Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NFL Superstar Hall of Fame.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

csá. itt lehet ugy is játszani hogy egy embert irányitok?pl. ha irányito vagyok akkor nem nekem kell elkapni a labdát a futó csapattársammal?
robotnyk
The Steel Courtain part 1 (58 mb)

az eddigi Steelerses franchiseban elkövetett replayek elsõ harmada. 😊
Attila8805
Hi skacok.
Végeztem a második szezonommal.
Legjobb runningback-ként végeztem és megnyertük a superbowl-t a jaguars-al
de év végén megkérdezte hogy meghosszabítom-e a szerzõdésemet és én nemet mondtam így kaptam egy pár felajánlást,de végül a New England-hez mentem 18.5 M-ért.
El is kezdtem az elsõ meccsem és már volt két Tuchdown-om,az állás pedig 21-13-volt nekem meg már csak egy percem volt hátra a meccsbõl mikor ujraindult ez a vacak gép<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Ja és Pro-n jáccok.
Hopp ez kicsit hosszúra sikerült<#idiota>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

elhiszem,hogy elküldted de sajnos akkor sem kaptuk meg...ne haragudj emiatt elnézést kérünk...
ha van egy másik szimpatikus csapat akkor szólj nekem a [email protected] msn címen.
még1x bocs
Attila8805
Megértem persze.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ha valóban így történt akkor nem értem,hogy miért nem kaptuk meg.
Mást nem tudok mondani csak azt,hogy nézz ki egy másik csapatot...
Nem szeretnénk kitúrni már a srácot emiatt.gondolom megérted..😉
nem értek egyet. eddig jónak ígérkezik a liga

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Attila8805
Erre írtam!

Attila8805
"Az e-mailen a neveteket, elérhetõségeteket (e-mail, Msn cím) illetve a választott csapatotokat tüntessétek fel...
Sajnos a csapatok foglalása e-mail beérkezések alapján fog történni...Ezért aki kedvenc csapatával akar majd lenni nem árt sietni big_smile
Várom továbbá az ötleteket és akár a segítõket is akik szivesen segítenének a lebonyolításban is...

Email: [email protected]"

hékás 1000%,hogy nem jó mail címre küldted mert semmiféle emailt nem kapott a cimbi tölled.vannak még szabad csapatok bõven klikk a linkre
-->http://www.gportal.hu/portal/masterleague/
😄D
én novemberben kaptam labdát, akkor elsõ próbálgatásra elég mókás volt...
a puntba mindenki belejött hamar, de a FG nehezebb mint hittem. Neked is ajánlom h szerezz be pár bírkózót, meg kidobó embert o-falnak 😉

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Attila8805
Bocs akor nem te hanem a haverod.

Attila8805
Hékás van egy kis probléma én 21-51 kor küldtem el a mailt a Patriostra és az a billy vagy ki meg 21-53 kor jelentkezett és neki irtad be ez így nem érvényes.

Madden NFL 07 bajnokságba még mindíg lehet nevezni...

http://www.gportal.hu/portal/masterleague/
Én is szívesen játszanék csapatban,itt lakok budapesten,tudom,hogy a Black Knightsnak van junior csapata,csak mondjuk nem tom mennyi havonta,sztem 2 meccs alatt rokkantnyugdijasra törnek😊Viszon 28-án megyünk le haverokkal dobálni veresre😊)))

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

gondolkodtam már én is azon,hogy elkellene menni csapatba játszani,pestõl 45kmerre lakom szóval még nem is olyan nagy távolság de a suli mellé nem tudom hogyan tudnám összehozni.Az utazást kibírnám simán!dejó lenne pesten lakni emiatt!!
látom nem érted..., mind1 😊 én csak annyit modnok ennél komolyabb dolgok is ugába dõltek már... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Attila8805
Hát ha lenne keresetem meg saját kocsim akkor nem lenne gáz.
De se kocsi se pénz busszal meg kicsit messze van.

Ja jó. Nem tudtam, hogy utána néztél-e, vagy sem :S. Akkor nem tudom<#shakehead>... remény hal meg utoljára<#eljen><#wink>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Majd bele jöttök<#eljen>.

Attila8805
Én voltam az és hidd el hogy utána is néztem.
És csak Miskolc,Nyíregyháza,és Debrecen van de mind 60 km szinte.

Attila8805
Na srácok tegnap jáccottunk egyet haverokkal és kipróbáltuk a labdát.
Szóval észrevételek:5 Ember számára soknak bizonyult a sima focipálya teljes területe<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Rúgni messzire nem naon sikerült senkinek.
Elkapás nem nehéz.
Fumble nem volt.
Dobás az megy úgyahogy de csak akkor amikor nem rontanak rád ketten<#eplus2>
És mind ezt KB.2és fél óra alatt.<#finom><#finom><#finom>

Nem tudom ki sopánkodott lentebb, hogy õ lenne amerikai foci játékos Magyarországon, csak messze vannak a csapatok. Mindenesetre azért itt egy lista a Budapest Cowboys odlaláról. Hátha mégis közel van az illetõhöz valamelyik... meg, ha mást is érdekel, nyugodtan nézze meg.

