1942
  • quack
    csak egy szaros ~fél perces videó a hall of famerol aztán kiirja hogy grat hof letté és kirak a menübe (tökmindegy hogy visszavonulsz akkor amikor már emailben mekkapod hogy ez má elég vagy még megdöntesz minden nfl rekordot)
  • Attila8805
    Ááááá tiszta szégyen!
    Csütörtökön bevittem a helyi szervízbe a gépet mert ujraindulgatott!
    Az mondták videókártyán van egy kis baj a kondival,mondom ok csináják meg.
    Meg is csinálták,de nem letöröltek mindent a winchesteremről,köztük a 3. szezonban lévő patriotsos HB-met
  • Lance231
    Próbáltam QB-el és SS-vel is a játékot, de nem ment.
    QB-vel 8 meccs alatt 2TD 2Int
    SS-vel meg örültem, ha egy tackle összejött meccsenként.
    WR-rel egyszerű. Nem figyelem a stratégiát, csak előrerohanok, kérem a labdát, és ha lemarad a védő, akkor TD-t tudok csinálni. Meccsenként 3 általában összejön. Annyiból reális a pro fokozat, hogy egy szezonban mindig beüt 2-3 vereség is + fordulatos, izgalmas meccseket játszok, ahol többnyire nekem köszönheti a csapat a győzelmet.
  • Lance231
    A 3. szint már túl nehéz. Meccsenként 1-2 elkapás ha összejön.
    A QB meg állandóan eladja a labdát.
    A negyedek pedig 5 percesek. Csak nem futtatom az órát. Folyamatos a játék.
  • Gabe zero
    Ti milyen hosszú negyedeket játszotok?
    49 TD? Az elég brutál! Nem kéne egy kcisit feljebb venned a nehzéséget?
  • Lance231
    Üdv mindenkinek! Csak nemrég találtam rá erre a fórumra, de nagyon tetszik. Eddig sok hasznos információt kaptam tőletek. (pl. hogy a TVUplayer-rel lehet fogni amcsi adókat, vagy hogy hogyan lehet QB-vel becsúszni futás után) Ezekért thanks.
    Gondoltam, megosztom veletek, hogy hol tartok a játékban.
    Superstar módban pro fokozaton WR-t kreáltam, aki 76-os Ovr-ú volt. Draftolt a Pittsburgh Steelers. 2 évet töltöttem ott.
    Első évben 1800 yard és 26 TD(MVP, Pro bowl + a bajnokságot is megnyertük)
    Második évben 2300 yard, 40 TD (MVP, Pro bowl, de a rájátszásban 20-19 -re kikaptunk a Bengals-tól)
    Szerződésem lejárta után 1 évre aláírtam a Chargers-hez.
    3200 yard 49 TD (MVP, Pro bowl + újabb serleg)
    Most jön majd a negyedik szezon, amit a Philadelphiával kezdek el. (4 éves szerződést írtam alá.
    Most 90-es Ovr-ú a játékosom.

1 valami viszont idegesít...
    van egy táblázat, ami azt a posztonként 5 játékost tartalmazza, akik esélyesek a Hall of Fame-re.
    115 TD-m van, mégse raktak be. (Hines Ward-nak csak 70, ő mégis ott van)

Ha netán valaki végigvitte, az írjon. Érdekelne a végjáték.

• Gabe zero
    Több dolgot is nemértek a játékban:
    1. Game paddel játszok, de nem az alap irányításon. Szóval beállítottam az irányítást, és mikor elkezdődik a meccs, visszaáll az eredetire! Ez nagyon idegesítő. Miért van ez?
    2. A másik... KEzdtem egy Superstar módot pro szinten. ÚGy játsozk, h csak a futómat irányítom a többit a gép. LEdraftolt a Chicago és egyszerűen szánalmas a csapast. Elkezdődik ameccs, Grossman 1. passza interception. Jön az ellenfél, 2 futásból 2 first down aztán meg egy 47 yardos TD passz. A Híres Bears védelem... De miért iylen sza ra csaspt? PEdig pron játszok, ami relative könnyű.
  • donpedro
    A súlyt viszonylag könnyű kiszámolni, csak meg kell szorozni a megadott számot kb. 0.45-tel, bár egy kilót én is tévedtem, mert a pontos eredmény 122 kg. Ugyanez természetesen fordítva is működik, csak akkor nem szorozni kell, hanem osztani. A magasságnál meg az a lényeg, hogy 6 láb, az kb. 183 centi, és utána 2.5 centinként változik.

