1942
  • mrteo
    Sziasztok!
    Elnézést, hogy ismét megkérdezem, de nem jutottunk előbbre a problémánkkal.
    Mi a módja annak, ha LAN-ban szeretnénk játszani egy céges hálózaton belül.
    Network game-en belül akár Internet akár LAN menűt indítom el, kiírja, hogy várjak, de nem csinál semmit. Van valami extra beállítás, vagy LAN-hoz is kell online regisztráció?
    Próbáljatok valami ötletet adni, mert unalmas lenne, ha dolgozni kéne játék helyet... köszi
    Más LAN-os játék megy gond nélkül...
  • gRofApUnK
    jo ez a game...
  • Bucser
    már megy a Saints at Bears meccs.
  • Attila8805
    Éjszaka nagy meccsek lesznek
  • Dexantreal
    Ja és az irányító a QB, quaterback. Amúgy tessék egy kis segítség: Zala Predators honlap: szabályzat, posztok, minden ami kell részletesen..
  • Dexantreal
    Ez most melyik posztnak a hogyhívjákja? Ugyanis nem mindegy. Első évben egyébként szerintem sehol sincs más a rookie menün kívűl semmi, mert én eddig csak a WR emberemnél láttam olyat - aki ugye már harmadik évét tapossa, a többi pedig elsőt -, hogy posession reciver, burner és rookie. Na a WR-nél a posession reciver azt nem vágom, de a burner az az, hogy mennyire ellenálló az emberem az ütközéseknél, ha jól tudom.
    Egyébként a staminát meg még valamit lehet növelni egy sikeres támadás után és ezzel is fokozod embered álló képességét. Ennyi, én többet nem tudok erről :S, aki igen és megakarja osztani velünk tudományát, az ne habozzon.
  • Dexantreal
    Szerintem ott mellette nyúlkált.
  • KeKKSZike
    Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!! Még egy kérdésem lenne...

Itt mit kell/lehet csinálni? Rányomok az Edit this role, aztán bejön két sor ahol lehet plussz dolgokat hozzáadni két sorhoz. Köszi a segítséget!

A dobó/irányító posztnak mi a neve?
  • Casillas
    ja
    pl át tudnak nyulni egymáson (Y)
  • Dexantreal
    Azért nem semmi az Oakland Raiders szurkoló tábor.

• Dougie
    ja és lehet azt is hogy a gép csinálja (bár szerintem hülyeség a gépre bízni az ilyeneket, de ez lehet hogy csak az én véleményem)

szóval itt kell átállítani
    settings (alul) - coach options - management és ennél a résznél a kívántakat userről CPU-ra állítani

