Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na meghoztátok a kedvem a superstar módhoz ugyhogy hosszú idõ után visszatértem kedvenc posztomhoz a Hb-hez. New England draftolt de mivel játszani is akartam gondoltam mennyjünk egy kisebb csapathoz. Hát nem a Titansnek kellettem?😄 Na mondom ez így érdekes lesz.... Elsõ meccsen 36-10 Jetsnek, futottam 30 yardot, 2.on is szoptunk mint torkosborz kemény 50 futott yarddal... Az irányítónak meg 2 meccs alatt volt 6 Icje
Na mondm sebaj jöjjön a dolphins. Elsõ negyed 13-0 oda. Gondoltam akkor ezis sima bukta de nem! Megrázta magát a Qb-nk, énis futottam 101 yardot + volt 33 elkapott is és így letoltuk Culpeppert a Titanssal!😄😄😄

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Bucser
Lehet, hogy az graf engine cserét így akarják idõzíteni😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hehe, kb. 5 éve jutott eszembe elõször ugyanez a Fifával kapcsolatban (akkor még nem volt Superstar a Maddenben sem), és meggyõzõdésem, hogy egy a Superstar módhoz hasonlóan felépülõ, de online játszható game az összes ismertebb sportágban hatalmas siker lenne. Már ki is dolgoztam egy csomó tervet ezzel kapcsolatban, de eddig semmilyen kapcsolatom nem volt a játékfejlesztéssel, így ezek csak ötletek maradtak. Pedig addig kéne megcsinálni, amíg nincs konkurencia, hisz már a Superstar mód is közel jár az elképzeléshez.

Eleve mekkora reklámlehetõség van egy olyan megoldásban, hogy a játékosok a neten vehetnének maguknak jobb felszerelést, cipõt, kondigépet, energiaitalt, stb, stb, az online store-ban normális pénzért. Egy csomó nagy céget meg lehetne csípni szponzornak, Nike, Gatorade, stb, stb, határ a csillagos ég...

Online ligák egész sorát lehetne szervezni, virtuális csapatok alakulhatnának, mint az FPS-ekben a klánok. Valami showmûsor keretében lehetne MVP-t választani, és egyéb díjakat osztani, NFL játékosok vendégszereplésével, stb, stb.

És ezt meg lehetne csinálni az NBA-vel, az NHL-lel, a Fifával... Nem is értem, hogy az EA Sportsnál hogy nem jutott eddig senkinek az eszébe.

Bucser
Mondjuk szerintem iszonyatos poén felesztés lenne, ha a superstarokat be lehetne csapni egy csapatba (multiban) és mindenki a superstarját irányítani....

Lenne benn fantázia szerintemm és lenne is értelme online összerakni egy csapatot😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

terasz
lassan összejön egy egész csapat szupersztár. van már wr, qb, hb...
<#crazya>

részemrõl most fejeztem be a második szezonomat, egész szép eredménnyel 49ers színeiben. Futottam közel 1500 yardot, volt kábé 100 elkapottam is mellé, és 11 TD-m.

Rájátszásba ugyan bejutottunk, sõt wild card meccsen még a Packers-t is eépáholtuk, de aztán egy Giants elleni rangadón 1 ponttal (17-16) alulmaradtunk. Ráadásul kicsit az én hibám is volt, mert másfél perccel a vége elõtt majdnem megcsináltam a TD-t, de csak FG lett belõle.
<#gonosz3>

no sebaj, nem vagyok visszatöltögetõs fajta. majd jövõre.
Szezon közepén már rajta voltam a pro bowl listán, de aztán sajnos a végére lecsúsztam, így ez megint kimaradt. Talán majd a harmadik szezonomban.

Sajnos a personality-m még mindig mínusz 28, ergo popularity és visibility is legalsó szintû - hetente ír nekem az edzõ, hogy fogjam be a pofám, mert mi egy naaagy család vagyunk, pedig mostanában már interjúkat sem adok. (na ja, régebben bíráltam nyilvánosan az ügynökön keresztül)

szóval maradtam a liga rosszfiúja. leszerzõdtem további 3 évre, a qb jó nálunk, az elkapók tehetségesek, de az O-line meg a D-line még keveset nyújt sajnos.

