Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért elég sok sacket csinálnak LB-k is, McGinest, Porter, vagy pl a másodéves Merriman, õk is hoznak évente 7-8 sacket átlagban.

Michael Strahan, Julius Peppers, Jason Taylor, Dwight Freeney, Javon Kearse, stb, stb. Õk a legnagyobb sackelõk a ligában, és mindannyian DE-k.

Jah, és még annyi, hogy a tackle az inkább offensive, mint defensive. A defensive tacklet DT-ként, vagy NT-ként szokták jelölni, utóbbi a Nose Tackle rövidítése, és arra utal, hogy õ van középen, a centerrel szemben. Az Offensive fal embereinek két dolga van, egyrészt, hogy a futásoknak törjék az utat, másrészt, hogy megpróbálják megakadályozni a sackeket. Álltalában a Left Tackle a legfontosabb pozíció, mivel a QB-k nagy része jobbkezes, így a baloldalon van a blindside, oda kevésbbé tudnak figyelni, könnyebb õket arról sackelni. Balkezes irányítónál ez értelemszerûen fordítva van.

Jah, és bocs, hogy beledumálok, csak gondoltam jobb, ha kiigazítom a dolgot.

Bucser
Én úgy tudtam, hogy a D-line emberei inkább a futás megfogására törekednek. Szóval magas tackle alacsony sack szám (bár nem néztem utána a statisztikának) saját agyam alapján😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Inkább a D-line emberei sackelnek sokat, bár a linebackerek közül is akad pár, akinek ez a specialitása. Mindenesetre a RE, LE, DT sack a leggyakoribb.

Egyébként a Dolphins esete pont speciális kicsit, õk ugyanis hibrid 3-4-es védelmet játszanak, ami azt jelenti, hogy a RE (Jason Taylor - szvsz a liga legjobb RE-je) idõrõl-idõre visszalép a linebacker sorba (nem véletlenül írnak RE helyett OE-t). Ezért fordulhat elõ, hogy lényegesen több interceptiont csinál, mint más csapatok hasonló poszton szereplõ játékosai. (Na meg azért, mert fantasztikus képességû játékos, hisz ennek ellenére rengeteg sacket produkál) 😊

Bucser
Aki a legtöbbször sackel azt hiszem az a linebacker. Általában Linebacker vagy cornerback blitz van. (bár a cornerback blitz nagyon ritka😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Na de akkor most melyik poszton lévõ emberke sackeli le legtöbbször a QB-t, mennyire van rá esélye? Mert szeretnék egy sackelgetõs embert is a Madden NFL 07-be.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jahh, jó, már értem és thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Bucser
Tackle az defensive tackle. Ketten vannak általában egy egyes és kettes tackle (bár formációtól függ) Õ állnak az O-line centerével szemben. A guardok pedig Left guard (LG) és Right Guard (RG) a center két odlalán állnak a az o wall-ban.

A Dolphinsnál van egy jó kis ábra ezekre, hogy ki hol áll.

Dolphins depth chart

Flash oldal.

"I want trade" dolgot nem találtam :S. Éjjel megnéztem, majd teszek be képet du-tán.

Bucser: guard az G és tackle az T? Merhogy majd kipróbálnám asszem a játékba.

Az szívás... de legalább pihenhet<#hehe>. Bár gondolom inkább pályán lenne<#wink>.

Hmmm... ne mnagyon láttam ilyet, de du-tán meglesem és thanks!<#wave>

Bucser
És van amikor Blitz ellen védik a QB-t. Igazából változó. (pl Matt Hasselback 4-5 hete azért sérült meg mert béna volt az RB aki védte.)

HB a futó támadásban,FB pedig csinálja neki a helyet😄
olympus
tényleg! nem vok teljesen tisztába a posztokkal😄
melyik az a poszt amelyik a QB-t védi a rohamozókkal szembe? oldalsó emberek ált. HB? FB?

Divatcsapatok OLÉ!

Bucser
Baromság😊 falemberként is mókás játszani😊 guardként vagy tackle ként😊

terasz
superstar modban szerintetek melyik poszt az, amelyik legjobban megéri?
mert mondjuk falemberként nem sok kihívás lehet benne.
😊
olympus
asszem i want trade

Divatcsapatok OLÉ!

Elfelejtettem oda írni a végére: lehet, hogy én is kipróbálom az SS posztot<#eljen><#hehe>.

Tényleg, hogy lehet csapatot váltani szezon közbe, ha meguntam? Rémlik valami, hogy agent's office-ba kell valamelyikre rákattintani ,csak nemtom melyik :S. Amúgy grat és hajrá<#eljen>.

olympus
SZIASZTOK!
Elkezdtem a Superstar modot és tetszik. Edzések kicsit macerásak de amúgy jó! Chargers draftolt SS-ként. Egybõl kezdõbe voltam stb. most 6 meccs után 5-1-el, elmentem a Seehawkshoz és ott is kezd ember lettem. Meccsenként kb. 5 sack + 8-9 tackle.

Divatcsapatok OLÉ!

Spy Hun
ok 😄

Az már igaz, de azért nálam akkor is inkább gép ellen és NFL superstar Hall of Fame vagy mi a fene a nyerõ<#eljen>.

Spy Hun
Meguntam 2 edzés alatt xD. Jobb egy rendes meccs ahol nagyrészt rajtad múlik, hogy gyõzöl vagy nem 😉

Hall of Fame rulz és én szeretek gép ellen nyomulni<#eljen>. Játsz legalább NFL superstar Hall of Fame-t, megéri, nagyon jó szerintem<#eljen>.