• Dougie
    free agenteket lehet igazolni szabadon (feltéve, ha így nem léped át a salary cap-et és a max 55 fős keretet)
    vagy lehet tradelni olyan posztra amire kevés van, és adsz érte olyat amiből több van, vagy draftjogo(ka)t adsz cserébe...
  • Dexantreal
    Sry az egy-két elírásért, néha elpötyögök ezt-azt.
  • Dexantreal
    Aha, ott egy játékost irányítasz. Valami Hall of Fame izé a neve. Van QB, HB, FB, WR, C, TE CB, DT, LT, RT, MLB, LOLB, ROLB, SS, FS, K, P. Azt hiszem. Kiváalsztasz egyet és, akkor azzal az emberrel játszol csak azon a poszton. Cél természetesen, hogy Hall of Fame legyél. Lehet ügynököd - elején persze egy eléggé szarral kezdesz csak, de, ha ügyes vagy, akkor már a második szezonra egy frankó ügynököd lehet; akinek van hozzáférése a performance insitute-hoz, ami egy testres szabott edzés izé -, lehet saját házad, ami karriered során szépen változik, ahogy egyre profibbá válsz. Ha visszakeresel pár oldallal hátrébb, láthatod WR emberem házát, ami egy egészen pofás kéró már. Van honlapod, ahol a webmester megfesti mindig az adott eseményt neked. Pl, ha pro bowlt és super bowlt nyertél (egyiket akár), akkkor fest valami izét, meg MVP-re is, draftra is és tök jó. Figyelni kell a depth cahrtot, az alapján dől el ,hogy kezdő vagy-e az adott poszton, vagy sem. Overáll alapján. Ha ne mvagy kezdő, akkor csaljál, mégpedig úgy, hogy assign az alsó részen a nevedre kattintva és első leszel. Edzéseken hiába gürcölsz, tapasztalat, hogy lassan fejlődsz. Tanács/tipp: kezd úgy, hogy az adott poszton lévő muksó apja hall of fame volt, vagy division II, vagy pro bowl izé és hasonló. Szóval híres, mert így egyrézzt olyan 90 overál körüli értékkel rajtolsz, másrészt könnyebben boldogulsz és 90%, hogy kezdő leszel draft után. Persze előszezonban meg kell osztanod a pályát még a többiekkel a saját posztodon, ami úgy néz ki, hogy első félidő tied, a második övéké. Amúgy nekem egyedül talán a WR emberem volt olyan, hogy piti emberként indult és harmadik szezonra már 99-s overál, 2 super és pro bowl győztes, midengyik szezon csak a Kansas Chiefs Citynél, év újonca cím, MVP, legjobb támadó újonc vagy mi meg minden, ami elképzelhető, megnyerte. Szóval büszke vagyok rá. A többi poszton meg nem akartam annyira szenvedni így, hogy bekerüljek.
    A lakásban tükör résznél betudod állítani a kinézeted, amit az első képnél láthatsz is a hsz-ban, a csík jelzi, hogy milyen jól nézel ki és én nem értem, miért nincs maxon. Mindent felpakoltam rá, talán a tetkó és a piros haj nem tetszik neki :S. Passz, majd esetleg a többiek megmondják.

Azt hiszem ennyi, ha jól sejtem mindent leírtam. Ja igen, a város térképen tudsz frizurát változtatni a borbéjnál, tetkósnál tetkót készíteni - de ne mvalami nagy szám a tetkó - és edzésre menni, meg az a performance instute is ott van.

Na, de több azt hiszem már nincs :S, ami kimaradt volna.
  • KeKKSZike
    Dexantreal: Semmi gond... Majd csak tud segíteni nekem valaki. Mi ez a WR karrier, meg ilyenek? Ott csak egy játékossal vagy? Vagy mi-hogy? :) Tudjátok... Még csak most ismerkedek a játékkal! :D
  • Dexantreal
    Azt hiszem megtaláltam második kedvenc, vagy harmadik kedvenc posztom. Első WR (már csak a szenzációs karrierem miatt is, bár mostanában nem nagyon játszok azon a poszton), második HB és harmadik akkor azt hiszem MLB.
    Indítom egy kemény MLB csávót Daron Davis néven.

Először, mikor itt a képen a tükörnél beállítottam neki a dolgokat, a zöld csík maxon volt. Rápakoltam tetkót, meg piros hajat kreáltam neki, hosszút és erre lement a zöld csík szintje. Miért? A tetkó és a nem hétköznapi haj viselet miatt?

Aztán a honlapon ezt írják róla:

Mit jelent az első modnat? Ugyanis a frigent eléggé sok mindenre lefordítható és hát nem tudom :S.

Első meccsen a Vikings ellen sackeltem egy jó nagyot és ennek következtében lett egy tacklem. Sack for big loss (nem tudom, hogy egy vagy kettő "s"-e így hírtelen :S). Szóval szerintem jó kezdés volt, de nem tudom. Egy félidőnyi játék után szerintetek ez milyen kezdés? Mert utána a 3-dik negyedre behozta a másik MLB-t, akinek overállja 86, nekem 84 és csaltam picit a honlap résznél, így lettem kezdő. Előszezon van, szóval egy ideig meg kell osztanom vele a posztomat. Egyébként az a muksó, akit a gép behozott, nem egy való játékos; hanem olyan amiket mi kreálunk hall of fame-ben és annyi a különbség, hogy a gép kreálta őt. Szóval az ilyeneket nem szeretem - az persze más, ha az én játékosom tol ki valakit, egy való játékost a helyéről -, de, ah én tolom ki a helyükről az ilyen gép által kreáltakat, akkor nincs lelkiismeret furdalásom. De amúgy máskor sem, ha egy való játékost taszítok ki, csak egy picit.

