Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Foxon 49ers lesz. CBS-en meg Óklend

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nam, tvuplayer nekem is van<#eljen>. Majd én is belenézek...lényeg, hogy adják, nem az, hogy melyik mecs....jó ,hogy van és kész.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

terasz
1 óriási praktikus kérdés: tvuplayer-en fogható CBS, NBC, FOX-on valóban nézhetõk a meccsek holnap? mert akkor este 7tõl hajnal 4ig online leszek.
😊

és ha igen, akkor melyik meccset adják? mert ugyebár usa-ban a helyi mutációk miatt mindenhol a legközelebb lévõ meccs jön rajta. na de itt európában??<#conf>
mike0013
másik crack...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Sziasztok! Légyszi segítsetek, mert nagy az én problémám! Ugyanis nem megy a játék.. elindul a szokásos EA Sports bejátszás, jön a loading,de a befejezés elõtt kilép a WindowsXP-be ezzel a felirattal: a MAINAPP.EXE hibát észlelt, ezért leállt. A kellemetlenségekért elnézést kérünk..bla-bla.. No, most ilyenkor mit csináljak? KÉREM segítsen, aki tud! Elõre is köszönöm! Miki
ja a gamepad egy noname 8 gombos, usb
análstick nélküli😊

hali,

tud vki vmi megoldást arra h tudjak játszani gamepaddal?

ugyanazt csinálja mint a 2005, ha a védekezézõ drillt próbálom amikor a zászlókat kell megérinteni irányváltásnál elõrevetõdik pedig nem nyomok semmilyen akciógombot neki....próbáltam már másik gombra tenni a vetõdést de akkor is ugyanezt csinálja. Winfosban a tesztnél tökéletesen mûködik a gamepad, akárhogy váltogatom az irányt nem villan fel egy "akciógomb" sem.

terasz
igen, köszi. ezzel képben vagyok. nfl-t azóta figyelemmel kísérem, mióta sport1 adja. <#nyes><#taps>
felelk=felelek

Elírtam, sry.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Tényleg nemtom mi a gáz :S<#shakehead>. Jaja, én is csak ajánlani tudom midnenkinek! Nagyon jó játék!<#eljen><#worship><#hawaii> Második szezonom WR poszton superstar modba és még nemtom megunni, nem is fogom, elviszem Hall of Fame-ig a játékosom<#eljen><#hehe>. A saját civil nevemen nyomulok, ami a képeken is látható, szal így még jobban bele tudom élni magam<#eljen>.

Ha meg ki is szeretnéd próbálni élõben az amerikai focit, akkor gyere el a Budapest Cowboyshoz. Még nem vagyok a tag, de már tervezem a jelentkezést... lassan két hónapja<#hehe>. Mert picit félek attól, hogy pl mi lesz, ha esetleg nem felelk meg, akkor szevasz tavasz, volt foci, nincs foci, plusz a leégéstõl is tartok... kitellik tõlem, hogy annyira elbénáskodjam nagy izgulásomban... de remélem nem fogom.

Mellesleg csak akkor gyere a Cowboyshoz, ha Bp-i vagy, mert ugye máskülönben eléggé nehézkes lenne. A többi városban is van csapat, csak hát azoknak a nevét, honlapját nemtom :S.

terasz
ok, azért köszi

nálam a legördítõsávnál akad el a történet.
míg normál meccsnél, edzésnél lehet keyboardot választani, addig superstarnál szürkén marad a sáv. nnna, majd még dolgozom vele.
😊

1ébként fantasztikus a játék, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Nem láma kérdés, de én ezt akkor e értem. Nekem van keyboardom és gamepadom... most épp nincs bekötve a gépbe a gamepad, de egyébként, mikor superstar modba pl edzeni megyek, akkor automatikusan gamepadot hozza be, viszont a legördítõ sûvba engedi, hogy bill legyen... mecsnél detto.

