Madden NFL 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Teszed vissza rögtön a gépre!<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.
(vicceltem<#wink>#wink>)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Azonban valahol mégis igazad van: ha idõm engedi, akko jó sokat játszok gépen, de hát én már csak ilyen vagyok.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Egyébként WR poszton lévõ emberkémmel játszok gyakran... harmadik szezonom Chief-szel, most kezdtem a harmadikat és mindent nyertem eddig minden szezonban, szal tök jó<#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>. Honlapomon minden majdnem full zöld az értékeknél... szezon elején közölték velem, hogy Hollywoodban komálják a filmem... de még mindig nem én kaptam az NFL játékra a borító elején a hogyhívjûákot... szóval ,hogy én legyek a játék elején, mint most Alexander. Azt írta az ügynök, vagy mentor, már nem emlékszem, hogy majd legközelebb... nem tudom mikor jön el ez az idõ, ha mindent megnyertem és legközelebb...bár egyik meccsen a sport2,vagy sport1 riporterei közül az egyik megjegyezte, hogy Alexandernek nem megy valami jól és talán azért, mert õ van a borítón a játéknál és ez valamiféle átoknak tûnik, mivel, aki eddig felkerült a borítóra, annak nem ment utána jól... úgyhogy annyira nem is fontos<#hehe>#hehe>. Amúgy se emgy most jól harmadik szezon elsõ meccsén...99-s overállú lettem és Croyle a QB Johnsont nyomatja, aki szintén feltornázta magát 95-99 közé és jól is megy neki, eddig azt hiszem 2-3 TD-je van az elsõ meccsen, nekem meg egy úgy, hogy 1st and goal-nál befutottam TD részre és elkaptam és AVG 5.0 na szép... máskor 40 szokott lenni, meg 35 és még mindig semmi, csak HB-t játszatja Croyle... remélem majd lesz máshogy is. Nem értem miért nem nyomatja a WR pozíciókat... mondjuk Gonzalez még jó WR a csapatban, a többiek már elmentek így harmadik szezonra, vagy visszavonultak... bár azt hiszem kennison... hja, nem, õ is távozott egy csapatba, vagy visszavonult... szóval a Chiefs eléggé újonc alakulat lett most. Védõk közül még van1-2 veterán és csak azért maradtam én is harmadik szezonomra, mert úgy érzem, ha ez valóság lenne, akkor tartoznék a csapatnak annyival, hogy kétszer nyertünk jó játékosokkal, akkor nyerjünk harmadjára is közepes, vagy gyenge játékosokkal, újoncokkal és pár veteránnal. Meg picit szívemhez nõtt a Kansas City Chiefs<#eljen>#eljen>. Szorítok is nekik így a valóságban most már, majd remélem adják egy-két meccsüket. Harmadik szezon elõtt még a webmester megfestette a sok festmény közül az egyiket, hogy én vagyok az, akiért minden csapat oda van és remélem, majd sikerül akkor a negyedik szezont a Seattle-ben kezdenem.... még õket bírom<#eljen>#eljen>. Jackson 90-s overállú és én 99, azért van kis különbség<#hehe>#hehe>... szóval simán kezdõ lehetnék ott.
Nagyjából ennyi, persze van még centerem, DT-m(Seattlebe), FS-m( ahogy már írtam), HB-m, LE-m, ROLB-m, K-m... de mind-mind majd akkor kerülnek sorra, ha a WR játékosom Hall of Fame lett<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>. Amire egy-két éven bellûl sor kerülhet.
<#nyes>#nyes>
RB pozícióban indítottam, számomra is meglepõ 86os overall ratinggel meg egy igen magas awr-rel, ezért harmadik körben le is draftolt a NE. Persze Corey Dillon mellett nem sok esélyem volt, ezért rögtön át is igazoltam a 49ers-hez, ahol kezdõ futó lettem.
Elsõ évadot jól zártuk, 1042 yardom lett és összejött 5 touchdown is, ennek eredményeképpen megválasztottak NFC (és NFL) offenzív rookie-nak, hurrá.
Rájátszásban ugyan home fieldünk volt, de elsõ meccsen elbuktunk a pöcsöm karolályna ellen (ezt a csapatot élõben sem szeretem, val'szeg delhomme miatt), de életem meccsét játszottam: összeszedtem 120 yardot, volt egy 47 yardos futott td-m (elõtte 19y volt a leghosszabb), és egy elkapott is, ami azért nagy dolog, mert termetébõl és képességeibõl következõen szegény sztárom tökéletesen alkalmatlan bármiféle elkapásra.
Most itt tartok, nemsokára indul a második szezon. Általában lone wolfkétn nyomom, ezért - meg másért is - mínusz 20as népszerûséggel tolom, ami mondjuk a szponzorok érdeklõdését nem kelti fel, de azért a rosszfiú-image elég jól áll.
<#wink>#wink>
Nagyon fura, hogy itt a statisztika nem feltétlenül tükrözi a teljesítményt, hisz pl QB-ként rögtön meglátszott a mutatóimon, ha én bénáztam. Ellenben safetyként többnyire az a jó, ha egyáltalán nem dobják felém a lasztit, mert ez azt jelenti, hogy jól zárom a rám bízott embert vagy területet.
Igazából az a rohadt nehéz, hogy piszok gyorsan kell dönteni: ragaszkodjak-e a pozíciómhoz, vagy próbáljam meg felvenni valamelyik Wr-t, ha többen is jönnek, akkor melyikre koncentráljak, ha futás van, akkor azonnal induljak-e (ilyenkor lehet beszopni a play action passzt...), vagy várjak, stb, stb. Megemelem a nem létezõ kalapomat az NFL-es safety-k elõtt, ez rohadtul nehéz pozíció.
Ha valaki akar játszani, akkor it az MSN címem : [email protected]
<#nemtudom>#nemtudom>
faq-t nem találtam ehhez a fórumhoz (én vagyok a bénabéla, vagy tényleg nincs?), ezért bátorkodom feltenni a kérdést: 3 mondatban (TO DO LIST) el tudjátok mondani, hogy lehet multiban nyomni?
ez a hamachi nekem egyelõre nem mond sokat, kábé a hattori hanzo jut róla eszembe<#wink>#wink>

