Madden NFL 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl. nem lehet megválasztani hogy mit challengelsz (pl. fumblenél adott esetben nem magát a fumblet, hanem a contactot, ami egyébként nincs is a játékban) vagy valaki találkozott már olyannal, hogy a bíró továbbengedi pl. interceptionnál hogy visszafusson a védõ, aztán challenge és változik a spot?... (na jó, ez már túl nagy kérés lenne) egyébként spotot ugyan néha enged challengelni, de 99%-ban nem változtat az ítéleten, egyébként többször volt már hogy challenge után egyértelmûen hibás ítéletet hozott a bíró stb. stb.
vagy hogy mondjak hirtelen még idegesítõ dolgokat: pl. rossz snapet látott már valaki? oké, oké, tudom, nem megoldható a dolog... vagy gép által kihagyott field goalt 40 yardon belülrõl, vagy kickoff out of bounds-t, arról nem is beszélve, hogy a penaltyk mértéke nagyon alacsony (felhúztam mindet 90%-ra de még így is kevés) és nagyon kevés fajtát variál,
na jó befejeztem...
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Na ezt szeretném még megkérdezni azok a bónusok mire jók?
Meg most már tudom osztani a blokkolóknak.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Attól emelkedik (folyamatos emelkedik, csökkenni még nem láttam), ahogyan teljesítesz a meccseken. Minél magasabb, annál elismertebb leszel a csapatban, és alapból több bónusz pontot tudsz szétosztani a meccseken a tulajdonságok között.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
szerintem mindkettõ van, legalábbis én megtaláltam.
😄
meccs közben escape, és a fõmenüben ott van a forgatható kamerás, minden szögbõl nézhetõ, lassítható-gyorsítható INSTANT REPLAY, amivel az utolsó játékot mindig meg lehet nézni.
Ugyanitt a felsõ sorban ott szerepel a challenge is, amit franchise módban és normál meccsen lehet hívni bármikot. (superstar módban értelemszerûen nem, mert ott ugyebár nem te vagy az edzõ)
Erre gondoltatok, vagy valamit félreértettem?!
Hát igen ezért mondtam hogy kéne magyarosítás mert ezeket a kérdéseket k**vára nem értem<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
"Feleséged kezét sem telefonon kéred meg és õ nem levélben válaszol"
Szóval ha valaki el akar érni valamit egy multinál annál biza keményen személysen utána kell járni... különben semmi sem lesz belõle. Tapasztalat. legyen szó bármirõl.. a burökácia hatalma abban áll, hogy képes elveszteni dolgokat amik fontosak😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
"The game is more fun and enjoyment than it was in the last few years😄"
A valóságban egy 40 méteres sprint során 30 méternél éri el a futó a végsebességét, addig folyamatosan gyorsul. Ehhez képest a játékban ugyanez 5-10 méter alatt megtörténik. Ettõl az egész játékmenet túl gyors lesz, nehezebb fokozaton nem lehet punt returnt csinálni, nem lehet normális futójátékot játszani, nem mûködnek a screen passzok, 3-4 másodperc helyett 1-2 másodperc ideje van az irányítónak, stb, stb.
A playcalling teljesen rossz, az irányító 10-bõl 6-szor próbálkozik 20 yardnál hosszabb passzal, ami nevetséges, ráadásul az elrontott sebesség miatt a hosszú labdákra rendszerint 2-3, sõt néha 4 védõnek is van ideje helyezkedni.
Ha lehetne külön állítani a játék sebességét, és posztonként állítani a defensive awarenesst (DB-knek feljebb venni, LB-knek lejjebb), továbbá ha lenne átmenet az elrontott blokk és a pancake között (jelenleg nem nagyon van), akkor lehetne normális játékmenetet kialakítani.
Fura, hogy az EA Sportsnál évek óta senkinek nem tûnik fel, hogy teljesen irreális a játékmenet. 2 tesztmeccset kellene csak játszaniuk, hogy ezek kiderüljenek...
-replay
-challange
Ha erre se veszik a fáradtságot akkor erre, hogy vennék. Szerintem sokkal nehezebb lenne összehozni egy olyan multit ami jól mûködik 22 ember részvételével egyszerre, mint amit én megemlítettem.
