Madden NFL 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
(tudjátok, a Madden NFL 07 címû játékban, ha még rémlik valakinek)<#lookaround>#lookaround>
És remélem nézhetünk egyszer a Sport 1-en mint DT vagy FB.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ugyebár arról ment a vita, hogy Vick egy irányító és egy futó keveréke, és külön-külön milyen szintet képvisel. Erre írtam én, hogy ha nem tudna futni, akkor gyengébb lenne mint Delhomme-ék. Futóként szerintem fel tudná venni a versenyt a legjobbakkal is. Így együtt pedig egyértelmûen a sztárirányítók közé tartozik. Ha fantasy ligába kéne választanom, akkor kb. a 8-10. irányító lenne, akit választanék. Manning, Brady, Palmer, Brees, Rivers biztosan elõtte lenne, és most már az ifjú Leinartot is elé sorolom (õ lesz az új Manning, nagyon rá emlékeztet), talán Vince Youngot is (aki meg 2 éven belül jobb lesz mint Vick). McNabb túl sérülékeny. Egyébként Garcia is piszok jó irányító, nem is értem, hogy miért backup alapból. Bulger is jó, de õt nem csípem. Hasselbacknek is helye lenne Vick elõtt, bár már nem fiatal, és idén nem villog. Aztán még ott vannak a Tony Romo-k, Rothlisbergerek, akiken szintén el lehetne gondolkozni. Szóval a 32 kezdõirányító között Vick nagyjából befér a top10-be, de éppenhogycsak. Ellenben Delhomme, Brunell, stb nálam nem férnének oda. Szerintem.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Jó mondjuk Tiszaújváros ismertebb azok közül ami közel van de ott nincs csapat.
Legközelebb Debrecenben és Miskolcon van csapat ami kb. 60 km mind akét város.
És busszal fárasztó a benzint meg nem fizetik.De nem is segítenek be.<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Attól, hogy oda születsz még nem leszel NFL játékos😄 Arra az esélyed, hogy NFL játékos legyél tudod mennyi esélyed van? 1 a 100 000-hez KB. Ahhoz hogy JÓ NFL játékos legyél ahhoz pedig 1 a millióhoz. Hogy hall of Famer ahhoz pedig egy a 10 millióhoz kb az esélyed.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Csak picit elméláztam itt a ti Vick vs. többi QB szóváltásatok között és, ha akartok véleményt mondhattok errõl is.... csak engem néha rohadtul elszomorít az egész, hogy mások Amerikában tolják az NFL-t élõben és mondjuk jóval rosszabb, mint én.... nem, nem játékosként, emberként és mégis ott van és erre meg nekem semmi esély. Remélem van reinkarnáció és egy jó kis DT játékosként élem le majd a kövi életem<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Én is szeretem vick játékát és a hozzá hasonló játékosokat, meg hát mindenki szereti ha szép dolgok történnek egy meccsen 😊 De nem hiszem, hogy sok csapat a látványosságot helyezné elõtérbe az eredményességgel szemben 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
már csak azért is mert lehetnek akármilyen jó statisztikái az általad emlegetettek közül delhommenak brunellnek meg eli manningnek én õket nem tartom nagyon sokra... (fõleg idén fõleg eli-t)
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Mark Brunell, Brad Johnson, Jake Delhomme, Chad Pennington, és még sorolhatnám azokat, akikre azt lehet mondani, hogy jó irányítók, de nem tartoznak a közvetlen elitkategóriába, ahol Manning, Brees, Brady, Palmer, Favre, stb található.
Szóval, ha nem lenne remek futó, akkor valószínûleg nem lenne kezdõ irányító az NFL-ben, mert összességében véve nagyon pontatlan. Õszintén szólva, szerintem a futással kiegészülve sem éri el Manningék szintjét, bár úgy már azért közel van hozzá.
M. Vick 16/24 237 4 1
ATT YDS TD LG
W. Dunn 18 56 0 13
M. Vick 8 56 0 15
ennyit arról h vikk nem jó passzoló
+ ehhez még hozzájön h vikknek van az egyik legerõsebb keze (és a hosszú passzai és elég pontosak),meg hát futásból se naon látni úgy passzolni embert mint õ...
szvsz vikk nem egy közepes irányító+jó futó, hanem egy jó írányító és NGYON jó futó
persze ez szvsz mert ahogy az láccik én falcons fan vagyok😄
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
popularityt most nem tudom, nincs tippem rá, majd megnézem otthon. Nekem minden maxon van a honlapon már, jó ehhez nagyban hozzá járult a két szezon és két super bowl gyõzelem, meg a különbözõ díjak, ja és a pro bowl is.