Thanks midnkettõtöknek!<#wave>#wave>
Mit játszottam ééééén!
Detroit Lions 46 - Kansas City Chiefs 53!<#eljen>#eljen>
De milyen mecs volt<#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>. Nosza, belevágok:
Elõször is minden szépen kezdõdött, gyûjtögettem a pontocskákat, bár meg kell valjam, hogy WR emberemmel nem nagyon muzsikáltam jól. Igaz, volt már 3 elkapásom, abból egy TD, de sokáig nem volt se híre se hamva újabb TD-nak, s ennek nagy szerepe volt Braddie Croyle-nak is. Õ ugyanis a HB Johnsont játszatta nagyon, még akkoris, mikor 3rd down-nál dekkoltunk és 11-nél, vagy 7-nél. Szidtam is, mint a bokrot, mert ilyenkor illene passzolnia. Na mindegy. A Lions derekasan kûzdött. Negyedik negyed elején úgy volt, hogy miénk a mecs, de aztán sorra szerezték a TD-kat és egál volt, vagy mentek egy ponttal. Jómagam eme vészterhes utolsó percekben kétszer is kickoff returnól összehoztam TD-t, persze ez a többieknek is köszönhetõ, akik rendesen takarítottak. Az utolsó 30 mp, igen, 30 mp maga volt a tûzijáték. Egymást váltogattuk, az én TD-m után a Lion kiegyenlített és 46-46 volt asszem, már nem tudom, erre csinálok egy great kickoff returnt, Croyle lepasszolja Kennisonnak és utolsó 5 másodpercben végre eldõl Kennison TD-jával a mecs a javunkra, de aztán a 3 TD-nal, amit szereztem, meg sok elkapással megint én lettem hét és azt hiszem mecs embere.
Szóval nagyon nagy mecs volt és ezekután ne mondja senki, hogy multi jobb.... összeizgultam magam, hogy mi lesz, mert tényleg nem lehetett még tudni az utolsó fél percben sem, hogy ki nyer.
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
Mecs után kaptam is két e-mailt az edzõtõl. Nem tudom, mond nektek az a szó valamit, hogy Cornertsone? :S....
Cornerstone:
Ja és a külön köszönet:

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Chiefs 57 - Wikings 52: most játszottam le és elején vezettünk 27-17-re aztán basszus elcsesztem ilyen kickoff returnoknál, hogy a Wikings TD-t szerzett, meg interception TD és sima TD.... de Jhonson, a HB nem hagyta annyiban, meg én se a WR játékosommal.... utolsó másodpercekbe, mikor már csak QB kneelezni kellett, itt a stat és eredmény. Jó mecs volt.
Na, erre mit mondasz?<#hehe>#hehe> Merhogy újonc ne pattogjon. Amúgy szerintem lehet, hogy maradnék Chiefsnél, bár vonz más csapat, kéne egy kis változtatás, de ahogy jön majd a szezon után.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

😄
Támadó posztok:
Fal: Left Tackle (LT)-Left Guard (LG)-Center (C)-Right Guard (RG)-Right Tackle (RT)
Többiek: Wide Receiver(WR)-Tight End (TE)- Half Back (H😎-Full Back (F😎 -Quarter Back(Q😎
Védekezõ posztok:
Fal: Left End(LE)- Nose vagy Defensive Tackle (NT, vagy DT)-Right END (RE)
Linebacker sor: Left Outside Linebacker (LOL😎 - Middle Linebacker(ML😎- Right Outside Linebacker(ROL😎
Secondary: Corner Back (C😎 - Free Safety (FS) - Strong Safety (SS)
Asszem nem hagytam ki senkit.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Van még tight end is (TE), de az támadó pozició.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
FB - Full back
RB - Running back - a felsõ kettõ összefoglaló neve
De majd igyekszem<#eljen>#eljen>.