A játékmenet meg tényleg ugyanaz már évek óta. Grafika meg a mozgások lettek jobbak.
Na meg az se lenne utolsó dolog ha a pc-t nem különítenék el a konzoloktól 😞 hanem ugyanazt adnák ki...
De ötletnek nem rossz dolog ez a multi én is gondolkodtam már ilyenen😄
Csak én sem hiszem, hogy oda figyelnének a játékosok email-eire :S
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Mind AI mind grafika mind játékmenet terén😄 Hisz az ember elõbb vagy utón úgyis visszatér a franchise vagy season játékhoz😄
tényleg asziszed hogy nem szarják telibe a játékosok leveleit? kapnak évente kismillió levelet, de fosnak mindegyikbe bele, el se olvassák a 99%-át, nem érdekli õket, hogy a játékosok mit akarnak, nekik csak az számit, hogy minden évben a lehetõ legtöbbet el tudják adni
maddenen még ez annyira nem is érezhetõ, mer azt amcsik maguknak csinálják, de pl a fifa az a 2000 óta folyamatosan egyre rosszabb...
MOst nézem a We are Marshall címû filmet (2006-os film egy 1970-es évekbeli megtörtént eseményt elevenít fel, amikor a Marshall Egyetem csapata elveszti egy repülõszerencsétlenségben az edzõit és a teljes csapatot 4 játékos kivételével) Van benne pár nagyon jó poén.
Egyik: - We have a huge problem with that O-line coach
válasz: - I dont think That Defensive line is so spectacular
Érdemes megnézni. Nagyon jó kis dráma.
Na mit szóltok? Mert, ha csak itt álmodozunk és ülünk a seggünkön, nem lesz semmi.
Én lennék az, aki noszogat titeket - mert nem tudok jól angolúl - és esetleg újabb ötleteket adnék, ti meg leírnátok és elküldenénk.
Vélemény?
ugyanugy mmint most a "sima" multi és a frencsájz közt
egyebkent fociban ilyen kb 5 éve van, football generation vagy mi volt a cime pc guruhoz is adtak regen
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Azokat az értékeket középen a szöveg alatt (apperance, popularity, visibility és a többi nyalánkság) leginkább úgy tudod növelni, ha a csapatodat beviszed a playoffba... és megnyered a super bowlt. Akkor aztán az egekbe szökik (lásd lentebb valahol az én honlapom a WR csávómnál). Egyébként még nem nagyon tudom, hogy ezen kívûl mivel lehetne. Personality a személyiség mutató, amit a szezon során az interjúk során formálsz meg magadról és ez alapján ítél meg a rajongó táborod, meg mindenki. Látom eléggé elszúrhattál valamit, mert -16<#hehe>#hehe>. Válaszolj úgy, hogy ne sértegess senkit (pl nekem playoff közben feltett egy olyasmi kérdést - már nem emlékszem rá -, hogy betudunk-e kerülni megint a döntõben. Válaszok között lehetett ilyet is megjelölni, hogy: ha a QB-nak van agya, akkor nekem adja a labdát és én megszerzem a gyõzelmet a csapatnak (kb azt hiszem). Ez ugye nagyképûség és a világon sehol nem komálják. Mínusz pontot kaptam volna a personality skálán érte).
Disruption:
- bomlás (rendé)
- szétszakítás
- szétszakadás
Sztaki szótár szerint. Használd egészséggel. Én is ezt használom, ha valami nem tudok. van olyan része is - már nem tudom merre, én is véletlen akadtam rá -, ami, ha beírod a szót, elmondja hogyan kell ejteni. Itt a fõoldalon meg csak kidobja azt a szót, amit keresel. Disruption mérce pedig szép lassan fejlõdik. Nekem 99 így a 3-dik szezonomra, bár elgondolkodtató, hogy jó, ha 99? Mivel szétszakadást jelent, most nem tudom... mégis mitõl szaakdok el én?? Erre, ha tud valaki válaszolni, akkor az válaszoljon pls. Szóval disruptiont én se vágom, sry.
Egyébként HB vagy akkor? Jó a leírás, amit írnak rólad<#eljen>#eljen>.
Én ennyit tudok írni ezekrõl, ha valaki még tud valamit, az tegye hozzá... ha akarja.