WR vagy? :S
Van valami tippetek arra, hogy a popularity-t mivel tudnám emelni? Mert folyamatosan -12 és -20 között mozog, az meg nem túl jó. Bár "magányos farkas" futónak így is tökéletes a figura, második szezonomban futottam 6 meccs alatt 640 yardot, 4. vagyok az aktuális toplista szerint. Csak hát így baromira nem lesz meg a hall of fame, szerintem..
tudtok erre valamit mondani?
😊
Már a kezdésnél a hátrapassz se megy <#idiota>#idiota>
Burn tire, not your soul!
Egyébként én úgy vagyok Vick-kel, hogy nem csinálnék belõle "normális" irányítót. Õ így jó, ahogy van, nekem nagyon bejön, hogy ilyen mobilis és rohangál össze vissza. Nem egyszer látom, hogy a qb a meccseken is néznek 30-40 yardra mikor ott a 10 yard elõttük simán futathának tök üres a pálya. Vick ezt nagyon jól kihasználja szerntem.
Egy a lényeg, Harringtonnak átlagos karja van, és kicsit pontatlan is. Akárcsak Vick. Viszont ha Joey is 100 yardokat futna meccsenként, akkor szinte minden csapatban kezdõ lenne, és pont akkora sztár lenne mint Vick. Ugyanis egy ilyen játékos playoffba tudja vinni a csapatát. Erre egy kimondottan gyenge QB és közepes HB keverék nem lenne képes.
Culpepperrel kapcsolatban csak részben van igazad, ugyanis ha nem lenne sérült, akkor nagyon is mozgékony lenne, 2004-ben több mint 600 yardot futott, és bár úgy néz ki mint egy jóllakott napközis, nagyon is gyors. Más kérdés, hogy mivel a térde ment szarrá, így erõsen kérdéses, hogy fog-e még valaha úgy futni mint régen.
Abban meg Dougie-nak igaza van, hogy a Falcons elkapói sem igazán remekelnek. Szóval összességében véve szerintem Vick nagyon is hasznos, ha hagyják játszani, akkor akár egyedül is tud meccset nyerni, de az õ csillaga mindenképpen lefelé tart, hiszen sorra jelennek meg az olyan ifjú tehetségek, akik hozzá hasonlóan mobilisek, csak épp emellé még dobni is nagyon jól tudnak. Lásd Vince Young. Esetleg az idei Heisman gyõztes Troy Smith. Sõt, ha befutott sztárt akarok mondani, akkor akár McNabbet is mondhatom, bár õ inkább Culpepperre hajaz, sokkal inkább hagyatkozik a karjára, mint az atletikus képességeire. (Már csak azért is van némi hasonlóság, mert mindkettõ sokat sérült.)
Harrington 9 meccset játszott idén Vick 13-at és mégis ugyanolyanok a statok. Igaz Vick többet fut. De õ ezért egyes számú irányító Harrington meg ezért csak 2.😊
Arról nem tehetünk, hogy culpepper sérült (mondjuk õ még annyit sem tud mozogni mint harrington)
a WR-ei folyamatosan elejtik a labdát, egyébként meg az egész Falcons a futásra épül, így persze hogy nem dobál 400 yardokat...
Úgy mûködik mint egy 3. futó a felállásban csak õ még valamennyire passzolni is tud😊
Innen letölthetõ egy videó is amit még annak idején mikor elkezdték adni az nfl meccseket leadott a sport1 😉
Az átigazolással kapcsolatban: csak a preseasonben és a rendes szezon elsõ 6 hetében lehet, akkor úgy kell, ahogy Dexantreal leírta, tehát az agent office-ban jelenik meg egy ilyen opció.
Vick-kel kapcsolatban pont most jelent meg egy pletyka, hogy a Falcons következõ meccsén HB-ként léphet pályára, és Schaub irányítana helyette. Vick és Mora nem erõsítette meg, de nem is cáfolta a hírt. Ezzel együtt kicsi a valószínûsége a dolognak, hisz Vick egy vagyont ér, a HB-ket meg ütik-vágják rendesen. Nem hiszem, hogy Jim Mora kockáztatna ilyet.
Pedig a windows is meg a saját szoftverje is felismeri.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.