Szia.Természetesen nem kell!!!
Csak nevezned kell az oldalon vagy a lentebb látható email címen.
Neved:? MSN címed:? Tudsz e hostolni:? illetve,hogy melyik csapattal:?

bõvebb infó az msn címemen:[email protected]

Fókameister
Ez a tagság fizetõs dolog? Szal ha tag akarok lenni fizetnem kell érte?

THANATOS..A komolysága a dolognak akkor döglik meg ha azok a játékosok akik neveznek nem játszanak normálisan határidõre.

Hiába egy csúcsszuper 100.000 forintból megcsinált oldal ha a gamerek nem játszanak.

Azt szeretnénk ha csak rendes,megbízható emberek neveznének!
gportálos oldal? nah az 5let komolysága kb itt mult ki 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Már az oldal is készen van😉

http://www.gportal.hu/portal/masterleague/

tessék csak tessék😊
Szép jó napot kedves NFL rajongók!

Az egyik barátom és én egy online liga beindítását tervezzük (természetesen a Maddan NFL 07 játékkal), ehhez keresünk lelkes jelentkezõket!
Még nagyon gyerek cipõben jár az elképzelésünk ezért nem csak jelentkezõket hanem ötleteket is várunk a lebonyolítással kapcsolatban...
Aki kedved érez hogy megmérettesse magát eme nagyszerû játékban az a [email protected] írjon egy e-mailt...
Az e-mailen a neveteket, elérhetõségeteket (e-mail, Msn cím) illetve a választott csapatotokat tüntessétek fel...
Sajnos a csapatok foglalása e-mail beérkezések alapján fog történni...Ezért aki kedvenc csapatával akar majd lenni nem árt sietni big_smile
Várom továbbá az ötleteket és akár a segítõket is akik szivesen segítenének a lebonyolításban is...

Email: [email protected]

További kellemes Ünnepeket kívánok az oldal olvasóinak és fórumozóinak!
Spy Hun
Visszaolvasni <#ejnye1>

Tudjátok már hogy kell a QBvel lábbal elõre becsúszni? Mer állandóan fumble lesz nekem.

\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenő snooker meccs előtt...)

Fókameister
Megvan a rekordom Bellel 300 yardot futottam ezt a gép is rekordnak irta😊 hehe jól megraktam a köcsög picbörgöt😊

Csatlakozva az elõttem szólókhoz, kellemes ünnepeket!!!

Jóvanna, magas labda volt, remélem nem haragudtál meg😊
Én is egy rahedli sportot szeretek, kár, hogy csak 24 óra egy nap, így nem minden sportra jut idõ.
Egyébként a kézis játék ötlete jó, csak szerintem rohadt nehéz lenne megvalósítani😊
Boldog Karácsonyt mindenkinek!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#hawaii><#wave>

Casillas
monyuk amiért ilyen névvel ideírok? ooS

nem csak egy sportot szeretek

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Attila8805
Boldog karit mindenkine!

Fókameister
Ja így értem már,hát igen idegesítõ hibák vannak benne de azért még az elviselhetõség határain belül legalábbis szerintem

terasz
A HOF RB meg is volt, csak a mutter volt valami irodista nagyseggû lusta.
Direkt a kedvedért játszottam egyet all madden-en, pedig nem szeretem, mert idegesít, hogy a játékosok néha telekinetikus erõket is alkalmaznak egy-egy elkapásnál... 32-10-re vertem a Dallast a Dolphins-szal, 361 yardot passzoltam, kerek 60%-os pontossággal, dobtam két TD-t, egyet Chambersnek, egyet Hagannek, és ha jól emlékszem, akkor 85 yardot futottam Ronnie Brownnal, plusz egy TD-t. A gép 4 turnovert csinált, mi 3-at. Mindkét oldalon kimaradt egy FG, és csináltunk egy safetyt.

A slidereken nem változtattam, tehát a gépnek volt egy kis elõnye. Mindenesetre kicsit meglepett, hogy 361 yardot lehet passzolni úgy, hogy a nehézségi fok All-Madden, és a CPU defensive awareness 90-re van állítva...

Egy a lényeg, nem azzal van bajom, hogy nehéz lenne a játék, épp ellenkezõleg, All-Madden fokozaton is segíteni kell neki, hogy legyen némi kihívás, hanem az a gond, hogy rengeteg hiba és hülyeség van benne.

