Evolúció - döntésre kényszerül az egyház
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
A dögszagú virág kialakulása is egyszerû mint a pofon, kérdezd meg a középiskolás biológiatanárodat, biztos szívesen elmagyarázza.
Ugyanezvan darwinnal is. az õ kis majomnyi agyával csak pár hasonlóságot vélt felfedezni pár állatban. Erre gondolta h akkor legyen minden álltanak közös õse, mert mért ne. Azelõtt (az elmélet megírása elõtt) mindenki probléma nélkül elhitte h Isten teremtette az életet, úgy ahogyan a Biblia leírja. Nekik nem volt nehéz elhinni, és NEM az egyház hatására!!! Ezt az elméletet azóta több százszor átírták h az nem úgy volt, meg hasonlók. Soha, de soha nem fogják tudni bizonyítani az evolúciót! Mert alapjaiban hibás, és sosem létezett...
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Gracie Barra
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Persze a tudományos intézményrendszernek is van egy fajta tehetetlensége, de ez a római katolikus egyházhos képest nem is fény hanem kvantum sebességgel reagál!😉))
Amúgy nem hiszem hogy a csákó gondolta volna annakidején, hogy amikor a waffen ss soraiban az amcsi bombázók személyzetét irtotta, hogy eccer még pápa lesz.
Kis szerencsével még boldoggá, meg szentté is avatják!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"Ez csak elmélet" "Valaki kitalálta és azóta HISZNEK benne" meg hasonló elmés beszólások. Igen, lehet nehéz elhinni, hogy létezik ilyen. Ez kb olyan, mint amikor egy Newton-i fizikai rendszerben felnõtt embernek felrajzoljak a Schrödinger egyenleteket, vagy azt mondják, hogy az idõ relatív. Ezek olyan dolgok amit a saját rendszerünkben igen nehezen tudunk felfogni és megérteni, de attól még az ég kék és nem azért, mert az Isten olyanra festette, hanem mert így törik meg rajta a fény.
Igen azt is nehéz elhinni, hogy nem állunk semmi másból csak molekulákból és fizikai, kémiai reakciókból és a lélek csak elektronok cikázása a neuronok között.
Az evolúció tagadóit pedig csak sajnálni tudom, hogy nem tudnak utánnanézni a dolgoknak.
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
(Ezt most úgy írtam, hogy nem olvastam végig 162 kommentet.)
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
Ha belsõ struktúrát akarsz adni a fermionoknak, elméletileg megteheted. Sokan próbálkoztak már ezzel, de egyelõre csak hatalmas bonyodalmak árán lehet valami lényeges újat mondani belerakni. Egyszerûen ezért nem szeretem azt mondani, hogy az anyag csak bezárt energia. És sajnos egy ilyen mondat csak nehezen értelmezhetõ. Mert részletes leíráskor ígyis-úgyis részecskékek használnak, amiknek az egyik jellemzõjük egy szám, amit elneveznek energiának. De mivel ez a szám nem rendelkezik olyan tulajdonságokkal mint a részecskék, ezért két külön névre van szükség a megnevezésükkor.
De szerintem folytassuk máskor, más fórumon. Szivesen vitatkozok errõl
Mek tényleg, Zzzz. 😊
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Honnan lehet tudni, hogy az a fermion nem ugyancsak önmagába zárt energia?
Tesla: nos azok a használt dolgok is korszakalkotóak voltak a maguk idejében. Nem õ az egyetlen feltaláló, akinek voltak fura dolgai, amit mások nem igazán értettek meg. Egyébként pl. itt van a munkásságáról egy rövid leírás: link
Igen, én is ezt mondtam korábban: a Lorentz invariancia is ezt követeli meg. A példát abban a hozzászólásban azért említettem, mert rollika összekeverte az anyag-energia fogalmat. Le akarta egyszerûsíteni az elméletét csupán egyetlen összetevõre, az energiára. De attól még, hogy az anyag+antianyag szétsugárzódik, még nem jelenti azt, hogy le lehet írni õket csupán energiával. Valami más is kell, és ezt hívjuk fermionoknak. (najó, nem csak ennyi kell, de ez mára sok volna).
Persze másképp vitázom, ha tudom kivel állok szemben
Teslával kapcsolatban:
nem volt elég szociális a pasas ahhoz, hogy elfogadtassa bizonyos találmányait. Lehet hogy alkotott a használt dolgokon túl korszakalkotót, de nyílván nem volt képes eléggé megérteni õket ahhoz hogy mások is elhiggyék, hogy ez korszakalkotó. De bevallom, csak minimálisan ismerem a munkáit. Gyanítom tanult elektromágnességet, de úgy hiszem csak rengeteget próbálgatott vakon.
Jólvan apu,hamár így elküldtél aludni jóéjt. 😄
De mind1, mert az egésznek semmi köze 16.Benedekhez
Nem tudom tesla mit csinált, mert sok kísérletét egyetlen épeszû ember sem tudta megismételni. Azzal, hogy nem volt képes megérteni, hogy az elektromágnesség elmélete mirõl szól és hogy mûködik, csak önmagát tette képtelenné arra, hogy bekapcsolódjon az erre irányzott vitákba.
Épp emiatt ajánlom neked is, hogy inkább olvass (és ne csak olvasgass) elfogadottabb és akadémiailag kevésbé vitatott dolgokat. Tudok ajánlani általános iskolaitól egyetemi szintig tankönyveket, amik tisztázhatják mikor is használják az említett fogalmakat.
Ráadásul tényleg késõ van. Sõt mi több, péntek este. Akár evolúcióval jöttem létre akár teremtéssel, de nekem is fontosabb dolgom van.
Továbbá, a vákuum-flukuáció bizonyos részecskepárokként jelenik meg, amik gyorsan el is tûnnek.
De csak pontosításként: a kvantumfizika szerint nem istabil az anyag szerkezete, mert a jelenleg elfogadott részecskefizikai standard modell szerint az anyag pontszerûen kölcsönható objektumokból áll. Természetesen ehelyébe húrok is elképzelhetõek (amiknek energiája lehet), de az elmélet következményeit még nem sikerült bizonyítani. Majd talán az LHC-n, vagy a FermiLabban. (cern.ch, fnal.gov) Ott vannak letölthetõ elõadások középiskolásoknak, és a legöbb homályt eloszlatják.