Talán 2-3 szezon múlva jobb leszek. Bár a Hall of Fame asszem innen nem teljesíthetõ. No sebaj.

Kellemes Karácsonyt meg Boldog Új Évet Nektek!
Ha már itt vagyok, gyorsan leírom, hogy hol tartok jelenleg a QB-s franchiseomban.

Úgy kezdtem, hogy megcsináltam magamat a superstar módban, és aztán ugyanazt a játékost újrakreáltam franchise módban. Culpeppert gyorsan visszaküldtem a Vikingshez egy draft pickért (szükségük is van rá, hisz Brad Johnson már nem fiatal, az elsõ év végén vissza is vonult). Ezel után szabaddá vált elõttem az út.

Megjegyzem, hogy speciális rosterrel nyomulok, ami át lett alakítva, hogy egy kicsit lassabb, és életszerûbb legyen a játék, több-kevesebb sikerrel mûködik is a dolog, bár még lenne mit finomítani.

88-as OVR értékkel vágtam neki a szezonnak, és az elején kicsit megijedtem, hogy esetleg túl könnyûre lõttem be a nehézséget (bár egyszerûen csak semleges beállításra törekedtem), ugyanis mindjárt az elsõ passzom TD lett; szép hosszú, 72 yardos átadás volt. Majd amikor újra megkaptam a labdát, akkor ugyanezt sikerült tökéletesen megismételni, csak épp ezúttal 93 yardról. Ekkor arra gondoltam, hogy ez így nem lesz jó, túl könnyû, stb, stb, de aztán rájöttem, hogy igazából csak szerencsém volt, annyira nem is egyszerû a játék.

Az alapszakasz remekül sikerült, 3700 yardot, 38 TD-t és csak 10 INT-et dobtam, ráadásul mindezt 14 meccs alatt, hisz 2 találkozót ki kellett hagynom sérülés miatt. Becsúszott ugyan néhány vereség is, de végül magabiztosan, 12-4-es mutatóval megnyertük az AFC-t. A rájátszás elsõ köre is sima volt, ám a Conference döntõben 27-21-re kikaptunk a Kansastõl. Az O-Line borzasztó gyenge volt, nagyon sokszor sackelték, és bár a meccs legvégén eljutottunka Chiefs 5 yardos vonalán belülre, végül nem sikerült megfordítani a meccset.

Az MVP Marc Bulger lett (bõven 4000 yard fölötti eredménnyel, az AFC-t azonban én nyertem. ugyanez volt a helyzet a Best QB szavazáson is. Mindenesetre a Pro Bowlon kezdõ irányító lett belõlem.

Az év újonca Reggie Bush lett, de az AFC-t itt is sikerült behúzni.

A draft meglehetõsen furán alakult, 30. helyen voltunk, és pont az orrunk elõtt vittek el szinte minden kiszemelt játékost, ellenben hatalmas meglepetésre Brady Quinn nem kellett senkinek, így én csaptam le rá. Aztán rögtön el is cseréltem, mégpedig Urlacherre. Urlacher mellett jött még Lavar Arrington és Tommie Harris is.

A megerõsített védelemmel egyértelmû esélyessé léptünk elõ, ám nekem személy szerint nem siekrült tökéletesen az évkezdet. az elsõ két meccsen 6TD mellett 5 INT is becsúszott. Azóta belejöttem és dobtam 6 TD-t, Int-et pedig egyet sem. Az elsõ 4 meccsünket nyertük, bár egyik sem volt kimondottan könnyû. A lényeg a 4-0. Remélem ezúttal nem torpanunk meg a kapuban.

