Madden NFL 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mondm sebaj jöjjön a dolphins. Elsõ negyed 13-0 oda. Gondoltam akkor ezis sima bukta de nem! Megrázta magát a Qb-nk, énis futottam 101 yardot + volt 33 elkapott is és így letoltuk Culpeppert a Titanssal!😄😄😄
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Eleve mekkora reklámlehetõség van egy olyan megoldásban, hogy a játékosok a neten vehetnének maguknak jobb felszerelést, cipõt, kondigépet, energiaitalt, stb, stb, az online store-ban normális pénzért. Egy csomó nagy céget meg lehetne csípni szponzornak, Nike, Gatorade, stb, stb, határ a csillagos ég...
Online ligák egész sorát lehetne szervezni, virtuális csapatok alakulhatnának, mint az FPS-ekben a klánok. Valami showmûsor keretében lehetne MVP-t választani, és egyéb díjakat osztani, NFL játékosok vendégszereplésével, stb, stb.
És ezt meg lehetne csinálni az NBA-vel, az NHL-lel, a Fifával... Nem is értem, hogy az EA Sportsnál hogy nem jutott eddig senkinek az eszébe.
Lenne benn fantázia szerintemm és lenne is értelme online összerakni egy csapatot😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
<#crazya>#crazya>
részemrõl most fejeztem be a második szezonomat, egész szép eredménnyel 49ers színeiben. Futottam közel 1500 yardot, volt kábé 100 elkapottam is mellé, és 11 TD-m.
Rájátszásba ugyan bejutottunk, sõt wild card meccsen még a Packers-t is eépáholtuk, de aztán egy Giants elleni rangadón 1 ponttal (17-16) alulmaradtunk. Ráadásul kicsit az én hibám is volt, mert másfél perccel a vége elõtt majdnem megcsináltam a TD-t, de csak FG lett belõle.
<#gonosz3>#gonosz3>
no sebaj, nem vagyok visszatöltögetõs fajta. majd jövõre.
Szezon közepén már rajta voltam a pro bowl listán, de aztán sajnos a végére lecsúsztam, így ez megint kimaradt. Talán majd a harmadik szezonomban.
Sajnos a personality-m még mindig mínusz 28, ergo popularity és visibility is legalsó szintû - hetente ír nekem az edzõ, hogy fogjam be a pofám, mert mi egy naaagy család vagyunk, pedig mostanában már interjúkat sem adok. (na ja, régebben bíráltam nyilvánosan az ügynökön keresztül)
szóval maradtam a liga rosszfiúja. leszerzõdtem további 3 évre, a qb jó nálunk, az elkapók tehetségesek, de az O-line meg a D-line még keveset nyújt sajnos.
Talán 2-3 szezon múlva jobb leszek. Bár a Hall of Fame asszem innen nem teljesíthetõ. No sebaj.
Kellemes Karácsonyt meg Boldog Új Évet Nektek!
Úgy kezdtem, hogy megcsináltam magamat a superstar módban, és aztán ugyanazt a játékost újrakreáltam franchise módban. Culpeppert gyorsan visszaküldtem a Vikingshez egy draft pickért (szükségük is van rá, hisz Brad Johnson már nem fiatal, az elsõ év végén vissza is vonult). Ezel után szabaddá vált elõttem az út.
Megjegyzem, hogy speciális rosterrel nyomulok, ami át lett alakítva, hogy egy kicsit lassabb, és életszerûbb legyen a játék, több-kevesebb sikerrel mûködik is a dolog, bár még lenne mit finomítani.
88-as OVR értékkel vágtam neki a szezonnak, és az elején kicsit megijedtem, hogy esetleg túl könnyûre lõttem be a nehézséget (bár egyszerûen csak semleges beállításra törekedtem), ugyanis mindjárt az elsõ passzom TD lett; szép hosszú, 72 yardos átadás volt. Majd amikor újra megkaptam a labdát, akkor ugyanezt sikerült tökéletesen megismételni, csak épp ezúttal 93 yardról. Ekkor arra gondoltam, hogy ez így nem lesz jó, túl könnyû, stb, stb, de aztán rájöttem, hogy igazából csak szerencsém volt, annyira nem is egyszerû a játék.