Az a lényeg, hogy legyen egy jó overalljú játékosod... én azokra hajtok kezdéskor, akiknek az apja Hall of Fame volt, így már eleve 85,90 az overall és kezdõ és akkor nem kell training... egyszerûen kihagyod és kész, én is ezt csinálom. Ja és super bowlnál, meg pro bowlnál az overall nõ legalább hárommal, ha nyersz, ill szerintem akkoris, ha nem... szal így tök jó, nekem a két említett nagy eseménynek köszönhetõen lett 94 az overall és néha edzéseken magától megnöveli 1gyel 2vel... így most 95. Szal, ha skippelitek is az edzést, akkoris, ha szerenscések vagytok, nõ az overall.

Spy Hun
Én még mindig azt mondom, hogy gép ellen hülyeség játszani 😄 Online meccsnél nincs jobb 😉

BlackShadow
én a sok training miatt untam rá gyorsan .. annyira fölösleges.. ráadásul védekezõben qrvanehéz 'kisebb csalás' nélkül jó osztályzatot szerezni.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nemtom miért untad meg :S, nekem nagyon bejön az NFL superstar mod<#eljen>. Milyen poszton voltál?

mike0013
Superstart, de 6-ik meccs után már csak a helyet foglalta a gépen<#vigyor3>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Nem<#hehe>, egy nagyszerû pálya futás kezdete ez, midnen csapat pl az emberkém akarja, a webmester is megfestette ezt és most araszolok a playoff felé a második szezoomban, bár picit döcög a Chiefs 3/1 asszem a mérleg, vagy nemtom, mindegy, de szerintem sikerülni fog és pár év múlva Dexter számításai szerint, ha így játszok, meg lesz a Hall of Fame cucc is<#eljen>.

Te mit játszottál? Franchise-t? Mert szerintem az uncsi, de NFL superstar mod-ban nem hinném... én legalábbis nemtom megunni<#eljen><#hehe>.

mike0013
te még mindig nem untad meg😄?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Eddigi karrierem WR-ként<#eljen>:

Bucser
Nem a játékot kell engedélyezni hanem a hamachi portját és akkor minden kommunikációt azon keresztül csinál

yah és lécci írjátok emg nekem hogy mien porton keresztül megy ajááték hogy tudjam engedélyezni!!!
hello!! én jáccok nfl-el és szeretnék neten játszani de a router miatt valahogy nem sikerül:S. Hallottam errõl a hamachi programróól...le is töltöttem de tippem sincs hogy kell használlni...valaki legyen oly kedves és írja le nekem hogy hogyan is van ez...köszi

bye,
Balee
nekem is volt anno problémám icon rendezgetésel és anno emgtaláltam az ideális megodlást... 😊 van ezer + 1 fajta desktop icon restore progi..., ezekkel egyszerüen lemented az icon "kiosztást" és ha valami elcseszi akkor visszarakatod vele..., ennyi 😊 én a dsrex cimû progit hazsnálom, berakja jobbgombos menübe és kész, tökéeltesen megy, nekem bevált 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Spy Hun
Hát van pár játék 😄
Csinálj 2 mappát (játékok, programok) és meg van oldva a rendezgetés xD

Igen, azt már taglaltuk lentebb 😛<#hehe>, meg még azt is, hogy nekem azokkal a bizonyos hibákkal együtt is jó és tetszik a játék<#eljen>. Csak ez az egy asztali átrendezés a bosszantó....

Neked nem csinálja? 😛.

Bucser
"Amúgy nagyon jó az NFL és ez a 07 rész a legjobb szerintem eddig, csak ez az egy hibája van... és jó lenne, ha nem lenne."

meg még nagyon sok másik😄

Tudok linkelni, csak már annyira bosszantott, hogy elszúrtam... de majd ma rendesen beteszem du-tán. Egyébként mi az, hogy rikítsak az ikonokon? Ne legyen fennt annyi játék, vagy, hogy nagyobb hely legyen köztük?

Amúgy nagyon jó az NFL és ez a 07 rész a legjobb szerintem eddig<#eljen>, csak ez az egy hibája van... és jó lenne, ha nem lenne.

De thanks az infot<#wave>

robotnyk
nehéz feladat a kép makróba http://-el beilleszteni a címet

ritkíts az ikonokon, úgyis lassít ennyi, hiába, a Maddennél még 99van, 800*600as menüfelbontással.
Feladom...<#rolleyes><#rinya>....

Jólvan basszus, már ezt is elbasztam nagy dühöngésemben<#violent><#boxer>. Szal így.

Jólvan basszus, már ezt is elbasztam nagy dühöngésemben<#violent><#boxer>. Szal így.

Vááááhh<#violent>... rohadtul elegem van abból, hogy belépek a Maddenbe és kilépéskor a szép kis asztalocskám így átrendezi!!!!<#violent><#falbav><#rinya>....rohadtul nicns kedvem kirakóst játszani, hogy ezt ide, ezt oda.... ha érdekel asztalom eredeti elrendezése, akkor szóljatok, de ez így akkor se jó ehh.

Én is velük nyomulok franchise-ban... pár meccsen vagyok túl, eddig minden oké a csapatnál. De inkább Ngl superstar mod rulz.

terasz
biztos sokan kiváncsiak rá.

hogy ontopik legyek: éppen seattle-vel kezdtem egy franchiset, meglátjuk, meddig jutok.
Bucser
egyébként nfl.com_on ki van írva mikor melyik adó melyik meccset közvetíti.

Ja és TVUPlayeren sokszor a broadcaster fogja magát és a meccs közepén beszünteti az adást (2-3-szor már megtörtént velem a FOX esetén)

terasz
okéééééééééééééééééé<#eljen>

köszi!