1942
-
Dexantreal #1542 NFL Superstar Hall of Fame. -
noca #1541 csá. itt lehet ugy is játszani hogy egy embert irányitok?pl. ha irányito vagyok akkor nem nekem kell elkapni a labdát a futó csapattársammal? -
#1540 The Steel Courtain part 1 (58 mb)
az eddigi Steelerses franchiseban elkövetett replayek első harmada. :) -
#1539 Hi skacok.
Végeztem a második szezonommal.
Legjobb runningback-ként végeztem és megnyertük a superbowl-t a jaguars-al
de év végén megkérdezte hogy meghosszabítom-e a szerződésemet és én nemet mondtam így kaptam egy pár felajánlást,de végül a New England-hez mentem 18.5 M-ért.
El is kezdtem az első meccsem és már volt két Tuchdown-om,az állás pedig 21-13-volt nekem meg már csak egy percem volt hátra a meccsből mikor ujraindult ez a vacak gép
Ja és Pro-n jáccok.
Hopp ez kicsit hosszúra sikerült -
MadMushroom #1538 elhiszem,hogy elküldted de sajnos akkor sem kaptuk meg...ne haragudj emiatt elnézést kérünk...
ha van egy másik szimpatikus csapat akkor szólj nekem a [email protected] msn címen.
még1x bocs -
#1537 Megértem persze.
-
MadMushroom #1536 ha valóban így történt akkor nem értem,hogy miért nem kaptuk meg.
Mást nem tudok mondani csak azt,hogy nézz ki egy másik csapatot...
Nem szeretnénk kitúrni már a srácot emiatt.gondolom megérted..;) -
Tutilevi #1535 nem értek egyet. eddig jónak ígérkezik a liga -
#1534 Erre írtam! -
#1533 "Az e-mailen a neveteket, elérhetőségeteket (e-mail, Msn cím) illetve a választott csapatotokat tüntessétek fel...
Sajnos a csapatok foglalása e-mail beérkezések alapján fog történni...Ezért aki kedvenc csapatával akar majd lenni nem árt sietni big_smile
Várom továbbá az ötleteket és akár a segítőket is akik szivesen segítenének a lebonyolításban is...
Email: [email protected]" -
MadMushroom #1532 hékás 1000%,hogy nem jó mail címre küldted mert semmiféle emailt nem kapott a cimbi tölled.vannak még szabad csapatok bőven klikk a linkre
-->http://www.gportal.hu/portal/masterleague/ -
lord nihilus #1531 :DD
én novemberben kaptam labdát, akkor első próbálgatásra elég mókás volt...
a puntba mindenki belejött hamar, de a FG nehezebb mint hittem. Neked is ajánlom h szerezz be pár bírkózót, meg kidobó embert o-falnak ;) -
#1530 Bocs akor nem te hanem a haverod.
-
#1529 Hékás van egy kis probléma én 21-51 kor küldtem el a mailt a Patriostra és az a billy vagy ki meg 21-53 kor jelentkezett és neki irtad be ez így nem érvényes.
-
MadMushroom #1528 Madden NFL 07 bajnokságba még mindíg lehet nevezni...
http://www.gportal.hu/portal/masterleague/ -
spatrik #1527 Én is szívesen játszanék csapatban,itt lakok budapesten,tudom,hogy a Black Knightsnak van junior csapata,csak mondjuk nem tom mennyi havonta,sztem 2 meccs alatt rokkantnyugdijasra törnek:)Viszon 28-án megyünk le haverokkal dobálni veresre:)))) -
MadMushroom #1526 gondolkodtam már én is azon,hogy elkellene menni csapatba játszani,pestől 45kmerre lakom szóval még nem is olyan nagy távolság de a suli mellé nem tudom hogyan tudnám összehozni.Az utazást kibírnám simán!dejó lenne pesten lakni emiatt!! -
Thanatos #1525 látom nem érted..., mind1 :) én csak annyit modnok ennél komolyabb dolgok is ugába dőltek már... :P -
#1524 Hát ha lenne keresetem meg saját kocsim akkor nem lenne gáz.
De se kocsi se pénz busszal meg kicsit messze van. -
Dexantreal #1523 Ja jó. Nem tudtam, hogy utána néztél-e, vagy sem :S. Akkor nem tudom... remény hal meg utoljára. -
Dexantreal #1522 Majd bele jöttök. -
#1521 Én voltam az és hidd el hogy utána is néztem.
