1942
-
lord nihilus #1622 loooooool
akkor a Buccaneers mi? :D:D:D -
Dexantreal #1621 Tampa Bay Egy ilyen csapatot ismerek, de az NHL-ben van... Tampa Bay Lighting asszem :S.... NFL-ben nem hinném, hogy van Tampa :S.
Vagy igen? Lol... -
lord nihilus #1620 krashel rájöttünk hogyan lehet slide-olni a QB-vel. Nekem egyszerűen a Rushing bill. kiosztásnál átállítottam a dive(default) S-t G-re és így - legalábbis - bootnál vagy rolloutnál szépen lecsúszik. -
noca #1619 bocs..Tampa bay -
noca #1618 Tamba bay-jel már az alapszakasz uccso meccse van hátra mert simalatezgattam és figyeltem hogy kb mikor kezd játszatni engem "az edzö" de csak néha néha tett be és elegem lett és betettem magam abba depth chartban. Ugy játszok hogy csak magamat irányitom. A védekezést is csak nézem meg a special teamet. Ez az elsö szezon már ugy néz ki hogy elment mert 7-8-as aránnyal nem hiszem hogy bejutok a rájátszásba. -
#1617 tetszik a játék hány meg vagy hány giga -
Dexantreal #1616 Elsőre gondoltam.
Váááá!!!! Tök jól kezdődött a meccsem a Vikingseé a Bears ellen. Szépen vezetek, statom is jó, de aztán puff, nyíl egyenest lefelé száguld minden. Először azt hiszem azzal kezdődött, hogy sackeltek jó nagy távolságra 3rd ang goalnál és elrontottuk a 2 point izét. Utána meg próbáltam visszahozni a dolgot és futottam egyet a 40 yard tájékán, majd run for medium gain, fumbled, ezt írta ki, de végül is megvolt a labda. Utána meg egyszer egészen hátulról kellett volna felhozni a dolgot, 20 yardról és sackeltek ismét. Kb. 10 yard körül ácsoroghattunk. Én meg benyomom az egyik pasz játékot, mert a gép futtatni akarta a HB-t, aki ezen a meccsen nem nagyon szerepelt, mert inkább passzoltam. Hátrálok, hogy keressem a megfelelő embert és közbe figyelem is a védőket és erre basszus besétálok és safetyt csinálooookkkk váááááá!!!! Influence mérce, vagy mi volt eddig 80-n és lement 4-re a sorozatos bénázások során.
Pass Complete: 14
Pass Incomplete: 22
Yds: 284
TD: 2
Rating: 137.4 (lehet, hogy ezzel kevertem össze az AVG-t, sőt szerintem biztos, szóval sry)
Betenném a képet, de sguploadnál valami warningot ír ki feltöltéskor :S.
-
Gabe zero #1615 Na kezdtem egy Superstar módot, sokat gondolkodtam, h RB-t vagy QB-t kezdjek, de végülis QB-t indítottam. Le is drafolt az Oakland Raiders, de csak csere vagyok. Nos azt nem értem, h mit kell nyomni, amikor a field goal-nál leteszem a labdát. MErt mindig mellérúgja. Mit kell ott csinálni, met csere QBként én állítom le a labdát.
-
#1614 meccs közben:
meccs után:
ezek közül volt valamelyik? -
Dexantreal #1613 Határozottan emlékszem, hogy 213 volt és nem volt közte pont. Majd linkelek be ma egyet. Ha lesz megint ilyen... és úgyis fogok játszani vele ma.
-
#1612 el tudod képzelni, hogy esetleg elnézte, és 21.3 volt? -
Dexantreal #1611 Jahh... sry. -
Dexantreal #1610 Ki? Én?... -
#1609 tehát passzonként átlagban 213 yardot dobott (Y) -
#1608 mondjatok nekem légyszi pár szót erről a MadEditor-ról.
mi mindent lehet vele átállítani?
előre is köszi! -
#1607 a meccs közben kiírt avg az az adott meccsen szerzett yardok száma osztva a kísérletek számával (legalábbis futónál így van, gondolom qb is) -
Dexantreal #1606 Thanks a bő választ!
Nem tudom ez, akkor milyen átlag. Lehet, hogy a passzolást mutatná? Mert NFL Hall of Fame-ben mecs közben mutatja, hogy hány jó és hány rossz paszt dobtam, hány TD-t adtam (érdekes, a QB TD-jét nem számítja bele), ott van a yard is, ami valószínűleg a passzolt yard, de ezt se tudom, aztán az említett AVG és talán ennyi. Majd du-tán megmutatom, hogy hogyan is van, mert fejből nem nagyon tudom, mivel alig néztem. Persze indíthatsz 1 QB-t, ha gondolod és megnézheted.
Engem annyira ez a sim engine nem érint, mivel nem játszom olyan profi szinten, hogy ligában is vagyok online, meg ilyesmi. Csak saját szórakoztatásra játszok pro-n.
Na majd első szezon után megnézem memnnyi lett a rating.
