1942
  • Dexantreal
    Ja, elmehetne ő HB-nek is akár.
  • Dexantreal
    Aha, hát ezekből a szám sorozatokból nem sok mindent tudok kivenni, e hiszek neked.
  • Bucser
    MIchael vick idén 2047 yardot passzolt és 934-et futott... Ez azért nem semmi azt mondom QB-hoz képest...
  • Bucser
    Hát Vicknek a passer ratingje nem a legjobb... az ő előnye, hogy gyorsan fut.

Íme a 2006-os statja:
    Year Team G GS Att Comp Pct Yds YPA Lg TD Int Tkld 20+ 40+ Rate
    2006 Atlanta 13 13 330 171 51.8 2047 6.20 55 15 10 35/238 25 6 73.6

ÉS ezzel vesd össze a miami második számú irányítóját: Joey Harringtont
    Year Team G GS Att Comp Pct Yds YPA Lg TD Int Tkld 20+ 40+ Rate
    2006 Miami 9 9 356 211 59.3 2174 6.11 48 12 13 13/99 21 5 72.9

Tehát Vick úgy passzol mint egy gyakorlatlan 2-es számú iányító de sokkal jobban fut bárkinél a ligában sokkal mobilisabb.
  • Dexantreal
    Milért, Vick esetleg nem tud? Titánokkal elkezdtem egy franchise-t, de nem annyira néztem a csapatot, szóval majd meglesem.
  • Spy Hun
    Titans újonc irányítója Vince Young is hasonló dolgokat művel, sőt még passzolni is tud :)
  • Dexantreal
    Már kezdem megérteni, miért annyira jó Vick. 2 minute drillel szórakozom mostanába, mert picit unom a WR emberemmel a dolgot, mivel ugye harmadik szezonom már a Chiefsnél. De azért haladgatok szép lassan ott is. Szóval 2 minute drillben utolsó másodpercekben talán választottam deep attackot és úgy tettem, mintha passzolnék. Elől a többiek feltartóztatták a védőket, én meg Vickkel szélsebesen elfutottam jobbra, a védő megpróbált ugyan ott elkapni, de nem sikerült és a pálya feléről befutotta, és TD. Nem semmi ez a Vick csávó.
  • Dougie
    szerintem ezt keresed:
    Wonderlich Quiz
    (regisztrálni kell, de érdemes, mert vannak ott más hasznos dolgok is)
  • Attila8805
    Hi all nincsenek fent valahol azok a kérdések amik az iq-tesztben vannak sokat segítenének,A válaszok nem érdekelnek csak a kérdések.
  • Dexantreal
    Jaaa.... hát ebben nem tudok segíteni, sry. Ugyanis most már úgy ügyeskedek, hogy Hall of Fame legyen a fater és így könnyebb. De örülj neki, hogy nagyobb az overálja.
  • C Ronaldo07
    figy amikor kezdtem 1superstar mód-ot akkor hall of fame hb volt az apja és 85-ös overallja volt amikor 1másikat kezdtem akkor pro bowl hb volt az apja és az overallja 90-es volt és eztnem értem hh ez h lehet
  • Dexantreal
    Jah, ez erre ment, sry: #1328
  • Dexantreal
    Ezt nem értem :S... hall of fame úgy, hogy a karinak az apja volt az? Persze, hogy jobb, hiszen akkor elég magas overállal startolsz.

Ha az NFL superstar Hall of Fame-re gondolsz, hát ezt se értem... azt játszod most, szóval picit érthetőbben írd le, hogy mi a jobb :S.
  • Dexantreal
    Mi itt a gond? Ha jól értem, nőtt 5-tel az overál.... ez zavar? :S
  • C Ronaldo07
    nem a hall of fame a jobb?
  • C Ronaldo07
    kössz de azt nemértem h hb-vel vok az apja hall of fame hb volt az overalja 85-ös kezdőként és amikor 1pro bowl hb-s volt az apja akkor a kezdő overalja 90-es volt
  • Dexantreal
    Ok és grat.
  • C Ronaldo07
    most gyors elszimuláltam és a 2.évvégén kitudtam választani h melyik csapatba akarok jáccani mert ajánlottak értem 11milliót meg stb utánna meg az agent's office volt olya i ... trade nemtom és o meg automatán volt h hova megyek de sikerült 1olyat kezdenem ahol a new england-be vok
  • Dexantreal
    Ja, javítok:

"mert így sikert sikerre" = mert így is sikert sikerre
  • C Ronaldo07
    ok kössz
  • Dexantreal
    Nem emlékszem pontosan, de, ha visszaolvasol, akkor én is kérdeztem ezt és leírták szó szerint. Csak annyira nem fontos, mert így sikert sikerre halmozok a Chiefsnél, bár szezon végén nagyon remélem, hogy eltudok menni... három szezon egy csapatnál azért nem semmi és hát a változás az kell.
  • Spy Hun
    Működnie kell ;)
  • C Ronaldo07
    Dexantreal meg tod mondani h melyik az az agent's office-ban?mer broncos-al vok de a new englandba akarok menni
  • Attila8805
    Ebben a részben is müxik a Trick Stick?
    Rumblepad 2-őm van ezt támogatja rendesen?
  • Dexantreal
    Agent's Office-ban kell lennie elvilleg olyannak, hogy megkéred ügynököd: átszeretnél menni más csapathoz. Mondjuk én nem találtam ilyet WR emberemmel, de emlékszem, hogy tényleg volt/van, csak nem tudom miért nincs nekem. Szerintem még NFL superstar Hall of Fame-ben a szezon végén lehet átigazolni.
  • Dexantreal
    Olyan edzésekre mehetsz, mint draftolás előtt volt. Poszt függő, szóval ne csodálkozz, hogy ha nem is tudom mennnyi varriációból csak kettő elérhető. Ezekkel az edzésekkel tudod növelni overálodat, csak sajnos ritkán tudsz ilyenekre járni.

Nekem először egy vereség után volt, mikor az edző új elkapási trükökket ajánlott, vagy mi - WR emberem is van - és akkor tudtam menni edzeni... aztán Super Bowl előtt ismét... tulajdonképpen máskor nem is érhető el nekem :S, de mindegy is, mert WR emberem 99-s overálú.

Ja és persze magas szintű ügynök kell, mert csak ő tudja elérhetővé tenni ezt az egész performance institute-t, vagy hogy írják :S.
  • C Ronaldo07
    és abban is h h lehet átigazolni plz vki
  • C Ronaldo07
    vki segítsen h az mi a superstar módban ott van a térképen az h perfomance institue az mi?v lehet ott vmt csinálni?
  • donpedro
    Igen, így van, én is így állítottam be, de én párhuzamosan állítottam, tehát nem csak a CPU-nál húztam le az interceptiont, hanem nálunk is, és így tovább. Az viszont tény, hogy nagyon el van cseszve az egész, elsősorban a pocsék playcalling, valamint a telekinetikus képességekkel rendelkező defensive backek miatt. Ha a gép irányítja a QB-t, akkor hihetetlenül sok hosszú passzal próbálkozik, olyan mint Rex Grossman és Lovie Smith az idén. :) De komolyan, tényleg az a gond, hogy 10-ből 6-7 passzkísérlet 40-50 yardos, amire 2-3 védőnek is van ideje helyezkedni. A 10-20 yard közötti passzok ezzel szemben túl nagy százalékban sikerülnek neki.

Van egy rakás olyan play, ami egész egyszerűen használhatatlan, a gép mégis kitart mellette. A HB sweep például a játékban csak és kizárólag goal line defense ellen működik, mégis folyton próbálkoznak vele mindenhol.

Ezért jó ha én vagyok a QB, ugyanis tudok audible-t hívni. Igaz, QB-ként megmarad az a probléma, hogy a defensive falemberek is telekinetikusok, ha csak rámnéznek már felborulok, és ott a sack. Egyszerűen nem lehet a zsebben maradni, mert szinte lehetetlen onnan passzolni. Hiába áll egy O-Lineman köztem és a DT között, akkor is ledöntenek, elég ha csak a kezével hozzámér.

Az egyetlen megoldás, hogy a blokkoláson állítok, ekkor viszont az összes falemberem pro bowl játékos lesz a rengeteg pancake miatt, szóval az sem jó. :)
  • robotnyk
    persze hogy csal, ea
  • Bucser
    IGazából szerintem nem jobb csak több lehetősége van csalni.. mert igazából amiket elkap azok olyan dolgok, hogy az életben nem ugfranak olyanokat és futnak olyanokat a CB- és safety-k.. egyszerűen lassúak és nehezek hozzá. Szerintem... Amikor kispadról nézem és felugrik a safety a pálya közepén és ugyanabban a pózban repül addig míg a kezébe nem kerül a labda... ÉS majdnem kilép az elkapás után... noneeeeeeeeeeeeeeeeeeee Vagy mintha csak nitrot kapcsolnának be 4-5 méteres hátrányt hoznak be egy üresen lévő wr-re mikor a wr elé dobom a labdát megelőzi és interception.... mikor alig tudta tartani vele az iramot...

erre nincs más szó csak az, hogy csal a gép... ÉS valóbn All Pro-n le kell csavarni az Ai interceptiont és kicsit felhúzni az AI receptiont... én is ezt csináltam...
  • robotnyk
    ez azért van, mert a defense ai sokkal jobb mint az offense ai. franchiseban nekem az ai támadókat már erősítenem kell, a védőket meg 1-2 dologban gyengíteni
  • Bucser
    All Pro-n már renegetg múlik a gép által kezelt irányíton.. ha csak default all pro-t veszed írtózatos mennyiségű interceptiont és incomplete passokat dobálnak az irányítók. Egyszer próbáltam egy szezont coltsal még a DT-vel all pron... hiába volt a védelmünk 3. a ligában hiába fejeztük be legkevesebb kapott ponttal a szezont Manning meccseknént 3 labdát adott el.... Ami azért vegyük úgy hogy igazán szar vicc....
  • donpedro
    Én all-pron játszok, nekem az felel meg leginkább. Elsősorban épp azért játszok all-pron, mert szvsz a pro fokozat pont nem igazán reális (Gondolj bele, nem túl valószínű, hogy valaki újoncként MVP lesz, korszakos NFL rekordokat dönt meg, stb, stb, márpedig pro fokozaton ez megoldható - persze ne érts félre, nekem aztán teljesen mindegy, hogy milyen fokozaton játszol, én örülök neki, hogy találtál olyan beállítást, amivel jól elvagy).