Az alapszakasz remekül sikerült, 3700 yardot, 38 TD-t és csak 10 INT-et dobtam, ráadásul mindezt 14 meccs alatt, hisz 2 találkozót ki kellett hagynom sérülés miatt. Becsúszott ugyan néhány vereség is, de végül magabiztosan, 12-4-es mutatóval megnyertük az AFC-t. A rájátszás elsõ köre is sima volt, ám a Conference döntõben 27-21-re kikaptunk a Kansastõl. Az O-Line borzasztó gyenge volt, nagyon sokszor sackelték, és bár a meccs legvégén eljutottunka Chiefs 5 yardos vonalán belülre, végül nem sikerült megfordítani a meccset.
Az MVP Marc Bulger lett (bõven 4000 yard fölötti eredménnyel, az AFC-t azonban én nyertem. ugyanez volt a helyzet a Best QB szavazáson is. Mindenesetre a Pro Bowlon kezdõ irányító lett belõlem.
Az év újonca Reggie Bush lett, de az AFC-t itt is sikerült behúzni.
A draft meglehetõsen furán alakult, 30. helyen voltunk, és pont az orrunk elõtt vittek el szinte minden kiszemelt játékost, ellenben hatalmas meglepetésre Brady Quinn nem kellett senkinek, így én csaptam le rá. Aztán rögtön el is cseréltem, mégpedig Urlacherre. Urlacher mellett jött még Lavar Arrington és Tommie Harris is.
A megerõsített védelemmel egyértelmû esélyessé léptünk elõ, ám nekem személy szerint nem siekrült tökéletesen az évkezdet. az elsõ két meccsen 6TD mellett 5 INT is becsúszott. Azóta belejöttem és dobtam 6 TD-t, Int-et pedig egyet sem. Az elsõ 4 meccsünket nyertük, bár egyik sem volt kimondottan könnyû. A lényeg a 4-0. Remélem ezúttal nem torpanunk meg a kapuban.
Szerintem próbálgasd végig a gombokat nem élesben.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
(bocsika ha vótmá, de télleg)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Így akartam.Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mellesleg szerintem tényleg Tomlinson a liga legjobb futója, bár Edgerrin James, Shaun Alexander, ellenoldalon pedig mondjuk Maurice Jones-Drew idei szereplése jól példázza, hogy ezen a szinten már mennyire keveset számít az, hogy a futó milyen. Ha jól takarítanak elõtte, akkor bármelyik NFL starter futó képes 100-150 yardra meccsenként, ha meg rosszul, akkor egyik sem.
A legjobb yard/rush átlaga az újonc Jones-Drewnak van az egész ligában. 135 futásból 764 yard (5.7-es átlag) és 10 TD, szemben mondjuk Alexander 193 próbálkozásból összehozott 663 yardjával (3.4-es átlag) és 4 TD-jével. Hasznos emberek a futók, de csak szimpátia alapján van értelme köztük rangsort felállítani.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ja ez nem az a szöveg<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Üdv.: D00M
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
A világ jelenlegi állása szerint LaDainian Tomlinson😊
1. fogd meg a labdát,
2. dobd el a labdát,
3. a végén pörgesd is meg a labdát...
Az alábbi linken van pár video is, bár nagyon picik, így sokat nem fogsz profitálni belõle:
Throwing the football
Egyébként meg a legfontosabb úgyis az, hogy a mozgás természetes legyen, érezni kell, még a nagyok közül is szinte mindenki máskép csinálja. Majd biztosan te is ráérzel. Sok sikert hozzá!
Szerintem a dobásal én is gondban leszek.
Csak megtanulom egy idõ után.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ha forog akkor stabilan repül , kb mint a puskalövedék 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Megjött a Wilson labdám meg a rugóálványom
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>

Na mindegy, csak viccelni akartam. Mondom: nekem úgy sikerült, hogy bejutottam playoffba és nyertem a meccseket, majd super bowlt is és így az egekbe szökik a népszerûség... és két szezon után full maxon van... most megnéztem... majdnem full maxon van: