön az IMDb-n néztem meg, hogy tényleg õ-e az. Gondoltam csinálok egy képet és beszúrom ide. XD
Seth

PoisonChihuahua
Mik vannak, épp ma néztem meg a Köd c. filmet és az egyik szereplõ rohadtul emlékeztetett valakire....

PoisonChihuahua
A klasszikus SW összecsapások PSP exkluzívak. (Pl. híres jelenetek az eredeti trilógiából, stb.)
na így már jó,köszi szépen 😛 és azt olvastam vhol,h lehet külön küldetéseket csinálni,pl anakinnak kinyírni duukut-meg ilyenek,vagy az csak psp-n van?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Seth

Szerintem te azt az oldalt nézed, ahol a Wii verzióhoz vannak kódok, azért nem fogadja el a játék.

PS3-ra én a következõket öltözék kódokat ismerem:

MASTERMIND: Palpatine császár ruha
FERRAL: Scout Trooper ruha
MANDALORE: Rahm Kota ruha
PROTOTYPE: PROXY ruha
VICEROY: Bail Organa ruha

ps3

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

PoisonChihuahua
Mekyik platformra van meg a játék?
nem igaz,nem tudok átöltözni,keresem mindenhol,amit ez a buzi oldal ír:
These costumes are unlocked by inputting the following cheat codes. Go the Main Menu, then Options, and Enter Code.

a hiba már ott kezdõdik,h nekem a main menu optionsba egyáltalán nincs ilyen, hogy enter code. játék közben startnál van olyan h input code de ott nem fogad el semmit.

predator0
Ott pedig nem nagyon játszódik gameplay jelenet... 😊

Teljesen mindegy hol vagy, bárhonnan "át tudsz öltözni". A Rogue Shadow különben a hajód.

azt írjáék,a costume-öket csak akkor aktiválhatom,amikor a rouge shadowon vagyok.megmondaná vki,oda hogy jutok el?

arty
xbox1-re van, de elfut 360on is az a verzio (csak a szélesvásznu megjelenitõn van cumi)

predator0: persze h nem nyugtatna senkit meg a válasz h "nincs multi, mert annak beépitése idõ és pénz és hát igyis megveszik a játékunkat..."

Forza.

Sland
revenge? van xbox360ra?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

predator0
Pedig itt tényleg annyira adná magát a multi lehetõsége, ha az ember a boss fight-okból indul ki. Simán megcsinálhatták volna. Most találtam egy nyilatkozatot arról, hogy miért nincs Xbox360/PS3 multi:

"To be specific, there's no multiplayer in the Xbox 360 and PlayStation 3 versions, because there is on the Wii, PSP, and DS. As far as specific reasons are concerned, we don't really like to get into the reasons why we don't do things because I don't think there's really a satisfactory answer that people would really be happy with. So, there isn't multiplayer and that's kind of how it is..."

arty
pedig gondolkoztam a megvételén, az elõzõ részben (revenge of the sith) is ez a rész tetszett a legjobban 😊 ember ember ellen, sw környezetben ...

sajnos a revenge nem megy rendesen a 16:9 megjelenitõn igy azt sem érdemes megvenni nekem 😞 (360ra)

bárcsak becsõdölne a lukasarc és elbuknák a licenszet ... 😞

Forza.

Smithie
Na ha minden igaz ma nekiállok,már megvan 2 hete de nem volt idõm...<#pardon1>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Sabcsee
<#rinya>

kaka