1942
-
#1422 És neked is köszönöm, és szeretném még megköszönni anyukámnak a rendezőnek a színésztársaimnak....
Ja ez nem az a szöveg -
#1421 Kösz a segítséget. -
#1420 Szeretnék jáccani de inkább elkapóként csak messze vannak a csapatok -
Dexantreal #1419 Nekem is. -
D00M #1418 Egyzserű, nagyon fontos hogy tartod az ujjaid a fűzőn, a gyűrűsujjad utolsó ujjperce legyen az első "közben", és a kisujjad vége (attól függ mekkora a kezed) egy szünet kihagyással a 3. "közben". Később majd rááll a kezed hogyan fogd meg, de így a legegyszerűbb eldobni. Emeld a labdát úgy hogy párhuzamos legyen a hosszanti tengelye a vállad vonalával, majd indítsd el, úgy hogy merőleges szöget zárjon be vele mikor elhagyja a kezed. Fontos még hogy ne fordítsd el a csuklód, különben dobsz egy fasza féltéglát :) A labdát pedig úgy pörgeted meg, hogy az ujjaid végét "végighúzod" az alján mikor elhagyja a kezed. Egy az egybe úgy kell eldobni mint egy baseball labdát, az edzőm ugyanis azt is mutatta tehát először nyugodtan használd a "térdetfelemelemésúgydobomel" mozgás kombót mint a baseballban hátha úgy egyszerűbb.
Üdv.: D00M -
#1417 igaz ő már nem aktív...Barry Sanders :) -
#1416 alexander
(a jelleme miatt) -
Tutilevi #1415 mivel a seattle a 2. kedvenc csapatom ezé egyértelműen sóóóóóóóón álekzándeeeeeeer:D -
#1414 Nekem Tatum Bell -
#1413 Nekem Willie Parker:) -
C Ronaldo07 #1412 azt én is tom akkor úgy kérdezem h nektek ki a kedvencetek -
#1411 Úgy érted ki?
A világ jelenlegi állása szerint LaDainian Tomlinson:) -
C Ronaldo07 #1410 sztetek melyik a legjobb rb az nfl-be? -
donpedro #1409 Az tetszik a belinkelt leírásban is, hogy lényegében pontokba szedve leírják:
1. fogd meg a labdát,
2. dobd el a labdát,
3. a végén pörgesd is meg a labdát...
Az alábbi linken van pár video is, bár nagyon picik, így sokat nem fogsz profitálni belőle:
Throwing the football
Egyébként meg a legfontosabb úgyis az, hogy a mozgás természetes legyen, érezni kell, még a nagyok közül is szinte mindenki máskép csinálja. Majd biztosan te is ráérzel. Sok sikert hozzá! -
Dexantreal #1408 Sok sikert hozzá. A labda meg biztos sokba kerülheted, de megéri szerintem. Te is mész valami csapathoz és QB leszel? Vagy csak úgy megszeretnéd tanulni a dolgokat? -
Dexantreal #1407 Jaaa.... így most már értem. Gőzöm se volt, hogy milyen álványról van szó. -
#1406 Igen igazi labda.
Szerintem a dobásal én is gondban leszek.
Csak megtanulom egy idő után. -
#1405 az álvány az, amire letámasztják a labdát kickoffnál -
Dexantreal #1404 Még jó, hogy nem QB posztra pályázom a Bp Cowboysnál... te jó ég... nem elég, hogy jól eldobjam a labdát, még meg is pörgetni... eleve szar voltam tesiken kisd labda dobásban, már pedig ez a labda dobás olyasmi... és most még pörgetnem kéne is. Örülök, hogy inkább a DT poszt érdekel. -
Dexantreal #1403 Igazi labda, vagy miről van szó, meg mi az a rugó álvány? Amúgy grat hozzá. -
#1402 Thx
-
#1401 tutorial -
Thanatos #1400 kézzel? :D -
#1399 KO de hogy pörgessem meg? -
Thanatos #1398 meg kell prögetni dobás közben a tengelye körül :)
ha forog akkor stabilan repül , kb mint a puskalövedék :) -
#1397 Tényleg azt nem tudja valaki hogy kell úgy dobni hogy ne össze vissza pörögjön? -
#1396 Váááááááá skacok.