Szal asszem én nem tudok segíteni :S, sry.

terasz
szeretném feltenni a hét <#lama>kérdését (bocs, de tegnap találkoztam életemben elõször a játékkal, a mini camp-et végigvittem, az itt olvasottak hatására, és már lenyomtam két gyõzedelmes meccset, persze semmitmondó rookie fokozaton).

szóval: superstar módban is van lehetõség arra, hogy keyboard-dal nyomjam, vagy csak elszúrtam valamit a beállításoknál, hogy folyamatosan csak gamepad-beállításokat tudok elõhozni?
examinee
Arra nincs valami megoldás hogy a playeknél ne "z" betüket irjon mindenhová?

Kansas City Chiefs 47 - New England Patriots 24

Elsõ rekord megdöntésem<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship>:

Jó, ma majd csekkolom, kíváncsi leszek rá. Thanks!<#wave>

kösz
Bucser
A 108-at oszd el 12-vel és megkapod az átlagod. A 4-5-ös átlag az elvárt szint. A 8 jó a 10 felett pedig kiemelkedõ.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Statisztikák terén nemvagyok otthon...HB vagyok,elsõ felkészülési meccsen futottam 108 yardot,12 kísérletbõl. Ez jónak mondható?
Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jól van, jól van 😛... nekem akkoris egyformák, semmi változás.

quack
tudom, de ott a meccset közvetíti úgy
ja és ne mondd már hogy nincs különbség, az elsõ kép szinte teljesen valósághû, nézd meg pl a ruha gyûrõdését, ha a fû normálisabb lenne meg pakolának rá több AA-t akkor teljesen élethû, de most nem is errõl volt szó hanem a mozgásokról, néd már meg hogy Tomlinson mijen kurva élethûen próbálja elkerülni a tackle-t, vagy pl az arcokat, a pc-snél az épp bezúzott tag úgy néz ki mint egy hátraesõ halott, ps-nél meg rendesen van mimikájuk meg minden

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

"Fasza rádióadás szerû"...

Franchise-ban is van rádióadás szerû... a mecccsek elõtt, mikor belépsz.

Már nem azért... de mi a különbség a kettõ között? Nálam PC rulz forever, de most akkoris azt kell mondjam, hogy totál semmi különbség a két kép között... esetleg a fû picit más, de a játékosok ugyanazok, az ég is ugyanaz, a statidon és nézõk detto.

#1166: polygonokat nem sajnálták az elsõ képen? Márr megbocsáss, de szinte ugyanolyan a karjuk akkoris, ha ott pakoltak rá még ebbõl... szal nincsen változás én azt mondom 😛.

quack
videók alapjan a kommentár is új ps3-ban, ilyen fasza rádióadás szerû, remélem berakják majd 08-ba

tudom ám, csak nem akartam szidni a pc-t😛

Bucser
Akkor nézd meg az egyes képen az 50-es számú játékos kezét amire készül ráesni és a PC verzió 38-as számú játékosáét...

Valamint ha ránézel a formákra mintha a felsõ képen nem sajnálták volna a polygonokat a játéktól. Az alsó képen meg hát pff.. broáff hányingerkeltõ...

a közönség😊)

Bucser
Szóval azért gye látjuk a különbséget

E között (ps3)

és e között (pc)

Bucser
Ami engem igazán zavar az a buta mozgás meg hogy látszanak a mozdulatok között az átmenetek.. (a moonwalkolva hanyattesõ RB-rõl nem is beszélve vagy a vizszintesbõl függõlegesbe 1 képkocka alatt kerülõ játékosokról. Azután meg manapság, mikor minden szarra anisotropic filteringet meg bump mappinget tesznek igazán megoldhatnák, hogy a játékosok ne egy elcseszett Ken Barbie-ra hasonlítsanak.. (igen még a kezük is fénylik hosszában és tulajdonképpen a felkarjuk áll egy csonkakúpból, meg az alkarjuk is egy csonkakúpból... elég gáz szerintem... A játék jó csak már 2004 óta mondogatott hibák még mindig nincsennek kijavítva (lásd a commentár is ami 2004 óta szinte szóról, szóra ugyanaz és rohadtul unalmas...)