Én például 6.0 és 158 font vagyok a valóságban. :)
  • Dexantreal
    Thanks! Hm.... ez azért kcisit bonyolult így elsőre :S.
  • NB2
    Mértékegységek átváltása
    Hogy ne legyen gond, hogy mi mennyi:)
  • Dexantreal
    195 cm és 120kg? Honnan tudod ezt így ránézésre? Amúgy meg gőzöm sincs sajnos :S, mert bár honlapon ott van a height és weight, de ilyen hüvelyk, láb meg mit tudom én mibe mérik az amcsik NFL-ben, NBA-ben, NHL-ben, mindenütt, szóval.... Tanácstalan vagyok. NFL-ben hagyom általában a játéksookat az adott beállításon, csak a súlyt izomzatot veszem le, növelem, hogy a végén sárga csík legyen, vagy még jobb... de magasság, meg ilyesmi, hát az nekem nem megy. NBA játékokban is mindig csak így ránézésre kreálok játékost, ha kedvem van (pl saját magamat, csak 07-ben valamiért eltűnik, ha kilépek és újból be... pedig mentem én, na de mindegy).

Úgyhogy, ha te értesz ehhez, akkor elmagyarázhatod, ah gondolod, hogy hogyan is van ez az amcsiknál. Ha megteszed, akkor előre is thanks! Nem tudtam, hogy ilyen erős QB-t kreálok.

Néztem is ma egy nagyot, mikor Vikings vs Bills (Bills otthonában) volt és annál a bizonyos futásnál, amit talán írtam lentebb, csinált olyanokat a játékosom, hogy öröm volt nézni! Tehát nem tudom mennyi volt, talán 2dik és 7, gőzöm sincs.... megindultam, nézelődtem, majd elkezdtem futni... mrá majdnem meg volt, mikor néhányan rám rontottak és egy broken tackle... lehajolt... még egy broken tackle és elzúgott mellettem a védő és 1st and 10 után pár yarddal odébb letepertek... hát... néztem nagyokat.
  • donpedro
    Azta, nem semmi testalkatod van irányító létedre. :) 195 centi és 121 kiló... Nem lehet egyszerű ledönteni a lábadról.
  • Dexantreal
    Ja, ok, akkor már mindent vágok. Thanks mégegyszer!
  • Spy Hun
    Azt te mondod meg neki.
  • Dexantreal
    Updateld.
  • Dexantreal
    Jééé, tééényleeeeg! Lol, nem jutott eszembe. Thanks! Na és hova menti a képeket? :S
  • Jeol
    valaki tudna segíteni?
    haverommal akartam játszani neten,de kapcsolódásnál kiírta, hogy nem ugyanaz az update van fent nálunk...vagy valami ilyesmit.
    mindketten rányomtunk az update gombra,de nekem v4.0 haveropmnak v5.0 verziójú lett.....
  • Spy Hun
    Vagy használj Fraps-t. Annyi képet csinálsz amennyit akarsz ;) sőt még videót is vehetsz fel
  • Dexantreal
    Na, első szezonom és októberben járok és máris megvan a hét jtáékosai közt QB-nél a nevem! Ugyanis WR emberemmel azt hiszem több időbe tellett, mire ezt elértem. Meg egy jó festményt találtam personas résznél. Szerintem már induláskor is ott volt:

• Dexantreal
    Ja... jó, majd kipróbálom, thanks!
  • Casillas
    ctrl+alt+dellel lemegy kicsibe amig bejön a feladatkezelő
  • Dexantreal
    Pfú! Most játszom Vikingsel a Bills ellen...3-0 nekem, nekik 0-3 összetettben. Szóval eddig nem kaptunk ki. Meccsen 7-0 a Vikingsnek. Bazze 7ből 7passz jó és rating 153 valamennyi. Ja és egy TD eddig passzból.

Egyik pasznál futottam picit és úgy dobtam az egyik WR-nek. Ő elkapta, de kiejtette, vagy ráugrottak és úgy, nem tudom. Fumblenek nyilvánították, de visszanézettük és kiderült, hogy mi jöhetünk 3rd and 7-ről azt hiszem... és megvolt az első és 10 az én jóvoltamból. Mikor elkapta a fumble után a Bills védelem egyik embere, oda lhooltam és másodikként rávetődtem ,szal én is ott vagyok a képen. Ezért is tartom jó képnek. Mondjuk amúgy is szeretem az ilyen visszajátszásokat, mert jó közeli képeket adnak, csak le print screenelés után nem tudom elmenteni, csak, ha a játékto is mentem és kilépek a menübe. Ugyanis mecs közben nem engedi kicsibe tenni :S.

Egyébként sgupload valamiért nem jó, mert nem található a lap feltöltéskor, meg warning izét ír ki...

Szóval én innen töltöttem most fel.
  • Gabe zero
    thx veri mács
  • noca
    öö... meccs közben megnyomod az Esc-t és ott középen van az User arra kattints és ha CPU-n van akkor irányitod csak az emberedet.
  • Gabe zero
    Na akkor még 1szer megkérdezem.
    Hogy lehet beállítani, h csak a kreált emberemet irányítsam, és ne nekem kelljen védekezni meg stb??? Valaki válaszoljon plíz!
  • KeKKSZike
    Sziasztok Srácok!!

Most szeretnék megismerkedni a Madden játékkal! Eddig még egyikkel sem játszottam, nem igazán megy még a game! Van esetleg vmi (magyar) leírás? Melyik a legjobb csapat? :D Thx a segítséget!
  • Dexantreal
    Jó szoros mecs volt, akkor... és grat hozzá. Remélhetőleg azért nem nagyon lesz ilyen bénázásom sokszor.
  • donpedro
    Rá se ránts, én a SuperBowl-on csináltam majdnem pont ugyanilyet, 3 pontos vezetésünknél, 5 perccel a vége előtt. Szépen begyalogoltam az endzone-ba, safety, feljött 1 pontra az ellenfél, és ugyebár visszakapta a labdát is, majdnem FG távolságban.

A röhej az, hogy úgy nyertem meg a meccset, hogy az ellenfélnek megsérült a rúgójátékosa a meccsen, és így a punternek kellett megpróbálni FG-t rúgni. 31 yardról. Korábban egyet berúgott, egyet kihagyott a meccsen. Szerencsémre ezt most nagyon mellé rúgta, így 29-28-ra nyertem :)
  • Dexantreal
    Mellesleg sry Bucser ezért a hsz-ért, de akkor se értem, mire fel ez a nagy lehurrogás :P. Csapat-csapat és kész.
  • Dexantreal
    Thanks! Csak sajnálom ezt a sorozatos bénázást azon a meccsen, főleg a safetyt. Gondolom nem sok QB sétált be önszántából oda és szerzett safetyt... az más, ha lesackelik, vagy oda kergetik, de én néztem a többieket és míg hátráltam-hátráltam, hogy ne sackeljenek, addig meneteltem hátra, míg safety nem lett.

Ezt látva azok, akik megadják az MVP-t, szerintem tutti fejüket csóválnák és hiába a jó statisztika, hát ez akkor is baki.
  • donpedro
    A Ratinggel biztos nem keverted össze, mert mint mondtam, az maximum 158.3 lehet.

Egyébként a statisztikáid az említett meccsen nagyon is jók, ha minden meccsen ezt hozod, akkor jó esélyed van az MVP címre.
  • Dexantreal
    Én nem tudom.
  • terasz
    #1608?
  • Gabe zero
    Ezt hol lehet beállítanbi?
  • Dexantreal
    Aha, felőlem aztán. NHL annyira nem érdekel, baseball se, marad NFL - ott elfelejtettem -, meg NBA és foci. Fociban jó, hogy nincs. Bár lehet, hogy van lol.
  • Dexantreal
    Ne bazzoljál itt, elfelejtettem és kész, ez nem nagy tragédia, de látom neked igen. Akkor legyél önjelölt kamikaze, vagy mit tudom én... de ebből ekkora ügyet csinálni, lol...
  • lord nihilus
    az ilyen kaliberű városok rendelkeznek min.2-3 nemzeti sportligában szereplő csapattal -.-

pl. tampa(van baseball, nfl, nhl) stb. nézz utána
  • Bucser
    Tampa Bay Buccaneers....

Bazz nocomment...
  • quack
    többek közt google, ami okos szép és jó
  • Dexantreal
    Mivan?...