Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most így hírtelen nem tudom mennyire jó a Browns QB-je és a te B-d és a kezdõ QB overállja között szintén nem tudom a különbséget. Ha kevés, akkor pár - lehet, hogy hónapnyi, évnyi - edzés után bekerülhetsz a kezdõbe. Ha nem akarsz várni, akkor depth chart és ott beállítod magad - talán assign, nem tudom :S, nem nagyon állítgattam, mivel én Hall of Fame-ekkel kezdem, mert nincs kedvem fáradozni... bár a WR-m nem Hall of Fame volt... mármint az apja és erre büszke vagyok, hogy ilyen szép karrier van már mögötte -, aztán irány kezdõkként a pálya.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Egy meccs volt hátra aztán megnéztem a követketö meccsen végülis ki a kezdö és nem én lettem. most ha várok akkor mennyi idö alatt szorithatom ki a másik QB-et?
Sok sikert!<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

köszönöm a válaszokat. hát van még pár meccs és megprobálok jo lenni magammal<#wink>és majd betesz az edzö remélem.
Igaza van Dark Krash-nak és szerintem kérdez meg másoakt is. Régen nálam is volt egy-két poszton, hogy így tudtam csak kezdõbe kerülni, mert anélkül nem nagyon fejlõdött a játékosom, most már inkább olyan játékosokkal kezdem, akiknek az apja Hall of Fame volt és így jobb.

Csak úgy tudok sokat fejlõdni újoncként, ha sok játékídõt kapok, ezért kezdõnek állítottam be magam, és pár meccs múlva már automatikus volt, ez nem csíterkedés.

\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenő snooker meccs előtt...)

Casillas
csíter.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Akár kezdõ leszel egy csapatban draft után, akár nem; elõször van egy pre-season vagyis elõszezon, ahol néhány meccset lezavarnak a csapatok. Itt dõl el teljesítmény során, hogy ki lesz a kezdõ az adott poszton és ki csa k2-dik, 3-dik satöbbi. Szóval erre készülj fel, hogy pre-seasonnál mindig így lesz, hogy elsõ félidõ tiéd, második meg a többieké.

De ahogy Dark KRash is mondta, depth chartba megtudod buherálni a dolgokat és kezdõ lehetsz.

A számítógépeden a depth chartba állítsd be magad kezdõnek, és akkor onnantól te vagy az elsõszámú írányító.

\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenő snooker meccs előtt...)

csa. elkezdtem egy hall of famet a játékban. A Browns draftolt. Az a kérdésem hogy kb mennyi idö mulva leszek kezdö (QB vagyok) mert igy a 3.és 4. negyedben irányitok én. és ha kezdö leszek akkor le fognak cserélni engem a 3. 4. negyedben? és eddig 3 meccset játszottam a Phili-t a Dallast megvertem a Buffalotol kikaptam.
csak ugy van értelme, mert a comp nagyon gagyi

Csak ismétléseket szoktak Sport1en adni, általában a meccs után egy nappal vmikor délután.

Ott nem fogják😊
Sport2-n ma: 22.30 Indianapoli-Kansas City
holnap: 22.30 Philadelphia-NY
Attila8805
Sport1-en mikor fogják adni a meccseket?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Nemelfelejteni: kezdõdik a rájátszás😊
Attila8805
Persze hogy lehet és szerintem naon király.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

bizony lehet 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

John Cena
NFL 07 lehet Neten egymás ellen játszani???

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

robotnyk
ehh, most nézem 336 az alltime record
Ok, így már képben vagyok.

robotnyk
franchise, nem superstar
Bár gõzöm sincs mirõl van szó<#idiota><#hehe>.

Jaaa... aha, grat<#eljen>.

2011 körül már jó kis elkapó lett belõle 😄

Santonio Holmes?...

robotnyk
Casillas
ma láttam a végét is, ismételték, jó kis meccs volt 😊

A holland. 7-6-ra az utsó setben 5-4-re nyerte a leget.
Borzalmas ez az egész. Nyugodjon békében. Az NFL.com szerint Javon Walker is a kocsiban volt, bár ez nem hivatalos információ. Mindenesetre azt írják, hogy véres volt az inge, amikor reggel megjelent a Broncos fõhadiszállásán...