RB-nél az lehet az ideális szülõ, ahol a papa HOF RB, a mama meg válogatott sprinter. 😊

terasz
aha, köszi. így azért már világosabb,
hát akkor maradok elég lassú<#szomoru1>

viszont a carrying tényleg fejlõdött, megnéztem. akkor majd gyúrok cathcingre is.
A performance institute pontjai csak egy meccsre szólnak, ez le is van írva valahol. Azzal tehát nem lehet hosszútávú fejlõdést elérni.

A speed pedig konstans érték, felfelé soha nem változik, csak lefelé, ha kezdesz kiöregedni. (Persze ez is hülyeség, mármint az elsõ fele, de õk tudják...)

Az AWR többnyire teljesítménytõl függõen változik, bár ez sem szentírás, általában minden posztnál más statisztika befolyásolja. Nálam már felment maxra. Ha jól tudom, akkor posztonként összesen 3 skill van, ami fejlõdhet, ebbõl az egyik mindenkinél az AWR, a másik kettõ posztonként más és más. RB esetén tudomásom szerint a carrying és a catching fejlõdhet. QB-nél a THA biztosan, a másikat nem tudom. A védõknél rendszerint a tackle az egyik, ami fejlõdhet.

Közben eszembe jutott még egy olyan hiba, amitõl a falra tudok mászni. A pass rush ugyebár irreálisan hatékonyan mûködik a játékban, rendszerint 2 másodperc alatt odaérnek az irányítóhoz, ám hogy mégse legyen feltûnõen sok a sackek száma, ezért a jobb irányítók rendre intentional groundingot követnek el, amit viszont egyszer sem fújnak be!

Ugyebár az az intentional grounding, ha az irányító nem mozdul ki a pálya közepén található sávból, (vagy olyan passzt dob, amely nem halad túl a scrimmage vonalán), és nincs a passz közelében elkapó játékos. A játékban néha 10-15 ilyen is akad egy meccsen, és soha nem fújják le, pedig néha a kommentátor is bemondja, hogy a QB inkább elhajította a labdát, csak hogy ne legyen sack. Minden feltétel teljesül, de a játékvezetõnek eszébe se jut lefújni.

terasz
nekem annyi a szívfájdalmam, hogy hiába megyek performance institutra, sajnos 1-2 meccs után visszaáll az eredeti érték, hiába növelem meg a pontokkal.
Így a kezdetektõl 84-es a running, ami elég alacsony (poor speed-nek is írja a lapomon). A sima edzések sem segítenek. Awareness is mozog fel-le..

nem látom a fejlõdést. Örökre ilyen 87-89es overallos fószer maradok?!
A challenge több szempontból is rosszul van megoldva, ebbõl az egyik legfontosabb, hogy visszanézés után is rossz ítéleteket hoznak. Ha mindkét challenge sikeres volt, akkor elvileg adniuk kéne egy harmadik lehetõséget, ez a játékban nincs benne.

Írtad, hogy az utolsó két percben nem lehet challenge-elni, mert a bírók automatikusan visszanézik a vitás szituációkat, nos ez csak részben igaz. Egy szituáció ugyanis attól lesz vitás, hogy valamelyik edzõ vitatja, tehát az utolsó két percben is az edzõ kéri a visszanézést, csak épp akkor már nem kockáztatja a timeout elvesztését. Ez a játékban nem így van, és rengetegszer szívtam már emiatt, hogy nyilvánvalóan téves döntést nem néztek vissza az utolsó két percben, én pedig nem tehettem semmit. Ez is hiba.

Ki mondta, hogy én nem nyerek? Egyszer pl. 63-23-ra vertem a Patriotsot, és közel 150 yardot futottam Ronnie Brownnal. DE CSAK HA ÉN IRÁNYÍTOM A FUTÓT! Superstar módban, ha nem én vagyok a RB, akkor magától kb. 2.5-2.8-as átlagot fog produkálni, futójátékostól függetlenül. Ugyanez igaz az ellenfélre is. Nem a játék nehézségérõl volt szó, hanem arról, hogy irreális.

Ilyen névvel miért akarsz te kézis játékot?😊))
Egyébként EA-re rohadtul jellemzõ, hogy mindig csak egy picit változtatnak a játékon és ha a játékba sokat kéne változtatni, azzal már sok munka is van, nem fogják ezt tenni. Sajnos van egy olyan érzésem, hogy EA-s játékok egy picit a "lehúzos" játékok. Ezért én (lehet, hogy undorító), de EA Sportos játékért soha nem fogok fizetni.
Casillas
jo de ilyeneket minden játékról lehetne írni....
vagy monyuk mé nem jött még rá senki, hogy kéne csinálni egy fasza kézilabdás játékot? ooS

Vivimos por ti, vence por nosotros.