Érdekesek az adatok is a rekordokról, majd megpróbálom elérni a játékban a 4 000-t én is. -
donpedro #1605 Jó átlag? Minek az átlaga? Az irányítóknál többféle átlagot mérnek , de az általad írt számok egyik kategóriába sem igazán passzolnak bele...
Egy irányító számára a 3 legfontosabb mutató a TD-k száma, az összesített yardok száma, valamint a QB rating (vagy Passer rating), ami minimum 0, maximum 158.3 lehet (tehát nem lehet 213), és nagyban függ az előző kettőtől, de beleszámítanak még az INT-ök, valamint a YPA (összes yard per passzkísérlet).
Szóval a cél az, hogy meccsenként átlagban passzolni kell legalább 250 yardot (az ugyebár 16 meccsen összesen 4000 yard), lehetőleg dobni kell 2 TD-t (16 meccsen 32 TD), és minél kevesebb INT-et, meg incomplete pass-t.
A játékban egyébként a sim engine kicsit el van cseszve, az irányítók nagyon kevés yardot passzolnak, szinte sosem jutnak el 4000 yardig egy szezonban, szóval egy kicsit könnyebb feljutni a csúcsra. (Hacsak nem használja valaki a MadEditort, amivel nagyjából helyre lehet hozni a sim engine hülyeségeit.)
Ami a QB ratinget illeti, 90.0 fölötti teljesítmény egy szezonban már megsüvegelendő. Nagyon kevés olyan QB van, akinek a karrierátlaga 90.0 fölött van. (Peyton Manning és Kurt Warner ilyen, de pl. Brett Favre már nem...)
Idén 8 QB jutott 90 fölé, sőt, Manning ratingje 101.0 lett. (Azt nem tudom, hogy mennyi a rekord, de a 2004-ben produkált 121.1 elég közel lehet hozzá.)
A 4000 yardos álomhatárt 5 QB érte el, Drew Brees 4418 yardja volt a legtöbb. (19 yarddal előzte meg Manninget...)
A TD-k számát tekintve Manning volt a legjobb 31-gyel, rajta kívül senki nem jutott 30 fölé. (A rekordot is ő tartja 2004 óta, amikor 49 TD-t hozott össze.)
Még annyit mindenképpen hozzátennék, hogy sokat jelent, ha egy irányító futni is tud, és a játékban is beleszámít az MVP szavazásnál a futott TD-k, illetve yardok száma a QB-k értékelésébe. Ergo, ha passzoltam 3800 yardot, és 30 TD-t, plusz emellé futottam 800 yardot, és 8 TD-t, akkor jobb leszek, mint az aki 4000 yardot és 32 TD-t passzolt. Más kérdés, hogy pl a Pro Bowl szavazásnál már nem számítják bele a futott yardokat és TD-ket...
Asszem a lényeget elmondtam. -
Dexantreal #1604 Ha már noca is itt QB-ről beszél, akkor én is.
Van egy 88-s overállú QB-m és első szezonom a Minnesota Vikingsnél. Jó QB, azt írják a játékosomról a honlapon, hogy egyike a leendő NFL sztár játékosoknak, remek karja van, amivel nagyokat lehet dobni és megvan a kellő sebesség a "take off"-hoz, tehát futáshoz. Futkorásztam is vele már keveset, pl volt egy big run first down-om olyan 13 yarddal azt hiszem, meg mintha lett volna már valamelyik meccsen first and goalnál TD is.
Az a kérdésem, ami legjobban érdekel, hogy a QB-nél mi a jó átlag? Mert pl előő meccsen 213 volt az AVG mecs közben - gondolom hozzá adja folyamatosan az előző teljesítményemhez - és a mostani Panthers elleni 9-29-es végeredmény után zártam olyan...51 AVG-vel/el mittudomén milyen rag kell hozzá. -
noca #1603 Elrontottam a Kansas-es hall of famet és megint ujat kezdtem
De most nagyon jol sikerült a draft mert a Tampa Bay draftolt és ott az elsö számu QBnek csak 2vel jobb az overallja(habár ez nemtudom hogy számit-e) de pár meccs alatt biztos kiszoritom. -
#1602 kezdtem egy új franchiset a Saintsel, első preseason meccsem így alakult
Brees egy félidő alatt dobott 200 yardot, 3 tdt. Bush szintén egy félidő alatt futott 90 yardot, 7.5ös átlaggal, meg 1 tdt. go swamp dogs :) -
Gabe zero #1601 [email protected] -
noca #1600 én küldök csak hova?
-
Gabe zero #1599 Hello!
lenne egy problémám. Beszereztem a játékot, de a gépem nem engedi felrakni, mert azt írja, h vírusos az .exe fájl.:@ Valaki átküldene nekem egyí .exe fájlt? PLS! -
#1598 Sziasztok!
Segítség kéne, hogy miért nem tudunk a kollegámmal LAN-ban játszani.
Hiába indítunk szervert percekig várunk a létrehozásra, de nem történik semmi.