Megjött a Wilson labdám meg a rugóálványom
-
Dexantreal #1395 Most kedvet kaptam WR karim pálya futásának foyltatásához és játszottam picit, aztán majd késöbb folytatom. Itt egy jó kép, ahol Johnson futott egy nagyot 10 yardról vagy honnét.... tehát ilyen 1st and goal féle.... vagy 2nd and goal... nem tudom és előtte épp sackelték Croylet... na és, ha jól hallottam, fumblet nézték, hogy az-e... bár azt hiszem, hogy inkább azt, hogy esetleg TD lett-e belőle, mivel utána kijelentette a bíró, hogy 1st and down és nem volt TD... :S. Na midnegy, de jó kis képescke, mert nagy a kavar, mindenki egymás hegyén hátán, gondoltam megosztom veletek:
-
Dexantreal #1394 Hmmm... azért nem semmi ez a leírás rólam... szeretem elnézegetni. Végülis a fáradságos munka jutalma ez a szép kis leírás, meg az edzőtől jövő dícséretek, valamint a super bowl és pro bowl megnyerése, meg MVP lettem, év újonca első szezonban és sorolhatnám. Szóval megérte.... mert, ha jól emlékszem, ez a karim nem úgy indult, mint a többi, hogy eleve apjuk Hall of Fame volt, hanem megkellett dolgoznom érte.... mondjuk edzéseket átugrottam és így nem nagyon csökkent az overál, max eggyel-kettővel... és néha nőt is... de rájátszásnál mindig növeli az overált a nyert mecs után a gép, meg super bowl után is, plusz a performence insitute is besegít, amikor épp elérhető. -
Dexantreal #1393 ÖÖö... az melyik is az? Ahol van az tojás labdácska és ide-oda hurcibálják, közbe szarrá ütköznek egymáson és ott vannak a szexi pomponos csajok is?
Na mindegy, csak viccelni akartam. Mondom: nekem úgy sikerült, hogy bejutottam playoffba és nyertem a meccseket, majd super bowlt is és így az egekbe szökik a népszerűség... és két szezon után full maxon van... most megnéztem... majdnem full maxon van:
-
Dexantreal #1392 Álom az egész sajnos... de rohadtul bírnám, az tény... és én is thanks! -
#1391 esetleg bárki másnap javaslata superstar-os popularity emelésére?
(tudjátok, a Madden NFL 07 című játékban, ha még rémlik valakinek) -
#1390 Köszönöm a jókívánságot.
És remélem nézhetünk egyszer a Sport 1-en mint DT vagy FB. -
donpedro #1389 Jah, és Eli Manningnek egyáltalán nem jók a statisztikái. :) Pontatlan és kapkod, szerintem már csak azért kezdő, mert Peyton Manning kitaposta neki az utat. -
donpedro #1388 Várj, félreértesz, Delhomme-ot például kifejezetten rühellem, idétlen, szerencsétlen, és nem is feltétlenül megbízható, de azért nincs rossz keze. Vick nagyon látványos, és egy remek játékos, de nem a karja miatt. Ergo, Brunell, Delhomme és a többiek jobb kezű irányítók. Ebben jobbak, de összességében véve nem feltétlenül jobbak mint Vick. (sőt...)