Na, ezt jól leírtam.

Mit szóltok az új MLB emberemhez?

KeKKSZike sry, nem tudom. Ez franchise, nem? Mert, ah igen, ott nem vagyok jártas, sry.

• KeKKSZike
    Sziasztok!
    Nagyon alap kérdésem lenne, most kezdtem játszani az NFL-el! Második szezonomat kezdem, amikor is edzeni szeretnék, de kiír vmi olyasmit, hogy nézzem meg a Breakdownt, mert kevés a játékosom bizonyos posztokon. Hogy lehet játékost szerezni (SIGN)? Nem lehetne, hogy a CPU automatikusan megcsinálja ezt, mert ehhez "nem nagyon értek"! :) Köszi a segítséget!!
  • terasz
    ööö... hogy mit adnak ki?
  • Norbisonfire 74
    vki nem tud vmi trailerről amit lehet nézni??
  • Norbisonfire 74
    én már kurvára várom hogy kiadják nem csak a játék miatt, hanem a zenék miatt.
    megint nagyot arattak zenei téren.
    ha valaki hallotta a zenéket az tudja.
    nekem meg is vannak, nagyon odabasz
  • D00M
    Hello!

Van egy kis írás "NFL belülről" címmel ezen az oldalon. Érdemes elolvasni, van 1-2 szösszenet benne.

Ui.: második cikk
  • JCSRSoldier
    Hali még nemjáccottam neten nfl-el de már nagyon kipróbálnám. Nah ha vkinek van kedve vegyen fel msn-re: [email protected]
  • Dexantreal
    Jah, nem annyira.
  • Bucser
    igen nem a te súlycsoportod:D
  • Dexantreal
    Oké, de senki nem volt, aki megállítsa a HB-t, szóval megpróbáltam én, mert ott álldogáltam és hát nem jött össze.
  • Bucser
    Hat az SS nem tackler:D az a linebackerek dolga:D az SS az blitzel vagy teruletet véd:) esetleg embert foghat meg.
  • Dexantreal
    Hogyan lehet CB-el rendesen interceptiont csinálni? Első szezonom és pár meccsen vagyok túl, eddig 1 interception-m volt és az is a szerencsének köszönhető, hogy én értem oda hamarabb a föld felé szálló labdához... azóta csak követem a WR-t és persze, hogy nem passzol neki... ilyenkor a többiek lopnak labdát, én meg, ha véletlen esetleg az én WR-emnek passzol a QB, akkor más kapja el, mert lemaradok... vagy pedig más tackle-zi le.

SS emberkém is van, ott most folytattam hosszú idő után a játékot és első meccsem, mert csak a draftig csináltam meg.... beállok a védelembe, HB középen kitör és utáan vetődök, de elvétem és touchdown, miután végig futotta a pályát. Bosszantó.
  • Dexantreal
    Thanks!

Nem bonyolult :P, de az a szar mérték átváltó igenis az.
  • Dexantreal
    ... remélhetőleg a főnököd meg is engedi. Nem néztem, mert tök fáradt voltam, hogy kivárjam azt a maradék pár percet.
  • NB2
    Vazze, nemá, hogy nem nézted. Legalább videóra vetted volna fel. Mióta rájátszás van teljesen meg vagyok őrülve:)
    Külön öröm volt számomra, hogy a hétvégén mind a 4 meccset végig néztem (a NO-PHI-t csak felvételről). Már most szólok a főnöknek, hogy jövő hét hétfőn elfelejthet, hajnalra ér véget a nagy meccs!
  • Bucser
    www.nfl.com

rmeélem nem tul bonyolult...
  • quack
    ez a coveres bug nálam is volt
  • Dexantreal
    Majd esetleg du-tán, vagy este, mert töltök és elégé szar úgy. Ill tölteni fogok.
  • Neoncsoves
    valakinek van kedve egyet játszanI? :P elég kezdő vok! :D
  • Dexantreal
    Én se 99-s overállal kezdtem a WR-t, ezért is mondom, hogy erre a karrierre vagyok igazán büszke, hogy felküzdöttem magam. A többit már nem akarom így, ott törekszem arra, hogy hall of fame legyen a fater, vagy valami kisebb sztárocska.

Borító dologban nem tudok nyilatkozin, nekem 2-dik szezon végén írta ezt és, akkor lehet, hogy Dexter nekem is írt ilyesmit és festett, de hát erre már sajnos nem emlékszem :S, szóval ezért nem tudok nyilatkozni. Harmadik szezon Chiefsnél....neked is eddig mindegyik a 49ersnél volt? Akkor az szép, bár én szerintem a negyedik szezonom máshol kezdem majd :S.
  • terasz
    nekem a futó nagyobb kihívás, főleg, hogy nem 99es overall szinten kezdtem vele.
    egy-egy meccsen úgy pattanok vissza a falról, hogy öröm nézni. ha nem jól blokkolnak a társak, simán le szoktak nyomni, néha még a LOS előtt is.

harmadik szezonom végére összejött a superbowl meg a pro bowl, bár a szezon MVP Tomlinson lett sajna. Ezért aztán nagy örömmel néztem ma hajnalban, ahogy kikaptak. (nem volt a NE, de jobban szeretem őket, no meg jövő héten a rangadó.. sz nem lesz semmi!)

szóval jó szezonom volt, most indul a negyedik, még mindig a 49ers színeiben.

A COVER GUY témában viszont nem vágom, hogy mi történt. Eljön a nagy nap, mikor kihirdetik, csekkolom az ímélt. Írja a mentor, hogy sajnos idén sem én vagyok a borítón. no sebaj.
    erre jön egy másik ímél a hülye dextertől, hogy mekkora ÉLJEN és HURRÁ van, hogy ÉN VAGYOK a kedvenc játékának borítóján, és ennek örömére megint festett valamit beszívva a honlapomra.

affranc se érti, hogy akkor most mi van.
  • Dexantreal
    WR emberednek, akkor fejlődnie kell még az enyémhez képest bőven. Volt, hogy egy meccsen 4 elkapásból 4 TD... meg rekordot is döntöttem már, 99-s overál, év újonca, vagy mi, MVP, kétszeres pro és super bowl győztes, most készül a harmadikat megnyerni, szóval nagyon profi ám. De én is azt csinálom, amit te: rohanok előre. Nem azért, mert stratégiát nem értem, vágom simán, csak így lehet sok TD-t szerezni, plusz tök gyors a WR emberem, szóval lehagyja a védőket simán.
  • Dexantreal
    Nem verték nagy dobra. Remélem ez a Hall of Fame dolog 2008-ban is lesz és lesz egy jobb bejátszása. Én nem tudtam várni, míg majd befejezem WR emberemmel - harmadik szezon eleje még mindig, bár azt hiszem előszezonnak vége - és kreáltam egy játékost, aztán draft után visszavounltam vele és volt valamilyen kép, mellékelve egy szöveg, hogy mit tudom én ki írta milyen nagy játékos voltam vagy ilyesmi :S... de már nem emlékszem rá.
  • Dexantreal
    Mi lett a San Diego - New England végeredménye? :S Nem bírtam végig nézni, mert tök fáradt voltam. Fene az időeltolódásba... tényleg, ott hány óra volt mecs kezdéskor? Soha nem vagyok tisztában az idő eltolódással, bár azt hiszem 6 órával előrébbb :S.
  • Gabe zero
    Na csináltam egy QB-t is, ledratolt az Oakland, és kezdő vagyok. Eddig egy pre-season meccset játsoszttam le és 153.2 es QB RAtingem lett :D Szreintem nemrossz!:D