Van valami trükk, vagy patch amivel megoldható lenne?
Segítsetek, mert le kéne aláznom őt...köszi -
Dexantreal #1597 Practice Results és Depth Chart. -
noca #1596 Kezdtem egy ujat mert volt pár dolog az elözöben ami nem tetszett pl: picit nagyra csináltam magam meg ilyenek. A Kansas draftolt és azt irták e-mailbe hogy azért draftoltak mert Trent Green már 36 éves és kiváncsiak hogy tudom e potolni majd. Elsö pre-season meccsen a Houston texans-t vertem 41-7re. 1kérdés: hol lehet megnézni hogy hogyan fejlödök? -
donpedro #1595 A valóságban is éveket várnak a QB-k, hogy kezdőként léphessenek pályára, kivéve, ha valami sérülés van, illetve mindig van egy-két orbitális tehetség, aki azonnal lehetőséget kap.
Ugyanakkor az idei szezon két pro bowlra is beválasztott ásza, Philip Rivers és Tony Romo évekig ültek a kispadon, előbbi Brees, utóbbi Bledsoe tartalékja volt.
A probléma csak az, hogy a játékban hülyén van megoldva a fejlődés. Ha nem játszol, akkor nem nagyon fogsz fejlődni, és így esélyed sincs, hogy egyszer elérd Manning vagy Brady szintjét.Meg lehet figyelni, hogy egy franchise játékban 8-10 szezon elteltével mennyire lecsökken a legjobb QB-k ratingjének átlaga, miután Manning, Brady és a többi sztár visszavonul.
Szerencsére vannak erre is megoldások, pl a MadEditorban van egy opció, ami növeli a fiatal játékosok AWR-jét (és ezzel az OVR-t is) a szezon végén. (Az editort a football-freaks.comon lehet keresni - a letöltéshez regisztrálni kell.) -
noca #1594 kösz. hát majd kiszoritom valahogy egy idö után..végülis ez a lényege ennek hogy egyre jobb legyek. -
Dexantreal #1593 Sry, az ott nem B, hanem QB. Gondolom érthető. -
Dexantreal #1592 Most így hírtelen nem tudom mennyire jó a Browns QB-je és a te B-d és a kezdő QB overállja között szintén nem tudom a különbséget. Ha kevés, akkor pár - lehet, hogy hónapnyi, évnyi - edzés után bekerülhetsz a kezdőbe. Ha nem akarsz várni, akkor depth chart és ott beállítod magad - talán assign, nem tudom :S, nem nagyon állítgattam, mivel én Hall of Fame-ekkel kezdem, mert nincs kedvem fáradozni... bár a WR-m nem Hall of Fame volt... mármint az apja és erre büszke vagyok, hogy ilyen szép karrier van már mögötte -, aztán irány kezdőkként a pálya. -
noca #1591 Egy meccs volt hátra aztán megnéztem a követketö meccsen végülis ki a kezdö és nem én lettem. most ha várok akkor mennyi idö alatt szorithatom ki a másik QB-et? -
Dexantreal #1590 Sok sikert! -
noca #1589 köszönöm a válaszokat. hát van még pár meccs és megprobálok jo lenni magammalés majd betesz az edzö remélem. -
Dexantreal #1588 Igaza van Dark Krash-nak és szerintem kérdez meg másoakt is. Régen nálam is volt egy-két poszton, hogy így tudtam csak kezdőbe kerülni, mert anélkül nem nagyon fejlődött a játékosom, most már inkább olyan játékosokkal kezdem, akiknek az apja Hall of Fame volt és így jobb. -
Darth Krash #1587 Csak úgy tudok sokat fejlődni újoncként, ha sok játékídőt kapok, ezért kezdőnek állítottam be magam, és pár meccs múlva már automatikus volt, ez nem csíterkedés. -
#1586 csíter. -
Dexantreal #1585 Akár kezdő leszel egy csapatban draft után, akár nem; először van egy pre-season vagyis előszezon, ahol néhány meccset lezavarnak a csapatok. Itt dől el teljesítmény során, hogy ki lesz a kezdő az adott poszton és ki csa k2-dik, 3-dik satöbbi. Szóval erre készülj fel, hogy pre-seasonnál mindig így lesz, hogy első félidő tiéd, második meg a többieké.
De ahogy Dark KRash is mondta, depth chartba megtudod buherálni a dolgokat és kezdő lehetsz. -
Darth Krash #1584 A számítógépeden a depth chartba állítsd be magad kezdőnek, és akkor onnantól te vagy az elsőszámú írányító. -
noca #1583 csa. elkezdtem egy hall of famet a játékban. A Browns draftolt. Az a kérdésem hogy kb mennyi idö mulva leszek kezdö (QB vagyok) mert igy a 3.és 4. negyedben irányitok én. és ha kezdö leszek akkor le fognak cserélni engem a 3. 4. negyedben? és eddig 3 meccset játszottam a Phili-t a Dallast megvertem a Buffalotol kikaptam.