Ugyebár arról ment a vita, hogy Vick egy irányító és egy futó keveréke, és külön-külön milyen szintet képvisel. Erre írtam én, hogy ha nem tudna futni, akkor gyengébb lenne mint Delhomme-ék. Futóként szerintem fel tudná venni a versenyt a legjobbakkal is. Így együtt pedig egyértelműen a sztárirányítók közé tartozik. Ha fantasy ligába kéne választanom, akkor kb. a 8-10. irányító lenne, akit választanék. Manning, Brady, Palmer, Brees, Rivers biztosan előtte lenne, és most már az ifjú Leinartot is elé sorolom (ő lesz az új Manning, nagyon rá emlékeztet), talán Vince Youngot is (aki meg 2 éven belül jobb lesz mint Vick). McNabb túl sérülékeny. Egyébként Garcia is piszok jó irányító, nem is értem, hogy miért backup alapból. Bulger is jó, de őt nem csípem. Hasselbacknek is helye lenne Vick előtt, bár már nem fiatal, és idén nem villog. Aztán még ott vannak a Tony Romo-k, Rothlisbergerek, akiken szintén el lehetne gondolkozni. Szóval a 32 kezdőirányító között Vick nagyjából befér a top10-be, de éppenhogycsak. Ellenben Delhomme, Brunell, stb nálam nem férnének oda. Szerintem. -
Dexantreal #1387 Részvétem. Neked akkor tényleg rosszabb, mint nekem. De én leszögeztem, hogy annak is örlük, hogy majd itthon Magyarországon is amerikai focizhatok. Csak sokkal jobb lenne Amerikában NFL-ben... remélem egyszer sikerül valamelyik olyan városhoz keveredned, ahol majd tudsz játszani egyik csapatnál. Sok sikert előre is! -
Thanatos #1386 igen viszotn ha nem oda szület akkor ugyanezen értékek szorozva 1millioval... :) -
#1385 Figy nekem itt magyarországon si jó lenne de nekem még olyan szerencsém sincs hogy valami nagyobb város hoz közel lakjak.
Jó mondjuk Tiszaújváros ismertebb azok közül ami közel van de ott nincs csapat.
Legközelebb Debrecenben és Miskolcon van csapat ami kb. 60 km mind akét város.
És busszal fárasztó a benzint meg nem fizetik.De nem is segítenek be. -
#1384 HEhhehehehehhhhheeeeee
Attól, hogy oda születsz még nem leszel NFL játékos:D Arra az esélyed, hogy NFL játékos legyél tudod mennyi esélyed van? 1 a 100 000-hez KB. Ahhoz hogy JÓ NFL játékos legyél ahhoz pedig 1 a millióhoz. Hogy hall of Famer ahhoz pedig egy a 10 millióhoz kb az esélyed. -
Dexantreal #1383 Néha rohadtul szomorkodok azon ,hogy nem Amerikában születtem... tök frankó lenne az NFL-ben játszani bármilyen poszton.... na jó, bármilyenen nem. Hol is látnám magam szívesen? Védelemben, DT poszton, támadó csapatban hát... a Bp Cowboys fórumon azt mondták, hogy ott FB-kén lenne esélyem, úgyhogy ott és nagyjából ennyi is. Nekem megtiszteltetés lenne, ha ott játszanék és hát... :S.... hogy is mondjam... ez az NFL olyan valami, ahová csak a legjobbak kerülnek be - igen, szerintem még a 4-dik számú HB is jó, mert kűzdött érte és sikerlt neki bejutni - és a legbátráabbak is persze, mer nagy kurázsi kell ahhoz, hogy vállald a játékot. Tévén keresztül persze könnyűnek tűnik minden, de a pályán kemény ütközések, hajtós mecs látható, így hát azért kemény az egész liga. Szóval én még akár ingyen is játszanék, csakhogy egyik kedvenc sportomat űzzem és tagja legyek az NFL-nek, akármelyik csapatba.... méghogy Seattle, vagy Pittsburgh? Ugyanmár! Megtenné kis csapat is... simán. Erre itt születek MO-n, ahol szaros tüntetések voltak, meg az ország se annyira jó és igaz, hogy van itt is amerikai foci, de hát azért mégis csak ugye NFL-ben lenne jó. Bár már ez is megfelel nekem tökéletesen és örülni fogok, ha bekerülök a Bp Cowboysba. Ja, azt hadd tegyem hozzá, hogy midnezek ellenére szeretem Magyarországot, mivel itt születtem. Nehogy a végén azt gondoljátok, hogy nem.
Csak picit elméláztam itt a ti Vick vs. többi QB szóváltásatok között és, ha akartok véleményt mondhattok erről is.... csak engem néha rohadtul elszomorít az egész, hogy mások Amerikában tolják az NFL-t élőben és mondjuk jóval rosszabb, mint én.... nem, nem játékosként, emberként és mégis ott van és erre meg nekem semmi esély. Remélem van reinkarnáció és egy jó kis DT játékosként élem le majd a kövi életem.