1942
-
kicsirobi #22 Szasztok.Én ebbe a sportban nagyon láma vagyok.De szeretnék játszani vele.Segítene valaki a játékszabályokban(nagyjából)?Előre is köszi
MSN:[email protected] -
D00M #21 Muhaha, már szedem is. avengir, nem biztos, az őszin tuti nem, embereket toborzunk a csapatba mert őrült kevesen vagyunk, és folyamatosak az edzések, szóval nem valószínű, nem akarunk több zakót, úgy szeretnénk legközelebb kiállni hogy minimum egy szoros meccset tudjunk produkálni. -
Dave9214 #20 énmár töltöma pc set... már van nforce on is -
#19 indultuk jövöre a bajnokságon? -
#18 én eddig csak Xbox-os vagy Ps2es láttam... -
#17 mi már van reloaded verzsön:)? -
#16 Madden NFL 07 (c) EA Sports RELOADED 34x50 MB -
D00M #15 A Predators-ban, nem vagyunk valami jók, de én szeretem a csapatom -
#14 Szívás...... -
endiboy #13 LoL -
#12 télleg:) -
#11 feltörték az nfl.hu-t :D -
#10 DOOM melyik csapatba játszol? -
#9 kéne valami jó banner:) -
D00M #8 néhány jó vidi -
D00M #7 Végre kijön, a 2006-ot rongyá játszottam fasza lenne ha pc-re is kijönne az NCAA 2007 és társai, csapattársamnak nemrég lett meg és nagyon jó.
Üdv.: D00M -
endiboy #6 nekem nem sikerült megunni :P -
Dave9214 #5 geyébként warezon már agusztus 22, -
#4 én is várom és kiváncsi vagyok rá, de a tavalyi már annyira keveset változott a 2005höz képest, hogy elég hamar meguntam. a graf annyiban fejlődött, hogy talán szebb a fű textúrája, és egy fokkal szebb a közönség. meglássuk. :)
kép -
endiboy #3 alig várom, imádom :P -
Dougie #2 na végre valaki csinált egy topikot neki
+fav -
#1 Agusztus 24 jelenik meg mindenidők egyik legjobb sportjának legujabb verziója. A régi, gladiátori örökségeket hordozó sportot ha vki egyszer is kiprobálja után nem tudja abbahagyni.