1942
-
Messi940 #1942 Nagyon jó a game,de lenne 1 problémám:Nikor beállítom a gamepad irányítását,kilépek és nem tudom elmenteni,szal újra az egész... Előre is köszi -
lampard99 #1941 s,a gomb de csak akkor van a kijösz a zseböl és elkezdesz vele futni. -
NB2 #1940 1934-en leírtam, próbáld meg. Mondom, túl kell menni a LOS-on. -
#1939 Bármit írtatok le én mindent megpróbáltam, de még mindig nem tudom h kell
a QB-vel futás után a QB csúszás. Valaki tudja?
-
lampard99 #1938 Mikor legyen? -
AMDFan #1937 De, én igen.
Írtam privátban. -
lampard99 #1936 hello nem akkar valaki nfl 08 neten nyomni? -
beni1213 #1935 Sziasztok a nfl 07 be a supestreba hogy lehett csapatott váltani. -
NB2 #1934 Ne szólj semmit ez a 2000 hsz smafu, nézz meg egy COD topicot, az már könyvbe is simán kiadható lenne:))) Amúgy van alul kereső sokat segít, pont az említett topicba nyújtott nekem is segítséget. De a LÉNYEG!!! Egy véletlen folytán rájöttem, hogy qb-bel S-sel lehet előre csúszni. A poén az, hogy ugye az S az egyik célpont felé való dobás, de ahogy átlépi az ember a LOS-t akkor már csúszik is a qb előre mint a kisangyal ha S-t nyomsz:)
A program azért csinál érdekességeket. Ha vezetek a második félidőben úgymond soxor alkalmazom az időhúzás taktikáját vagyis 38. mp-ben inditom el a támadást. Nem 1x fordult elő, hogy csináltam egy 4-5 perces támadást, maradt a meccsből kb egy v. fél perc. Ellenfél 1&10, passz a wr-nek és TD kb 5 mp alatt. Ezt eddig kb már 5x megcsinálta.
NE-Pitts meccset játszottam másfél perccel a vége előtt kaptam egy td-t onside kick (azt megszerezni művészet) kaptam megint td-t, megint onside kick, megint a gépé a labda, de ott már nem maradt ideje.
Igaz, hogy 5 perces negyedekkel játszok, de ez akkor is fura. -
#1933 Sziasztok. Az lenne az kérdésem, hogy szerintetek a 08 mennyiben más mint a 07? (1 hozzászóló véleményét látom, de többére is kíváncsi lennék). Itt gondolok főleg a játékmenetre, gamepad kiosztásra, újításokra...Mert a 07-et meg tudnám szerezni olcsóbban és ha nincs nagy különbség jó lenne az is, mert főleg egymás elleni kis játékra, szórakozásra lenne.A 08-al játszottam már, tehát ahhoz van viszonyítási alapom. (Amúgy Xbox360ról van szó) -
Dexantreal #1932 Arra én nem jöttem rá. -
kew1n #1931 udv,
nemtudjatok, hogy kell qb-val labbal elore becsuszni?
(lehet hogy mar volt ilyen kerdes, de nezzetek el nekem, hogy nem olvasok el 5 csillio hozzaszolast) :)
koszi -
#1930 Hy!!!
Meg tudnátok mondani hogy kell neten játszani a 08-al?
Előre is köszi. -
#1929 nme lessz magyar a game?:) -
stuka85 #1928 Lenne egy kérdésem a játékos statisztikában a injury mire kell érteni? Ha nagy szám van utánna irva akkor a játékos sérülékenyebb?? -
#1927 le is szedtem, 2 perc játék után (csak play now) ugyanaz, mint a 07.... -
Dexantreal #1926 Lol. -
#1925 Má nyitottak.
És már kint is van:D -
#1924 és még mindig nem nyitott neki senki topikot, félelmetes :o -
#1923 ma jönn ki a NFL 08 -
#1922 NFL - Beginner's Guide to American Football, első link. -
#1921 Sziasztok, sajnos Tvben nem nagyon tudok nézni ien meccseket, haverokkal pár napja jáccunk nfl07-el, és hát kéne valami oldal ahonnan, a szabályokat meg lehetne tanulgatni, vagy okosodni ebben a témában, tudnátok segíteni? -
Dougie #1920 az egy újságcikk erről -
#1919 nem a rekord-os képre, hanem az alatta levőre gondoltam... ;) -
#1918 NEW RECORD eléggé megtévesztő lehetett neki -
Dougie #1917 egy rekord, mindegy -
#1916 És ez most mi? (nem értem, sry...) -
#1915 Még szép, hogy kiadják. -
Dexantreal #1914 , grat. -
Dougie #1913 csak próbálgattam mit tud ez a McFadden gyerek (jövőre jön ki college-ről), hát mit mondjak, nem rossz a srác...
all-pro -
#1912 Megvetted 12ezerért mikor nemsokára jön az új 13999-ért?
-
#1911 ??
Mire gondolsz? Maga a menü se jönn már fel? -
Zádika #1910 Na szal az lenne a kérdésem hogy megvettem a Madden NFL 07-et és a betöltési képernyönél az utólsó két szegmenst nem tölti be. Mi baja? -
Dexantreal #1909 Az inkább Fifa :P, ez meg NFL Superstar Hall of Fame. Viszont jó a meglátásod: sok a hasonlóság a két sportágban ennél a módnál. -
#1908 Sziasztok!
Egy másik játék 2008-as részére hivatkoztak erre a játékra, ahol lesz egy olyan lehetőség is, hogy "Be a pro", amikor egy játékossal játszik csak az ember, ez mi pontsan?
Egy játékost irányít az ember, és ha jól játszik, és felfigyelnek rá nagyobb csapatok és leigazolják?- ez a tippem, ammit eddig erről tudok. -
V Carter #1907 Üdv! A madden 2008-ról lehet már valamit tudni, ki adják egyáltalán pc-re? -
#1906 Nem arra gondolok. Szeretnék belenyúlni a Data0, Data1,Data2-ben lévő .Dat fájlokban, ahol a kommentárhangok,meg a mezek vannak. -
Dougie #1905 azokat nem kell kicsomagolni (ha a CustomArt-os .dat-okra gondolsz) -
#1904 Hello!
Valaki megtudná mondani, hogy a játék .Dat fájl-it mivel tudnám sikeresen kicsomagolni?Mert már próbálkoztam pár DAT unpacker progival, de azok nem tudták, mivel azt írták h nem valid a DAT.
Ha vki tud ötletet az örömmel fogadom!THX. -
#1903 Véleményeket várok meg egy kis segítséget hogy tudnám beszerezni:D