És csak Miskolc,Nyíregyháza,és Debrecen van de mind 60 km szinte. -
#1520 Na srácok tegnap jáccottunk egyet haverokkal és kipróbáltuk a labdát.
Szóval észrevételek:5 Ember számára soknak bizonyult a sima focipálya teljes területe
Rúgni messzire nem naon sikerült senkinek.
Elkapás nem nehéz.
Fumble nem volt.
Dobás az megy úgyahogy de csak akkor amikor nem rontanak rád ketten
És mind ezt KB.2és fél óra alatt. -
Dexantreal #1519 Nem tudom ki sopánkodott lentebb, hogy ő lenne amerikai foci játékos Magyarországon, csak messze vannak a csapatok. Mindenesetre azért itt egy lista a Budapest Cowboys odlaláról. Hátha mégis közel van az illetőhöz valamelyik... meg, ha mást is érdekel, nyugodtan nézze meg. -
MadMushroom #1518 Szia.Természetesen nem kell!!!
Csak nevezned kell az oldalon vagy a lentebb látható email címen.
Neved:? MSN címed:? Tudsz e hostolni:? illetve,hogy melyik csapattal:?
bővebb infó az msn címemen:[email protected]
-
#1517 Ez a tagság fizetős dolog? Szal ha tag akarok lenni fizetnem kell érte? -
MadMushroom #1516 THANATOS..A komolysága a dolognak akkor döglik meg ha azok a játékosok akik neveznek nem játszanak normálisan határidőre.
Hiába egy csúcsszuper 100.000 forintból megcsinált oldal ha a gamerek nem játszanak.
Azt szeretnénk ha csak rendes,megbízható emberek neveznének! -
Thanatos #1515 gportálos oldal? nah az 5let komolysága kb itt mult ki :D -
MadMushroom #1514 Már az oldal is készen van;)
http://www.gportal.hu/portal/masterleague/
tessék csak tessék:) -
MadMushroom #1513 Szép jó napot kedves NFL rajongók!
Az egyik barátom és én egy online liga beindítását tervezzük (természetesen a Maddan NFL 07 játékkal), ehhez keresünk lelkes jelentkezőket!
Még nagyon gyerek cipőben jár az elképzelésünk ezért nem csak jelentkezőket hanem ötleteket is várunk a lebonyolítással kapcsolatban...
Aki kedved érez hogy megmérettesse magát eme nagyszerű játékban az a [email protected] írjon egy e-mailt...
Az e-mailen a neveteket, elérhetőségeteket (e-mail, Msn cím) illetve a választott csapatotokat tüntessétek fel...
Sajnos a csapatok foglalása e-mail beérkezések alapján fog történni...Ezért aki kedvenc csapatával akar majd lenni nem árt sietni big_smile
Várom továbbá az ötleteket és akár a segítőket is akik szivesen segítenének a lebonyolításban is...
Email: [email protected]
További kellemes Ünnepeket kívánok az oldal olvasóinak és fórumozóinak! -
#1512 Visszaolvasni -
Darth Krash #1511 Tudjátok már hogy kell a QBvel lábbal előre becsúszni? Mer állandóan fumble lesz nekem. -
#1510 Megvan a rekordom Bellel 300 yardot futottam ezt a gép is rekordnak irta:) hehe jól megraktam a köcsög picbörgöt:) -
donpedro #1509 Csatlakozva az előttem szólókhoz, kellemes ünnepeket!!! -
NB2 #1508 Jóvanna, magas labda volt, remélem nem haragudtál meg:)
Én is egy rahedli sportot szeretek, kár, hogy csak 24 óra egy nap, így nem minden sportra jut idő.
Egyébként a kézis játék ötlete jó, csak szerintem rohadt nehéz lenne megvalósítani:) -
Dexantreal #1507 Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
#1506 monyuk amiért ilyen névvel ideírok? ooS
nem csak egy sportot szeretek -
#1505 Boldog karit mindenkine! -
#1504 Ja így értem már,hát igen idegesítő hibák vannak benne de azért még az elviselhetőség határain belül legalábbis szerintem -
#1503 A HOF RB meg is volt, csak a mutter volt valami irodista nagyseggű lusta.