1942
-
Redokee #1582 csak ugy van értelme, mert a comp nagyon gagyi -
Darth Krash #1581 Csak ismétléseket szoktak Sport1en adni, általában a meccs után egy nappal vmikor délután. -
NB2 #1580 Ott nem fogják:)
Sport2-n ma: 22.30 Indianapoli-Kansas City
holnap: 22.30 Philadelphia-NY -
#1579 Sport1-en mikor fogják adni a meccseket?
-
NB2 #1578 Nemelfelejteni: kezdődik a rájátszás:) -
#1577 Persze hogy lehet és szerintem naon király. -
lord nihilus #1576 bizony lehet :) -
#1575 NFL 07 lehet Neten egymás ellen játszani??? -
#1574 ehh, most nézem 336 az alltime record -
Dexantreal #1573 Ok, így már képben vagyok. -
#1572 franchise, nem superstar -
Dexantreal #1571 Bár gőzöm sincs miről van szó. -
Dexantreal #1570 Jaaa... aha, grat. -
Dougie #1569 2011 körül már jó kis elkapó lett belőle :D -
Dexantreal #1568 Santonio Holmes?... -
#1567 -
#1566 ma láttam a végét is, ismételték, jó kis meccs volt :) -
NB2 #1565 A holland. 7-6-ra az utsó setben 5-4-re nyerte a leget. -
donpedro #1564 Borzalmas ez az egész. Nyugodjon békében. Az NFL.com szerint Javon Walker is a kocsiban volt, bár ez nem hivatalos információ. Mindenesetre azt írják, hogy véres volt az inge, amikor reggel megjelent a Broncos főhadiszállásán... -
#1563 ki nyert végül?
mikor utoljára láttam 6-6 1-1 volt -
NB2 #1562 Egyébként iszonyat durva volt a Denver meccse. Rohadt dolog így kikapni otthon.
oltári OFF, de ez a Darts döntő is nagy volt!!! -
#1561 Thx a fordítást ezt az előbb elfelejtettem bocs. -
Tutilevi #1560 szívesen máskor is. má ugyis kezdtem kijönni a gyakorlatból... -
#1559 R.I.P -
Tutilevi #1558 Broncos játékos halt meg egy autós lövöldözés során. Kevesebb mint egy nappal a szezon utolsó meccse után megölték a Denver 24 éves játékosát Darrent Williamst. A denveri rendőrség jelentése szerint Darrent a kora hajnali órákban halt meg, mikor egy fegyverrel felszerelkezett ember zárkózott fel a fehér hummer limoja mellé. A rendőrök szerint az eset a 11. és Speer sarkán történt hétfő hajnalban 2.30kor. 3 ember megsebesült a limot pedig szitává lyuggaták a golyók. A sebesülteket kórházba szállították de Williamsen már nem tudtak segíteni. A többi sebesült adati egyenlőre nem ismertek. (egy férfi+egy nő). A csapat szóvivője Jim Saccomano nyilatkozott az eset után: "Totális sokk. Nem tudjuk mit lehetne ilyenkor mondani. Egy borzalmas tragédia." A rendőrség még keresi a tetteseket és kihallgatja a tanúkat. A lövöldözés előtt néhány órával kapoot ki a broncos a friscotol 26-23 arányban kiesve ezzel a playoffért vívott harcból. Williams az első félidőt végigjáccotta, a másodikban azonban sérülés miatt padon kellett ülnie. Mégis csinált előtte egy sacket és kierőszakolt egy fumblet. Williamst 2. körben draftolták 2005ben az Oklahoma egyetemről, rookieként 9 meccsen szerepelt a sérülései ellenére. Ebben az idényben már kezdőként szerepelt Champ Baileyvel, és 2. volt a csapatban 4 Icjével, holtversenyben 3. a 86 tacklejével. -
#1557 Valaki lefordítaná mert én nem nagyon értem -
iXDé #1556 na bye innnen -
Dexantreal #1555 Lent (hátérbb egy-két oldallal, mit tudom én) valamelyik muksó linkelgetett itt gép ortálos oldalt, meg e-mailt.. na, neki. Én nem jelentkeztem, mert szerintem nem vagyok jó multiban, meg kedvem sincs. -
iXDé #1554 te írtál e-mailt?:D
vagy kinek kell írni?:D -
iXDé #1553 dex alap:D am GREEN BAY!!:D -
Dexantreal #1552 Mindenhova akarsz jelentkezni? Egyébként szerintem lehet :S, írj nekik egy e-mailt. -
iXDé #1551 abba az NFL bajnokságba még lehet jelentkezni?:D -
Dexantreal #1550 Ő halt meg? Ja igen, csak nem olvastam végig, mer már szörnyen kezdődött... Na, nem ismertem őt, nem nagyon tudom ki ő, de csatlakozom Fókameisterhez:
Béke poraira és örökké emlékezni fognak rá, azok, akik igazán szerették és rajongói voltak. Én is sajnálom őt, meg minden, de nem ígérhetem, hogy örökké emlékezni fogok rá, hiszen alig ismertem így NFL-n keresztül. Csakhát szörnyű, ha egy ilyen kaliberű játékost veszít a liga, meg egy jó embert a világ.... szóval sajnálom
-
Dexantreal #1549 .....főleg az első sor. Az idéző jelben persze. -
Thanatos #1548 :( -
#1547 Emlékezzünk Darrent Williamsre az NFL egyik legjobb fiatal játékosára.
Rest in Peace Darrent Williams:( -
#1546 Igen boldog új évet...
"Bronco player killed in drive-by shooting
DENVER - Less than 24 hours after playing in the last game of the season, the Denver Broncos say 24-year-old Darrent Williams was killed.
According to Denver Police, Williams was killed in an early morning shooting after someone with a gun pulled up alongside the white Hummer stretch limo he was riding in.
Police say that it happened near 11th and Speer at 2:30 a.m. on Monday.
Three people were shot and police say the limo was sprayed with bullets.
Police say the three were taken to area hospitals where Williams was pronounced dead.
The names and conditions of the two other victims, a man and a woman, were not immediately released.
Team spokesman Jim Saccomano says he spoke with Broncos head coach Mike Shanahan and others in the organization after police told him of the incident.
"Complete shock. We're speechless. It takes words away. A terrible tragedy," Saccomano said.
Police say they are still searching for suspects and interviewing witnesses.
Hours before the shooting, the Broncos lost to San Francisco 26-23 in overtime, eliminating them from the playoff race.
Williams played in the first half of the game but sat out the second half with an injury.
However, during the game he had a sack, a forced fumble, and led the team with seven sacks.
Williams, a second-round pick in the 2005 draft out of Oklahoma State, started nine games as a rookie due to injuries. This season, he took over as the starter for Lenny Walls alongside Champ Bailey, and was second on the team with four interceptions and tied for third with 86 tackles. " -
#1545 Boldog újévet mindenkinek. -
D00M #1544 Igen, Dexantreal kolléga a játékmód nevét írta le -
noca #1543 kösz, de magyarul és bövebben leirnád te vagy valaki más? kösz elöre