PC-n is "geciszép" szerintem 😛, akármit mond Bucser meg más... nekem így is tetszik<#eljen>.

quack
ps3-on geciszép lesz ez is videok alapjan, de x360on is tök szép már

Igen és a Fifánál se változott semmi, meg NBA-nél. Na jó, aszem most Fifában picit haladtak a konzolos részen, de a PC nuku. Nekem mindeesetre tetszik a Madden NFL a régi motorral is<#eljen>. Egyébként nem is tudtam, hogy a 2002-essel fut még mindig, nekem így is tök jó.

Bucser
Mondjuk mert a madden grafikai motorja lassan 4 éve (a madden 2002 óta) változatlan csak toldozzák foldozzák. Esetleg nagyobb felbontású textúrát tesznek bele meg néhány új mozgást de a collission detect ugyanolyan szar (pl a DT-vel miután a QB passzolt még futok egy kicsit a qb felé az feldõl (pedig nem is volt tackle) én meg kapom az unnecesery roughness-t... well. Vagy pl a passinterference ugyanez pepitában... Valamint hogy símán elakad az ember a saát védõjében)

Nem rossza játék de azért már igazán ráférne egy új grafikus meg fizikai engine.

Enyhén szólva<#hehe>. Mindenesetre megragadom az alkalmat és megjegyzem: a Madden NFL a legjobb multi játék<#eljen><#hawaii>. Ninscen semmilyen hülye lagg, akadozás és a grafika is normális felbontásba fut, úgy, ahogy neked épp tetszik. Mert nekem pl úgy van állítva, ahogy NFL superstar mod-ba, meg franchise-ban és senki se panaszkodott és én se, csak a vereségekre, de az más tészta<#hehe>.

Szal nem értem, hogy Fifát és NBA-t pl mi a rákért nem tudják így elkészíteni, hogy a multija úgy fusson, mint Madden NFL-nek.

quack
valaki elmondana hogy hogyis mûködik ez a csereüzlet, mert nagyjából értem, de "gyakorlatban" még nem sikerült normális playert szereznem...

mike0013
huhh, de izé, khmm... érdekes a gyep😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

törölt hozzászólás

törölt hozzászólás

robotnyk
az ok, hogy könnyebb, de ha 99/99-et csinálsz mondjuk akkor mindegy hogy milyen szinten van, nem?
egyébként all-pron játszom persze

robotnyk
66osom all-pro
Bucser
sokkal könyebb vele meszire rúgni meg sokkal könyebb célozni. All pro-n eddigi rekordom egy 62 yardos FG (egyenes 7 mérföldes hátszél). De volt már, hogy kihagytam erõs keresztszélben (meg én is kicsit elbambultam) extra pontot😄

miért easy-n 70-rõl is be lehet rúgni?
vagy beginner vagy mi annak a fokozatnak a neve egyáltalán

Bucser
kérdés milyennehézségi fokozaton játszol😊

magyarítáááás?? nincs!!! Tanulj angolul! Különben sincsenek magyar megfelelõi a legtöbb NFL-el kapcsolatos szavaknak, kifejezéseknek...

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

robotnyk
ez 11 mphes hátszéllel volt. (ugyanezen a meccsen rúgtam egy 64 yardost is)
ja, azért a 60 yard fölötti próbálkozások elég durvák, ugyanis a félpályán túli kísérletek ezek, vagyis ha megfordulna a rúgó akkor a másik kapuhoz közelebb lenne... 😊

baszki, na majd megpróbálom én is messzebrõl, mert nekem eddig ez a 64 yard volt a leghosszabb próbálkozásom egyáltalán, és ekkor volt kb 3 mérföld/órás szél
10 mph fölött simán be lehetne rúgni még messzebbrõl is egy jó kickerrel

Jahh ok