Nekem QB-ként még all-pron is túl könnyű a játék, legalábbis egy jóképességű irányítóval. Bár ez nagyon posztfüggő, a FS pozíció all-pron elég nehéznek tűnik. Átlagos teljesítményt lehet nyújtani, de igazán kiemelkedőt nem nagyon. Én legalábbis egy-két meccstől eltekintve nem tudtam.
  • Dougie
    Michael Vick akarna lenni, de tök nem így néz ki...
  • Dexantreal
    Ki ez a 7-s csávó amúgy a bannerben?
  • Dexantreal
    Nekem a WR-m nem tudom mennyivel kezdte az NFLt, de most már 99 az overálja. Az azért túlzás, hogy minden meccsen nő az overál.... super bowlon, meg pro bowlon nő rendesen, a többin edzeni kell, de, ha megfelelő értékűnek tartod, utána már edzéseket kihagyhatod, néha leveszi ugyan, hogy a gép magától produkál D szintű edzést, de egy idő után már ezt se csinálja. Nekem overálom 99 a harmadik szezonra, igaz pron csak, de hát a cél, hogy jól szórakozzak és nem hinném, hogy all-pron nekem ez megfelelne. Eredmények meg így is reálisak. Lentebb elolvashatod, hogy mit értem el WR emberemmel három szezon alatt. Te gondolom nem pron nyomod.

Kamera állás meg jó, bár a safetynél valóban annyira nem passzol, de én ott is eltudok lenni és volt már egy interception-m. Az én safety-m is a returnöket ő végzi, mert jó gyors és a Cowboysnál van... de most csak WR emberemre koncentrálok, majd utána lesz a többi karakter.

Egyébként meg a performence insitute-nál a térképen tudsz a posztodnak megfelelő edzéseket tartani és akkor tudod növelni az awareness-t, meg ilyesmit is... jumpot, meg mit tudom én mit. Ha jól tudom. De nem mindig elérhető sajnos az edzés, csak így a super bowl előtt általában... legalábbis eddig azt hiszem... de nemtom.
  • donpedro
    Nő magától is, ha nyeri a meccseket a csapatod, és te is jól játszol. Nekem valami csoda folytán sikerült egy olyan Free Safety-t generálnom, aki egyből 95 OVR-lal kezdett, és a harmadik szezontól folyamatosan 99-en van. :) (Megjegyzem, hogy nem játszok le minden meccset, csak a fontosabbakat, a többit szimulálom, így már a 8. szezonomat fogom kezdeni.)

A fejlődés általában úgy működik, hogy vannak tulajdonságok, amik egyáltalán nem változnak (pl jumping), és vannak, amelyek igen, pl a stamina és az awareness. Plusz van néhány olyan skill is, ami posztfüggően változik, pl az én safetymnél ilyen a tackle.

Ami az én játékomat illeti, nagy örömömre a Miami draftolt, ami a kedvenc csapatom, ráadásul elég nagy szükségük is van egy jó safety-re. Mivel elég gyors vagyok, így a returnöket is én csináltam. Sajnos így sem lettünk túl jók, a támadórészleg egy szerzont kivéve borzasztó gyengén muzsikált, 4 év alatt csak egyszer jutottunk playoffba. Ezért aztán inkább elmentem Jacksonville-be a Jaguarshoz. Itt 3 év alatt két playoff, és a 7. szezonomban végre meglett a Superbowl is.

A játékosom 5-ször lett Pro Bowl-os, és tavaly Best DB is az NFL-ben. A Superbowlban nem én voltam a húzóember, 6 tackle jött össze, de azért nem ez volt a legjobb meccsem, igaz, csak egy hibám volt, de abból TD lett.

Az nagyon szar a superstar módban, hogy csak két kameraállás van, és mindkettő nagyon rossz szögben, az egyik össze-vissza forog, a másik meg annyira hülyén mutatja hátulról az emberemet, hogy sokszor sem az irányítót, sem az elkapót, sem a levegőben lévő labdát nem lehet látni. Így nagyon nehéz interceptiont csinálni, nekem is csak egy sikerült eddig, kb. 30 meccsen.

Na mindegy, lehet, hogy csak én bénázok sokat... :)
  • sabodave
    madden editor
  • C Ronaldo07
    hy vki megmondaná h h lehet a superstar mod-ba az emberemnek az overral-ját növelni?