Casillas
ki nyert végül?
mikor utoljára láttam 6-6 1-1 volt

Egyébként iszonyat durva volt a Denver meccse. Rohadt dolog így kikapni otthon.
oltári OFF, de ez a Darts döntõ is nagy volt!!!
Attila8805
Thx a fordítást ezt az elõbb elfelejtettem bocs.<#worship><#worship>

szívesen máskor is. má ugyis kezdtem kijönni a gyakorlatból...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Attila8805
R.I.P

Broncos játékos halt meg egy autós lövöldözés során. Kevesebb mint egy nappal a szezon utolsó meccse után megölték a Denver 24 éves játékosát Darrent Williamst. A denveri rendõrség jelentése szerint Darrent a kora hajnali órákban halt meg, mikor egy fegyverrel felszerelkezett ember zárkózott fel a fehér hummer limoja mellé. A rendõrök szerint az eset a 11. és Speer sarkán történt hétfõ hajnalban 2.30kor. 3 ember megsebesült a limot pedig szitává lyuggaták a golyók. A sebesülteket kórházba szállították de Williamsen már nem tudtak segíteni. A többi sebesült adati egyenlõre nem ismertek. (egy férfi+egy nõ). A csapat szóvivõje Jim Saccomano nyilatkozott az eset után: "Totális sokk. Nem tudjuk mit lehetne ilyenkor mondani. Egy borzalmas tragédia." A rendõrség még keresi a tetteseket és kihallgatja a tanúkat. A lövöldözés elõtt néhány órával kapoot ki a broncos a friscotol 26-23 arányban kiesve ezzel a playoffért vívott harcból. Williams az elsõ félidõt végigjáccotta, a másodikban azonban sérülés miatt padon kellett ülnie. Mégis csinált elõtte egy sacket és kierõszakolt egy fumblet. Williamst 2. körben draftolták 2005ben az Oklahoma egyetemrõl, rookieként 9 meccsen szerepelt a sérülései ellenére. Ebben az idényben már kezdõként szerepelt Champ Baileyvel, és 2. volt a csapatban 4 Icjével, holtversenyben 3. a 86 tacklejével.

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Attila8805
Valaki lefordítaná mert én nem nagyon értem<#confused>

na bye innnen
Lent (hátérbb egy-két oldallal, mit tudom én) valamelyik muksó linkelgetett itt gép ortálos oldalt, meg e-mailt.. na, neki. Én nem jelentkeztem, mert szerintem nem vagyok jó multiban, meg kedvem sincs.

te írtál e-mailt?😄
vagy kinek kell írni?😄
dex alap😄 am GREEN BAY!!😄
Mindenhova akarsz jelentkezni?<#hehe> Egyébként szerintem lehet :S, írj nekik egy e-mailt.

abba az NFL bajnokságba még lehet jelentkezni?😄
Õ halt meg? Ja igen, csak nem olvastam végig, mer már szörnyen kezdõdött... Na, nem ismertem õt, nem nagyon tudom ki õ, de csatlakozom Fókameisterhez:

Béke poraira és örökké emlékezni fognak rá, azok, akik igazán szerették és rajongói voltak. Én is sajnálom õt, meg minden, de nem ígérhetem, hogy örökké emlékezni fogok rá, hiszen alig ismertem így NFL-n keresztül. Csakhát szörnyû, ha egy ilyen kaliberû játékost veszít a liga, meg egy jó embert a világ.... szóval sajnálom<#shakehead>

<#shakehead><#rinya>.....fõleg az elsõ sor. Az idézõ jelben persze.

😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Fókameister
Emlékezzünk Darrent Williamsre az NFL egyik legjobb fiatal játékosára.
Rest in Peace Darrent Williams😞

Bucser
Igen boldog új évet...

"Bronco player killed in drive-by shooting

DENVER - Less than 24 hours after playing in the last game of the season, the Denver Broncos say 24-year-old Darrent Williams was killed.

According to Denver Police, Williams was killed in an early morning shooting after someone with a gun pulled up alongside the white Hummer stretch limo he was riding in.

Police say that it happened near 11th and Speer at 2:30 a.m. on Monday.

Three people were shot and police say the limo was sprayed with bullets.

Police say the three were taken to area hospitals where Williams was pronounced dead.

The names and conditions of the two other victims, a man and a woman, were not immediately released.

Team spokesman Jim Saccomano says he spoke with Broncos head coach Mike Shanahan and others in the organization after police told him of the incident.

"Complete shock. We're speechless. It takes words away. A terrible tragedy," Saccomano said.

Police say they are still searching for suspects and interviewing witnesses.

Hours before the shooting, the Broncos lost to San Francisco 26-23 in overtime, eliminating them from the playoff race.

Williams played in the first half of the game but sat out the second half with an injury.

However, during the game he had a sack, a forced fumble, and led the team with seven sacks.

Williams, a second-round pick in the 2005 draft out of Oklahoma State, started nine games as a rookie due to injuries. This season, he took over as the starter for Lenny Walls alongside Champ Bailey, and was second on the team with four interceptions and tied for third with 86 tackles. "

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Attila8805
Boldog újévet mindenkinek.

Igen, Dexantreal kolléga a játékmód nevét írta le <#kacsint>

kösz, de magyarul és bövebben leirnád te vagy valaki más? kösz elöre