Madden NFL 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
az eddigi Steelerses franchiseban elkövetett replayek elsõ harmada. 😊
Végeztem a második szezonommal.
Legjobb runningback-ként végeztem és megnyertük a superbowl-t a jaguars-al
de év végén megkérdezte hogy meghosszabítom-e a szerzõdésemet és én nemet mondtam így kaptam egy pár felajánlást,de végül a New England-hez mentem 18.5 M-ért.
El is kezdtem az elsõ meccsem és már volt két Tuchdown-om,az állás pedig 21-13-volt nekem meg már csak egy percem volt hátra a meccsbõl mikor ujraindult ez a vacak gép<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ja és Pro-n jáccok.
Hopp ez kicsit hosszúra sikerült<#idiota>#idiota>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ha van egy másik szimpatikus csapat akkor szólj nekem a [email protected] msn címen.
még1x bocs

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mást nem tudok mondani csak azt,hogy nézz ki egy másik csapatot...
Nem szeretnénk kitúrni már a srácot emiatt.gondolom megérted..😉
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Sajnos a csapatok foglalása e-mail beérkezések alapján fog történni...Ezért aki kedvenc csapatával akar majd lenni nem árt sietni big_smile
Várom továbbá az ötleteket és akár a segítõket is akik szivesen segítenének a lebonyolításban is...
Email: [email protected]"
-->http://www.gportal.hu/portal/masterleague/
én novemberben kaptam labdát, akkor elsõ próbálgatásra elég mókás volt...
a puntba mindenki belejött hamar, de a FG nehezebb mint hittem. Neked is ajánlom h szerezz be pár bírkózót, meg kidobó embert o-falnak 😉
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
http://www.gportal.hu/portal/masterleague/
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De se kocsi se pénz busszal meg kicsit messze van.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
És csak Miskolc,Nyíregyháza,és Debrecen van de mind 60 km szinte.
Szóval észrevételek:5 Ember számára soknak bizonyult a sima focipálya teljes területe<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Rúgni messzire nem naon sikerült senkinek.
Elkapás nem nehéz.
Fumble nem volt.
Dobás az megy úgyahogy de csak akkor amikor nem rontanak rád ketten<#eplus2>#eplus2>
És mind ezt KB.2és fél óra alatt.<#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>
Csak nevezned kell az oldalon vagy a lentebb látható email címen.
Neved:? MSN címed:? Tudsz e hostolni:? illetve,hogy melyik csapattal:?
bõvebb infó az msn címemen:[email protected]
Hiába egy csúcsszuper 100.000 forintból megcsinált oldal ha a gamerek nem játszanak.
Azt szeretnénk ha csak rendes,megbízható emberek neveznének!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://www.gportal.hu/portal/masterleague/
tessék csak tessék😊
Az egyik barátom és én egy online liga beindítását tervezzük (természetesen a Maddan NFL 07 játékkal), ehhez keresünk lelkes jelentkezõket!
Még nagyon gyerek cipõben jár az elképzelésünk ezért nem csak jelentkezõket hanem ötleteket is várunk a lebonyolítással kapcsolatban...
Aki kedved érez hogy megmérettesse magát eme nagyszerû játékban az a [email protected] írjon egy e-mailt...
Az e-mailen a neveteket, elérhetõségeteket (e-mail, Msn cím) illetve a választott csapatotokat tüntessétek fel...
Sajnos a csapatok foglalása e-mail beérkezések alapján fog történni...Ezért aki kedvenc csapatával akar majd lenni nem árt sietni big_smile
Várom továbbá az ötleteket és akár a segítõket is akik szivesen segítenének a lebonyolításban is...
Email: [email protected]
További kellemes Ünnepeket kívánok az oldal olvasóinak és fórumozóinak!
\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenő snooker meccs előtt...)
Én is egy rahedli sportot szeretek, kár, hogy csak 24 óra egy nap, így nem minden sportra jut idõ.
Egyébként a kézis játék ötlete jó, csak szerintem rohadt nehéz lenne megvalósítani😊
nem csak egy sportot szeretek
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A slidereken nem változtattam, tehát a gépnek volt egy kis elõnye. Mindenesetre kicsit meglepett, hogy 361 yardot lehet passzolni úgy, hogy a nehézségi fok All-Madden, és a CPU defensive awareness 90-re van állítva...
Egy a lényeg, nem azzal van bajom, hogy nehéz lenne a játék, épp ellenkezõleg, All-Madden fokozaton is segíteni kell neki, hogy legyen némi kihívás, hanem az a gond, hogy rengeteg hiba és hülyeség van benne.
hát akkor maradok elég lassú<#szomoru1>#szomoru1>
viszont a carrying tényleg fejlõdött, megnéztem. akkor majd gyúrok cathcingre is.
A speed pedig konstans érték, felfelé soha nem változik, csak lefelé, ha kezdesz kiöregedni. (Persze ez is hülyeség, mármint az elsõ fele, de õk tudják...)
Az AWR többnyire teljesítménytõl függõen változik, bár ez sem szentírás, általában minden posztnál más statisztika befolyásolja. Nálam már felment maxra. Ha jól tudom, akkor posztonként összesen 3 skill van, ami fejlõdhet, ebbõl az egyik mindenkinél az AWR, a másik kettõ posztonként más és más. RB esetén tudomásom szerint a carrying és a catching fejlõdhet. QB-nél a THA biztosan, a másikat nem tudom. A védõknél rendszerint a tackle az egyik, ami fejlõdhet.
Ugyebár az az intentional grounding, ha az irányító nem mozdul ki a pálya közepén található sávból, (vagy olyan passzt dob, amely nem halad túl a scrimmage vonalán), és nincs a passz közelében elkapó játékos. A játékban néha 10-15 ilyen is akad egy meccsen, és soha nem fújják le, pedig néha a kommentátor is bemondja, hogy a QB inkább elhajította a labdát, csak hogy ne legyen sack. Minden feltétel teljesül, de a játékvezetõnek eszébe se jut lefújni.
Így a kezdetektõl 84-es a running, ami elég alacsony (poor speed-nek is írja a lapomon). A sima edzések sem segítenek. Awareness is mozog fel-le..
nem látom a fejlõdést. Örökre ilyen 87-89es overallos fószer maradok?!
Írtad, hogy az utolsó két percben nem lehet challenge-elni, mert a bírók automatikusan visszanézik a vitás szituációkat, nos ez csak részben igaz. Egy szituáció ugyanis attól lesz vitás, hogy valamelyik edzõ vitatja, tehát az utolsó két percben is az edzõ kéri a visszanézést, csak épp akkor már nem kockáztatja a timeout elvesztését. Ez a játékban nem így van, és rengetegszer szívtam már emiatt, hogy nyilvánvalóan téves döntést nem néztek vissza az utolsó két percben, én pedig nem tehettem semmit. Ez is hiba.
Egyébként EA-re rohadtul jellemzõ, hogy mindig csak egy picit változtatnak a játékon és ha a játékba sokat kéne változtatni, azzal már sok munka is van, nem fogják ezt tenni. Sajnos van egy olyan érzésem, hogy EA-s játékok egy picit a "lehúzos" játékok. Ezért én (lehet, hogy undorító), de EA Sportos játékért soha nem fogok fizetni.