Azért, hogy jövõre legyen mit visszarakni, mint újítást... 😊

Spy Hun
Azzal a gombal csinálta mivel vetõdni lehetett. Nemértem miért kellett kivenni... :S

vagyis csak a gép tudja hogy kell...

az ideibe nem lehet ilyet csinálni, pedig a régebbiekbe volt

Attila8805
Ez jó kérdés!
Szerintem próbálgasd végig a gombokat nem élesben.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

vagy ha nincs ellenfél körülöttem akkor is

ja ez nálam is így van ha brady-vel futok és szinte mindig fumble van amikor szerelnek

ellenem is lassan minden 2-3. meccsen mekcsinálják, én meg ha brady-vel futok és vetõdök elõre abból elég gyakran(ellenfél kontakt nélkül is!!)fumble lesz ami naon keksz 😞

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Ez engem is érdekel, mert a gép is csinálta ellenem és van egy QB játékosom. Szerintem nem volt még ez a kérdés :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

sztem ha minden igaz soxó vótmá a kérdés de h lehet qb-val lábbal elõre csúszni?
(bocsika ha vótmá, de télleg)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Attila8805
Így akartam.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Pörögtem forgtam de sikerült a 10 yard:http://kepup.extra.hu/?madden.gif

Elkapásban én is jó vagyok, pl megint elkaptam valami hülye vírust...

Mellesleg szerintem tényleg Tomlinson a liga legjobb futója, bár Edgerrin James, Shaun Alexander, ellenoldalon pedig mondjuk Maurice Jones-Drew idei szereplése jól példázza, hogy ezen a szinten már mennyire keveset számít az, hogy a futó milyen. Ha jól takarítanak elõtte, akkor bármelyik NFL starter futó képes 100-150 yardra meccsenként, ha meg rosszul, akkor egyik sem.

A legjobb yard/rush átlaga az újonc Jones-Drewnak van az egész ligában. 135 futásból 764 yard (5.7-es átlag) és 10 TD, szemben mondjuk Alexander 193 próbálkozásból összehozott 663 yardjával (3.4-es átlag) és 4 TD-jével. Hasznos emberek a futók, de csak szimpátia alapján van értelme köztük rangsort felállítani.

Ja.... szarügy<#shakehead>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Attila8805
És neked is köszönöm, és szeretném még megköszönni anyukámnak a rendezõnek a színésztársaimnak....
Ja ez nem az a szöveg<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Attila8805
Kösz a segítséget.

Attila8805
Szeretnék jáccani de inkább elkapóként csak messze vannak a csapatok<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Nekem is<#eljen>.

Egyzserû, nagyon fontos hogy tartod az ujjaid a fûzõn, a gyûrûsujjad utolsó ujjperce legyen az elsõ "közben", és a kisujjad vége (attól függ mekkora a kezed) egy szünet kihagyással a 3. "közben". Késõbb majd rááll a kezed hogyan fogd meg, de így a legegyszerûbb eldobni. Emeld a labdát úgy hogy párhuzamos legyen a hosszanti tengelye a vállad vonalával, majd indítsd el, úgy hogy merõleges szöget zárjon be vele mikor elhagyja a kezed. Fontos még hogy ne fordítsd el a csuklód, különben dobsz egy fasza féltéglát 😊 A labdát pedig úgy pörgeted meg, hogy az ujjaid végét "végighúzod" az alján mikor elhagyja a kezed. Egy az egybe úgy kell eldobni mint egy baseball labdát, az edzõm ugyanis azt is mutatta <#vigyor0> tehát elõször nyugodtan használd a "térdetfelemelemésúgydobomel" mozgás kombót mint a baseballban hátha úgy egyszerûbb.
Üdv.: D00M

Spy Hun
igaz õ már nem aktív...Barry Sanders 😊

terasz
alexander
(a jelleme miatt)
mivel a seattle a 2. kedvenc csapatom ezé egyértelmûen sóóóóóóóón álekzándeeeeeeer😄

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Fókameister
Nekem Tatum Bell

Bucser
Nekem Willie Parker😊

azt én is tom akkor úgy kérdezem h nektek ki a kedvencetek

Bucser
Úgy érted ki?

A világ jelenlegi állása szerint LaDainian Tomlinson😊

sztetek melyik a legjobb rb az nfl-be?

Az tetszik a belinkelt leírásban is, hogy lényegében pontokba szedve leírják:

1. fogd meg a labdát,
2. dobd el a labdát,
3. a végén pörgesd is meg a labdát...

Az alábbi linken van pár video is, bár nagyon picik, így sokat nem fogsz profitálni belõle:

Throwing the football

Egyébként meg a legfontosabb úgyis az, hogy a mozgás természetes legyen, érezni kell, még a nagyok közül is szinte mindenki máskép csinálja. Majd biztosan te is ráérzel. Sok sikert hozzá!

Sok sikert hozzá<#eljen>. A labda meg biztos sokba kerülheted, de megéri szerintem. Te is mész valami csapathoz és QB leszel? Vagy csak úgy megszeretnéd tanulni a dolgokat?

Jaaa.... így most már értem. Gõzöm se volt, hogy milyen álványról van szó.

Attila8805
Igen igazi labda.
Szerintem a dobásal én is gondban leszek.
Csak megtanulom egy idõ után.

robotnyk
az álvány az, amire letámasztják a labdát kickoffnál
Még jó, hogy nem QB posztra pályázom a Bp Cowboysnál... te jó ég... nem elég, hogy jól eldobjam a labdát, még meg is pörgetni... eleve szar voltam tesiken kisd labda dobásban, már pedig ez a labda dobás olyasmi... és most még pörgetnem kéne is<#hehe>. Örülök, hogy inkább a DT poszt érdekel.

Igazi labda, vagy mirõl van szó, meg mi az a rugó álvány?<#fejvakaras> Amúgy grat hozzá<#eljen>.

Attila8805
Thx

robotnyk
kézzel? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Attila8805
KO de hogy pörgessem meg?<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

meg kell prögetni dobás közben a tengelye körül 😊
ha forog akkor stabilan repül , kb mint a puskalövedék 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Attila8805
Tényleg azt nem tudja valaki hogy kell úgy dobni hogy ne össze vissza pörögjön?<#wilting><#wilting>

Attila8805
Váááááááá skacok.
Megjött a Wilson labdám meg a rugóálványom
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Most kedvet kaptam WR karim pálya futásának foyltatásához és játszottam picit, aztán majd késöbb folytatom. Itt egy jó kép, ahol Johnson futott egy nagyot 10 yardról vagy honnét.... tehát ilyen 1st and goal féle.... vagy 2nd and goal... nem tudom és elõtte épp sackelték Croylet... na és, ha jól hallottam, fumblet nézték, hogy az-e... bár azt hiszem, hogy inkább azt, hogy esetleg TD lett-e belõle, mivel utána kijelentette a bíró, hogy 1st and down és nem volt TD... :S. Na midnegy, de jó kis képescke, mert nagy a kavar, mindenki egymás hegyén hátán<#eljen>, gondoltam megosztom veletek:

Hmmm... azért nem semmi ez a leírás rólam<#eljen>... szeretem elnézegetni<#hehe>. Végülis a fáradságos munka jutalma ez a szép kis leírás, meg az edzõtõl jövõ dícséretek, valamint a super bowl és pro bowl megnyerése, meg MVP lettem, év újonca elsõ szezonban és sorolhatnám<#wink>. Szóval megérte.... mert, ha jól emlékszem, ez a karim nem úgy indult, mint a többi, hogy eleve apjuk Hall of Fame volt, hanem megkellett dolgoznom érte.... mondjuk edzéseket átugrottam és így nem nagyon csökkent az overál, max eggyel-kettõvel... és néha nõt is... de rájátszásnál mindig növeli az overált a nyert mecs után a gép, meg super bowl után is, plusz a performence insitute is besegít, amikor épp elérhetõ.

ÖÖö... az melyik is az? Ahol van az tojás labdácska és ide-oda hurcibálják, közbe szarrá ütköznek egymáson és ott vannak a szexi pomponos csajok is?<#hehe>

Na mindegy, csak viccelni akartam. Mondom: nekem úgy sikerült, hogy bejutottam playoffba és nyertem a meccseket, majd super bowlt is és így az egekbe szökik a népszerûség... és két szezon után full maxon van... most megnéztem... majdnem full maxon van: